// Custom fields

Rólunk

A jövő szakmáit tanítjuk, jövőálló szervezeteket építünk. Vállalati tanácsadásunkon és nyílt képzéseinken egyszerre adunk tárgyi tudást, és olyan szemléletet, aminek segítségével a folyamatosan változó piacon, váratlan helyzetekben is megőrizhető a versenyelőny.

Ügyfeleink üzleti céljaira alapozva több mint 10 éve segítjük komplex fejlesztési programokkal tőzsdei, magán, nagy- és középvállalatok felső- és középvezetőit, valamint csapataikat. Tapasztalataink szerint a legsikeresebb vállalatok képesek kihasználni a három legjelentősebb és gyorsan változó – technológiai, társadalmi és szakmai – megatrendből fakadó lehetőségeket, miközben a „hagyományos” üzlet fenntartásához elengedhetetlen alapvető üzleti-, ügyfél-, munkavállalói- és tulajdonosi igényeket is kiszolgálják. 

A KÜRT Akadémián a tulajdonosi, felső- és középvezetői csapatok kihívásaira 4 szempontból keressük a választ:

Layer 1

 1. Hogy hatnak a változó ügyféligényekből fakadó piaci lehetőségek és az üzleti modellek változásai a vállalati STRATÉGIA tervezésére és megvalósítására? 
 2. Hogyan képesek a felső-, és középvezetői csapatok bizonytalan helyzetekben navigálni, elfogadva a bizonytalanságot, és elkerülve a gyors, de megalapozatlan megoldásokat? Milyen KULTÚRÁVAL képesek ebben a FELFEDEZŐ üzemmódban stabilitást, rezilienciát és elkötelezettséget teremteni a munkatársak bevonásával és felhatalmazásával? 
 3. Mely MENEDZSMENT módszerek bizonyulnak hatékonynak a BAU – Business as Usual – tevékenységek fejlesztésére, és melyek alkalmasak az innováció menedzselésére, a közeljövő termékeinek, szolgáltatásainak detektálására és kifejlesztésére? 
 4. Hogyan lesz képes a szervezet új, de már bevált TECHNOLÓGIÁK és ADATOK alkalmazására, és ezek hatására az értékteremtést leíró üzleti modell rendszeres újragondolására?

Vállalati tanácsadás portfóliónkat
itt ismerheted meg bővebben

 

A legmodernebb egyéni és szervezeti elvárásokra szabott képzési portfóliót fejlesztünk kézműves igényességgel, tradíciók és újítások ötvözésével. Ezzel is kiterjesztjük a klasszikus oktatási és stratégiai tanácsadó, szervezetfejlesztő intézmények, valamint a vállalati képzési modellek határait.

Képzéseink három fő területet fednek le:

 1. Adat és technológia
  Az adatalapúság nem csupán technológiai kérdés – a stratégiára, a működésre és a vállalati kultúrára is kihat, ha egy vállalat kihasználja az adatokban rejlő potenciált.
 2. Agilis módszerek
  Pár napos agilis képzéseinken egy-egy szerepkört vagy módszertant sajátíthatnak el a hozzánk érkező hallgatók.
 3. Vezetés és stratégia
  A többféle területet – többek között HR, marketing, e-kereskedelem vagy családi vállalkozás – lefedő képzéseink átfogó képet és szemléletmódot adnak gyakorlott szakembereknek és vezetőknek.

 

Képzéseink zártkörű formában, céges csapatokra,
saját vállalati kihívásokra szabva is elérhetőek

 

Amire a munkánkon, ügyfeleinken, szakértői közösségünkön túl büszkék vagyunk:


Rendszeresen támogatunk adományainkkal halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket és őket segítő alapítványokat.

