Mindenki beszél róla, de vajon tényleg tudjuk-e, hogy ki a Digitális Tehetség?

A Digitális Tehetség nem olyan fiatal, aki használja a Facebookot vagy a Twittert vagy más online szolgáltatást. Tudni, hogy ezek a szolgáltatások hogyan működnek, még nem jelenti azt, hogy képesek vagyunk relevánsan használni ezeket egy munkakörnyezetben.

A vállalatoknak nem (vagy nem csak) olyan tehetség kell, aki a digitális eszközök használja, hanem olyan is, aki digitálisan gondolkodik és képes a munkájába új megközelítéseket alkalmazni.

Olyan munkatársak Ők, akik értik a vállalat értékláncát, ismerik az ügyfelek igényeit és össze tudják kötni ezeket új technológiákkal.

Digitális Tehetségekre minden vállalatnak szüksége van, hogy termékét, folyamatait az új üzleti törvényszerűségeknek megfelelően működtesse. De hol vannak ezek a rejtőzködő kollégák?

Az új technológiák átjárhatóvá teszik a fizikai és digitális világ határait. Ez a folyamat minden cégre, iparágra hatással van, de ma még lépéselőnyre lehet szert tenni azzal, ha valaki felkészült! A sikerességhez viszont el kell sajátítani új képességeket vállalati és egyéni szinten is.

Gyere el a Trenkwalder és a KÜRT Akadémia közös rendezvényére!

MIRŐL LESZ SZÓ?

  • Milyen hatással van a digitalizáció az egyénre és a szervezetre, hol tud ebben segíteni az igazi agilitás?
  • Milyen trendek észlelhetőek a munkaerőpiacon, mit látunk a magyarnál fejlettebb gazdaságokban?
  • Hazai HR tapasztalatokat hozunk, hogy első kézből ismerhesd meg, milyen taktikát érdemes követniük a cégeknek - legyenek akár kicsik, akár nagyok!
  • Milyen új tanulási formák vannak, miért működnek?

NEKED AJÁNLJUK REGGELINKET, HA:

  • még hiánycikk a vállalatodnál a Digitális Tehetség,
  • hatással vagy a vállalatodon belüli emberek felvételére és képzésére,
  • gyorsabban fel akarod ismerni, hogy kiből vállhat Digitális Tehetség.

 

Szakmai partnerünk a Trenkwalder Magyarország.

Előadók