// Custom fields

Rólunk

A jövő szakmáit tanítjuk, jövőálló szervezeteket építünk. Vállalati tanácsadásunkon és nyílt képzéseinken egyszerre adunk tárgyi tudást, és olyan szemléletet, aminek segítségével a folyamatosan változó piacon, váratlan helyzetekben is megőrizhető a versenyelőny.

Ügyfeleink üzleti céljaira alapozva több mint 10 éve segítjük komplex fejlesztési programokkal tőzsdei, magán, nagy- és középvállalatok felső- és középvezetőit, valamint csapataikat. Tapasztalataink szerint a legsikeresebb vállalatok képesek kihasználni a három legjelentősebb és gyorsan változó – technológiai, társadalmi és szakmai – megatrendből fakadó lehetőségeket, miközben a „hagyományos” üzlet fenntartásához elengedhetetlen alapvető üzleti-, ügyfél-, munkavállalói- és tulajdonosi igényeket is kiszolgálják. 

A KÜRT Akadémián a tulajdonosi, felső- és középvezetői csapatok kihívásaira 4 szempontból keressük a választ:

Layer 1

 1. Hogy hatnak a változó ügyféligényekből fakadó piaci lehetőségek és az üzleti modellek változásai a vállalati STRATÉGIA tervezésére és megvalósítására? 
 2. Hogyan képesek a felső-, és középvezetői csapatok bizonytalan helyzetekben navigálni, elfogadva a bizonytalanságot, és elkerülve a gyors, de megalapozatlan megoldásokat? Milyen KULTÚRÁVAL képesek ebben a FELFEDEZŐ üzemmódban stabilitást, rezilienciát és elkötelezettséget teremteni a munkatársak bevonásával és felhatalmazásával? 
 3. Mely MENEDZSMENT módszerek bizonyulnak hatékonynak a BAU – Business as Usual – tevékenységek fejlesztésére, és melyek alkalmasak az innováció menedzselésére, a közeljövő termékeinek, szolgáltatásainak detektálására és kifejlesztésére? 
 4. Hogyan lesz képes a szervezet új, de már bevált TECHNOLÓGIÁK és ADATOK alkalmazására, és ezek hatására az értékteremtést leíró üzleti modell rendszeres újragondolására?

Vállalati tanácsadás portfóliónkat
itt ismerheted meg bővebben

 

A legmodernebb egyéni és szervezeti elvárásokra szabott képzési portfóliót fejlesztünk kézműves igényességgel, tradíciók és újítások ötvözésével. Ezzel is kiterjesztjük a klasszikus oktatási és stratégiai tanácsadó, szervezetfejlesztő intézmények, valamint a vállalati képzési modellek határait.

Képzéseink három fő területet fednek le:

 1. Adat és technológia
  Az adatalapúság nem csupán technológiai kérdés – a stratégiára, a működésre és a vállalati kultúrára is kihat, ha egy vállalat kihasználja az adatokban rejlő potenciált.
 2. Agilis módszerek
  Pár napos agilis képzéseinken egy-egy szerepkört vagy módszertant sajátíthatnak el a hozzánk érkező hallgatók.
 3. Vezetés és stratégia
  A többféle területet – többek között HR, marketing, e-kereskedelem vagy családi vállalkozás – lefedő képzéseink átfogó képet és szemléletmódot adnak gyakorlott szakembereknek és vezetőknek.

 

Képzéseink zártkörű formában, céges csapatokra,
saját vállalati kihívásokra szabva is elérhetőek

 

Amire a munkánkon, ügyfeleinken, szakértői közösségünkön túl büszkék vagyunk:

Fontos számunkra, hogy hozzájáruljunk a hazai civil szektor erősödéséhez, ezért képzéseinket, programjainkat igyekszünk non-profit szervezetek vezetői, szakemberei számára is elérhetővé tenni. Bizonyos képzéseinken ez akár 50%-os kedvezményt is jelenthet.

