Tantermi és Live online változatban is!

AI Technológia

A mesterséges intelligencia robbanó növekedése számtalan iparágban tapasztalható a világon, mint például a pénzügyi szektor, az oktatás, az egészségügy, logisztika és szállítmányozás, telekommunikáció, marketing és értékesítés. Magyarországon is egyre több olyan üzleti döntéshozó van, akit foglalkoztatnak a mesterséges intelligencia által nyújtott lehetőségek, emellett nagy igény van olyan szakemberekre, akik széles körű technológiai és iparági ismereteikkel képesek lesznek AI projekteket megvalósítani, és a vállalatok digitális átalakulásában vezető szerepet játszani. Képzésünkkel az a célunk, hogy ezeket az AI szakembereket kiképezzük.

Azok a hallgatók, akik elvégzik az AI Technológia képzést, azaz mesterséges intelligencia képzésünket, képesek lesznek önállóan alkalmazni a különféle machine learning (gépi tanulás) módszereket olyan területeken, mint a robotika, a prediktív analitika, önvezető autók, videojátékok, ügyfélszolgálati chatbotok, gyártás automatizálás, gyógyszerkutatás és orvosi diagnosztika – sok más egyéb közt.  

Aktuális esettanulmányokkal, programozási ismeretekkel várunk titeket, és azzal az ígérettel, hogy AI Technológia képzésünk segítségével bekapcsolódhattok az itthoni, mesterséges intelligenciával foglalkozó vérkeringésbe.

 


Tantermi és Live online változatban is!

A jelenlegi vírushelyzetre való tekintettel, az aktuális előírásokat és ajánlásokat folyamatosan figyelve szeretnénk képzéseinket ősszel újra tantermi formában elindítani, és lehetőséget adni arra, hogy aki szeretne, az online csatlakozhasson be az alkalmakra.

Szakértők

Szabados Levente
Vezető AI szakértő, Képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/levente-szabados-76334728/

“A tudat a hivatásom.” – Levente eredeti háttere a kognitív tudomány és buddhizmus, de az utóbbi évtizedben mesterséges intelligencia területen dolgozik, tanácsadóként, kutatásvezetőként és technológiai igazgatóként. Bár fő fókusza a természetes nyelvfeldolgozás területére esik, vezetőként a technológia üzleti alkalmazása is figyelme homlokterében van, egyaránt részt vesz az elméleti kutatásban és gyakorlati megvalósításban is, tanácsadóként pedig segít az ügyfeleknek az AI által teremtett lehetőségek realizálásában.

 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/szabados-levente.jpg

Szabados Levente

Vezető AI szakértő, Képzésvezető, KÜRT Akadémia

Szirtes Gábor
kutatásfejlesztési igazgató, Ott-ONE
https://www.linkedin.com/in/gabor-szirtes-a4a68115/

Gábort gyerekkora óta vonzották a természettudományok, kémiát és fizikát tanult, majd számítástudományból szerzett doktori fokozatot az ELTE-n. Mivel az agy működése érdekelte legjobban, különböző funkciók számítógépes modellezésével foglalkozott (látást tanulmányozta a UCSF és Columbia egyetemeken, térbeli navigálás és emlékezet volt a témája Tübingenben). A természet inspirálta megoldások gyakorlati alkalmazása pedig a modern gépi tanulás, azon belül a gépi látás világába vitte. Több mint öt éven át vezette a Realeyes cég magyarországi fejlesztőköpontjának kutatási csoportját, automatizált arckifejezés elemzéssel és prediktív modellezéssel foglalkozott. Munkája révén kapcsolatban állt tudományos műhelyekkel, több uniós projektben vett részt, egy ötletét európai innovációs díjjal jutalmazták. Fontosnak tartja fiatalok szakmai segítését, ezért gyakornoki programokban és oktatásban is szívesen vesz részt. Jelenleg  szabadúszó tanácsadóként a mesterséges intelligencia eszközeire épülő üzleti megoldásokat készít különböző iparágakban aktív partnerek számára (gépi látás, természetes nyelvfeldolgozás, kontroll rendszerek).

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/szirtes-gabor.jpg

Szirtes Gábor

kutatásfejlesztési igazgató, Ott-ONE

Grad-Gyenge László
CEO, Creo Group
https://www.linkedin.com/in/lászló-grad-gyenge-5a559120/

Grad-Gyenge László született kutató. Folyamatosan elemzi környezetét a humán és mesterséges struktúrák lényegét kutatva. Mivel részben matematikus, ezért ez természetes része az életének. László emelett egy innovatív szoftverfejlesztő céget vezet, ahol tevékenysége fókuszában a kereskedelmi start-up projektek és alkalmazások állnak. Számára az innováció meghatározó jelentőséggel bír és ezt általa alapított cég, a Creo Group is vallja számos innovatív megoldásával. Emellett szereti a művészeteket, szabadidejében fotóz. Kreativitását a kortárs és XX. századi művek inspirálják. 

