IOT és az új mobiltechnológiák

Az új mobiltechnológiák lehetővé teszik, hogy az IOT-ban rejlő lehetőségekből üzleti eredmény kerekedjen - de te vajon eligazodsz köztük? Itt a helyed következő meetupunkon, ha nem csak az IOT üzleti része érdekel, hanem azt is érteni szeretnéd, hogy milyen trade-offok vannak az egyes technológiák között, mikor melyiket érdemes használni és miért. Bemutatjuk az 5G és a Narrow Band IOT megoldásait, technikai hátterét és felhasználási területeit. 

Elhozzuk a legsikeresebb eseteket a gázipar és telekommunikáció területéről, bemutatjuk azokat az új termékeket, okosmérőket, amikkel ezek elérhetők, és igyekszünk egy kerek képet adni mindenkinek, aki IOT megoldás bevezetésén vagy IOT termék gyártásán gondolkodik. 

Meetupunk szakmai partnere a Vodafone Magyarország Zrt. Magyarország Vezető IoT szolgáltatója (Forrás: IDC Hungary)

[PARKOLÁS: Írd be a rendszámod jegyvásárláskor a Megjegyzés rovatba, hogy ingyen parkolhass a Vodafone Zrt. garázsában!]

Szakértők

Erki Szabolcs
társalapító, vezető, Hard Code
https://www.linkedin.com/in/szabolcserki/

Villamosmérnök, sorozatvállalkozó, első hardver startup vállalkozását 2010-ben alapította. Ipari gépdiagnosztikai megoldásokat fejlesztettek és értékesítettek olyan cégeknek, mint a Velux, IKEA, vagy a Zoltek.

Ezt követően alapította az egyedi IoT megoldások fejlesztésére fókuszáló mérnökirodáját. Több, mint 10 éves termékfejlesztési és cégvezetési tapasztalatával segíti ügyfelei sikerét a termékbevezetésben is. Nemrégiben partnerével együttműködésben újra saját termék fejlesztésébe kezdett.

A Forbes 30/30 listájára 2016-ban került fel. Két kisgyermek édesapja.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/erki-szabolcs.jpg

Erki Szabolcs

társalapító, vezető, Hard Code

Boros Viktor
IoT Sales Manager, Vodafone Magyarország Zrt.

Közel 20 éves adatátviteli és telekommunikációs tapasztalattal a háta mögött a Vodafone Magyarország Zrt. IoT szolgáltatások értékesítési területét vezeti. Az IoT technológiai megoldások és az ezekhez kapcsolódó iparág-specifikus szolgáltatások a szakterülete. Csapatával minden, nem klasszikus mobil hang és internet alapú megoldással és szolgáltatással kapcsolatos vállalati ügyféligény kezelésével foglalkoznak, tanácsadástól kezdve a koncepciói kialakításán át a megvalósításig, lokális és globális szinten.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/10/boros-viktor.jpg

Boros Viktor

IoT Sales Manager, Vodafone Magyarország Zrt.

Czike Zsigmond
R&D vezető, FioMetry divízióvezető, Fiorentini Hungary

15 éve foglalkozik mérnöki háttérrel az energiaiparban az üzlet- és technológiai fejlesztés határvonalán az iparág kihívásaival és az azokra adott innovatív megoldások piacra vezetésével. 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/10/czike-zsigmond.jpg

Czike Zsigmond

R&D vezető, FioMetry divízióvezető, Fiorentini Hungary

Bátorfi Péter
Managing Director, Intelliport Solutions Kft.

Programtervező-matematikusként klasszikus IT területen tevékenykedett közel 20 évig fejlesztőként, tanácsadóként és vezetőként magyar és multi környezetben egyaránt. 2008 óta ügyvezetője az ipari M2M/IoT megoldások fejlesztésével foglalkozó Intelliport Solutions-nek, ahol világszinten is az egyik első NB-IoT alapú eszközt fejlesztik és gyártják.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/10/bátorfi-péter.png

Bátorfi Péter

Managing Director, Intelliport Solutions Kft.

Miről lesz szó?

  • Mik az IOT technológiák bevezetésének akadályai?
  • Milyen változásokat hoznak ebben a legújabb mobiltechnológiák?
  • Mik a hazai sikersztorik és kik a legjobb játékosok?


Ajánlott képzéseink