Python Alapok

A képzés részletei

3 alkalom, 18 óra

a képzés indulása:
2023. szeptember 27.
jelentkezési határidő:
2023. szeptember 26.
képzési alkalmak:
2023. szeptember 27-29.

09:00-17:00

helyszín:
CEU Budapest

1051 Budapest, Nádor utca 15.

részvételi díj:
A képzés díja 295.000 Ft + ÁFA, amennyiben a két képzésre egyszerre jelentkezel be, úgy az AI Tech árából a Python alapozó képzés díjának 80%-át, azaz 236.000Ft-ot elengedünk.*
Szabó Sándor Projektmenedzser
Érdeklődöm!

* a változtatás jogát fenntartjuk

A Python napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő és legnépszerűbb programozási nyelve. Általános célú, többféle operációs rendszeren működő, magas szintű és könnyen tanulható programozási nyelv, amely által gyorsan és produktívan valósíthatunk meg számtalan feladatot. Népszerűsége abból is adódik, hogy a felhasználói felületek, a webes alkalmazások és az egyéb megszokott célok mellett különlegesen sok eszközt ad a kezünkbe: adatelemzés, adatbányászat, modellezés, matematikai számítások, gépi tanulás, mesterséges intelligencia.

A KÜRT Akadémia 3 napos intenzív Python alapok képzésének célja, hogy a programozáshoz szükséges alapokat biztosítsa mindenki számára érthető és elsajátítható módon. Tehát, ha elég elszánt vagy, akkor a képzés végeztével képes leszel a gépi tanulás területeihez nélkülözhetetlen Python könyvtárak és eszközök elméleti és gyakorlati alapjait elsajátítani, függetlenül az eredeti szakmádtól.

*A képzés többek között az AI Technológia képzésünkhöz szükséges Python alapokat is biztosítja. Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnél tovább fejlődni, és komolyabban elmerülni a programozás nyújtotta lehetőségekben és amennyiben a két képzésre egyszerre jelentkezel be, úgy az AI Technológia árából a Python alapozó képzés díjának 80%-át, azaz 236.000Ft-ot elengedünk.

AI Technológia képzés

 

A KÉPZÉS SZAKMAI PARTNERE: 


Szakértők

Gyarmathy Zsófia
Data Scientist, Neuron Solutions

Mesterdiplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetemen és doktori fokozatát a düsseldorfi Heinrich Heine Egyetemen matematikai nyelvészetből szerezte, több éven át ezen a területen folytatott kutatói és egyetemi oktatói munkát. Néhány éve szabadúszóként változatos adattudományi és gépi tanulási projektekben kezdett el dolgozni: többek közt kurzormozgás alapú vásárlói hajlandóság előrejelzésével, árucikkek piaci forgalmával, illetve opciós kereskedési folyamatokkal kapcsolatos munkákban vett részt. Jelenleg a Neuron Solutions MI szakértője és oktatója.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2022/05/GyarmathyZs-1.jpg

Gyarmathy Zsófia

Data Scientist, Neuron Solutions

Kulcsár Fruzsina
Data Scientist, Neuron Solutions

Tanulmányait a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen és az Óbudai Egyetemen alkalmazott matematikus szakon végezte. A Neuron Solutions MI szakértője és oktatója, emellett Data Science ismereteket tanít az Óbudai Egyetemen a saját maga által fejlesztett Python alapú Data Science tananyaggal. Több mint két éve tagja az MTA KRTK-KTI vesecsere szimulátort fejlesztő csapatának.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2022/05/KulcsarF.jpg

Kulcsár Fruzsina

Data Scientist, Neuron Solutions

Kinek ajánljuk?

 • Azoknak, akik korábbi Python tudásukat szeretnék felfrissíteni, vagy akik szívesen megtanulnának az alapoktól Pythonban programozni.
 • Adatokkal foglalkozó szakembereknek, akik szeretnék megtanulni a gépi tanulás alapjait.
 • Pályakezdőknek, pályaváltásban gondolkozóknak, akik szeretnének megtanulni programozni.
 • Azoknak, akik szeretnének részt venni az AI technológia képzésen, de még nem rendelkeznek megfelelő programozási ismerettel.
 • Mindazoknak, akik fontolgatják, hogy megtanulnak programozni azért, hogy a jövőben az adatelemzés, adatbányászat, modellezés, gépi tanulás, mesterséges intelligencia irányába tudjanak szakmailag fejlődni, de nem tudják, hogy induljanak el.

