Rólunk

Filózófiánk

Olyan sebességgel változik a világ velünk, hogy egyetlen értelmes célt látunk magunk előtt: önmagunk és mások fejlesztését. A tanulás és a tanítás képes arra, amire kevés cél, hogy minden körülmények között érvényes maradjon.

Képzőink és résztvevőink partnerségére alapozó szakmai közösségeinkben keressük a válaszokat a digitális kor üzleti, szakmai és emberi kihívásaira. Képzéseinket evolúciós szemléletben fejlesztjük, iterálunk és változtatunk úgy, ahogy a környezetünk és az igények változnak. Dialógusban dolgozunk, a tanításból tanulunk mi magunk is. Kézműves igényességgel, tradíciók és újítások ötvözésével a legmodernebb egyéni és szervezeti elvárásokra szabott képzési portfóliót fejlesztünk, ezzel is kiterjesztve a klasszikus oktatási és szervezetfejlesztő intézmények, valamint a vállalati képzési modellek határait.

A jövő szakmáit tanítjuk, jövőálló szervezeteket építünk. Programjaink egyszerre adnak tárgyi tudást, és olyan szemléletet, aminek segítségével akkor is boldogulunk majd, amikor a tudás már elavult.

Alakítani szoktad és nem elszenvedni a változást? Figyeled, ahogy a semmiből tűnnek fel fiatal startupok és képesek egy egyszerű ötletből akkora gazdasági és társadalmi profitot kihozni, amilyet szakképzett csapatok hosszú évek munkájával nem tudnak? Érezted már, hogy nem érted a fiatalokat, a munkatársaidat, a vevőidet, a tulajdonosaidat, netán önmagad? Iratkozz fel hírlevelünkre, gyere el nyílt eseményeinkre, ismerkedj meg velünk, hogy kiderüljön, teremthetünk-e jelentős szakmai hasznot, élményt egymás számára.

Vegyük fel a kapcsolatot, hogy megtudjuk, adhatunk-e iránytűt neked a XXI. században, ahol a változás már nem csak állandó, de tempója könnyen elsodor.

Kürti Tamás
tulajdonos, intézményvezető

Miért válassz minket?

HA HIÁNYZIK EGY-EGY KOMPETENCIA, ÉS SZAKÉRTŐI KÖZÖSSÉGRE VÁGYSZ, NYÍLT KÉPZÉSEINKET AJÁNLJUK.

Akik minket választottak

Kürti Tamás
Intézményvezető, tulajdonos
https://hu.linkedin.com/in/tamaskurti

Második generációs vállalkozó, a KÜRT Akadémia intézményvezetője, tulajdonosa. Reziliencia, agilitás és digitalizáció fókuszú, felsővezetői együttműködés és szervezetfejlesztő, stratégiai és tulajdonosi szerepvállalást fejlesztő komplex programokat vezet. Ezt megelőzően a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. alelnökeként, valamint a kutatás-fejlesztés üzletág vezetőjeként dolgozott. Egyetemi diplomáját műszaki menedzsment területen vállalkozás szakirányon, másoddiplomáját szervezetfejlesztés és coaching területén szerezte. Érdeklődésének középpontjában az emberi természet és a technológiai hatékonyság együttműködése áll. Társadalmi felelősségvállalásának része a Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület megalapítása 2009-ben, amelynek azóta elnökségi tagja. Eredményei elismeréseképp beválasztottak a Family Business Network International Next Generation vezetőségébe 2010-ben, valamint a European Family Business szövetség elnökségébe 2011-ben. Mindhárom szervezetben vezetői, szakmai tapasztalatcsere programokat vezet.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kurti-tamas.jpg

Kürti Tamás

Intézményvezető, tulajdonos

tamas.kurti@kurtakademia.hu
Vityi Péter
Alelnök, IVSZ, ügyvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/peter-vityi-25a5054/

Villamosmérnök, startup vállalkozó, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének alelnöke, 27 év informatikai tapasztalattal. Vezetőként dolgozott a Microsoft Corporation-nél, 7 évig a nagyvállalti üzletágat, majd 7 évig a helyi Microsoft leányvállalatot vezetette. Ezután 3 évig a Microsoft müncheni regionális központjában dolgozott a nagyvállalati területért felelős COO-ként. Két éve az IVSZ elnökségi tagja, az Informatikai tagozat vezetője, az IVSZ alelnöke. Fő területe a digitális gazdaság, exportképesség – ezen a területeken rendszeres konferencia előadó. Jelenleg a KÜRT Akadémia és egy startup vállalkozás vezetése mellett a Digitális Jólét Programhoz tartozó Digitális Export stratégia kialakításának szakmai vezetője.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/vityi-peter.jpg