Kürti Tamás
Intézményvezető partner
https://hu.linkedin.com/in/tamaskurti

Második generációs vállalkozó, a KÜRT Akadémia intézményvezetője, alapítója. Lean-agilis alapokon digitalizáció fókuszú felsővezetői és stratégiai szintű változás menedzsment programokat vezet. Érdeklődésének középpontjában az emberi természet és a technológiai hatékonyság együttműködése áll. Korábban a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. kutatás-fejlesztés üzletágát vezette, előtte az USAnotebook.com stratégiai vezetőjeként dolgozott. Egyetemi diplomáját műszaki menedzsment témában vállalkozás szakirányon, másoddiplomáját szervezetfejlesztés és coaching területen innovatív csapatok fejlesztése témában szerezte, harmad diplomáját a nemzetközi Gestalt szervezet és vezetés fejlesztés (iGold) képzésben szerezte. Társadalmi felelősségvállalásának része volt a KÜRT Alapítványi Gimnázium vezetésének megújítása, valamint a Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület megalapítása 2009-ben, amelynek azóta elnökségi tagja. Eredményei elismeréseképp beválasztottak a Family Business Network International Next Generation vezetésébe 2010-ben, valamint a European Family Businesses szövetség elnökségébe 2011-ben. Mindhárom szervezetben tulajdonos-vezetői tapasztalatcsere programokat vezet azóta is.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kurti-tamas.jpg

Kürti Tamás

Intézményvezető partner

tamas.kurti@kurtakademia.hu
Vityi Péter
Ügyvezető partner
https://www.linkedin.com/in/peter-vityi-25a5054/

Villamosmérnök, startup vállalkozó, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének alelnöke, 27 év informatikai tapasztalattal. Vezetőként dolgozott a Microsoft Corporation-nél, 7 évig a nagyvállalti üzletágat, majd 7 évig a helyi Microsoft leányvállalatot vezette. Ezután 3 évig a Microsoft müncheni regionális központjában dolgozott a nagyvállalati területért felelős COO-ként. Két éve az IVSZ elnökségi tagja, az Informatikai tagozat vezetője, az IVSZ alelnöke. Fő területe a digitális gazdaság, exportképesség – ezen a területeken rendszeres konferencia előadó. Jelenleg a KÜRT Akadémia és egy startup vállalkozás vezetése mellett a Digitális Jólét Programhoz tartozó Digitális Export stratégia kialakításának szakmai vezetője.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Vityi-Péter.jpg

Vityi Péter

Ügyvezető partner

peter.vityi@kurtakademia.hu
Császár Csaba
Szenior partner, szervezetfejlesztési szakértő
https://www.linkedin.com/in/csaba-csaszar/

Közgazdászként végzett a Corvinuson, majd néhány évnyi egyetemi oktatói tapasztalatszerzés után a rendszerváltás éveiben kollégáival megalapították az OD Partnert, aminek 23 évig meghatározó tagja és egyik vezetője is volt. A kezdetektől vállalati átalakulásokon és vezetőfejlesztő programokban dolgozik, munkája mellett folyamatosan képezve is magát. Szervezetfejlesztő-szupervizor másoddiplomát szerzett és számos módszer-specifikus nemzetközi program tapasztalataiból is építkezik, miközben hazai és nemzetközi képzési programok oktatójaként is segíti a szakma következő generációját.

Munkájához integratív megközelítéssel közelít: az üzleti stratégiák és modellek hatékonyság és siker fókusza és a szervezetek emberi dimenziója közötti termékeny összhangot keresi. Felhatalmazó, az önszerveződésre és tanulásra építő működés megteremtésében támogatja ügyfeleit, leginkább felsővezetői csapatokkal dolgozva. A konkrét helyzetekre való szabad figyelem és szakmai megalapozottság mellett fontos eszköze a humor, ami a minket körülvevő paradoxonok és saját magunk elfogadásának lehetőségét adja meg.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2021/02/cscs-2015-portré-kör-2.jpg

Császár Csaba

Szenior partner, szervezetfejlesztési szakértő

csaba.csaszar@kurtakademia.hu
Kampf Zsuzsanna
Cégvezető
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Kampf-Zsuzsanna.jpg

Kampf Zsuzsanna

Cégvezető

zsuzsanna.kampf@kurtakademia.hu
Jókay Gábor
Vállalati tanácsadás üzletágvezető, szervezetfejlesztési szakértő
https://hu.linkedin.com/in/gaborjokay