A képzés tematikája

 • A képzés első alkalmán a Python programozási nyelvhez leggyakrabban használt környezeteket, többek között a Google Colabot mutatjuk be, amelyben a közös munka is folyni fog. Ezt követően a Pythonban való programozás alapjaival fogunk megismerkedni, különös hangsúlyt fektetve az adatelemzéshez és a mesterséges intelligenciához is szükséges alapkészségek elsajátítására.​

  • Környezet: Jupyter Notebook, Google Colab és egyéb környezetek bemutatása.

  • Python alapok: Szintaktika, alapvető adattípusok, konténerek, elágazás, iterációk, függvények, lambda kifejezések, importálás, modulok, objektum és az orientált programozás alapjainak megismerése, bevezető Python feladatok közös megoldása.

 • A képzés második alkalmán az adatfeldolgozáshoz elengedhetetlen könyvtárak megismerésére kerül sor. Ezen könyvtárak használata lesz az alkalom fő fókuszában, rengeteg gyakorló feladattal.​

  • Adatkezelés: A nyílt forráskódú kiegészítő csomag, a Numpy és a Python programozási nyelv egyik progamkönyvtárának, a Pandasnak bevezető és haladó elméleteinek megismerése feladatokon keresztül

 • A képzés záró alkalmán további adatelőkészítéshez elengedhetetlen trükkökkel ismertetjük meg a hallgatókat. Ezen az alkalmon fog sor kerülni a legfontosabb adatvizualizációs eszközök bemutatására és közös használatára, miközben a hallgatók rálátást kaphatnak az adattudós munkájára (adatfelderítés).

  • Adatkezelés: Pandas haladó elmélet újboli átismétlése és közös Pandas feladatok megoldása.

  • Adatvizualizáció: Pandas beépített vizualizációs eszközök, Matplotlib és egyéb vizualizációs eszközök megismerése gyakorlati példákon keresztül.

Miért minket válassz?

 • Módszertan és tudás mellett szemléletet és kontextust is adunk képzéseinken. Arra buzdítunk ezzel, hogy teszteld az eszköztárad határait, állj kritikusan az új ismeretekhez, és értsd meg, melyik módszer mikor alkalmazható.
 • A legjobb hazai szakemberekkel dolgozunk, akiknek komoly üzleti vagy világszínvonalú akadémiai múltja van azon a területen, amelyen oktat.
 • A nyílt képzések mellett évek óta vállalati tanácsadással, agilis és digitális transzformációval foglalkozunk a legkülönbözőbb szervezeteknél, ezért valós képünk van arról, milyen munkaerőpiaci igényeik vannak a vállalatoknak.
 • Szenvedélyünk az oktatás-fejlesztés, ezért tíz éve dolgozunk azon, hogy szakemberekből, érdeklődőkből, gondolkodókból álló kreatív, tenni akaró közösséget formáljunk, több mint ezer fős alumni és oktatói közösségünk is ezt bizonyítja.


A képzés részletei

3 alkalom, 18 óra

a képzés indulása:
2023. szeptember 27.
jelentkezési határidő:
2023. szeptember 26.
képzési alkalmak:
2023. szeptember 27-29.

09:00-17:00

helyszín:
CEU Budapest

1051 Budapest, Nádor utca 15.

részvételi díj:
A képzés díja 295.000 Ft + ÁFA, amennyiben a két képzésre egyszerre jelentkezel be, úgy az AI Tech árából a Python alapozó képzés díjának 80%-át, azaz 236.000Ft-ot elengedünk.*
Szabó Sándor Projektmenedzser
Érdeklődöm! Jelentkezem!

* a változtatás jogát fenntartjuk

Cégemet fejleszteném

Kedvezmények

*A Részvételi díjban megjelölt, AI Technológia képzésre vonatkozó kedvezmény, más kedvezményekkel nem vonható össze. 

Kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból az alábbi esetekben:

 • Csoportos jelentkezés (4 vagy több fő): 10% kedvezmény
 • Alumni tagként: 15% kedvezmény

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

 

Kapcsolódó anyagok

Olvasd el a korábbi AI Technológia képzések hallgatóival készűlt interjúkatAkik minket választottak