Rólunk

Filozófiánk

Olyan sebességgel változik a világ velünk, hogy egyetlen értelmes célt látunk magunk előtt: önmagunk és mások fejlesztését. A tanulás és a tanítás képes arra, amire kevés cél, hogy minden körülmények között érvényes maradjon.

Képzőink és résztvevőink partnerségére alapozó szakmai közösségeinkben keressük a válaszokat a digitális kor üzleti, szakmai és emberi kihívásaira. Képzéseinket evolúciós szemléletben fejlesztjük, iterálunk és változtatunk úgy, ahogy a környezetünk és az igények változnak. Dialógusban dolgozunk, a tanításból tanulunk mi magunk is. Kézműves igényességgel, tradíciók és újítások ötvözésével a legmodernebb egyéni és szervezeti elvárásokra szabott képzési portfóliót fejlesztünk, ezzel is kiterjesztve a klasszikus oktatási és szervezetfejlesztő intézmények, valamint a vállalati képzési modellek határait.

A jövő szakmáit tanítjuk, jövőálló szervezeteket építünk. Programjaink egyszerre adnak tárgyi tudást, és olyan szemléletet, aminek segítségével akkor is boldogulunk majd, amikor a tudás már elavult.

Alakítani szoktad és nem elszenvedni a változást? Figyeled, ahogy a semmiből tűnnek fel fiatal startupok és képesek egy egyszerű ötletből akkora gazdasági és társadalmi profitot kihozni, amilyet szakképzett csapatok hosszú évek munkájával nem tudnak? Érezted már, hogy nem érted a fiatalokat, a munkatársaidat, a vevőidet, a tulajdonosaidat, netán önmagad? Iratkozz fel hírlevelünkre, gyere el nyílt eseményeinkre, ismerkedj meg velünk, hogy kiderüljön, teremthetünk-e jelentős szakmai hasznot, élményt egymás számára.

Kürti Tamás
tulajdonos, intézményvezető

 

Amire a munkánkon, ügyfeleinken, szakértői közösségünkön túl büszkék vagyunk:

Miért válassz minket?

HA HIÁNYZIK EGY-EGY KOMPETENCIA, ÉS SZAKÉRTŐI KÖZÖSSÉGRE VÁGYSZ, NYÍLT KÉPZÉSEINKET AJÁNLJUK.

Akik minket választottak

Kürti Tamás
Intézményvezető, tulajdonos
https://hu.linkedin.com/in/tamaskurti

Második generációs vállalkozó, a KÜRT Akadémia intézményvezetője, tulajdonosa. Agilitás és digitalizáció fókuszú felsővezetői és stratégiai programokat vezet. Érdeklődésének középpontjában az emberi természet és a technológiai hatékonyság együttműködése áll. Korábban a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. kutatás-fejlesztés üzletágát vezette, előtte az USAnotebook.com stratégiai vezetőjeként dolgozott. Egyetemi diplomáját műszaki menedzsment témában vállalkozás szakirányon, másoddiplomáját szervezetfejlesztés és coaching területen innovatív csapatok fejlesztése témában szerezte. Társadalmi felelősségvállalásának része volt a KÜRT Alapítványi Gimnázium vezetésének megújítása, valamint a Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület megalapítása 2009-ben, amelynek azóta elnökségi tagja. Eredményei elismeréseképp beválasztottak a Family Business Network International Next Generation vezetésébe 2010-ben, valamint a European Family Businesses szövetség elnökségébe 2011-ben. Mindhárom szervezetben tulajdonos-vezetői tapasztalatcsere programokat vezet azóta is.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kurti-tamas.jpg

Kürti Tamás

Intézményvezető, tulajdonos

tamas.kurti@kurtakademia.hu
Vityi Péter
Ügyvezető
https://www.linkedin.com/in/peter-vityi-25a5054/

Villamosmérnök, startup vállalkozó, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének alelnöke, 27 év informatikai tapasztalattal. Vezetőként dolgozott a Microsoft Corporation-nél, 7 évig a nagyvállalti üzletágat, majd 7 évig a helyi Microsoft leányvállalatot vezetette. Ezután 3 évig a Microsoft müncheni regionális központjában dolgozott a nagyvállalati területért felelős COO-ként. Két éve az IVSZ elnökségi tagja, az Informatikai tagozat vezetője, az IVSZ alelnöke. Fő területe a digitális gazdaság, exportképesség – ezen a területeken rendszeres konferencia előadó. Jelenleg a KÜRT Akadémia és egy startup vállalkozás vezetése mellett a Digitális Jólét Programhoz tartozó Digitális Export stratégia kialakításának szakmai vezetője.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Vityi-Péter.png

