KLASZTER 2022 – KÜRT Akadémia Alumni Klub

Szeptember 13-a estére ne szervezz más programot: várunk a KÜRT Akadémia másodszor megrendezésre kerülő all-alumni eseményén, a KLASZTER 2022-n!   

Mintha folyamatos válságból és újratervezésből állna az élet – legalábbis az elmúlt két és fél évben ezt élhettük meg legtöbben. A koronavírus-járvány, a klímaválság, a háború vagy az infláció láttán félelem és kontrollvesztés uralkodhat el rajtunk. Az idei KLASZTER-en nem adjuk át magunkat a katasztrófahangulatnak, hanem azt mutatjuk meg, hogy miként lehet praktikus megoldásokkal, mentális felkészüléssel és innovációval pánik helyett a cselekvést és a stabilitást választani. 

 

🕠 Időpont: 2022. szeptember 13., kedd, 17:30-23:00; MASTERCLASS: 16:00-17:30 

📍  Helyszín: CEU - 1051 Budapest, Nádor u. 15. 

🔑 Kapunyitás: 17:00

💲 Jegyárak: KLASZTER: 4990 Ft, MASTERCLASS + KLASZTER: 14 990 Ft

 

 

 AUDITÓRIUM A

AUDITÓRIUM B

WORKSHOP TÉR

16:00-17:30

MASTERCLASS:
Mizsei Szabolcs és
Nagy-Rácz István
Ahogy Brad Pitt csinálja:
adatvezérelt döntéshozatal
a tervezhetőbb működésért

MASTERCLASS:
Császár Csaba és
Jókay Gábor
Csapatműködés és csapathatékonyság

MASTERCLASS:
Schmidt Barbara
NEW WORK stratégia
felsővezetőknek  

17:00

Kapunyitás

17:40

Megnyitó

18:00-18:45

Márky Ádám és Bőhm Kornél
A világ összeomlik?
Te maradj stabil!

Kovács Gergely
Támadásba lendül a védelem –
AR-ral és VR-ral a lakosság védelméért

 

19:00 - 19:45

Byssz Róbert és vendégei
Áremelés. Tudsz jobbat? 

Ürge-Vorsatz Diána
Zöldebb leszek. De megéri?
A klímatudatos vállalati döntések gazdasági hatásai

20:00-21:00

 

Momentán Társulat
Mi van a CEO fejében?

21:00

Kötetlen program

A KLASZTER 2022 jegyáraiból befolyó bevételt idén is az Igazgyöngy Alapítványnak ajánljuk fel 🧡

Az esemény zártkörű, csak a KÜRT Akadémia alumni hallgatói számára nyitott! Ha alumni hallgatónk vagy (az elmúlt 13 évben jártál vagy éppen jársz valamelyik képzésünkre), és nem kaptál tőlünk e-mailt a regisztrációról, kérjük, jelezd nekünk a fanni.tasnady@kurtakademia.hu email címen és pótoljuk.  

 

Az idei KLASZTER-en is izgalmas és látványos szakmai programokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel, kötetlen borozással, beszélgetésekre alkalmas terekkel várunk. Találkozhatsz rég nem látott évfolyamtársakkal, szakértőinkkel, bekapcsolódhatsz aktív szakmai programokba, vagy megfigyelőként követheted az eseményeket. Nincs kötelező program, azzal és úgy töltődsz, ahogy csak szeretnél!  

 

KLASZTER 2022 programja*: 

Auditórium A

18:00 – 18:45: A világ összeomlik? Te maradj stabil!

Napi szinten írja át a személyes és üzleti terveinket a világpolitika, az infláció, a klímaváltozás, a hazai törvénykezés vagy éppen a saját személyes környezetünkben történő változások. Hogyan tudjuk magunkat és a környezetünket (csapatunk/családunk) stabilitásban tartani egy ilyen közegben? Milyen praktikumok vannak és mik a klasszikus hibák, amit fejben és szóban elkövetünk? Mit érdemes gyakorolni mentálisan és verbálisan ahhoz, hogy rutinunk legyen egy rutinmentes övezetben?

A beszélgetés résztvevői: Márky Ádám és Bőhm Kornél

 

19:00-19:45: Áremelés. Tudsz jobbat?

Az infláció hatására elszabaduló árak versenyébe nem mindenki tud vagy akar beszállni. Olyan szakértőkkel és vezetőkkel beszélgetünk, akik szerint inflációval szemben nem az áremelés, hanem az innováció és a skálázódás az igazán jövőálló fegyver, és akik korábbi durva válsághelyzetben már bizonyítottak egy sikeres pivotálással.

A beszélgetés résztvevői: Byssz Róbert (Rohlik Group – Kifli.hu) és két további meghívott vendégei (egyeztetés alatt).

 

Auditórium B

18:00 – 18:45: Kovács Gergely: Támadásba lendül a védelem – AR-rel és VR-rel a lakosság védelméért

Nagyon közel került hozzánk a háború valósága. Hatással van mindannyiunk gondolataira, hangulatára, döntéseire és pénztárcájára.  Azt viszont kevésbé látjuk, hogy az ilyenkor berobbanó védelmi célú technológiai fejlesztések milyen hatással vannak a mindennapjainkra. Kovács Gergely egy látványos előadáson mutatja be, hogy milyen technológiai fejlesztések zajlanak a civil lakosság védelmében a világban, milyen AR/VR megoldások állnak már rendelkezésre ahhoz, hogy a civil lakosság éles helyzetre is felkészülten és reziliensen reagáljon.

 

19:00-19:45: Ürge-Vorsatz Diána: Zöldebb leszek. De megéri? – A klímatudatos vállalati döntések gazdasági hatásai

Igaz-e, hogy a klímatudatos döntések környezetvédelmi és humán szempontból is fenntarthatóbbá tehetik a céget, sőt, hosszú távon üzletileg is megtérülnek? Mihez érdemes hozzányúlni, mik azok az – üzletileg rövid távon akár deficites – döntések, amelyeket mielőbb érdemes meghozni, ha nem a greenwashing a cél, hanem valódi a szándék a fenntartható vállalat építésében?

 

20:00 – 21:00: Momentán Társulat – Mi van a CEO fejében? 

Bármilyen szerepben is vagyunk, erős a kísértés, hogy elhiggyük: világosak a szándékaink, jól megfogalmazottak a dilemmáink, tiszták a céljaink… és aztán annál nagyobb a meglepetés, amikor kiderül, tévedtünk. A Momentán Társulat színészei mindenki számára ismerős vezetői kihívásokra improvizálnak sírva-nevetős jeleneteket. Az ihletet Kürti Tom, Vityi Péter és Császár Csaba, vagyis a KÜRT Akadémia három tulajdonosa adja. Nemcsak arról hoznak sztorikat, hogy milyen stratégiai és fejlesztési kihívásokkal találkoznak, amikor vezetőkkel dolgoznak együtt, hanem hagyják magukat is élve boncolni, így terítékre kerül, hogyan muzsikál három dudás egy csárdában.

 

 

Idén először a KLASZTER előtt MASTERCLASS-on is részt vehetsz. A 16 órakor kezdődő MASTERCLASS-t több témában is meghirdetjük: 

  • NEW WORK stratégia felsővezetőknek Schmidt Barbarával 
  • Adatvezérelt döntéshozatal Mizsei Szabolccsal és Nagy-Rácz Istvánnal 
  • Csapatműködés és csapathatékonyság Császár Csabával és Jókay Gáborral  

MASTERCLASS eseményre

 

*A programváltozás jogát fenntartjuk! 


 

 Ajánlott képzéseink

AI Technológia

1 félév, 12 alkalom, 88 óra*
Képzés indulás: 2022. szeptember 01.

A mesterséges intelligencia robbanó növekedése számtalan iparágban tapasztalható. Magyarországon is egyre nagyobb igény van olyan szakemberekre, akik széles körű technológiai és iparági ismereteikkel képesek AI projekteket megvalósítani - képzésünk nekik szól.

Data Science

2 félév, 18 alkalom, 90 óra*
Képzés indulás: 2022. november 11.

Az adatok nyelvét beszélő specialisták a következő évek legkeresettebb szakemberei közé tartoznak. Hogy miért vagyunk biztosak ebben? Mert az adatgyűjtésre alkalmas eszközök elárasztották a mindennapjainkat és ezzel egy időben az adatokba zárt intelligencia lett a sikeres vállalkozások legnagyobb tőkéje.

Intelligent Marketing

2 félév, 17 alkalom, 68 óra*
Képzés indulás: 2022. november 02.

Az újkori marketingszakemberek feladata komplex: egyszerre van szükségük az ügyfélközpontú marketingmegközelítés széles megértésére, folyamatosan változó marketing technology ismeretekre és mély tudásra egyes szakterületeken. Specialistából kell T-tudású szakemberré válniuk – ebben támogatja őket a mi képzésünk.

IOT for Business

11 alkalom
Képzés indulás: Érdeklődj kollégánknál!

Tudod már, honnan lesz adatod? 9 napos képzés a fizikai rendszerek digitalizációjáról.

Üzleti stratégiatervezés

7 alkalom, 21 óra + egyéni konzultáció*
Képzés indulás: 2022. október 19.

Gyakorlatorientált képzésünkön megvizsgáljuk azokat a vezetői eszközöket, amelyekkel biztonságot nyújtva, transzparensen és strukturáltan tudsz irányítani.

Agilis transzformáció

6 alkalom, 24 óra
Képzés indulás: Érdeklődj kollégánknál!

Agilis Transzformációs Képzésünkre várjuk azokat a vezetőket, coachokat, Release Train Engenieereket (RTE), senior projekt szakembereket, akikre egy vállalat agilis transzformációjának levezénylése vár. Szakembereket, akik tudják a célt, de nehézségekbe ütköztek vagy bizonytalanok abban, hogy miként érdemes hozzáfogni egy nagyvállalati agilis átszervezéshez.

Agilis HR

7 alkalom, összesen 28 óra*
Képzés indulás: 2023. január 13.

A digitalizáció üzleti és szervezeti kihívásainak kezelése megkívánja a gyors HR-reakciót az átalakuló vállalatban megjelenő új igényekre, jelenségekre. A klasszikus HR ismeretek mellett ezért elengedhetetlen, hogy egy stratégiai HR partner naprakész tudással rendelkezzen a legújabb trendekről, eszközökről.

Design Thinking

5 nap 09:00-13:00 közt, összesen 20 óra*
Képzés indulás: 2023.01.09.


Az emberközpontú kreatív tervezés remek kiegészítése lehet az agilis működésnek, ami az innováció gyorsaságát teszi lehetővé instabil környezetben, mert a design thinking az agilitás előtti kreatív szakaszban biztosít segítséget a szervezetek számára. Intenzív, élmény alapú tréningünkön ezt a tervezési módszert tanítjuk meg a résztvevőknek.

Scrum Master képzés

6 alkalom, 36 óra*
Képzés indulás: 2022. szeptember 14.

A Scrum Master képzésünk során eljuttatunk az agilis alapoktól a sikeres nemzetközi vizsgáig. Általános képet kapsz a legfontosabb szerepekről, eseményekről, dokumentumokról, helyzetgyakorlatokban próbálhatod ki magad, és a vizsgafelkészítő alkalmak mellett terepre is viszünk, ahol élesben tanulhatsz gyakorlott Scrum Masterektől.

Product Owner

3 nap, 24 óra*
Képzés indulás: 2022. december 06.

A Product Owner tréning célja az agilis és Scrum keretrendszer bemutatása, ezen belül a PO szerephez szükséges elmélet és gyakorlat átadása.

Digitális Innováció

6 alkalom, 24 óra
Képzés indulás: Érdeklődj kollégánknál!

Tekints a piacon megjelenő felforgató digitális technológiákra lehetőségként! Ha te is a saját oldaladra állítod a legújabb technológiákat, akkor nem maradsz le a versenyben, sőt, a verseny élére állhatsz. Ebben segít téged a Digitális Innováció képzés.