Dienes Ádám

Field Sales Engineer, STMicroelectronics

Energetikai mérnöki és Mechatronikai mérnöki tanulmányai alatt elkezdődő pályafutását villamos tervezőmérnökként kezdte, ahol volt szerencséje megtapasztalni a nemzetközi vállalati illetve hazai kkv üzletkultúrákat is. Magyarországi családi vállalatnál gyarapította project manager-i és üzletkötői tapasztalatát, ahol pár év után lehetősége nyílt saját ötletén alapuló, önálló projektbe belevágni. 5 fős mérnökcsapatával fejlesztettek automatizált drón rendszert, különféle ipari alkalmazásokra. Fő fókuszuk a diagnosztikai alkalmazások voltak, ahol a drónokat a lehető legtöbb adat kinyerésére használták fel AI-t és Machine Learning-et alkalmazva, egy adott feladat keretein belül.

2017-től az STMicroelectronics SA, a világ egyik legnagyobb félvezetőgyártójánál tevékenykedik üzletkötőként, ahol a régió néhány országáért felelős.

A nemzetközi színtér folyamatos résztvevője, számos konferencián jelent meg, mind résztvevőként, mind előadóként, ezzel követve a trendeket és az ipar alakulását. Szenvedélye nemcsak a drónok, okos eszközök és a mobiltechnológia hanem a mindennapi dolgok automatizálása is.

Itt találkozhatsz vele:

LinkedIn icon