Szervezetfejlesztés

Jövőálló szervezeteket fejlesztünk.

Dolgozunk vezetőkkel. Abban támogatjuk őket, hogy ki tudjanak teljesedni vezetői szerepükben, tudatosan, komfortosan és hatékonyan vezessék csapatukat, vállalatukat. Segítünk képességeik kibontakoztatásában, egyéni céljaik, motivációik megtalálásában, szereptudatosságuk fejlődésében.

Dolgozunk csapatokkal. Abban támogatjuk őket, hogy valóban közös célokat tudjanak megfogalmazni és hatékonyan tudjanak együttműködni az oda vezető úton. Segítünk a konfliktusok feloldásában, a tiszta kommunikáció megteremtésében, az egymás iránti bizalom építésében.

Dolgozunk szervezetekkel. Abban támogatjuk őket, hogy változzanak, fejlődjenek, innovatívvá, agilissá váljanak egy gyorsan változó környezetben. Segítünk a változások megtervezésében, a változást támogató erők feltárásában, az átmenet nehézségeinek leküzdésében.

Dolgozunk HR csapatokkal. Szakértőkként támogatjuk őket, hogy stratégiai partnerként tudjanak felelősséget vállalni a vállalat sikeréért. Segítünk az optimális működési modell megtalálásában, a HR márkaépítésében, konkrét HR eszközök, rendszerek fejlesztésében.

Szakértők

Jókay Gábor
Szervezetfejlesztő, coach, vezető HR tanácsadó
https://hu.linkedin.com/in/gaborjokay

Jókay Gábor közgazdász, szervezetfejlesztő, diplomás coach, HR tanácsadó. Nagyvállalati HR szakértőként (AT&T, Ericsson), majd HR igazgatóként (Aventis Pharma) dolgozott, mielőtt a tanácsadás és a szervezetfejlesztés felé fordult. 2005-től 8 évig volt az Aon Hewitt magyarországi irodájának vezető tanácsadója, valamint a vezetésfejlesztési és teljesítménymenedzsment szakterületek szakmai irányítója, átfogó HR tanácsadási és szervezetfejlesztési projektek vezetője. 2015-től a KÜRT Akadémia szervezetfejlesztési projektjeiért felel, ezek szakmai fejlesztésében és implementálásában vesz részt. Legtöbbször vezetőkkel dolgozik, coachként, tanácsadóként, trénerként. Segíti őket abban, hogy tudatosabb, hatékonyabb, jobb vezetőkké váljanak és olyan szervezeteket építsenek, ahová szeretnek tartozni az emberek.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/jokay-gabor.jpg

Jókay Gábor

Szervezetfejlesztő, coach, vezető HR tanácsadó

Kürti Tamás
Intézményvezető, tulajdonos
https://hu.linkedin.com/in/tamaskurti

Második generációs vállalkozó, a KÜRT Akadémia intézményvezetője, tulajdonosa. Agilitás és digitalizáció fókuszú felsővezetői és stratégiai programokat vezet. Érdeklődésének középpontjában az emberi természet és a technológiai hatékonyság együttműködése áll. Korábban a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. kutatás-fejlesztés üzletágát vezette, előtte az USAnotebook.com stratégiai vezetőjeként dolgozott. Egyetemi diplomáját műszaki menedzsment témában vállalkozás szakirányon, másoddiplomáját szervezetfejlesztés és coaching területen innovatív csapatok fejlesztése témában szerezte. Társadalmi felelősségvállalásának része volt a KÜRT Alapítványi Gimnázium vezetésének megújítása, valamint a Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület megalapítása 2009-ben, amelynek azóta elnökségi tagja. Eredményei elismeréseképp beválasztottak a Family Business Network International Next Generation vezetésébe 2010-ben, valamint a European Family Businesses szövetség elnökségébe 2011-ben. Mindhárom szervezetben tulajdonos-vezetői tapasztalatcsere programokat vezet azóta is.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kurti-tamas.jpg

Kürti Tamás

Intézményvezető, tulajdonos

Monostori Brigitta
Szervezetfejlesztő, coaching pszichológus, team-coach
https://www.linkedin.com/in/monostori-brigitta-38025160/

Öt évig belső tréneri feladatokat látott el, szervezetfejlesztési gyakorlatát egy szolgáltatási szektorban működő multinacionális vállalatban alapozta meg. 2010 óta szervezet- és
üzletfejlesztési területen dolgozik. Tanácsadóként kis- és középvállalatok, startupok, multinacionális vállalatok és családi vállalkozások fejlesztésében is részt vesz. Ügyfeleit
elsősorban abban segíti, hogy erőforrásaikra építve a kívánt hatást érjék el környezetükben.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/monostori-brigitta.jpg

Monostori Brigitta

Szervezetfejlesztő, coaching pszichológus, team-coach

Orbán Gergely
Szervezetfejlesztő, coach, team-coach
https://www.linkedin.com/in/ogergo/

Vezető, coach, szervezeti coach szerepekben dolgozik. KKV szervezetekben, komplex hazai és nemzetközi projektekben 15 év vezetői tapasztalata van, 5 év szervezet- és kultúrafejlesztési projektekben, és 3 év egyéni coaching folyamatokban.

