AI Technológia

Azok a hallgatók, akik elvégzik ezt a képzésünket, képesek lesznek önállóan alkalmazni a különféle machine learning módszereket olyan területeken, mint a robotika, a prediktív analitika, önvezető autók, videojátékok, ügyfélszolgálati chatbotok, gyártás automatizálás, gyógyszerkutatás és orvosi diagnosztika - sok más egyéb közt. 

A mesterséges intelligencia robbanó növekedése számtalan iparágban tapasztalható a világon, mint például a pénzügyi szektor, az oktatás, az egészségügy, logisztika és szállítmányozás, telekommunikáció, marketing és értékesítés. Magyarországon is egyre több olyan üzleti döntéshozó van, akit foglalkoztatnak a mesterséges intelligencia által nyújtott lehetőségek, emellett nagy igény van olyan szakemberekre, akik széles körű technológiai és iparági ismereteikkel képesek lesznek AI projekteket megvalósítani és a vállalatok digitális átalakulásában vezető szerepet játszani. Képzésünkkel az a célunk, hogy ezeket az AI szakembereket kiképezzük.

Szakértők

Szabados Levente
Vezető AI szakértő, Képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/levente-szabados-76334728/

“A tudat a hivatásom.” – Levente eredeti háttere a kognitív tudomány és buddhizmus, de az utóbbi évtizedben mesterséges intelligencia területen dolgozik, tanácsadóként, kutatásvezetőként és technológiai igazgatóként. Bár fő fókusza a természetes nyelvfeldolgozás területére esik, vezetőként a technológia üzleti alkalmazása is figyelme homlokterében van, egyaránt részt vesz az elméleti kutatásban és gyakorlati megvalósításban is, tanácsadóként pedig segít az ügyfeleknek az AI által teremtett lehetőségek realizálásában.

 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/szabados-levente.jpg

Szabados Levente

Vezető AI szakértő, Képzésvezető, KÜRT Akadémia

Szirtes Gábor
kutatásvezető, tanácsadó, Black Sheep Intelligence Kft.
https://www.linkedin.com/in/gabor-szirtes-a4a68115/

Gábort gyerekkora óta vonzották a természettudományok, kémiát és fizikát tanult, majd számítástudományból szerzett doktori fokozatot az ELTE-n. Mivel az agy működése érdekelte legjobban, különböző funkciók számítógépes modellezésével foglalkozott (látást tanulmányozta a UCSF és Columbia egyetemeken, térbeli navigálás és emlékezet volt a témája Tübingenben). A természet inspirálta megoldások gyakorlati alkalmazása pedig a modern gépi tanulás, azon belül a gépi látás világába vitte. Több mint öt éven át vezette a Realeyes cég magyarországi fejlesztőköpontjának kutatási csoportját, automatizált arckifejezés elemzéssel és prediktív modellezéssel foglalkozott. Munkája révén kapcsolatban állt tudományos műhelyekkel, több uniós projektben vett részt, egy ötletét európai innovációs díjjal jutalmazták. Fontosnak tartja fiatalok szakmai segítését, ezért gyakornoki programokban és oktatásban is szívesen vesz részt. Jelenleg  szabadúszó tanácsadóként a mesterséges intelligencia eszközeire épülő üzleti megoldásokat készít különböző iparágakban aktív partnerek számára (gépi látás, természetes nyelvfeldolgozás, kontroll rendszerek).

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/szirtes-gabor.jpg

Szirtes Gábor

kutatásvezető, tanácsadó, Black Sheep Intelligence Kft.

Grad-Gyenge László
CEO, Creo Group
https://www.linkedin.com/in/lászló-grad-gyenge-5a559120/

Grad-Gyenge László született kutató. Folyamatosan elemzi környezetét a humán és mesterséges struktúrák lényegét kutatva. Mivel részben matematikus, ezért ez természetes része az életének. László emelett egy innovatív szoftverfejlesztő céget vezet, ahol tevékenysége fókuszában a kereskedelmi start-up projektek és alkalmazások állnak. Számára az innováció meghatározó jelentőséggel bír és ezt általa alapított cég, a Creo Group is vallja számos innovatív megoldásával. Emellett szereti a művészeteket, szabadidejében fotóz. Kreativitását a kortárs és XX. századi művek inspirálják. 

 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/gradgyenge-laszlo.jpg

Grad-Gyenge László

CEO, Creo Group

Simonyi András
Szenior NLP kutató és fejlesztő
https://www.linkedin.com/in/andrás-simonyi-a6b5523b/

Simonyi András számítógépes nyelvész, filozófus. Korábban az Analogy Zrt., az MTA-PPKE Magyar Nyelvtechnológiai Kutatócsoport és az Alkalmazott Logikai Laboratórium kutató-szoftverfejlesztője, jelenleg szabadúszó. Több mint egy évtizede foglalkozik intelligens rendszerek tervezésével és fejlesztésével, szűkebb szakterülete a számítógépes szemantika.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/simonyi-andras.jpg

