Adatvezérelt üzlet és vállalat

Legutóbbi technológiai infóestünk sikerén felbuzdulva tovább bóklászunk üzlet és technológia határmezsgyéjén. 

Vállalatvezető legyen a talpán, aki pontosan tudja, a rengeteg lehetőség közül milyen területen mélyítse saját, vagy munkatársai tudását. Még soha ekkora igény nem volt IT szakemberekre, valamint az üzleti és technológiai szempontokat egyaránt értő "hídemberekre". TECH infóestünkön most megtudhatod, a te vállalatodnak mire van szüksége a fejlődéshez, és hogyan juthat magasabb szintre a digitalizációban. Sőt, ha úgy érzed, rögtön a tettek mezejére lépnél, akkor ezen az eseményen 10% kedvezménnyel jelentkezhetsz képzéseinkre.

Olyan kérdésekre kaphatsz választ, mint például:

 • Honnan tudhatja egy vállalatvezető, hogy a cége éppen hol tart a digitális érettségben, mi a következő lépcsőfok, és hogyan tudja eljuttatni oda az embereit?
 • Mi kell a digitalizáció szervezeti támogatásához? 
 • Hol van a data science, a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia határa? És ha már ezt tudjuk, mihez kezdjünk az információval?
 • Mi jellemző az egyes iparágakra Magyarországon: ki jár elöl és ki van lemaradva digitális érettségben?
 • Miért érdemes növelni a jelenlegi munkavállalók munkaerőpiaci értékét azzal, ha képezzük őket?

Szakértők

Nagy-Rácz István
Alapító és senior partner, Dmlab, Képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/istvann/

Magyarország egyik vezető adatelemzéssel foglalkozó cége, a Dmlab alapító senior partnere. Több mint 10 éves data scientist tapasztalata ötvözi a számos üzleti projekt vezetőjeként szerzett üzleti gondolkodásmódot a Műszaki Egyetem adatbányászati kutatócsoportjában szerzett technikai és elméleti tudással. A Dmlab csapat operatív és stratégiai vezetése mellett az elmúlt években számos adatalapú start-upban dolgozott, valamint a Dmlabban felhalmozott tudást és tapasztalatot olyan technológiai megoldásokba transzferálja, amelyek segítségével különböző területen tevékenykedő vállalatokat segít az adatvezérelt működésben. Konferenciák, valamint egyetemi és vállalati oktatások rendszeres előadója.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/nagyracz-istvan.jpg

Nagy-Rácz István

Alapító és senior partner, Dmlab, Képzésvezető, KÜRT Akadémia

Erki Szabolcs
társalapító, vezető, Hard Code
https://www.linkedin.com/in/szabolcserki/

Villamosmérnök, sorozatvállalkozó, első hardver startup vállalkozását 2010-ben alapította. Ipari gépdiagnosztikai megoldásokat fejlesztettek és értékesítettek olyan cégeknek, mint a Velux, IKEA, vagy a Zoltek.

Ezt követően alapította az egyedi IoT megoldások fejlesztésére fókuszáló mérnökirodáját. Több, mint 10 éves termékfejlesztési és cégvezetési tapasztalatával segíti ügyfelei sikerét a termékbevezetésben is. Nemrégiben partnerével együttműködésben újra saját termék fejlesztésébe kezdett.

A Forbes 30/30 listájára 2016-ban került fel. Két kisgyermek édesapja.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/erki-szabolcs.jpg

Erki Szabolcs

társalapító, vezető, Hard Code

Szabados Levente
Vezető AI szakértő, Képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/levente-szabados-76334728/

“A tudat a hivatásom.” – Levente eredeti háttere a kognitív tudomány és buddhizmus, de az utóbbi évtizedben mesterséges intelligencia területen dolgozik, tanácsadóként, egyetemi tanárként, kutatásvezetőként és technológiai igazgatóként. Bár fő fókusza a természetes nyelvfeldolgozás területére esik, vezetőként a technológia üzleti alkalmazása is figyelme homlokterében van, egyaránt részt vesz az elméleti kutatásban és gyakorlati megvalósításban is, tanácsadóként pedig segít az ügyfeleknek az AI által teremtett lehetőségek realizálásában.

 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/szabados-levente.jpg

Szabados Levente

Vezető AI szakértő, Képzésvezető, KÜRT Akadémia

Miről lesz szó?

 • Üzleti esettanulmányokat hozunk az Ipar 4.0 és IOT, a data science, valamint a mesterséges intelligencia és gépi tanulás történetéből.
 • Szakértőink kerekasztalbeszélgetésen vitatják meg, miért érdemes ezekkel a területekkel foglalkozni, bármilyen szakmád is van most, milyen karrierutak járhatóak be az egyes szakterületeken, mik a hazai iparágai esettanulmányok.
 • Az est végén kötetlenül is kérdezhetsz szakértőinktől.

Kinek ajánljuk?

 • Digitális sürgetettségnek kitett vállalatok vezetőinek, business unit vezetőinek, és HR szakértőinek.
 • Azoknak, akik szeretnének egy izgalmas estét tölteni szakértőink társaságában.  
 • Akik már elgondolkodtak azon, hogy beiratkoznak valamelyik képzésünkre, de nem volt számukra egyértelmű, melyik illene leginkább szakmai életútjukba.


Ajánlott képzéseink