Érdeklődni a képzéseknél megadott kollégánknál tudsz.

Kürti Tamás
Intézményvezető partner
https://hu.linkedin.com/in/tamaskurti

Második generációs vállalkozó, a KÜRT Akadémia intézményvezetője, tulajdonosa. Vállalatok első és felsővezetőivel, tulajdonosaival dolgozik stratégiai és irányítási hatékonyságuk, együttműködésük, értékteremtésük jelentős fejlesztésén. Érdeklődésének középpontjában az emberi természet és a technológiai hatékonyság együttműködése áll. 

Korábban a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. kutatás-fejlesztés üzletágát vezette, előtte az USAnotebook.com stratégiai vezetőjeként dolgozott. Egyetemi diplomáját műszaki menedzsment témában vállalkozás szakirányon, másoddiplomáját szervezetfejlesztés és coaching területen innovatív csapatok fejlesztése témában szerezte. 

Társadalmi felelősségvállalásának része volt a KÜRT Alapítványi Gimnázium vezetésének megújítása valamint a Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület megalapítása 2009-ben, amelynek azóta elnökségi tagja. Eredményei elismeréseképp beválasztottak a Family Business Network International Next Generation vezetésébe 2010-ben, valamint a European Family Businesses szövetség elnökségébe 2011-ben. Mindhárom szervezetben tulajdonos-vezetői tapasztalatcsere programokat vezet azóta is.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kurti-tamas.jpg

Kürti Tamás

Intézményvezető partner

tamas.kurti@kurtakademia.hu
Vityi Péter
Partner, szenior stratégia és digitalizációs szakértő
https://www.linkedin.com/in/peter-vityi-25a5054/

Villamosmérnök, a KÜRT Akadémia szenior tanácsadó partnere, 33 év informatikai tapasztalattal. Vezetőként dolgozott a Microsoft Corporation-nél, 7 évig a nagyvállalti üzletágat, majd 7 évig a helyi Microsoft leányvállalatot vezette. Ezután 3 évig a Microsoft müncheni regionális központjában dolgozott a nagyvállalati területért felelős COO-ként. Dolgozott startup vállalkozóként, 7 évig volt az Informatikai Vállalkozásük szövetségének alelnöke, az Informatikai tagozat vezetőjeként. A Digitális Jólét Program Export stratégia kidolgozásában szakmai vezetőként vett részt. 2016-ban csatlakozott a KÜRT Akadémiához, melyet 2018 és 2023 között vezetett. Jelenleg a KÜRT Akadémia szenior partnere, vezetési, stratégiai és digitális transzformációs területek szakértője.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2023/04/Vityi_peter.jpg

Vityi Péter

Partner, szenior stratégia és digitalizációs szakértő

peter.vityi@kurtakademia.hu
Orovica Szilárd
CEO, Pénzügyi, AI és Digitalizációs szakértő
+36 30 318 5256
https://www.linkedin.com/in/szilard-orovica/

Orovica Szilárd a KÜRT Akadémia CEO-ja, vállalati tanácsadója, közgazdász. Frankfurtban, a PricewaterhouseCoopers-nél kezdett el dolgozni, közel kilenc évet töltött német nyelvterületen, majd itthon a Siemens egyik leányvállalatánál lett ügyvezető, ezután pedig a nyolcszáz főt foglalkoztató félvezetőgyártó Infineon Technologies ügyvezetői pozícióját töltötte be. A robotvezérlő szekrényeket gyártó vállalatnál, a KUKA Robotics-nál ügyvezető és pénzügyi igazgató volt hét évig, közben évekig igazgatósági tag a Német-Magyar Kereskedelmi és Iparkamaránál. Ezt követően a Bubbles International Zrt-nél, a 60 saját és franchise automatizált mosószalont működtető startup-nál lett vezérigazgató.