 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/gradgyenge-laszlo.jpg

Grad-Gyenge László

CEO, Creo Group

Simonyi András
Szenior NLP kutató és fejlesztő
https://www.linkedin.com/in/andrás-simonyi-a6b5523b/

Simonyi András számítógépes nyelvész, filozófus. Korábban az Analogy Zrt., az MTA-PPKE Magyar Nyelvtechnológiai Kutatócsoport és az Alkalmazott Logikai Laboratórium kutató-szoftverfejlesztője, jelenleg szabadúszó. Több mint egy évtizede foglalkozik intelligens rendszerek tervezésével és fejlesztésével, szűkebb szakterülete a számítógépes szemantika.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/simonyi-andras.jpg

Simonyi András

Szenior NLP kutató és fejlesztő

Szolgay Dániel
AI kutató, OTT-One
https://www.linkedin.com/in/d%C3%A1niel-szolgay-81822b82/

Szolgay Dániel az egyetemen kezdett el képfeldolgozással, gépi látással foglalkozni. Az MSc képzés elvégzése után PPKE ITK és a Bordeaux-i egyetem doktori iskolájának közös képzésében szerzett PhD fokozatot, majd az iparban helyezkedett el a Realeyes nevű cég budapesti fejlesztő központjában. Itt videóalapú arckifejezés-elemzéssel foglalkozott, majd önvezető autók algoritmusainak fejlesztésén dolgozott az AIMotive Kft.-nél. A kutatói munka mellett 3 éven át tanította a PPKE Információ Technológiai Karán a “Basic Image Processing Algorithms” c. tárgyat.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2020/06/szolgay_daniel.png

Szolgay Dániel

AI kutató, OTT-One

Kinek ajánljuk?

 • Azoknak, akik olyan vállalatnál vagy iparágban dolgoznak, ahol sok adat termelődik, ilyen például a telekommunikáció vagy a pénzügyi szektor, és kifizetődő lenne számukra mesterséges intelligenciát alkalmazni.  
 • IT szakembereknek és programozóknak, akik átfogó képet szeretnének kapni az AI technológiáról. Mindazoknak, akik gyakorlati példákon, esettanulmányokon és programozási feladatokon keresztül szeretnének mélyebb ismereteket szerezni. 
 • Akik keresik a lehetőséget, hogy gyakorló mesterséges intelligencia szakemberekkel vitassanak meg üzleti és technológiai kérdéseket, és részévé váljanak annak a szakmai közösségnek, amely Magyarországon lerakja az AI alapú gazdaság alapjait. 

A képzés tematikája


 • Bevezetés, statisztikai modellezés

  Reprezentáció - dimenziócsökkentés

  Felügyelt tanulás - regresszió, osztályozás

  Nem felügyelt tanulás - klaszterezés, outlier detektálás

  Idősorok elemzése

  Ensemble módszerek

  Neurális hálók alapjai - perceptron, többrétegű hálók


 • Deep learning

  Aktivációs függvény és jobb SGD (stochastic gradient descent)

  Regularizáció 


 • Képfeldolgozás - konvolúciós hálók, modern hálók és új ötletek

  Rekurrens hálók

  Idősor-problémák és ajánlórendszerek

  NLP - természetes nyelvfeldolgozás


 • Autoencoderek és generatív hálók

Miért minket válassz?

 • Módszertan és tudás mellett szemléletet és kontextust is adunk képzéseinken. Arra buzdítunk ezzel, hogy teszteld az eszköztárad határait, állj kritikusan az új ismeretekhez, és értsd meg, melyik módszer mikor alkalmazható.
 • A legjobb hazai szakemberekkel dolgozunk, akiknek komoly üzleti vagy világszínvonalú akadémiai múltja van azon a területen, amelyen oktat.
 • A nyílt képzések mellett évek óta vállalati tanácsadással, agilis és digitális transzformációval foglalkozunk a legkülönbözőbb szervezeteknél, ezért valós képünk van arról, milyen munkaerőpiaci igényeik vannak a vállalatoknak.
 • Szenvedélyünk az oktatás-fejlesztés, ezért tíz éve dolgozunk azon, hogy szakemberekből, érdeklődőkből, gondolkodókból álló kreatív, tenni akaró közösséget formáljunk, több mint ezer fős alumni és oktatói közösségünk is ezt bizonyítja.


A képzés részletei

2 félév, 20 alkalom, 80 óra*

a képzés indulása:
2020. október 15.
jelentkezési határidő:
2020. október 14.
képzési alkalmak:
csütörtökönként

14-18 óra közt

szükséges képzettség:
alapszintű adatmodellezési és Python ismeretek
helyszín:
CEU Budapest és/vagy Zoom Meeting

1051 Budapest, Nádor utca 15.

részvételi díj:
1.200.000 Ft + ÁFA

* a változtatás jogát
fenntartjuk

Tasnády Fanni Projektmenedzser
Érdeklődöm! Jelentkezem!

Kedvezmények

Kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból az alábbi esetekben:

 • Early bird: 15% kedvezmény július 31-ig
 • Helyszíni jelentkezés esetén rendezvényeinken: 5% kedvezmény
 • Csoportos jelentkezés (4 vagy több fő): 10% kedvezmény
 • Alumni tagként: 15% kedvezmény

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Minimum létszám

A képzésünket csak megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk el. Az adott képzési formát (live online/tantermi) is abban az esetben indítjuk el, ha az adott képzési formára megfelelő számú érdeklődő jelentkezik.

Nyilvántartási szám

B/2020/001149Ajánlott képzéseink

Data Science

2 félév, 18 alkalom, 90 óra*
Képzés indulás: 2020. november 13.

Az adatok nyelvét beszélő specialisták a következő évek legkeresettebb szakemberei közé tartoznak. Hogy miért vagyunk biztosak ebben? Mert az adatgyűjtésre alkalmas eszközök elárasztották a mindennapjainkat és ezzel egy időben az adatokba zárt intelligencia lett a sikeres vállalkozások legnagyobb tőkéje.

Product Owner

2 nap, 16 óra*
Képzés indulás: 2020. szeptember 29.

A Product Owner tréning célja az agilis és Scrum keretrendszer bemutatása, ezen belül a PO szerephez szükséges elmélet és gyakorlat átadása.

IOT for Business

9 alkalom
Képzés indulás: 2020. október 28.

Tudod már, honnan lesz adatod? 9 napos képzés a fizikai rendszerek digitalizációjáról.
Akik minket választottak