Digital Talent Gap meetup

Az új technológiák gyakran átjárhatóvá teszik a fizikai-biológiai és digitális világ határait. Ez a folyamat minden tudományterületre, cégre, iparágra hatással van, de ma még lépéselőnyre lehet szert tenni azzal, ha valaki felkészült. A digital talent-ekre minden vállalatnak szüksége van, hogy termékét, folyamatait az új üzleti törvényszerűségeknek megfelelően működtesse. De hol vannak ezek az unikornisok?

Szakértők

Csanda Gergely
Marketingvezető, Talentuno
https://www.linkedin.com/in/gergely-csanda/

Gergely karrierjét a The Nielsen Companynál és a Research Internationalnél (most a Kantar csoport része) kezdte, ahol sokéves tapasztalatot szerzett adatelemzésben és piackutatásban. Később részt vett a Sony Mobile és az NN Insurance újramárkázásában. Erősen hisz az adatvezérelt marketing szemléletben és évek óta agilis módszer szerint vezeti csapatait. Jelenleg a Talentuno marketing igazgatójaként keresi azokat a diszruptív megoldásokat, amivel fel tudja gyorsítani a HRtech startup növekedését. Gergely rendszeresen előad a Budapesti Corvinus Egyetemen és a KÜRT Akadémián is.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/csanda-gergely.jpg

Csanda Gergely

Marketingvezető, Talentuno

Péter Orsolya
HR vezető, Healcloud
https://www.linkedin.com/in/orsolya-peter-461378101/

A Healcloud HR vezetőjeként a cég teljes körű személyügyi folyamataiért felel, kiegészítve a cég Business Operations vezetési tevékenységeivel. Szoros kapcsolatot ápol a Hiventures – MFB szervezettel, rálát a start-upok lüktetéseire, és szakmailag támogatja a Women/Business/Angels Association szervezetet. A start-up világhoz való csatlakozását megelőzően, Orsolya 3 évet a Pannon Egyetem Neveléstudományi Doktori képzésében vett részt, munkatársként az Egyetem Nemzetközi Osztályán, Erasmus Intézményi koordinátorként dolgozott. Ezt követően, 10 évet töltött a GE Lighting Technológia kötelékében, pályázati vezetőként, Edison Engineering Development mérnök továbbképző Program magyarországi vezetőjeként, és a Women for Technology program magyarországi üzletági folyamataiért felelt. Orsolya számára a Technológia mint operáció, gondolkodásmód, szemlélet meghatározó nemcsak munkájában, hanem világfelfogásában, igyekszik a trendekkel lépést tartani, folyamatosan fejlődni, szervezetébe integrálni.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/peter-orsolya.jpg

Péter Orsolya

HR vezető, Healcloud

Vityi Péter
Ügyvezető partner
https://www.linkedin.com/in/peter-vityi-25a5054/

Villamosmérnök, startup vállalkozó, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének alelnöke, 27 év informatikai tapasztalattal. Vezetőként dolgozott a Microsoft Corporation-nél, 7 évig a nagyvállalti üzletágat, majd 7 évig a helyi Microsoft leányvállalatot vezette. Ezután 3 évig a Microsoft müncheni regionális központjában dolgozott a nagyvállalati területért felelős COO-ként. Két éve az IVSZ elnökségi tagja, az Informatikai tagozat vezetője, az IVSZ alelnöke. Fő területe a digitális gazdaság, exportképesség – ezen a területeken rendszeres konferencia előadó. Jelenleg a KÜRT Akadémia és egy startup vállalkozás vezetése mellett a Digitális Jólét Programhoz tartozó Digitális Export stratégia kialakításának szakmai vezetője.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Vityi-Péter.jpg

Vityi Péter

Ügyvezető partner

Miről lesz szó?

  • Milyen hatással van a digitalizáció az egyénre és a szervezetre, hol tud ebben segíteni az igazi agilitás.
  • Ki az a Digital Talent, és ők milyen hard és soft skillekkel bírnak.
  • Milyen trendek észlelhetőek a munkaerőpiacon, mit látunk a magyarnál fejlettebb gazdaságokban.
  • Hazai HR tapasztalatokat hozunk, hogy első kézből ismerhesd meg, milyen taktikát érdemes követniük a cégeknek - legyenek akár kicsik, akár nagyok.

Kinek ajánljuk?

  • már érzed, hogy a vállalatodra ráférne egy kis szakmai vérfrissítés,
  • meg akarsz bizonyosodni arról, hogy digital talent vagy,
  • még nem érzed magad digital talentnek - de nem félsz fejlődni!
  • hatással vagy a vállalatodon belüli emberekre (hiring, oktatás, csapatmunka)