Simonyi András

Szenior NLP kutató és fejlesztő

Budai Ádám
Phd hallgató, BME
https://www.linkedin.com/in/adambudai/

Ádám 8 éves korában kezdett el érdeklődni a természettudományok iránt, azon belül leginkább  a  fizika  vonzotta.  13  éves  korára  megtanult  deriválni  és  integrálni,  mert  nem tudta  meghatározni  az  inga  lengésidejéttetszőleges szög esetén. 2011-ben  részt  vett  a magyar  csapat  tagjaként  a  Nemzetközi  Fizika  Diákolimpián  Bangkokban,  ahol  bronz érmet szerzett.  Később a BME fizika szakán folytatta tanulmányait, ahol részt vett a svédországi Chalmers egyetemmel egy fúzióstémájúprojektben. A BSc végén a figyelme a mesterséges intelligencia felé fordult, mert meglátta az abban rejlő nagy lehetőségeket. Az  BME  mérnök  informatikus  MSc  képzésének  elvégzését  követően  PhD-n  folytatja tanulmányait. A szakterülete a megerősítésestanulás.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/budai-adam.jpg

Budai Ádám

Phd hallgató, BME

Kinek ajánljuk?

 • Azoknak, akik olyan vállalatnál vagy iparágban dolgoznak, ahol sok adat termelődik, ilyen például a telekommunikáció vagy a pénzügyi szektor. 
 • IT szakembereknek és programozóknak, akik átfogó képet szeretnének kapni az AI technológiáról. Mindazoknak, akik gyakorlati példákon, esettanulmányokon és programozási feladatokon keresztül szeretnének mélyebb ismereteket szerezni.
 • Akik keresik a lehetőséget, hogy gyakorló AI szakemberekkel vitassanak meg üzleti és technológiai kérdéseket, és részévé váljanak annak a szakmai közösségnek, amely Magyarországon lerakja az AI alapú gazdaság alapjait.

A képzés tematikája


 • Statisztikai modellezés

  Neurális hálók alapjai  

  Optimizációs módszerek neurális hálózatokhoz

  Neurális modellek regularizálása, vagyis bővebben az overfittingről

  Hiperparaméterezés

  Alternatív aktivációs függvények


 • Konvolúciós neurális hálózatok

  Rekurrens neurális hálózatok


 • Unsupervised learning

  Betekintés a generatív modellekbe


 • Memória hálózatok

  Reinforcement learning

  Transzfer tanulás

  Adversarial learning

Miért minket válassz?

 • Módszertan és tudás mellett szemléletet és kontextust is adunk képzéseinken. Arra buzdítunk ezzel, hogy teszteld az eszköztárad határait, állj kritikusan az új ismeretekhez, és értsd meg, melyik módszer mikor alkalmazható.
 • A legjobb hazai szakemberekkel dolgozunk, akiknek komoly üzleti vagy világszínvonalú akadémiai múltja van azon a területen, amelyen oktat.
 • A nyílt képzések mellett évek óta vállalati tanácsadással, agilis és digitális transzformációval foglalkozunk a legkülönbözőbb szervezeteknél, ezért valós képünk van arról, milyen munkaerőpiaci igényeik vannak a vállalatoknak.
 • Szenvedélyünk az oktatás-fejlesztés, ezért tíz éve dolgozunk azon, hogy szakemberekből, érdeklődőkből, gondolkodókból álló kreatív, tenni akaró közösséget formáljunk, több mint ezer fős alumni és oktatói közösségünk is ezt bizonyítja.


A képzés részletei

2 félév, 19 alkalom, 76 óra*

a képzés indulása:
2019. október 31.
jelentkezési határidő:
2019. október 30.
képzési alkalmak:
csütörtökönként

14-18 óra közt

szükséges képzettség:
alapszintű adatmodellezési és Python ismeretek
helyszín:
CEU

1051 Budapest, Nádor utca 15.

részvételi díj:
1.200.000 Ft + ÁFA

* a változtatás jogát
fenntartjuk

Sebényová Gabriela Képzésfejlesztő
Érdeklődöm!

Kedvezmények

Kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból az alábbi esetekben:

 • Early bird: 15% kedvezmény augusztus 31-ig
 • Helyszíni jelentkezés esetén rendezvényeinken: 5% kedvezmény
 • Csoportos jelentkezés (4 vagy több fő): 10% kedvezmény.
 • Alumni tagként: 10% kedvezmény

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!Ajánlott képzéseink

Data Science

2 félév, 18 alkalom, 90 óra*
Képzés indulás: Elindult, de egy hétig még csatlakozhatsz!

Az adatok nyelvét beszélő specialisták a következő évek legkeresettebb szakemberei közé tartoznak. Hogy miért vagyunk biztosak ebben? Mert az adatgyűjtésre alkalmas eszközök elárasztották a mindennapjainkat és ezzel egy időben az adatokba zárt intelligencia lett a sikeres vállalkozások legnagyobb tőkéje.

Product Owner

2 nap, 16 óra*
Képzés indulás: 2019. december 04.

A Product Owner tréning célja az agilis és Scrum keretrendszer bemutatása, ezen belül a PO szerephez szükséges elmélet és gyakorlat átadása.

IOT for Business

9 alkalom
Képzés indulás: 2019. november 20.

Tudod már, honnan lesz adatod? 9 napos képzés a fizikai rendszerek digitalizációjáról.
Akik minket választottak