A KÜRT Akadémia ügyvezetése mellett a vállalati tanácsadásban és a képzéstámogatásban is részt vesz. Vállalati tanácsadás oldalról az AI és az AI bevezetéshez kapcsolódó stratégia alkotási és pénzügyi tanácsadásra koncentrál, valamint gyártással kapcsolatos folyamatfelmérés és digitalizációval foglalkozik. A Budapesti Corvinus Egyetem vendég elődója Ipar 4.0 témában több éven keresztül.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2023/04/Portre_I-05r-e1681461469452.jpg

Orovica Szilárd

CEO, Pénzügyi, AI és Digitalizációs szakértő

szilard.orovica@kurtakademia.hu
Jókay Gábor
Vállalati tanácsadás üzletágvezető, szervezetfejlesztési szakértő
https://hu.linkedin.com/in/gaborjokay

Jókay Gábor közgazdász, szervezetfejlesztő, diplomás coach, HR tanácsadó. Nagyvállalati HR szakértőként (AT&T, Ericsson), majd HR igazgatóként (Aventis Pharma) dolgozott, mielőtt a tanácsadás és a szervezetfejlesztés felé fordult. 2005-től 8 évig volt az Aon Hewitt magyarországi irodájának vezető tanácsadója, valamint a vezetésfejlesztési és teljesítménymenedzsment szakterületek szakmai irányítója, átfogó HR tanácsadási és szervezetfejlesztési projektek vezetője. 2015-től a KÜRT Akadémia szervezetfejlesztési projektjeiért felel, ezek szakmai fejlesztésében és implementálásában vesz részt. Legtöbbször vezetőkkel dolgozik, coachként, tanácsadóként, trénerként. Segíti őket abban, hogy tudatosabb, hatékonyabb, jobb vezetőkké váljanak és olyan szervezeteket építsenek, ahová szeretnek tartozni az emberek.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2024/05/Jokay-Gabor.jpg

Jókay Gábor

Vállalati tanácsadás üzletágvezető, szervezetfejlesztési szakértő

gabor.jokay@kurtakademia.hu
Siomos Angéla
Marketingvezető
+36704238445
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Siomos-Angéla.jpg

Siomos Angéla

Marketingvezető

angela.siomos@kurtakademia.hu
Tóth Kata
Termékfejlesztési vezető
+36702256086
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Tóth-Kata.jpg

Tóth Kata

Termékfejlesztési vezető

kata.toth@kurtakademia.hu
Szabó Sándor
Képzésszervezési vezető
+36706013777
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2020/11/IMG_3241_resize2.jpg

Szabó Sándor

Képzésszervezési vezető

sandor.szabo@kurtakademia.hu
Hargitai Ágnes
Projektkoordinátor
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Hargitai-Ágnes.jpg

Hargitai Ágnes

Projektkoordinátor

agnes.hargitai@kurtakademia.hu
Honti Réka
Tartalommarketing menedzser
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2023/05/honti_reka.jpg

Honti Réka

Tartalommarketing menedzser

reka.honti@kurtakademia.hu
Heltai Júlia
Képzésszervező
+36 70 621 3489
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2023/05/heltai-juli.jpg

Heltai Júlia

Képzésszervező

julia.heltai@kurtakademia.hu
Juhász Dániel
Ügyfélkapcsolati munkatárs
+36 70 978 0063
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2023/08/juhasz_dani.jpg

Juhász Dániel

Ügyfélkapcsolati munkatárs

daniel.juhasz@kurtakademia.hu
Murai Eszter
Pénzügyi-munkaügyi menedzser
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Murai-Eszter.jpg

Murai Eszter

Pénzügyi-munkaügyi menedzser

eszter.murai@kurtakademia.hu
Rubos Krisztina
Irodavezető és vezetői asszisztens
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2024/05/Rubos-Kriszta_n.jpg

Rubos Krisztina

Irodavezető és vezetői asszisztens

krisztina.rubos@kurtakademia.hu
Kapcsolat
Kelemen Béla
Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
https://hu.linkedin.com/in/b%C3%A9la-kelemen-a6ab4481