Személyesen az lelkesíti, amikor az egyéni magabiztosság, a kölcsönös bizalom és a sikerélmény új minőségei fokozatosan beépülnek a szervezet mindennapi életébe és új, tudatosabb, fenntarthatóbb működés jön létre. Amikor teheti, párhuzamosan dolgozik vezetőkkel és a csapataikkal. A vezetői coaching folyamatban a vezető sikerére és gyakorlatias szemléletére, a team coaching folyamatban a csoport tanulására helyezi a hangsúlyt. Ez a párhuzamosság katalizálja a kultúra érését, valamint a szervezet fejlődését.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/orban-gergely.jpg

Orbán Gergely

Szervezetfejlesztő, coach, team-coach

Martin Hajdu György
Coach, tréner, szervezetfejlesztő
https://www.linkedin.com/in/gyorgy-martin-hajdu-0b45293/

Mindig is a kiteljesedett élet megvalósításának lehetőségét kerestem, amelyben öröm és elégedettség dominál.

Hosszú és kacskaringós személyes utat tettem meg, mire elkezdtem megérteni és megtapasztalni, hogyan valósítható meg, és milyen ebben az állapotban létezni. Az ide vezető út legfontosabb eleme az volt, hogy másokat támogattam önmaguk erejének felfedezésében. A különbség annyi, hogy most már tudom is, mit és miért csinálok coachként, trénerként, szervezetfejlesztőként. Üzleti szervezeti háttérből jövök, így látom, hogy valódi teljesítmény és elégedettség csak akkor jön létre fenntartható módon, ha egyszerre sikerül önazonos módon kapcsolódni magunkhoz és a szervezethez is. E kettős kapcsolódás megteremtésének vagyok a specialistája. Hitvallásomról további részletek a www.OnazonosVezeto.hu honlapon olvashatók.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/martin-hajdu-gyorgy.jpg

Martin Hajdu György

Coach, tréner, szervezetfejlesztő

Szalay Nadja
Szervezetfejlesztő, munkáltatói márka szakértő
https://www.linkedin.com/in/nadja-szalay-22a60913/

Nadja 16 éve dolgozik szervezetfejlesztési és HR tanácsadóként, legfontosabb célja, hogy a szervezetek jobb munkahellyé váljanak. Szakterületei közé tartozik a munkavállalói élmény feltérképezése, a munkatársak és vezetők motivációjának és lojalitásának növelése, a hiteles és vonzó munkáltatói márkaépítés.

Hisz abban, hogy létezik egy optimális egyensúly a munkahelyek és az egyének kapcsolatában, amelyben mindkét fél nyertes. Bármilyen volatilis időket is élünk, szeretné hozzásegíteni a szervezeteket az egyensúlyi állapot megtalálásához: a vezetőket és a munkatársakat abban támogatva, hogy kölcsönösen megértsék egymás elvárásait, tiszteljék egymás igényeit, illetve elismerjék egymás erőfeszítéseit és eredményeit. 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/szalay-nadja.jpg

Szalay Nadja

Szervezetfejlesztő, munkáltatói márka szakértő

Vityi Péter
Alelnök, IVSZ, ügyvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/peter-vityi-25a5054/

Villamosmérnök, startup vállalkozó, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének alelnöke, 27 év informatikai tapasztalattal. Vezetőként dolgozott a Microsoft Corporation-nél, 7 évig a nagyvállalti üzletágat, majd 7 évig a helyi Microsoft leányvállalatot vezette. Ezután 3 évig a Microsoft müncheni regionális központjában dolgozott a nagyvállalati területért felelős COO-ként. Két éve az IVSZ elnökségi tagja, az Informatikai tagozat vezetője, az IVSZ alelnöke. Fő területe a digitális gazdaság, exportképesség – ezen a területeken rendszeres konferencia előadó. Jelenleg a KÜRT Akadémia és egy startup vállalkozás vezetése mellett a Digitális Jólét Programhoz tartozó Digitális Export stratégia kialakításának szakmai vezetője.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Vityi-Péter.jpg