Jókay Gábor közgazdász, szervezetfejlesztő, diplomás coach, HR tanácsadó. Nagyvállalati HR szakértőként (AT&T, Ericsson), majd HR igazgatóként (Aventis Pharma) dolgozott, mielőtt a tanácsadás és a szervezetfejlesztés felé fordult. 2005-től 8 évig volt az Aon Hewitt magyarországi irodájának vezető tanácsadója, valamint a vezetésfejlesztési és teljesítménymenedzsment szakterületek szakmai irányítója, átfogó HR tanácsadási és szervezetfejlesztési projektek vezetője. 2015-től a KÜRT Akadémia szervezetfejlesztési projektjeiért felel, ezek szakmai fejlesztésében és implementálásában vesz részt. Legtöbbször vezetőkkel dolgozik, coachként, tanácsadóként, trénerként. Segíti őket abban, hogy tudatosabb, hatékonyabb, jobb vezetőkké váljanak és olyan szervezeteket építsenek, ahová szeretnek tartozni az emberek.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/jokay-gabor.jpg

Jókay Gábor

Vállalati tanácsadás üzletágvezető, szervezetfejlesztési szakértő

gabor.jokay@kurtakademia.hu
Siomos Angéla
Marketingvezető
+36704238445
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Siomos-Angéla.jpg

Siomos Angéla

Marketingvezető

angela.siomos@kurtakademia.hu
Tóth Kata
Termékfejlesztési vezető
+36702256086
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Tóth-Kata.jpg

Tóth Kata

Termékfejlesztési vezető

kata.toth@kurtakademia.hu
Brunner Éva
Projektmenedzser
+36709780013
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Brunner-Éva.png

Brunner Éva

Projektmenedzser

eva.brunner@kurtakademia.hu
Hargitai Ágnes
Irodavezető, Projektkoordinátor
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Hargitai-Ágnes.jpg

Hargitai Ágnes

Irodavezető, Projektkoordinátor

agnes.hargitai@kurtakademia.hu
Mavrogenis Ariadné
Marketing menedzser
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2022/02/Mavrogenis-Ariadne-AI-portre-21r_kozepes.jpg

Mavrogenis Ariadné

Marketing menedzser

ariadne.mavrogenis@kurtakademia.hu
Mécs Anna
Tartalommarketing menedzser
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2020/06/DS-Portre_Mécs-Anna-3.jpg

Mécs Anna

Tartalommarketing menedzser

anna.mecs@kurtakademia.hu
Murai Eszter
Pénzügyi-munkaügyi menedzser
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Murai-Eszter.jpg

Murai Eszter

Pénzügyi-munkaügyi menedzser

eszter.murai@kurtakademia.hu
Németh Márk
Pénzügyi munkatárs
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2021/09/Nemeth_Mark_002_Portre_20210625_k-2.jpg

Németh Márk

Pénzügyi munkatárs

mark.nemeth@kurtakademia.hu
Szabó Sándor
Projektmenedzser
+36706013777
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2020/11/IMG_3241_resize2.jpg

Szabó Sándor

Projektmenedzser

sandor.szabo@kurtakademia.hu
Tasnády Fanni
Projektmenedzser
+36706213489
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Tasnády-Fanni.jpg

Tasnády Fanni

Projektmenedzser

fanni.tasnady@kurtakademia.hu
Kapcsolat
Kelemen Béla
Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
https://hu.linkedin.com/in/b%C3%A9la-kelemen-a6ab4481

Pályáját a BME-n kezdte, kutatónak készült, mígnem a rendszerváltás őt is elsodorta, és üzleti pályára kényszerítette. Közel 25 év alatt az olajipar szinte valamennyi területén dolgozott itthon és külföldön egyaránt, irányított kőolajfinomítókat, vezetett kereskedelmi szervezetet, de mindig visszatért az olajipar legnagyobb kihívásához, az értéklánc teljes optimalizáláshoz. Ma főállásban szeretné jobbá tenni a világot a Lean módszerek elterjesztésével mind a kőolaj finomításban, mind az élet más területein.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kelemen-bela.jpg

Kelemen Béla

Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.

Menoni Tímea
coach, team coach, szervezetfejlesztő
https://www.linkedin.com/in/timea-menoni-a16b3725/

Vezetőket támogat abban, hogy kibontsák a bennük rejlő potenciált. Management csapatok együttműködését fejleszti, hogy megerősödött csapatként elérjék az üzleti céljaikat.

