Mindenki beszél róla, de vajon tényleg tudjuk-e, hogy ki a Digitális Tehetség?

A Digitális Tehetség nem olyan fiatal, aki használja a Facebookot vagy a Twittert vagy más online szolgáltatást. Tudni, hogy ezek a szolgáltatások hogyan működnek, még nem jelenti azt, hogy képesek vagyunk relevánsan használni ezeket egy munkakörnyezetben.

Olyan tehetségek ők, akik képesek használni a digitális technológiát? Legtöbbször igen, de nem feltétlenül. Mégpedig azért, mert a vállalatoknak nem (vagy nem csak) olyan tehetség kell, aki a digitális eszközök használja, hanem olyan is, aki digitálisan gondolkodik és képes a munkájába új megközelítéseket alkalmazni.

A Digitális Tehetségek mindenekelőtt valójában is tehetségek. Viszont ők igyekeznek kiemelkedni a tömegből azáltal, hogy jelzik azt, hogy képesek megérteni az új környezetet, és rugalmasan tudnak együttélni a változással. A Digitális Tehetségekre minden vállalatnak szüksége van, hogy termékét, folyamatait az új üzleti törvényszerűségeknek megfelelően működtesse. De hol vannak ezek az unikornisok?

Az új technológiák gyakran átjárhatóvá teszik a fizikai-biológiai és digitális világ határait. Ez a folyamat minden tudományterületre, cégre, iparágra hatással van, de ma még lépéselőnyre lehet szert tenni azzal, ha valaki felkészült.

Gyere el a Trenkwalder és a Kürt Akadémia közös rendezvényére!

MIRŐL LESZ SZÓ?

  • Milyen hatással van a digitalizáció az egyénre és a szervezetre, hol tud ebben segíteni az igazi agilitás?
  • Ki az a Digital Tehetség, és ők milyen hard és soft skillekkel bírnak?
  • Milyen trendek észlelhetőek a munkaerőpiacon, mit látunk a magyarnál fejlettebb gazdaságokban?
  • Hazai HR tapasztalatokat hozunk, hogy első kézből ismerhesd meg, milyen taktikát érdemes követniük a cégeknek - legyenek akár kicsik, akár nagyok!

 

NEKED AJÁNLJUK MEETUPUNKAT, HA:

  • már érzed, hogy a vállalatodra ráférne egy kis szakmai vérfrissítés,
  • még hiánycikk a vállalatodnál a Digitális Tehetség,
  • hatással vagy a vállalatodon belüli emberek felvételére és képzésére,
  • gyorsabban fel akarod ismerni, hogy kiből vállhat Digitális Tehetség.

Előadók