Vityi Péter

Alelnök, IVSZ, ügyvezető, KÜRT Akadémia

Dr. Síklaki István
Szociálpszichológus
https://www.linkedin.com/in/istv%C3%A1n-s%C3%ADklaki-70099423/

Szociálpszichológus, az ELTE Társadalomtudományi Kar habilitált docense, a Budapesti Corvinus Egyetem Társadalmi Kommunikáció Doktori Iskolájának alapító tagja. Az akadémiai világon kívül számos közvélemény és piackutató intézet senior kvalitatív kutatója az elmúlt két évtized folyamán. Szakterülete a kommunikáció szociálpszichológiája, kvalitatív kutatásmódszertan, különös tekintettel a fókuszcsoport módszerére. Szerkesztett kötetei a Nyelv, kommunikáció, cselekvés (Pléh Csabával és Terestyéni Tamással), a Szóbeli befolyásolás I. és II., szerzői könyvei a Vélemények mélyén és Előítélet és tolerancia.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/dr-siklaki-istvan.jpg

Dr. Síklaki István

Szociálpszichológus

Makai András
Coach, Gestalt terapeuta
https://www.linkedin.com/in/andras-makai-a75b19b/

Tulajdonos-ügyvezetőként egy kisvállalkozásból középvállalkozássá nőtt cégcsoportot épített fel. Tíz év után testvérével, aki egyben tulajdonostársa is, tudatosan léptek az utódlás és hatalomátadás irányába. Ma már csak tulajdonos az idén 20 éves cégcsoportjukban. Ezzel párhuzamosan képezte magát coach és szervezetfejlesztő szakemberré, amely új hivatásává vált. Abban támogatja ügyfeleit, hogy felismerjék elakadásaikat, megtalálják magukban a változáshoz szükséges energiát, érezzék jobban magukat a bőrükben, és tegyék a dolgukat. Magyarul, románul és angolul dolgozik.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/makai-andras.jpg

Makai András

Coach, Gestalt terapeuta

Karafiáth Balázs, PhD
Memetikus kutató, co-creative coach, San Francisco
https://www.linkedin.com/in/drkarafiath

Co-creative coach, tanácsadó, befektető. 1993-ban a Sziget Fesztivál, később a Carnation Internet Tanácsadó Rt. majd a Darwin’s Marketing Evolution társ-alapítója. 2006-ban a Yale Egyetem leadership programján vett részt. San Franciscoban és Budapesten él és dolgozik mint co-creative coach, ügyfelei cégvezetők, előadóművészek, vállalkozók.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/karafiath-balazs-phd.jpg

Karafiáth Balázs, PhD

Memetikus kutató, co-creative coach, San Francisco

Program elemei

AHOGY DOLGOZUNK:

  • Szervezet- és vezetőfejlesztési programjaink folyamat-orientáltak. A konkrét fejlesztési akciókat mindig egy átfogó fejlesztési folyamat részeként értelmezzük.
  • Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megismerjük a szervezeteket, amikkel dolgozunk és ezáltal pontosabban tudjuk testreszabni programjainkat.
  • Különös hangsúlyt biztosítunk a szervezeti kultúrához illeszkedő vezetési kultúra és a vezetői szereptudatosság fejlesztésének.
  • Fontosnak tartjuk fejlesztési programjaink hatékonyságának pontos mérését. Szervezeti kultúra-, elkötelezettség- és kompetenciamérésekkel dolgozunk.
  • Gyakorlat-orientáltak vagyunk, az általunk használt elméleti modellek mindig konkrét tanulási helyzeteket szolgálnak.
  • Hiszünk a tapasztalati tanulásban, teret adunk az egyéni reflexióknak és a tapasztalatok egymás közti megosztásának.
  • Hiszünk a valódi szervezeti történetek kultúraformáló erejében, építünk a közösen megélt eseményekre, és arra törekszünk, hogy felszínre hozzuk a nem tudatos, de tényleges motívumokat, értékeket, hiedelmeket.
  • A problémafókuszú megközelítés helyett az erősségekre fókuszálunk, a szervezetben és a vezetőkben meglévő tudásra, jó gyakorlatokra, pozitív példákra építünk.
?>

Miért minket válassz?

Szenior vezetői tapasztalattal rendelkező szervezetfejlesztők vagyunk, akik szeretik a jelentős üzleti és kulturális kihívásokat.Kérj díjmentes konzultációt

Jókay Gábor Vállalati tanácsadás üzletágvezető
Írj nekünk!

Akik minket választottak