Python Alapok

A képzés részletei

3 alkalom, 24 óra

a képzés indulása:
új dátum hamarosan
helyszín:
CEU Budapest

1051 Budapest, Nádor utca 15.

részvételi díj:
A képzés díja 295.000 Ft + ÁFA, amennyiben a két képzésre egyszerre jelentkezel be, úgy az AI Tech árából a Python alapozó képzés díjának 80%-át, azaz 236.000Ft-ot elengedünk.*
Juhász Dániel Ügyfélkapcsolati munkatárs
Érdeklődöm! Jelentkezem!

* a változtatás jogát fenntartjuk

A Python napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő és legnépszerűbb programozási nyelve. Általános célú, többféle operációs rendszeren működő, magas szintű és könnyen tanulható programozási nyelv, mellyel gyorsan és produktívan dolgozhatsz. A felhasználói felületek, a webes alkalmazások és az egyéb megszokott célok mellett különlegesen sok eszközt ad a kezedbe: adatelemzés, adatbányászat, modellezés, matematikai számítások, gépi tanulás, mesterséges intelligencia. 

A KÜRT Akadémia 3 napos intenzív Python alapok képzésén: 

 • Biztosítjuk számodra a programozáshoz szükséges alapokat érthető és könnyen elsajátítható módon 
 • elsajátítod a gépi tanulás területeihez nélkülözhetetlen Python könyvtárak és eszközök elméleti és gyakorlati alapjait 
 • Megismered a Jupyter Notebook-ot és a Google Colab-ot, melyen a közös munka folyik majd 
 • Elsajátítod az adatelemzéshez és a mesterséges intelligenciához is szükséges alapkészségeket 
 • Szó lesz szintaktikáról, alapvető adattípusokról, konténerekről, elágazásokról, iterációkról, függvényekről, lambda kifejezésekről, importálásról, modulokról, objektumról és az orientált programozás alapjairól 
 • Megismered a Pandas programkönyvtárat 
 • Megismered a legfontosabb adatvizualizációs eszközöket, úgymint Matplotlib 

*A képzés többek között az AI Technológia képzésünkhöz szükséges Python alapokat is biztosítja. Ha komolyabban elmerülnél a programozás nyújtotta lehetőségekben, és a Python képzés mellett AI Technológia képzésünkre is bejelentkezel, úgy az AI Technológia árából a Python alapozó képzés díjának 80%-át, azaz 236.000Ft-ot elengedjük. 

AI Technológia képzés

 

A KÉPZÉS SZAKMAI PARTNERE: 


Szakértők

Gyarmathy Zsófia
Data Scientist, Neuron Solutions

Mesterdiplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetemen és doktori fokozatát a düsseldorfi Heinrich Heine Egyetemen matematikai nyelvészetből szerezte, több éven át ezen a területen folytatott kutatói és egyetemi oktatói munkát. Néhány éve szabadúszóként változatos adattudományi és gépi tanulási projektekben kezdett el dolgozni: többek közt kurzormozgás alapú vásárlói hajlandóság előrejelzésével, árucikkek piaci forgalmával, illetve opciós kereskedési folyamatokkal kapcsolatos munkákban vett részt. Jelenleg a Neuron Solutions MI szakértője és oktatója.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2022/05/GyarmathyZs-1.jpg

Gyarmathy Zsófia

Data Scientist, Neuron Solutions

Kulcsár Fruzsina
Data Scientist, Neuron Solutions

Tanulmányait a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen és az Óbudai Egyetemen alkalmazott matematikus szakon végezte. A Neuron Solutions MI szakértője és oktatója, emellett Data Science ismereteket tanít az Óbudai Egyetemen a saját maga által fejlesztett Python alapú Data Science tananyaggal. Több mint két éve tagja az MTA KRTK-KTI vesecsere szimulátort fejlesztő csapatának.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2022/05/KulcsarF.jpg

Kulcsár Fruzsina

Data Scientist, Neuron Solutions

Kinek ajánljuk?

NEKED AJÁNLJUK, HA: 

 • Korábbi Python tudásodat frissítenéd, vagy szívesen megtanulnál az alapoktól Pythonban programozni 
 • Adatokkal foglalkozó szakemberként szeretnéd megtanulni a gépi tanulás alapjait. 
 • Pályakezdőként, vagy pályaváltásban gondolkodva szeretnél megtanulni programozni 
 • Szeretnél részt venni az AI technológia képzésen, de még nem rendelkezel megfelelő programozási ismerettel 
 • Fontolgatod, hogy megtanulsz programozni azért, hogy a jövőben az adatelemzés, adatbányászat, modellezés, gépi tanulás, mesterséges intelligencia irányába tudj szakmailag fejlődni, de nem tudod, hogy indulj el. 

