Sok vállalat nem képes megtalálni a piacon azokat a championokat, akiket a digitális projektjei élére állíthat, ezért rengeteg izgalmas projekt és üzleti lehetőség porosodik a fiókban. Logikus, mégis nagyon veszélyes hozzáállás az, hogy egy cég várakozó álláspontra helyezkedjen, ha a digitalizációról van szó, hiszen a versenytársak készülnek. „Rendben, de honnan lehet felvenni ezeket a szakértőket, akik értik az üzletem és képesek hatékonyabbá tenni / új lökést adni neki az új technológiákkal?” – kérdezik tőlünk sokan. Sajnos a válasz az, hogy ilyen szakemberből kevés van, és nehéz őket megtalálni, megtartani. De létezik egy másik lehetőség is. 

Ki kell képezni őket.

Meetupunkon bemutatjuk azokat az alapokat, amelyek az AI vállalati felhasználásához szükségesek, szakértőink keretbe helyezik, hogyan lehetne hozzáállni a jelenlegi tech őrülethez, és mit kell tenniük azoknak a vállalatoknak, akik a normál működést nem veszélyeztetve szeretnének kíséreltezni, innoválni. 

 

Miről lesz szó? 

  • hol tart most, mennyire érett az AI mint technológiai terület? Ahogyan látjuk a science fiction illusztrálásában, az egyelőre túlzás, de közben nagyon sok valós üzleti felhasználási lehetőséget nem veszünk észre. 
  • mik az AI és gépi tanulás lehetséges hasznai. 
  • hogyan lesz a vállalatban olyan ember, aki ért hozzá. 

 

Kiknek ajánljuk meetupunkat? 

  • neked, ha hatással vagy a saját magad és munkatársaid szakmai jóllétére, ha észreveszed magad körül az ambiciózus embereket, és szeretnél még sokáig velük dolgozni, megtartani őket a cégedben
  • neked, ha szeretnéd látni, ahogy a vállalatodban valóság lesz a digitális innováció,
  • neked, ha nem félsz új technológiai területeket megismerni,
  • (az, hogy melyik iparágban dolgozol, most nem döntő tényező).

Előadók