Agilis transzformációkat támogat szervezetfejlesztési oldalról. Abban segíti a vezetőket, hogy eredményesen kötelezzék el saját magukat és csapataikat az új irány mellett, illetve hatékonyan kezeljék a változással szembeni szervezeti ellenállást.

Közgazdász, 15 éve foglalkozik szervezetfejlesztéssel. Dolgozott tanácsadói és nagyvállalati oldalon vezetőként.

Kezdetben az IFUA tanácsadójaként vezetett stratégiai, folyamatfejlesztési és controlling projekteket változatos iparági környezetben. Majd az AXA csoport Lean transzformációs programjában vezette a hosszú távú eredmények eléréséért és a leadership fejlesztésért felelős csapatot. Megtapasztalta a transzformáció körüli belső erőviszonyokat, vezetői coachinggal és teamcoachinggal támogatta a vezetőket és csapataikat a változásban.
A program lezárultával az AXA Biztosító Képzésfejlesztési vezetőjeként a vezetőfejlesztésért, a tehetségprogramért és a teljesítménymenedzsmentért volt felelős. Megbízói oldalról ismerte meg a szervezetfejlesztői szakma standardjait, amit később szabadúszóként kamatoztatott. Az ASCON tanácsadójaként 5 éven át kísért vezetői csapatokat teamcoachingban, oktatott vezetőfejlesztési programokban és fejlesztett tehetségeket.

2022 elején csatlakozott a KÜRT Akadémia csapatához.

Interjú Tímeával >

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2022/05/menoni-timea-negyzetes.png

Menoni Tímea

coach, team coach, szervezetfejlesztő

Németh György Valentin
alapító - PROgile.eu, SAFe Program Consultant
https://www.linkedin.com/in/valentin-nemeth-pmp-s4a/

Működési hatékonyság fókuszú üzleti tanácsadásból indult vezető, aki számos nagyvállalat strukturális, működési és kulturális reformjában vett részt átfogó felelősséggel. Nyolc évig az E.ON németországi központjában, majd a magyar leányvállalatnál irányított reorganizációs programokat, illetve informatikai szervezeti egységeket. Alapvető szerepe volt a cégcsoport agilis transzformációjában. Ezen tudását nemzetközi szinten kamatoztatja számos ügyfél támogatásában, illetve széles közönség előtt nyitva álló meetupok során. Célorientált működésében az üzleti hatékonyság elérése és a vállalati kultúra színvonal emelkedése motiválja.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/09/Nemeth-Valentin-foto.jpg

Németh György Valentin

alapító - PROgile.eu, SAFe Program Consultant

Szalay Nadja
Szervezetfejlesztő, munkáltatói márka szakértő
https://www.linkedin.com/in/nadja-szalay-22a60913/

Nadja 16 éve dolgozik szervezetfejlesztési és HR tanácsadóként, legfontosabb célja, hogy a szervezetek jobb munkahellyé váljanak. Szakterületei közé tartozik a munkavállalói élmény feltérképezése, a munkatársak és vezetők motivációjának és lojalitásának növelése, a hiteles és vonzó munkáltatói márkaépítés.

Hisz abban, hogy létezik egy optimális egyensúly a munkahelyek és az egyének kapcsolatában, amelyben mindkét fél nyertes. Bármilyen volatilis időket is élünk, szeretné hozzásegíteni a szervezeteket az egyensúlyi állapot megtalálásához: a vezetőket és a munkatársakat abban támogatva, hogy kölcsönösen megértsék egymás elvárásait, tiszteljék egymás igényeit, illetve elismerjék egymás erőfeszítéseit és eredményeit. 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/szalay-nadja.jpg

Szalay Nadja

Szervezetfejlesztő, munkáltatói márka szakértő

Mizsei Szabolcs
Ügyvezető igazgató, MEHI; Digitális transzformációs szakértő és képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/szabolcsmizsei/

Közgazdász, a digitális transzformáció és szervezeti agilitás szakértője. Jelenleg a Magyar Energiahatékonysági Intézet ügyvezető igazgatója. 