Pályáját a BME-n kezdte, kutatónak készült, mígnem a rendszerváltás őt is elsodorta, és üzleti pályára kényszerítette. Közel 25 év alatt az olajipar szinte valamennyi területén dolgozott itthon és külföldön egyaránt, irányított kőolajfinomítókat, vezetett kereskedelmi szervezetet, de mindig visszatért az olajipar legnagyobb kihívásához, az értéklánc teljes optimalizáláshoz. Ma főállásban szeretné jobbá tenni a világot a Lean módszerek elterjesztésével mind a kőolaj finomításban, mind az élet más területein.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kelemen-bela.jpg

Kelemen Béla

Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.

Kovach Anton
Shiwaforce.com Zrt., alapító, igazgatósági tag
https://hu.linkedin.com/in/anton-kovach

Kovach Anton több mint két évtizedes vezetői tapasztalattal rendelkezik az agilitás, a Lean és Lean Startup módszertanok gyakorlati alkalmazásában.

A ShiwaForce.com digitális termékeket és megoldásokat szállító, két évtizedes nagyvállalati ügyféltapasztalattal rendelkező, közel 100 fős, startup szellemiségű vállalat. A ShiwaForce.com saját fejlesztésű vállalati működési modellje menedzsment módszertani innováció, egyben a vállalat fenntartható piaci versenyelőnyének garanciája is. Digitális termékeikkel és szolgáltatásaikkal a hazai bank- és biztosítási szektor nagyvállalatai, többek között az OTP Csoport, a Magyar Telekom, az MKB, Magyar Posta és az Erste Bank üzleti igényeit szolgálják ki nap mint nap.

Anton meggyőződése, hogy a gyors és sikeres alkalmazkodás, a nyitott, emberközpontú vállalatvezetés, a folyamatos tanulásra és változásra való nyitottság megtanulható és átadható, ezért évek óta menedzsment tréningeken osztja meg az agilitásról és a Lean módszertan alkalmazásáról szerzett tapasztalatait.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2023/03/Anton-KOVACH-zoom.jpg

Kovach Anton

Shiwaforce.com Zrt., alapító, igazgatósági tag

Menoni Tímea
coach, team coach, szervezetfejlesztő
https://www.linkedin.com/in/timea-menoni-a16b3725/

Vezetőket támogat abban, hogy kibontsák a bennük rejlő potenciált. Management csapatok együttműködését fejleszti, hogy megerősödött csapatként elérjék az üzleti céljaikat.

Agilis transzformációkat támogat szervezetfejlesztési oldalról. Abban segíti a vezetőket, hogy eredményesen kötelezzék el saját magukat és csapataikat az új irány mellett, illetve hatékonyan kezeljék a változással szembeni szervezeti ellenállást.

Közgazdász, 15 éve foglalkozik szervezetfejlesztéssel. Dolgozott tanácsadói és nagyvállalati oldalon vezetőként.

Kezdetben az IFUA tanácsadójaként vezetett stratégiai, folyamatfejlesztési és controlling projekteket változatos iparági környezetben. Majd az AXA csoport Lean transzformációs programjában vezette a hosszú távú eredmények eléréséért és a leadership fejlesztésért felelős csapatot. Megtapasztalta a transzformáció körüli belső erőviszonyokat, vezetői coachinggal és teamcoachinggal támogatta a vezetőket és csapataikat a változásban.
A program lezárultával az AXA Biztosító Képzésfejlesztési vezetőjeként a vezetőfejlesztésért, a tehetségprogramért és a teljesítménymenedzsmentért volt felelős. Megbízói oldalról ismerte meg a szervezetfejlesztői szakma standardjait, amit később szabadúszóként kamatoztatott. Az ASCON tanácsadójaként 5 éven át kísért vezetői csapatokat teamcoachingban, oktatott vezetőfejlesztési programokban és fejlesztett tehetségeket.

