Csapatunk

Kürti Tamás

INTÉZMÉNYVEZETŐ, TULAJDONOS

tamas.kurti@kurtakademia.hu /

Technológiai vállalkozó családba születtem. Rendkívüli teljesítményeket láttam magam előtt példaként. Első diplomám mérnök-menedzser, második szervezetfejlesztő, coach. Lapátoltam szenet, szereltem számítógépet, dolgoztam értékesítőként, projekt és kutatás-fejlesztési vezetőként, üzleti- és szervezetfejlesztési tanácsadóként, for profit és non profit felsővezetőként, csapatban, családommal és professzionális menedzsmenttel, itthon, a régióban, az Arab öbölben, Indiában és Amerikában.  Volt részem örömben, fájdalomban, sikerben, kudarcban, életveszélyben, szeretetben, szerelemben.

Csanda Gergely

MARKETING VEZETŐ

gergely.csanda@kurtakademia.hu / +36 20 264 3606

Kíváncsi vagyok. Egyesek szerint hamar meg fogok öregedni, de szerintem pont nem. A kíváncsi ember mindig fiatal marad, rácsodálkozik a fejlődésre és kész a változásra. A KÜRT Akadémiánál minden nap szükségem is van erre a kíváncsiságra. Több lépéssel mindenki előtt járva keressük a digitális jövő kihívásait és a benne rejlő lehetőségeket. Célunk, hogy felkészítsük partnereinket arra, hogy mihamarabb átvegyék az irányítást a jövő alakítása felett. Nincs sok időnk, mert a jövő már szinte itt van, és közös felelősségünk, hogy mivé alakítjuk. Hiszek a fejlődésben, és hogy éppen egy jobb jövőt építünk együtt. És minden nap kíváncsian várom a holnapot.

Sebényová Gabriela

MARKETING ÉS TERMÉKFEJLESZTÉSI MENEDZSER

gabriela.sebenyova@kurtakademia.hu / +36 70 621 3492

A munkámban az biztosít állandó motivációt a számomra, hogy fantasztikus emberekkel gondolkodhatok együtt. Kivételes inspiráció és kihívás, hogy válogatott szakemberekkel közösen dolgozunk ki új képzéseket és komplex szervezeti programokat, hogy az ötletek csírájából kerek koncepciót gyúrunk, ami valódi értéket képvisel az ügyfelek szemében. Mostani kedvencem a Data Science képzés, hiszen termékfejlesztőként ez volt az eddigi legkomolyabb munkám. Kedvenc képzéseim... azok, amik még el sem készültek. Folyamatosan forgatunk néhány izgalmas témát, amiből rengeteget tanulok, amivel változást lehet elérni és amik új színeket hoznak a magyar képzési piacra.

Tasnády Fanni

INTÉZMÉNYI KOORDINÁTOR

fanni.tasnady@kurtakademia.hu /

Feladatom a nyílt képzések teljes körű lebonyolítása és támogatása, így minden hallgatóval és oktatóval kapcsolatba kerülök valamilyen módon. Célom, hogy az egyéni igényeknek is megfelelve gördülékenyen folyjanak a képzések. Fontos számomra a jó kapcsolat és „családias” hangulat megteremtése, hogy a személyes fejlődés mellett mindenki egy kicsit ki is kapcsolódhasson. Izgatottan várom a képzések indulását - amikor az Akadémia élete felpezsdül.

Hargitai Ágnes

PROJEKTKOORDINÁTOR

agnes.hargitai@kurtakademia.hu /

Főbb feladataim közé tartozik a KÜRT Akadémia vállalatok számára nyújtott projektjeinek teljeskörű adminisztrációja és a szervezetfejlesztési projektek koordinációja. Az Akadémia mindennapi működése és a vállalati projektek támogatása folyamatos egyéni fejlődést és inspirációt biztosít számomra. A sokszínű képzési portfólióból a szervezet fejlesztési képzéseket emelném ki, mint személyes kedvencem. Ezek koordinációja, a szakértőkkel és a kollégákkal való együttműködés folyamatos egyéni motivációt ad a mindennapokra.

Fülöp Enikő

PROJEKTKOORDINÁTOR

eniko.fulop@kurtakademia.hu / +36 70 978 0063

Szerencsésnek érzem magam, hogy projektkoordinátorként gyakran személyesen tesztelhetem azokat a képzéseket, amelyeken dolgozunk. A tanulási folyamatok nyomon követése, a képzők és hallgatók sikerélményének szimultán tapasztalása nem csak energiával tölt fel, hanem folyamatos megújulásra is késztet. 
A KÜRT Akadémia legkedvesebb tulajdonsága számomra az a csapatmunka-képesség, ahogyan a különböző tudományterületek képviselői együttműködnek: műszaki és gazdasági szakember, művész, bölcsész.