Agilis vezetők a digitális korban – NYÍLT NAP

Agilitás mint irányított evolúció.
Betekintés a KÜRT Akadémia egyik legnépszerűbb üzleti képzésébe. 

AGILIS VEZETÉS: MERRE MÉSZ, HA NINCS KITAPOSOTT ÖSVÉNY?

Hamarosan véget ér Agilis vezetők a digitális korban képzésünk, de ha még szeretnél belekóstolni, szeretettel várunk nyílt napunkon! Gyere el és láthatod a KÜRT Akadémia kulisszatitkait, megismerkedhetsz egyik legsikeresebb képzésünk vezetőivel, oktatóival és hallgatóival, nem utolsó sorban pedig olyan szakmai inspirációt kaphatsz, ami hónapokra elég gondolkodnivalóval lát el.

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI?

  • Vásárolhatsz jegyet online a TIXA felületén. Kattints ide
  • Alumniként ingyenesen résztvehetsz a nyílt napon. Regisztrálj a Jelentkezem gombra kattintva.

Jelentkezz időben, nehogy lemaradj. Az esemény résztvevőinek száma korlátozott.

Szakértők

Kovach Anton
Shiwaforce.com Zrt., alapító, igazgatósági tag
https://hu.linkedin.com/in/anton-kovach

Kovach Anton több mint két évtizedes vezetői tapasztalattal rendelkezik az agilitás, a Lean és Lean Startup módszertanok gyakorlati alkalmazásában.

A ShiwaForce.com digitális termékeket és megoldásokat szállító, két évtizedes nagyvállalati ügyféltapasztalattal rendelkező, közel 100 fős, startup szellemiségű vállalat. A ShiwaForce.com saját fejlesztésű vállalati működési modellje menedzsment módszertani innováció, egyben a vállalat fenntartható piaci versenyelőnyének garanciája is. Digitális termékeikkel és szolgáltatásaikkal a hazai bank- és biztosítási szektor nagyvállalatai, többek között az OTP Csoport, a Magyar Telekom, az MKB, Magyar Posta és az Erste Bank üzleti igényeit szolgálják ki nap mint nap.

Anton meggyőződése, hogy a gyors és sikeres alkalmazkodás, a nyitott, emberközpontú vállalatvezetés, a folyamatos tanulásra és változásra való nyitottság megtanulható és átadható, ezért évek óta menedzsment tréningeken osztja meg az agilitásról és a Lean módszertan alkalmazásáról szerzett tapasztalatait.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2023/03/Anton-KOVACH-zoom.jpg

Kovach Anton

Shiwaforce.com Zrt., alapító, igazgatósági tag

Kürti Tamás
Intézményvezető partner
https://hu.linkedin.com/in/tamaskurti

Második generációs vállalkozó, a KÜRT Akadémia intézményvezetője, tulajdonosa. Vállalatok első és felsővezetőivel, tulajdonosaival dolgozik stratégiai és irányítási hatékonyságuk, együttműködésük, értékteremtésük jelentős fejlesztésén. Érdeklődésének középpontjában az emberi természet és a technológiai hatékonyság együttműködése áll. 

Korábban a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. kutatás-fejlesztés üzletágát vezette, előtte az USAnotebook.com stratégiai vezetőjeként dolgozott. Egyetemi diplomáját műszaki menedzsment témában vállalkozás szakirányon, másoddiplomáját szervezetfejlesztés és coaching területen innovatív csapatok fejlesztése témában szerezte. 

Társadalmi felelősségvállalásának része volt a KÜRT Alapítványi Gimnázium vezetésének megújítása valamint a Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület megalapítása 2009-ben, amelynek azóta elnökségi tagja. Eredményei elismeréseképp beválasztottak a Family Business Network International Next Generation vezetésébe 2010-ben, valamint a European Family Businesses szövetség elnökségébe 2011-ben. Mindhárom szervezetben tulajdonos-vezetői tapasztalatcsere programokat vezet azóta is.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kurti-tamas.jpg

Kürti Tamás

Intézményvezető partner

Miről lesz szó?

Olyan praktikus eszközöket mutatunk be, mint a: 

  • SCRUM,
  • kanban,
  • burndown chart,
  • ABC módszer. 

Megismerheted az agilitáshoz szükséges szerepköröket és játékszabályokat, értelmező szótárat adunk a fejlesztői környezethez, sőt az agilitásra áttérő vállalat szervezeti kihívásait és a változás okozta érzelmi dinamikákat is bemutatjuk.

Ami viszont még a praktikus ismereteknél is fontosabb: nyílt napunk résztvevői megismerhetik az agilis módszertan korlátait és tisztázzuk, mikor kell másik szervezeti módszertanhoz nyúlni. Mert sokan tekintenek úgy az agilitásra, mint egy minden ajtót nyitó mesterkulcsra az üzleti életben, de mint minden modell, ez is csak bizonyos körülmények közt alkalmazható. Az igazi vezetői kihívás abban áll, hogy az ilyen helyzeteket felismerjük, és amikor ez a helyes lépés, akkor az agilitás segítségével exponenciálisan növeljük az egyének teljesítményét, akár analóg környezetben is. 

Kinek ajánljuk?

  • Akik szeretnének megismerkedni az Agilis vezetők a digitális korban képzéssel.
  • Azoknak, akik gyakorlati példákon keresztül akarnak bepillantást nyerni az agilis módszertan alkalmazásának lehetőségeibe.
  • Bárkinek, aki kíváncsi rá, hogy milyen a KÜRT Akadémia szakmai közösségéhez tartozni.