Vityi Péter

Ügyvezető

peter.vityi@kurtakademia.hu
Kampf Zsuzsanna
Cégvezető
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Kampf-Zsuzsanna.png

Kampf Zsuzsanna

Cégvezető

zsuzsanna.kampf@kurtakademia.hu
Siomos Angéla
Marketingvezető
+36704238445
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Siomos-Angéla.png

Siomos Angéla

Marketingvezető

angela.siomos@kurtakademia.hu
Tóth Kata
Termékfejlesztési vezető
+36702256086
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Tóth-Kata.png

Tóth Kata

Termékfejlesztési vezető

kata.toth@kurtakademia.hu
Gáspár-Hidasi Eszter
Képzésvezető, Business Model Innovation szakértő
https://www.linkedin.com/in/eszter-g%C3%A1sp%C3%A1r-hidasi-37117725/

Eredeti szakmája informatikus, de gyorsan eltérült az üzlet felé, így mindig ezen két terület határán tevékenykedett. 10 évet dolgozott a Microsoft magyar leányvállalatánál, ahol az eleinte még nem is igen létező KKV üzletágban kezdett dolgozni. Az üzletág növekedésével itt 2-3 évente mindig akadt egy-egy olyan új terület, ahol fejlődhetett – az utolsó években a KKV telesales csapat szakmai irányítását végezte.

Majd egy nagy váltással a következő 10 évre multitól magyar KKV-hoz, KKV ügyfelekről nagyvállalati ügyfelekre váltott: az IPR-Insights szoftvereszköz-gazdákodással foglalkozó cég operatív vezetője majd üzletfejlesztési igazgatója lett.

Mindeközben vágott bele a CEU-n egy MBA diploma megszerzésébe, ahol lehetősége volt az üzleti modellek fejlesztésének módszereit egy Independent Study keretében feldolgozni. Ekkor találkozott először a Business Model Canvas-szal, amit azóta több üzleti terv elkészítésekor is sikerrel alkalmazott. Például amikor az IPR-Insights CEE régiós terjeszkedésének üzleti tervét készítette, mellyel a cég sikerrel vont be összesen 430 millió forint kockázati tőkét egy Jeremie alapból.

2016-tól oroszlánrészt vállalt az IVSZ tagkezelési folyamatainak megújításában és az azokat kiszolgáló IT infrastruktúra modernizációjában.

Jelenleg szabadúszó szakértőként hasonló, üzleti folyamatok kialakítását és azok digitalizációját érintő projektekben tevékenykedik.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Gáspár-Hidasi-Eszter.png

Gáspár-Hidasi Eszter

Képzésvezető, Business Model Innovation szakértő

gaspar-hidasi-eszter@mail.com
Tasnády Fanni
Projektmenedzser
+36706213489
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Tasnády-Fanni.png

Tasnády Fanni

Projektmenedzser

fanni.tasnady@kurtakademia.hu
Brunner Éva
Projektmenedzser
+36709780013
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Brunner-Éva.png

Brunner Éva

Projektmenedzser

eva.brunner@kurtakademia.hu
Szabó Sándor
Projektmenedzser
+36706013777
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2020/06/DS-Portre_Szabó-Sándor-5.jpg

Szabó Sándor

Projektmenedzser

sandor.szabo@kurtakademia.hu
Hargitai Ágnes
Projektkoordinátor
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Hargitai-Ágnes.png

Hargitai Ágnes

Projektkoordinátor

agnes.hargitai@kurtakademia.hu
Mécs Anna
Tartalommarketing menedzser
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2020/06/DS-Portre_Mécs-Anna-3.jpg

Mécs Anna

Tartalommarketing menedzser

anna.mecs@kurtakademia.hu
Murai Eszter
Pénzügyi-munkaügyi menedzser
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Murai-Eszter.png

Murai Eszter

Pénzügyi-munkaügyi menedzser

eszter.murai@kurtakademia.hu
Szilágyi Beatrix
Projektkoordinátor
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2020/07/Szilágyi-Beatrix-2.jpg

Szilágyi Beatrix

Projektkoordinátor

beatrix.szilagyi@kurtakademia.hu
Sebes Zsuzsa
Online marketing menedzser
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Sebes-Zsuzsa.png

