SZERVEZETFEJLESZTÉS ÉS COACHING


A változtatás változással kezdődik.

A Magyarországon működő vállalatoknak több olyan jelenséggel is meg kell küzdeniük, amely a vezetőket és szakembereket egyaránt kihívások elé állítja: a kiszámíthatatlanul alakuló piacok, egyre erősödő globális verseny, a hazai munkaerőhiány, a tehetséges fiatal munkavállalók bevonzása, a magabiztos fogyasztók. A változásokkal lépést tartani, a lehetőségek közül választani, majd azokat végig vinni egy rögzült vállalati kultúrában, izgalmas, de embert próbáló kihívás. A KÜRT Akadémia terepen edzett szakértői nem csak fejlesztési és oktatói tapasztalattal bírnak, hanem vezetőként maguk is megélték és sikerrel vették ezeket a kihívásokat.

Programjainkat minden esetben a szervezet egyedi igényeire szabjuk, és ügyelünk arra, hogy a tanultak a mindennapi munka részévé váljanak. Különös hangsúlyt fektetünk a szervezeti kultúrához illeszkedő vezetési kultúra, vezetői szereptudatosság fejlesztésére. Valódi attitűd- és viselkedésváltozásra fókuszálunk, ezért alkalmazott módszereink is mindig ezt szolgálják: inspiráló előadások, közös alkotások, egyéni és csoportos coaching eszközök, a munkáltatói márka felülvizsgálata és fejlesztése, tapasztalati és peer csoportos tanulás, vezetői reflexió és készségfejlesztés, storytelling.

Akkor tartjuk magunkat sikeresnek, amikor feleslegesek lettünk az ügyfelünk életében, mert képessé vált önállóan fejlődni.
 

KIKNEK AJÁNLJUK?

  • változásban levő, vagy változást igénylő szervezetek tagjainak, vezetőinek
  • olyanoknak, akik szeretnék növelni a vállalatuk (ellen)állóképességét
  • vezetőknek és HR szakembereknek, akik értik, hogy minden változás alapja az ember, és ezért az ő fejlesztésével szeretnének egyre jobbak lenni

Szakértőink

Referenciáink:

Érdekelhet még:

KÉRDÉSED VAN?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

!
!
!
Kérjük töltsd ki helyesen a mezőket!