Digitális Transzformáció - online kérdőív

Hogyan áll a cégnél a digitális transzformáció? Töltsd ki online kérdőívünket!

 

Nehéz akár kívülről, akár belülről megbecsülni egy cég digitális érettségét. Sokféle benchmark létezik, amik hasznosak lehetnek, de mégsem tökéletesek. Szakértői gárdánk egy olyan rövid kérdőívet állított össze, amely néhány célzott kérdéssel támpontot ad egy érettségi modell elkészítéséhez.

A kérdőív eredménye nem egy osztályzat. Hanem egy alap a fejlődéshez. A legjobb, ha olyan személy tölti ki, akinek feladata van a digitális (vagy agilis) transzformáció menedzselésében cégen belül. Függetlenül attól, hogy a transzformáció már elkezdődött, vagy csak tervezés alatt áll mindenki kaphat hasznos információkat a kérdőív eredményéből. A kérdőív kitöltése 5-6 percet vesz igénybe.

 

   Kérd díjmentes telefonos konzultációnkat, ha kérdésed van a fenti lépésekhez.
   Hívj fel: Mizsei Szabolcs, +36 70 679 7143, szabolcs.mizsei@kurtakademia.hu
   Cikkek - videók - könyvek
   Ingyenes szakmai anyagaink a digitális transzformációhoz itt találod.
  Így támogat a Kürt Akadémia!
  Olvasd el a digitális transzformációhoz kapcsolódó programunkat ezen a helyen.
 

MIÉRT MINKET VÁLASSZ?

Gyakorlatorientált fejlesztési programunkon olyan szakember csapattal dolgozunk, akik saját területükön a legjobbak között vannak. Egy csapatként közös nyelvet beszélnek, értik egymás területét, ezért olyan személyre és szervezetre szabott programot tudunk kínálni, ami a vállalat számára a leggyorsabb eredménnyel és a lehető legkevesebb kockázattal jár.

Hazai tapasztalatokkal rendelkezünk, értjük a hazai cégek belső kultúráját és a felsővezetői kihívásait. Dolgozunk olyanokkal, akik külföldi anyavállalat döntéseitől függenek, de mi mégis a multicégen belüli referencia központot tudtunk faragni belőlük. Ismerjük a nagyobb hazai cégek belső dilemmáit, amiket küzdelmes szervezeti kultúra váltás árán az előnyeikre tudtunk fordítani.

Minden ügyfélkapcsolat során tanulunk mi is, a fejlődés a munkánk része. Ehhez minden ügyfélprojekt hozzájárul. Makacsul küzdünk azért, hogy az ügyfél többet kapjon, mint amennyit elvár és a gyakran kényelmetlen feladatokat élményekké alakítsuk.

REFERENCIÁINK: