Masterclass – KÜRT Akadémia Alumni Klub

Az idei KLASZTER előtt MASTERCLASS-on is részt vehetsz, három témában várnak gyakorló szakembereink másfél órás, gyakorlatorientált, szemléletformáló workshopokon. 

 

🕠 Időpont: 2022. szeptember 13. kedd 16:00-17:30

📍  Helyszín: CEU - 1051 Budapest, Nádor u. 15. 

💲 Jegyár: MASTERCLASS + KLASZTER: 14 990 Ft 

 

A KLASZTER 2022 jegyáraiból befolyó bevételt idén is az Igazgyöngy Alapítványnak ajánljuk fel 🧡

 

A MASTERCLASS a KLASZTER 2022 kísérőrendezvénye, így a jelentkezés a KÜRT Akadémia alumni hallgatói számára nyitott. Ha te is alumni vagy, de a jegyvásárláshoz szükséges link még nem jutott el hozzád, akkor írj a fanni.tasnady@kurtakademia.hu e-mail címre!

 

Miért érdemes jelentkezned a MASTERCLASS-ra? 

  • Releváns, mai, égető témafelvetések. 
  • Elméleti tudás és gyakorlati tapasztalatok egyedi ötvözése. 
  • Kiscsoportos, közös gondolkodásra építő munkamódszer. 
  • Már holnap alkalmazható best practice-ek és szemléletmód. 
  • Remek ráhangolódás, networkölés a KLASZTER előtt. 

 

Milyen MASTERCLASS-ra jelentkezhetsz? 

  • A C-szintű vezetők rémálma: jövőálló szervezet munkaerő nélkül? 

90 perces workshop Schmidt Barbarával 

A NEW WORK a tudásmunkások modern, a COVID által kikényszerített, teljesen vagy részben virtuális munkavégzése – digitális kommunikációs és kollaborációs eszközökkel, globalizált munkaerőpiaci környezetben. Az adaptív szervezetek a NEW WORK hatására szemléletet váltanak és megváltoztatják a munkavégzéssel és az emberekkel kapcsolatos bebetonozott gyakorlataikat.  

A MASTERCLASS célja a C-szintű vezetőknek áttekintést adni a NEW WORK kihívásairól, amelyek elsősorban tőlük igényelnek új megközelítést és eszköztárat. Fókuszban a tehetségmenedzsment, vagyis a jó embereink megszerzésének és megtartásának tudománya.  

A MASTERCLASS során először konkrét példákon keresztül áttekintjük a NEW WORK elemeit, ezután reflektálunk arra, hogy a megismert elemek milyen módon vannak jelen és mit jelentenek saját szervezetünkben, saját vezetői munkánkban. Kiscsoportos munkában egy nem túl optimálisan működő vállalat NEW WORK koncepcióját tervezzük meg, végül pedig megosztjuk egymással, hogy ki milyen lépésekkel tenné saját cégét jövőállóvá. 

Maximális létszám: 25 fő 

 

  • Ahogy Brad Pitt csinálja – adatvezérelt döntéshozatal a tervezhetőbb működésért 

90 perces workshop Mizsei Szabolccsal és Nagy-Rácz Istvánnal 

A MASTERCLASS-ra olyan vezetőket, felsővezetőket várunk, akik szeretnék a döntési folyamatokat hipotézisek helyett adatokra építeni, de az adatalapú megközelítés bevezetésébe már párszor beletört a bicskájuk, vagy belső ellenállás, vagy a technikai feltételek hiánya, vagy az ehhez szükséges szaktudás és tapasztalat hiánya miatt. A MASTERCLASS-hoz stabil angol szövegértés szükséges, valamint kérjük, az alkalom előtt az alábbi blogbejegyzést mindenképp olvasd el: https://kurtakademia.hu/blog/adatvezerelt-donteshozas-ahogy-brad-pitt-csinalja/. 

A workshop során interaktív elemeken, csapatmunkán és helyzetgyakorlatokon keresztül mutatjuk be, hogy hogy érdemes az adatvezérelt működéssel kapcsolatos belső ellenállásokat fokozatosan lebontani, hogy milyen quick winek gyorsíthatják a folyamatot. Átgondoljuk, hogy adott kihíváshoz milyen szakértelemre van valóban szükség, és mi az, ami csak legenda.  

Maximális létszám: 25 fő 

 

  • Csapatműködés és csapathatékonyság – szokatlan szemüvegen keresztül 

90 perces workshop Császár Csabával és Jókay Gáborral 

A csapatok hatékonyságának, produktivitásának fontossága sohasem volt kérdés és sohasem volt annyira fókuszban, mint napjainkban. Szinte minden iparágban és szervezeti formában az autonóm, felhatalmazott csapatokat tekintik a sikeres működés kulcsszereplőjének. De hogyan tudjuk pontosan, adatok mentén megvizsgálni és értékelni egy csapat működését, illetve honnan tud a csapat a továbbfejlődést segítő visszajelzést kapni saját magáról?  

A workshop során egy konkrét helyzetgyakorlaton keresztül mutatjuk meg és dolgozzuk fel a résztvevőkkel a Human Synergistics csoportstílusok (Group Styles Inventory – GSI) eszközét. A közösen végrehajtott feladatot követően érdekes lesz megtapasztalni, hogyan tud az eszköz pontos tükröt tartani a csapatnak, hogyan tudja megmutatni a különböző viselkedési stílusok és egyéni stratégiák hatását a csapat eredményességére. 

A workshopra elsősorban olyan vezetőket várunk, akik számára kulcskérdés az általuk vezetett csapatok hatékonyságának növelése és a hatékony visszajelzés a csapataik felé. Ugyanakkor értékes tud lenni a 90 perc agilis coach-oknak és fejlesztéssel (L&D) foglalkozó HR szakemberek számára is – hiszen sokszor ők vállalnak felelősséget a sikeres csapatműködésért. 

Maximális létszám: 12 fő (a téma és a feladat jellege miatt) 

 

A MASTERCLASS a KLASZTER 2022 kísérőrendezvénye, így a jelentkezés a KÜRT Akadémia alumni hallgatói számára nyitott. Ha te is alumni vagy, de a jegyvásárláshoz szükséges link még nem jutott el hozzád, akkor írj a fanni.tasnady@kurtakademia.hu e-mail címre!

 

Klaszter eseményre

 

Szakértők

Császár Csaba
Szenior partner, szervezetfejlesztési szakértő
https://www.linkedin.com/in/csaba-csaszar/

Közgazdászként végzett a Corvinuson, majd néhány évnyi egyetemi oktatói tapasztalatszerzés után a rendszerváltás éveiben kollégáival megalapították az OD Partnert, aminek 23 évig meghatározó tagja és egyik vezetője is volt. A kezdetektől vállalati átalakulásokon és vezetőfejlesztő programokban dolgozik, munkája mellett folyamatosan képezve is magát. Szervezetfejlesztő-szupervizor másoddiplomát szerzett és számos módszer-specifikus nemzetközi program tapasztalataiból is építkezik, miközben hazai és nemzetközi képzési programok oktatójaként is segíti a szakma következő generációját.

Munkájához integratív megközelítéssel közelít: az üzleti stratégiák és modellek hatékonyság és siker fókusza és a szervezetek emberi dimenziója közötti termékeny összhangot keresi. Felhatalmazó, az önszerveződésre és tanulásra építő működés megteremtésében támogatja ügyfeleit, leginkább felsővezetői csapatokkal dolgozva. A konkrét helyzetekre való szabad figyelem és szakmai megalapozottság mellett fontos eszköze a humor, ami a minket körülvevő paradoxonok és saját magunk elfogadásának lehetőségét adja meg.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2021/02/cscs-2015-portré-kör-2.jpg

Császár Csaba

Szenior partner, szervezetfejlesztési szakértő

Jókay Gábor
Vállalati tanácsadás üzletágvezető, szervezetfejlesztési szakértő
https://hu.linkedin.com/in/gaborjokay

Jókay Gábor közgazdász, szervezetfejlesztő, diplomás coach, HR tanácsadó. Nagyvállalati HR szakértőként (AT&T, Ericsson), majd HR igazgatóként (Aventis Pharma) dolgozott, mielőtt a tanácsadás és a szervezetfejlesztés felé fordult. 2005-től 8 évig volt az Aon Hewitt magyarországi irodájának vezető tanácsadója, valamint a vezetésfejlesztési és teljesítménymenedzsment szakterületek szakmai irányítója, átfogó HR tanácsadási és szervezetfejlesztési projektek vezetője. 2015-től a KÜRT Akadémia szervezetfejlesztési projektjeiért felel, ezek szakmai fejlesztésében és implementálásában vesz részt. Legtöbbször vezetőkkel dolgozik, coachként, tanácsadóként, trénerként. Segíti őket abban, hogy tudatosabb, hatékonyabb, jobb vezetőkké váljanak és olyan szervezeteket építsenek, ahová szeretnek tartozni az emberek.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/jokay-gabor.jpg

Jókay Gábor

Vállalati tanácsadás üzletágvezető, szervezetfejlesztési szakértő

Schmidt Barbara
Minősített agilis HR szakértő, szervezetfejlesztési tanácsadó, coach, KÜRT Akadémia képzésvezető
https://www.linkedin.com/in/schmidtbarbara/

15+ év HR vezetői tapasztalat multinacionális cégek magyarországi leányvállalatainál IT, tech és retail iparágakban. Másfél éves kirándulás az államigazgatásban, informatika területen, változásmenedzsment vezetőként. Vezetőfejlesztő programok, stratégia és HR folyamat tanácsadás, szervezetfejlesztési és HR projektek vezetése magyar és német nyelvterületen.
2020 óta Bécsben él, People & Culture vezető a SMATRICS-nál, Ausztria piacvezető elektromos autó töltőállomás hálózati megoldásokat fejlesztő green tech scale-up cégénél.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2021/07/SchB-5.jpg

Schmidt Barbara

Minősített agilis HR szakértő, szervezetfejlesztési tanácsadó, coach, KÜRT Akadémia képzésvezető

Mizsei Szabolcs
Ügyvezető igazgató, MEHI; Digitális transzformációs szakértő és képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/szabolcsmizsei/

Közgazdász, a digitális transzformáció és szervezeti agilitás szakértője. Jelenleg a Magyar Energiahatékonysági Intézet ügyvezető igazgatója. 

Több mint két évtizedes tapasztalatot szerzett az információtechnológiai iparágban rendszerintegrátori, digitális termékfejlesztési és különböző menedzsment szerepkörökben. Szakterülete a technológiai alapú innováció és a lean/agilis módszertanok gyakorlati alkalmazása. 

A Széchenyi István Szakkollégium „digitális közgazdaságtan” kurzus oktatója.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/mizsei-szabolcs.jpg

Mizsei Szabolcs

Ügyvezető igazgató, MEHI; Digitális transzformációs szakértő és képzésvezető, KÜRT Akadémia

Nagy-Rácz István
Alapító és senior partner, Dmlab, Képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/istvann/

Magyarország egyik vezető adatelemzéssel foglalkozó cége, a Dmlab alapító senior partnere. Több mint 10 éves data scientist tapasztalata ötvözi a számos üzleti projekt vezetőjeként szerzett üzleti gondolkodásmódot a Műszaki Egyetem adatbányászati kutatócsoportjában szerzett technikai és elméleti tudással. A Dmlab csapat operatív és stratégiai vezetése mellett az elmúlt években számos adatalapú start-upban dolgozott, valamint a Dmlabban felhalmozott tudást és tapasztalatot olyan technológiai megoldásokba transzferálja, amelyek segítségével különböző területen tevékenykedő vállalatokat segít az adatvezérelt működésben. Konferenciák, valamint egyetemi és vállalati oktatások rendszeres előadója.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/nagyracz-istvan.jpg

Nagy-Rácz István

Alapító és senior partner, Dmlab, Képzésvezető, KÜRT AkadémiaAjánlott képzéseink

AI Technológia

1 félév, 12 alkalom, 88 óra*
Képzés indulás: 2022. szeptember 01.

A mesterséges intelligencia robbanó növekedése számtalan iparágban tapasztalható. Magyarországon is egyre nagyobb igény van olyan szakemberekre, akik széles körű technológiai és iparági ismereteikkel képesek AI projekteket megvalósítani - képzésünk nekik szól.

Data Science

2 félév, 18 alkalom, 90 óra*
Képzés indulás: 2022. november 11.

Az adatok nyelvét beszélő specialisták a következő évek legkeresettebb szakemberei közé tartoznak. Hogy miért vagyunk biztosak ebben? Mert az adatgyűjtésre alkalmas eszközök elárasztották a mindennapjainkat és ezzel egy időben az adatokba zárt intelligencia lett a sikeres vállalkozások legnagyobb tőkéje.

Intelligent Marketing

2 félév, 17 alkalom, 68 óra*
Képzés indulás: 2022. november 02.

Az újkori marketingszakemberek feladata komplex: egyszerre van szükségük az ügyfélközpontú marketingmegközelítés széles megértésére, folyamatosan változó marketing technology ismeretekre és mély tudásra egyes szakterületeken. Specialistából kell T-tudású szakemberré válniuk – ebben támogatja őket a mi képzésünk.

IOT for Business

11 alkalom
Képzés indulás: Érdeklődj kollégánknál!

Tudod már, honnan lesz adatod? 9 napos képzés a fizikai rendszerek digitalizációjáról.

Üzleti stratégiatervezés

7 alkalom, 21 óra + egyéni konzultáció*
Képzés indulás: 2022. október 19.

Gyakorlatorientált képzésünkön megvizsgáljuk azokat a vezetői eszközöket, amelyekkel biztonságot nyújtva, transzparensen és strukturáltan tudsz irányítani.

Agilis transzformáció

6 alkalom, 24 óra
Képzés indulás: Érdeklődj kollégánknál!

Agilis Transzformációs Képzésünkre várjuk azokat a vezetőket, coachokat, Release Train Engenieereket (RTE), senior projekt szakembereket, akikre egy vállalat agilis transzformációjának levezénylése vár. Szakembereket, akik tudják a célt, de nehézségekbe ütköztek vagy bizonytalanok abban, hogy miként érdemes hozzáfogni egy nagyvállalati agilis átszervezéshez.

Agilis HR

7 alkalom, összesen 28 óra*
Képzés indulás: 2023. január 13.

A digitalizáció üzleti és szervezeti kihívásainak kezelése megkívánja a gyors HR-reakciót az átalakuló vállalatban megjelenő új igényekre, jelenségekre. A klasszikus HR ismeretek mellett ezért elengedhetetlen, hogy egy stratégiai HR partner naprakész tudással rendelkezzen a legújabb trendekről, eszközökről.

Design Thinking

5 nap 09:00-13:00 közt, összesen 20 óra*
Képzés indulás: 2023.01.09.


Az emberközpontú kreatív tervezés remek kiegészítése lehet az agilis működésnek, ami az innováció gyorsaságát teszi lehetővé instabil környezetben, mert a design thinking az agilitás előtti kreatív szakaszban biztosít segítséget a szervezetek számára. Intenzív, élmény alapú tréningünkön ezt a tervezési módszert tanítjuk meg a résztvevőknek.

Scrum Master képzés

6 alkalom, 36 óra*
Képzés indulás: 2022. szeptember 14.

A Scrum Master képzésünk során eljuttatunk az agilis alapoktól a sikeres nemzetközi vizsgáig. Általános képet kapsz a legfontosabb szerepekről, eseményekről, dokumentumokról, helyzetgyakorlatokban próbálhatod ki magad, és a vizsgafelkészítő alkalmak mellett terepre is viszünk, ahol élesben tanulhatsz gyakorlott Scrum Masterektől.

Product Owner

3 nap, 24 óra*
Képzés indulás: 2022. december 06.

A Product Owner tréning célja az agilis és Scrum keretrendszer bemutatása, ezen belül a PO szerephez szükséges elmélet és gyakorlat átadása.

Digitális Innováció

6 alkalom, 24 óra
Képzés indulás: Érdeklődj kollégánknál!

Tekints a piacon megjelenő felforgató digitális technológiákra lehetőségként! Ha te is a saját oldaladra állítod a legújabb technológiákat, akkor nem maradsz le a versenyben, sőt, a verseny élére állhatsz. Ebben segít téged a Digitális Innováció képzés.