Több mint két évtizedes tapasztalatot szerzett az információtechnológiai iparágban rendszerintegrátori, digitális termékfejlesztési és különböző menedzsment szerepkörökben. Szakterülete a technológiai alapú innováció és a lean/agilis módszertanok gyakorlati alkalmazása. 

A Széchenyi István Szakkollégium „digitális közgazdaságtan” kurzus oktatója.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/mizsei-szabolcs.jpg

Mizsei Szabolcs

Ügyvezető igazgató, MEHI; Digitális transzformációs szakértő és képzésvezető, KÜRT Akadémia

Schlégl Tímea
Ügynökségi Operatív Igazgató, Nitro Communications, képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/timea-schl%C3%A9gl-20539367/

Tímea két nagy multinacionális cégnél szerezte több évtizedes marketingmenedzsment tapasztalatát.

Öt évet dolgozott a Sun Microsystemsnél, ahonnan a Microsofthoz igazolt. A nagyvállalati szegmens marketingtől indulva, Szerver Üzletág vezetőként majd  Partner Stratégia és Program igazgatóként építette B2B marketing tapasztalatait.

A következő lépés a CMO pozíció volt, ahol a klasszikus és legmodernebb marketing eszközöket alkalmazva már nem csak a Microsoft üzleti, hanem fogyasztói piacán is tudott eredményeket elérni.

Az IT iparági marketingben vonzónak találja, és fontos feladatnak tartja a technológiai újdonságok és digitális eszközök alkalmazását, a trendek követését és alakítását. Az IVSZ-hez csatlakozva a szövetség sikeres és hatékony kommunikációjáért  felel. 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/schlegl-timea.jpg

Schlégl Tímea

Ügynökségi Operatív Igazgató, Nitro Communications, képzésvezető, KÜRT Akadémia

Monostori Brigitta
Szervezetfejlesztő, coaching pszichológus, team-coach
https://www.linkedin.com/in/monostori-brigitta-38025160/

Öt évig belső tréneri feladatokat látott el, szervezetfejlesztési gyakorlatát egy szolgáltatási szektorban működő multinacionális vállalatban alapozta meg. 2010 óta szervezet- és
üzletfejlesztési területen dolgozik. Tanácsadóként kis- és középvállalatok, startupok, multinacionális vállalatok és családi vállalkozások fejlesztésében is részt vesz. Ügyfeleit
elsősorban abban segíti, hogy erőforrásaikra építve a kívánt hatást érjék el környezetükben.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/monostori-brigitta.jpg

Monostori Brigitta

Szervezetfejlesztő, coaching pszichológus, team-coach

Nagy-Rácz István
Alapító és senior partner, Dmlab, Képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/istvann/

Magyarország egyik vezető adatelemzéssel foglalkozó cége, a Dmlab alapító senior partnere. Több mint 10 éves data scientist tapasztalata ötvözi a számos üzleti projekt vezetőjeként szerzett üzleti gondolkodásmódot a Műszaki Egyetem adatbányászati kutatócsoportjában szerzett technikai és elméleti tudással. A Dmlab csapat operatív és stratégiai vezetése mellett az elmúlt években számos adatalapú start-upban dolgozott, valamint a Dmlabban felhalmozott tudást és tapasztalatot olyan technológiai megoldásokba transzferálja, amelyek segítségével különböző területen tevékenykedő vállalatokat segít az adatvezérelt működésben. Konferenciák, valamint egyetemi és vállalati oktatások rendszeres előadója.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/nagyracz-istvan.jpg

Nagy-Rácz István

Alapító és senior partner, Dmlab, Képzésvezető, KÜRT Akadémia

Teljes szakértői csapatunk

Akik minket választottak
Kérdésed van?

Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám *
Email cím *
Üzenet tárgya *
Üzenet *
Az adatok megadásával kijelentem, hogy az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és elfogadom és az abban szereplő adatkezelésekhez – beleértve az elektronikus kapcsolatfelvételhez és kapcsolattartáshoz – hozzájárulok.
Kérlek, adj meg egy tetszőleges kétjegyű számot, például: 58