Vityi Péter

Alelnök, IVSZ, ügyvezető, KÜRT Akadémia

peter.vityi@kurtakademia.hu
Sebényová Gabriela
Képzésfejlesztő
+36 70 621 3492

A munkámban az biztosít állandó motivációt a számomra, hogy fantasztikus emberekkel gondolkodhatok együtt. Kivételes inspiráció és kihívás, hogy válogatott szakemberekkel közösen dolgozunk ki új képzéseket és komplex szervezeti programokat, hogy az ötletek csírájából kerek koncepciót gyúrunk, ami valódi értéket képvisel az ügyfelek szemében. Mostani kedvencem a Data Science képzés, hiszen termékfejlesztőként ez volt az eddigi legkomolyabb munkám. Kedvenc képzéseim… azok, amik még el sem készültek. Folyamatosan forgatunk néhány izgalmas témát, amiből rengeteget tanulok, amivel változást lehet elérni és amik új színeket hoznak a magyar képzési piacra.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/09/Sebényová-Gabriela-small-square.png

Sebényová Gabriela

Képzésfejlesztő

gabriela.sebenyova@kurtakademia.hu
Tasnády Fanni
Projektmenedzser
+36706213489

Feladatom a nyílt képzések teljes körű szervezése, lebonyolítása és támogatása, így minden hallgatóval és oktatóval kapcsolatba kerülök valamilyen módon. Célom, hogy az egyéni igényeknek is megfelelve gördülékenyen folyjanak a képzések. Fontos számomra a jó kapcsolat és „családias” hangulat megteremtése, hogy a személyes fejlődés mellett mindenki egy kicsit ki is kapcsolódhasson. 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/3-kalota-eszter.jpg

Tasnády Fanni

Projektmenedzser

fanni.tasnady@kurtakademia.hu
Hargitai Ágnes
Projektkoordinátor

Főbb feladataim közé tartozik a KÜRT Akadémia vállalatok számára nyújtott projektjeinek teljeskörű adminisztrációja és a szervezetfejlesztési projektek koordinációja. Az Akadémia mindennapi működése és a vállalati projektek támogatása folyamatos egyéni fejlődést és inspirációt biztosít számomra. A sokszínű képzési portfólióból a szervezet fejlesztési képzéseket emelném ki, mint személyes kedvencem. Ezek koordinációja, a szakértőkkel és a kollégákkal való együttműködés folyamatos egyéni motivációt ad a mindennapokra.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/hargitai_agnes.png

Hargitai Ágnes

Projektkoordinátor

agnes.hargitai@kurtakademia.hu
Achilles Georgiu
Technology Services Leader - IBM; Program Director - Central European University
https://www.linkedin.com/in/achilles-georgiu/
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/165-achilles-georgiu.jpg
Achilles Georgiu

Technology Services Leader - IBM; Program Director - Central European University

Antall György
Ügyvéd, PwC
https://www.linkedin.com/in/gy%C3%B6rgy-antall-81932a19/

A Réti, Antall és Társai PwC Legal ügyvédi iroda alapító-névadó tagja. Harmincharmadik éve van a jogi pályán, szakterületei a vállalati tranzakciók, valamint a közlekedés és energetika, melyek az elmúlt években kiegészült a magánvagyonok kezelésével kapcsolatos tanácsadással és a vállalkozói generációváltással, a bizalmi vagyonkezeléssel kapcsolatos tanácsadással. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett az Állandó Választottbíróság bírája, a Society of Trust and Estate Practitioners magyar szervezetének alelnöke.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/antall-gyorgy.jpg
Antall György

Ügyvéd, PwC

Arató Bence
Alapító és ügyvezető, BI Consulting
https://hu.linkedin.com/in/bencearato

Arató Bence a BI Consulting ügyvezetője, aki két évtizedes, tanácsadóként és elemzőként szerzett tapasztalattal rendelkezik az üzleti intelligencia területén. Tanácsadóként BI stratégiai, architektúratervezési, eszközválasztási és minőségbiztosítói feladatokkal foglalkozik. Ügyfelei között számos hazai telekommunikációs vállalat, pénzintézet és online vállalkozás található meg. A tanácsadói tevékenység mellett a BI Akadémia vezető oktatója és a Budapest Data és Budapest BI konferenciák szervezője.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/arato-bence.jpg
Arató Bence

Alapító és ügyvezető, BI Consulting

Bagyánszki Éva
Insight Specialista
https://www.linkedin.com/in/%C3%A9va-bagy%C3%A1nszki-89906248/

Éva a Budapesti Külkereskedelmi Főiskolán és a Berlini Műszaki Egyetemen végezte tanulmányait, statisztika szakirányon.
Az egyetemen szerzett elméleti tudását a Nielsen piackutató cégnél egészítette ki, ahol alapos gyakorlati tudásra tett szert a piackutatás területén. 
Pályafutását a Tesco-nál majd az NN Biztosítónál folytatta, mindkét helyen Insight Managerként, a vállaltot érintő összes piackutatásért, a belső, illetve egyéb külső adatok elemzéséért felelt, fontos szerepe volt az üzleti tervek és az üzleti stratégia kialakításában.
Munkájában az adatvezérelt és kutatás alapú üzleti stratégia és üzleti tervezés fontosságát hangsúlyozza.
Kedvenc kutatási területe az attitűd alapú ügyfél szegmentáció, mert hisz benne, hogy minden iparágban vannak tipikus ügyfél karakterek, akikkel ha személyre szabottan tudunk bánni, akkor sokkal hatékonyabban tud működni a cég.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/bagyanszki-eva.jpg
Bagyánszki Éva