A képzés tematikája

 • A képzés első alkalmán a Python programozási nyelvhez leggyakrabban használt környezeteket, többek között a Google Colabot mutatjuk be, amelyben a közös munka is folyni fog. Ezt követően a Pythonban való programozás alapjaival fogunk megismerkedni, különös hangsúlyt fektetve az adatelemzéshez és a mesterséges intelligenciához is szükséges alapkészségek elsajátítására.​

  • Környezet: Jupyter Notebook, Google Colab és egyéb környezetek bemutatása.

  • Python alapok: Szintaktika, alapvető adattípusok, konténerek, elágazás, iterációk, függvények, lambda kifejezések, importálás, modulok, objektum és az orientált programozás alapjainak megismerése, bevezető Python feladatok közös megoldása.

 • A képzés második alkalmán az adatfeldolgozáshoz elengedhetetlen könyvtárak megismerésére kerül sor. Ezen könyvtárak használata lesz az alkalom fő fókuszában, rengeteg gyakorló feladattal.​

  • Adatkezelés: A nyílt forráskódú kiegészítő csomag, a Numpy és a Python programozási nyelv egyik progamkönyvtárának, a Pandasnak bevezető és haladó elméleteinek megismerése feladatokon keresztül

 • A képzés záró alkalmán további adatelőkészítéshez elengedhetetlen trükkökkel ismertetjük meg a hallgatókat. Ezen az alkalmon fog sor kerülni a legfontosabb adatvizualizációs eszközök bemutatására és közös használatára, miközben a hallgatók rálátást kaphatnak az adattudós munkájára (adatfelderítés).

  • Adatkezelés: Pandas haladó elmélet újboli átismétlése és közös Pandas feladatok megoldása.

  • Adatvizualizáció: Pandas beépített vizualizációs eszközök, Matplotlib és egyéb vizualizációs eszközök megismerése gyakorlati példákon keresztül.

Miért minket válassz?

 • Módszertan és tudás mellett szemléletet és kontextust is adunk képzéseinken. Arra buzdítunk ezzel, hogy teszteld az eszköztárad határait, állj kritikusan az új ismeretekhez, és értsd meg, melyik módszer mikor alkalmazható.
 • A legjobb hazai szakemberekkel dolgozunk, akiknek komoly üzleti vagy világszínvonalú akadémiai múltja van azon a területen, amelyen oktat.
 • A nyílt képzések mellett évek óta vállalati tanácsadással, agilis és digitális transzformációval foglalkozunk a legkülönbözőbb szervezeteknél, ezért valós képünk van arról, milyen munkaerőpiaci igényeik vannak a vállalatoknak.
 • Szenvedélyünk az oktatás-fejlesztés, ezért tíz éve dolgozunk azon, hogy szakemberekből, érdeklődőkből, gondolkodókból álló kreatív, tenni akaró közösséget formáljunk, több mint ezer fős alumni és oktatói közösségünk is ezt bizonyítja.


A képzés részletei

3 alkalom, 24 óra

a képzés indulása:
új dátum hamarosan
helyszín:
CEU Budapest

1051 Budapest, Nádor utca 15.

részvételi díj:
A képzés díja 295.000 Ft + ÁFA, amennyiben a két képzésre egyszerre jelentkezel be, úgy az AI Tech árából a Python alapozó képzés díjának 80%-át, azaz 236.000Ft-ot elengedünk.*
Juhász Dániel Ügyfélkapcsolati munkatárs
Érdeklődöm! Jelentkezem!

* a változtatás jogát fenntartjuk

Cégemet fejleszteném

Kedvezmények

*A Részvételi díjban megjelölt, AI Technológia képzésre vonatkozó kedvezmény, más kedvezményekkel nem vonható össze. 

Kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból az alábbi esetekben:

 • Csoportos jelentkezés (4 vagy több fő): 10% kedvezmény
 • Alumni tagként: 15% kedvezmény

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

 

Kapcsolódó anyagok

Olvasd el a korábbi AI Technológia képzések hallgatóival készűlt interjúkatAkik minket választottak