2022 elején csatlakozott a KÜRT Akadémia csapatához.

Interjú Tímeával >

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2022/05/menoni-timea-negyzetes.png

Menoni Tímea

coach, team coach, szervezetfejlesztő

Németh György Valentin
alapító - PROgile.eu, SAFe Program Consultant
https://www.linkedin.com/in/valentin-nemeth-pmp-s4a/

Működési hatékonyság fókuszú üzleti tanácsadásból indult vezető, aki számos nagyvállalat strukturális, működési és kulturális reformjában vett részt átfogó felelősséggel. Nyolc évig az E.ON németországi központjában, majd a magyar leányvállalatnál irányított reorganizációs programokat, illetve informatikai szervezeti egységeket. Alapvető szerepe volt a cégcsoport agilis transzformációjában. Ezen tudását nemzetközi szinten kamatoztatja számos ügyfél támogatásában, illetve széles közönség előtt nyitva álló meetupok során. Célorientált működésében az üzleti hatékonyság elérése és a vállalati kultúra színvonal emelkedése motiválja.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/09/Nemeth-Valentin-foto.jpg

Németh György Valentin

alapító - PROgile.eu, SAFe Program Consultant

Szalay Nadja
Szervezetfejlesztő, munkáltatói márka szakértő
https://www.linkedin.com/in/nadja-szalay-22a60913/

Nadja 16 éve dolgozik szervezetfejlesztési és HR tanácsadóként, legfontosabb célja, hogy a szervezetek jobb munkahellyé váljanak. Szakterületei közé tartozik a munkavállalói élmény feltérképezése, a munkatársak és vezetők motivációjának és lojalitásának növelése, a hiteles és vonzó munkáltatói márkaépítés.

Hisz abban, hogy létezik egy optimális egyensúly a munkahelyek és az egyének kapcsolatában, amelyben mindkét fél nyertes. Bármilyen volatilis időket is élünk, szeretné hozzásegíteni a szervezeteket az egyensúlyi állapot megtalálásához: a vezetőket és a munkatársakat abban támogatva, hogy kölcsönösen megértsék egymás elvárásait, tiszteljék egymás igényeit, illetve elismerjék egymás erőfeszítéseit és eredményeit. 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/szalay-nadja.jpg

Szalay Nadja

Szervezetfejlesztő, munkáltatói márka szakértő

Mizsei Szabolcs
Ügyvezető igazgató, MEHI; Digitális transzformációs szakértő és képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/szabolcsmizsei/

Közgazdász, a digitális transzformáció és szervezeti agilitás szakértője. Jelenleg a Magyar Energiahatékonysági Intézet ügyvezető igazgatója. 

Több mint két évtizedes tapasztalatot szerzett az információtechnológiai iparágban rendszerintegrátori, digitális termékfejlesztési és különböző menedzsment szerepkörökben. Szakterülete a technológiai alapú innováció és a lean/agilis módszertanok gyakorlati alkalmazása. 

A Széchenyi István Szakkollégium „digitális közgazdaságtan” kurzus oktatója.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/mizsei-szabolcs.jpg

Mizsei Szabolcs

Ügyvezető igazgató, MEHI; Digitális transzformációs szakértő és képzésvezető, KÜRT Akadémia

Schlégl Tímea
Marketing vezető, Maker's Red Box, képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/timea-schl%C3%A9gl-20539367/

