Goldschmied Annamária

Tanácsadó, üzletfejlesztő

22 éve a technológia és versenypiac metszetén tevékenykedik. 15 éven át a saját elemző vállalkozását vezette,  amely multinacionális cégek értékesítés elemző hátterét és értékesítés támogatását nyújtotta, számos startup vállakozás indulását és működését segítette, több IT termékbevezetést tudhat a háta mögött, az elmúlt 10 évben K+F projektekben üzletfejlesztőként tevékenykedett, különös tekintettel új technológia bevezetésén a versenyszférába. Nevéhez kötödik a Voice Miner mesterséges intelligencia (AI) hangbányász rendszer bevezetése és a térinformatika (GIS) technológia versenyszférában való elterjesztése.
Nem tekint magára, mint értékesítési szakemberre, munkáját intuitív és kreatív módon gyakorolja. Elemzői szakmája iránti elköteleződés és szenvedély hajtja. Az adatvizualizációt művészetnek tartja, amihez a technológia csupán eszköz. Küldetésének tekinti, hogy csak olyan projektekben vegyen részt, amiben az emberség és a fejlődés win&win helyzetben él egymás mellett, és a szervezetek legalább egy évtizedig költséghatékonyan használják eredményét.
Kedvenc területe a Big Data és adatvizualizáció, ezek gyakorlatias használata, ami társadalomtudományi és szervezetfejlesztési szempontból evolúciós változással bír mind az egyén, mind a vállalkozások szempontjából.

LinkedIn icon