Insight Specialista

Balatoni Zsófia
Ügyvezető igazgató, társalapító, Uniomedia
https://www.linkedin.com/in/zsofia-balatoni-7048b414/

Az Uniomedia kommunikációs ügynökséget 2007-ben alapította Római Róberttel közösen. A cég Magyarország vezető PR ügynöksége, árbevétele alapján már 2011-ben a legnagyobb ügynökség volt. Az ügynökség munkáját évek óta számos hazai és külföldi szakmai díjjal is jutalmazták, PR ügynökségek közül a legtöbb EFFIE és Arany Penge díjat nyerték, Prizma és Content Marketing díjakat és fődíjat, az amerikai PR News versenyének díjait és a European Excellence Award-ot is. Az Uniomedia zsinórban négy alkalommal nyerte el a Kreatív PR Toplistáján az „Az év PR ügynöksége” címet, 2014-2017 között.

Zsófia diplomáját a Külkereskedelmi Főiskola és a L’Université de Picardie Jules Verne közös karán szerezte 1999-ben. Pályáját marketingesként kezdte a British American Tobacco-nál, foglalkozott márka menedzsmenttel és vezette a direktmarketing csapatot. 2005-től irányította a BAT Hungary CSR startégiájának kidolgozását és belső kommunikációs projekteket, majd 2008-tól a BAT kommunikációs és CSR vezetője volt. Óraadóként oktat magyar és angol nyelven CSR és kommunikációs tárgyakat a Budapesti Gazdasági Főiskola és az Advancia, Grande École de management (Paris) közös képzésén és a Budapesti Kommunikációs Főiskolán.

2014-től a Magyar kommunikációs Ügynökségek Szövetsége PR szekciójának az elnöke.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/balatoni-zsofia.jpg
Balatoni Zsófia

Ügyvezető igazgató, társalapító, Uniomedia

Balázsi György
Termékfejlesztési vezető, Blockchain Competence Center
https://www.linkedin.com/in/gyorgybalazsi/

“Liberal arts” képzés hivatalosan nem létezik Magyarországon, ifjúkori tanulmányait mégis szereti ezen a néven emlegetni, mert az ELTÉ-n természettudományi és bölcsész szakokat válogatott össze magának. Később elvégzett egy MBA kurzust és a Bankárképzőt. 

 

Legfrissebb, és egyben legkedvesebb oktatási élménye a Seth Godin marketing- és oktatásreformer által alapított altMBA. 

 

Volt matektanár, amikor megszokta, hogy úgy kell magyarázni hogy egy 16 éves is megértse. Másfél évtizeden keresztül volt újságíró és szerkesztő. Az egyik cikke miatt módosították a kormány ügyrendjét, és megtanulta 140 karakteres SMS-ekben összefoglalni a lényeget.

 

Termékstratégiai tudását a telekom iparágban köszörülte élesre, és most az “emergens” technológiákra épülő termékek terén a Blockchain Competence Centerben használja.

Életrajzáról és világlátásáról itt írt blogbejegyzést.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/balazsi-gyorgy.jpg
Balázsi György

Termékfejlesztési vezető, Blockchain Competence Center

Balogh Kitti
Adatelemző, Precognox
https://hu.linkedin.com/in/kitti-balogh-8b810110a
https://secure.gravatar.com/avatar/e02807e49a17ac229acfa1d7d4e958eb?s=96&d=mm&r=g
Balogh Kitti

Adatelemző, Precognox

Bánki Attila
Alapító és ügyvezető, Vermis Production
https://hu.linkedin.com/in/attilabanki

Bánki Attila a Vermis Production egyik tulajdonosa. Earned media és performancia marketing specialista. Pályája a reklámkivitelezéstől a 32 országot felölelő regionális digitális aktivitásokig számos izgalmas területet ölel fel. UX szerelmes, márkanagyköveti szakértő, hatékonyságfanatikus. Blogot ír, publikál, üzletet fejleszt, és amikor csak tud, előad, oktatásokat tart.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/banki-attila.jpg
Bánki Attila

Alapító és ügyvezető, Vermis Production

Teljes szakértői csapatunk

Kérdésed van?

Vezetéknév *
Keresztnév *
Email cím *
Üzenet tárgya *
Üzenet *
Az adatok megadásával kijelentem, hogy az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és elfogadom és az abban szereplő adatkezelésekhez – beleértve az elektronikus kapcsolatfelvételhez és kapcsolattartáshoz – hozzájárulok.