Tímea több évtizedes marketingmendzsment tapasztalata nagyrészt az IT iparágból jön, amit a Sun Microsystems-nél, a Microsoft-nál és a hazai digitális gazdaságért dolgozó szövetségnél (IVSZ) szerzett. A nagyvállalati szegmens marketingtől indulva, szerver üzletág vezetőként, majd partner stratégia és program igazgatóként, marketing kommunikációs és operatív vezetőként, épített jól működő és sikeres marketing csapatokat, üzletágakat. A Nitro adatvezérelt marketing ügynökség szakmai, üzleti és szervezeti fejlesztése után most egy hazai EdTech startup marketing vezetői feladatait látja el. Személyes küldetése, hogy a marketing szerepét és hozzáadott értékét egyre több vállalatnál felismerjék és helyén kezeljék, legyen szó bármilyen méretű, profilú és érettségű üzletről. Örömmel dolgozik az üzleti döntéshozók szemléletformálásán, a marketing szakemberek fejlesztésén és a marketing csapatok hatékony együttműködésén.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2023/05/SchleglTimi_négyzet.jpg

Schlégl Tímea

Marketing vezető, Maker's Red Box, képzésvezető, KÜRT Akadémia

Monostori Brigitta
Szervezetfejlesztő, coaching pszichológus, team-coach
https://www.linkedin.com/in/monostori-brigitta-38025160/

Öt évig belső tréneri feladatokat látott el, szervezetfejlesztési gyakorlatát egy szolgáltatási szektorban működő multinacionális vállalatban alapozta meg. 2010 óta szervezet- és
üzletfejlesztési területen dolgozik. Tanácsadóként kis- és középvállalatok, startupok, multinacionális vállalatok és családi vállalkozások fejlesztésében is részt vesz. Ügyfeleit
elsősorban abban segíti, hogy erőforrásaikra építve a kívánt hatást érjék el környezetükben.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/monostori-brigitta.jpg

Monostori Brigitta

Szervezetfejlesztő, coaching pszichológus, team-coach

Schmidt Barbara
HR / People & Culture vezető, coach, szervezetfejlesztési és vezetői tanácsadó, minősített agilis HR szakértő, a KÜRT Akadémia képzésvezetője
https://www.linkedin.com/in/schmidtbarbara/

15+ év HR vezetői tapasztalat magyar tulajdonú és multinacionális cégeknél, KKV-knál, államigazgatásban, startup és scaleup cégeknél IT, tech, green tech, gyártócégek, autóipar és retail iparágakban.

Többéves tapasztalat HR szervezet vezetése, HR folyamatok agilissá alakítása, változásmenedzsment, HR folyamat tanácsadás, szervezetfejlesztési projektek vezetése, felsővezetői tanácsadás, vállalat teljes bezárása, outplacement, személyi állomány gyors bővítése, HR rendszerek bevezetése, L&D program bevezetése, payroll ki- és beszervezése terén. Barbara jelenleg Ausztriában él, People & Culture vezető Bécsben Ausztria piacvezető, e-autó töltőállomás hálózati megoldásokat fejlesztő green tech scale-up cégénél. Mellette a KÜRT Akadémia képzésvezetője és OD tanácsadója agilis HR témakörben.

Barbara az elmúlt években a következő továbbképzéseken fejlesztette magát: ICAgile Certified Professional – Agility in HR, Scrum Alliance Certified Agile Leadership for Orgs, Scrum Alliance Certified Agile Leadership Essentials, Gustavo Razzetti Culture Design Masterclass, Gustavo Razzetti Build A Fearless Culture Program.

Legfőbb értékek, melyet munkája során mindig szem előtt tart: pragmatizmus, agilitás, ügyfélfókusz, growth mindset.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2021/07/SchB-5.jpg

Schmidt Barbara

HR / People & Culture vezető, coach, szervezetfejlesztési és vezetői tanácsadó, minősített agilis HR szakértő, a KÜRT Akadémia képzésvezetője

Teljes szakértői csapatunk

Akik minket választottak
Kérdésed van?

Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám *
Email cím *
Üzenet tárgya *
Üzenet *
Az adatok megadásával kijelentem, hogy az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és elfogadom és az abban szereplő adatkezelésekhez – beleértve az elektronikus kapcsolatfelvételhez és kapcsolattartáshoz – hozzájárulok.
Kérlek, adj meg egy tetszőleges kétjegyű számot, például: 38