Leviszünk az adatbányába védőhálóval.

Úti célunk az ország legnagyobb BI és big data cége, amely mára 70 munkatárssal és milliárdos árbevétellel büszkélkedhet. Ennek a magyar cégnek olyan óriások szavaztak bizalmat, mint a GE, a Telekom, az Emarsys vagy az SAP.

Data science képzésünk oktatóival együtt ellátogatunk a Starschema irodájába, benézünk a kulisszák mögé, hogy megértsük, mi mindent rejt egy adatprojekt a fizikai adattárházaktól az adatbányászaton keresztül az adatvizualizációig.

Kinek ajánljuk?

  • Annak, aki szeretné tisztábban látni, mit ér a vállalata kezében lévő adatvagyon.
  • Annak, aki kíváncsi rá, milyen munkahelyek várnak végzett Data Science hallgatóinkra.
  • Annak, aki szívesen bepiszkolja a kezét, és szakértőink támogatásával akár csv, vagy xml file-okat is meg mer nyitni, és hajlandó megismerni egy-egy python kódsort is

Adattárházak, adatbányászat, adattisztítás, adatvagyon, üzleti intelligencia, tanuló algoritmusok, machine learning, mesterséges intelligencia, adatalapú döntési technikák, döntési fák, hadoop, oracle, tableu, rapidminer. Hallottál már ezek közül valamelyikről munkakörnyezetedben, de sokkal több a kérdésed, mint a válaszod?

Tarts velünk, és megmutatjuk, merre érdemes tovább haladnod!

Az esemény résztvevőinek száma korlátozott, a beérkezett jelentkezők közül szeptember 6-ig választjuk ki azt a 25 főt, akiket magunkkal tudunk vinni erre az izgalmas küldetésre.

Előadók