Sebes Zsuzsa

Online marketing menedzser

zsuzsa.sebes@kurtakademia.hu
Kelemen Béla
Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
https://hu.linkedin.com/in/b%C3%A9la-kelemen-a6ab4481

Pályáját a BME-n kezdte, kutatónak készült, mígnem a rendszerváltás őt is elsodorta, és üzleti pályára kényszerítette. Közel 25 év alatt az olajipar szinte valamennyi területén dolgozott itthon és külföldön egyaránt, irányított kőolajfinomítókat, vezetett kereskedelmi szervezetet, de mindig visszatért az olajipar legnagyobb kihívásához, az értéklánc teljes optimalizáláshoz. Ma főállásban szeretné jobbá tenni a világot a Lean módszerek elterjesztésével mind a kőolaj finomításban, mind az élet más területein.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kelemen-bela.jpg

Kelemen Béla

Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.

kelemen-bela@mail.com
Nagy-Rácz István
Alapító és senior partner, Dmlab, Képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/istvann/

Magyarország egyik vezető adatelemzéssel foglalkozó cége, a Dmlab alapító senior partnere. Több mint 10 éves data scientist tapasztalata ötvözi a számos üzleti projekt vezetőjeként szerzett üzleti gondolkodásmódot a Műszaki Egyetem adatbányászati kutatócsoportjában szerzett technikai és elméleti tudással. A Dmlab csapat operatív és stratégiai vezetése mellett az elmúlt években számos adatalapú start-upban dolgozott, valamint a Dmlabban felhalmozott tudást és tapasztalatot olyan technológiai megoldásokba transzferálja, amelyek segítségével különböző területen tevékenykedő vállalatokat segít az adatvezérelt működésben. Konferenciák, valamint egyetemi és vállalati oktatások rendszeres előadója.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/nagyracz-istvan.jpg

Nagy-Rácz István

Alapító és senior partner, Dmlab, Képzésvezető, KÜRT Akadémia

nagy-racz-istvan@mail.com
Monostori Brigitta
Szervezetfejlesztő, coaching pszichológus, team-coach
https://www.linkedin.com/in/monostori-brigitta-38025160/

Öt évig belső tréneri feladatokat látott el, szervezetfejlesztési gyakorlatát egy szolgáltatási szektorban működő multinacionális vállalatban alapozta meg. 2010 óta szervezet- és
üzletfejlesztési területen dolgozik. Tanácsadóként kis- és középvállalatok, startupok, multinacionális vállalatok és családi vállalkozások fejlesztésében is részt vesz. Ügyfeleit
elsősorban abban segíti, hogy erőforrásaikra építve a kívánt hatást érjék el környezetükben.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/monostori-brigitta.jpg

Monostori Brigitta

Szervezetfejlesztő, coaching pszichológus, team-coach

monostori-brigitta@mail.com
Schlégl Tímea
Kommunikációs és operatív igazgató, IVSZ, képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/timea-schl%C3%A9gl-20539367/

Tímea két nagy multinacionális cégnél szerezte több évtizedes marketingmenedzsment tapasztalatát.

Öt évet dolgozott a Sun Microsystemsnél, ahonnan a Microsofthoz igazolt. A nagyvállalati szegmens marketingtől indulva, Szerver Üzletág vezetőként majd  Partner Stratégia és Program igazgatóként építette B2B marketing tapasztalatait.

A következő lépés a CMO pozíció volt, ahol a klasszikus és legmodernebb marketing eszközöket alkalmazva már nem csak a Microsoft üzleti, hanem fogyasztói piacán is tudott eredményeket elérni.

Az IT iparági marketingben vonzónak találja, és fontos feladatnak tartja a technológiai újdonságok és digitális eszközök alkalmazását, a trendek követését és alakítását. Az IVSZ-hez csatlakozva a szövetség sikeres és hatékony kommunikációjáért  felel. 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/schlegl-timea.jpg

Schlégl Tímea

Kommunikációs és operatív igazgató, IVSZ, képzésvezető, KÜRT Akadémia

schlegl-timea@mail.com
Teljes szakértői csapatunkKérdésed van?

Vezetéknév *
Keresztnév *
Email cím *
Üzenet tárgya *
Üzenet *
Az adatok megadásával kijelentem, hogy az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és elfogadom és az abban szereplő adatkezelésekhez – beleértve az elektronikus kapcsolatfelvételhez és kapcsolattartáshoz – hozzájárulok.
Kérlek, adj meg egy tetszőleges kétjegyű számot, például: 40