SZERVEZETFEJLESZTÉS


Jövőálló szervezeteket fejlesztünk

Üzleti célokat támogatunk agilis-lean és klasszikus szervezetfejlesztői eszközökkel, rendszerekkel. Szenior vezetői tapasztalattal rendelkező szervezetfejlesztők vagyunk, akik szeretik a jelentős üzleti és kultúrális kihívásokat.

 

A Magyarországon működő vállalatoknak több olyan jelenséggel is meg kell küzdeniük, amely a vezetőket és szakembereket egyaránt kihívások elé állítja: a kiszámíthatatlanul alakuló piacok, egyre erősödő globális verseny, a hazai munkaerőhiány, a tehetséges fiatal munkavállalók bevonzása, a magabiztos fogyasztók. A változásokkal lépést tartani, a lehetőségek közül választani, majd azokat végig vinni egy rögzült vállalati kultúrában, izgalmas, de embert próbáló kihívás.
 

Dolgozunk vezetőkkel. Abban támogatjuk őket, hogy ki tudjanak teljesedni vezetői szerepükben, tudatosan, komfortosan és hatékonyan vezessék csapatukat, vállalatukat. Segítünk képességeik kibontakoztatásában, egyéni céljaik, motivációik megtalálásában, szereptudatosságuk fejlődésében.
 
Dolgozunk csapatokkal. Abban támogatjuk őket, hogy valóban közös célokat tudjanak megfogalmazni és hatékonyan tudjanak együttműködni az oda vezető úton. Segítünk a konfliktusok feloldásában, a tiszta kommunikáció megteremtésében, az egymás iránti bizalom építésében.
 
Dolgozunk szervezetekkel. Abban támogatjuk őket, hogy változzanak, fejlődjenek, innovatívvá, agilissá váljanak egy gyorsan változó környezetben. Segítünk a változások megtervezésében, a változást támogató erők feltárásában, az átmenet nehézségeinek leküzdésében.
 
Dolgozunk HR csapatokkal. Szakértőkként támogatjuk őket, hogy stratégiai partnerként tudjanak felelősséget vállalni a vállalat sikeréért. Segítünk az optimális működési modell megtalálásában, a HR márkaépítésében, konkrét HR eszközök, rendszerek fejlesztésében.

 
Ahogy dolgozunk:

  • Szervezet- és vezetőfejlesztési programjaink folyamat-orientáltak. A konkrét fejlesztési akciókat mindig egy átfogó fejlesztési folyamat részeként értelmezzük.
  • Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megismerjük a szervezeteket, amikkel dolgozunk és ezáltal pontosabban tudjuk testreszabni programjainkat.
  • Különös hangsúlyt biztosítunk a szervezeti kultúrához illeszkedő vezetési kultúra és a vezetői szereptudatosság fejlesztésének.
  • Fontosnak tartjuk fejlesztési programjaink hatékonyságának pontos mérését. Szervezeti kultúra-, elkötelezettség- és kompetenciamérésekkel dolgozunk.
  • Gyakorlat-orientáltak vagyunk, az általunk használt elméleti modellek mindig konkrét tanulási helyzeteket szolgálnak.
  • Hiszünk a tapasztalati tanulásban, teret adunk az egyéni reflexióknak és a tapasztalatok egymás közti megosztásának.
  • Hiszünk a valódi szervezeti történetek kultúraformáló erejében, építünk a közösen megélt eseményekre, és arra törekszünk, hogy felszínre hozzuk a nem tudatos, de tényleges motívumokat, értékeket, hiedelmeket.
  • A problémafókuszú megközelítés helyett az erősségekre fókuszálunk, a szervezetben és a vezetőkben meglévő tudásra, jó gyakorlatokra, pozitív példákra építünk.

Szakértőink

Referenciáink:

Érdekelhet még:

KÉRDÉSED VAN?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

!
!
!
Kérjük töltsd ki helyesen a mezőket!