Online részvétellel 

FOGADÓÓRA: AI Technológia képzés

Időpont: 2021. március 10., 17:00-18:30

Helyszín: Zoom meeting, a fogadóóra linkjét a regisztráltaknak az esemény napján e-mailben küldjük el.

 

A április 9-én induló AI Technológia képzésünkre jelentkezni elköteleződés. Időben, anyagilag is egy befektetés, amit csak annak érdemes vállalnia, aki valóban ezt keresi. Ezért szervezünk egy online fogadóórát a képzés vezetőjével, alumni hallgatókkal és a képzés projektmenedzserével, hogy kötetlen formában megismerhesd mit kínálunk, és feltehesd kérdéseidet.

 

Program:

17:00-17:30 - Képzésbemutató

Szabados Levente, a képzés vezetője elmeséli nektek, hogy miként épül fel a képzés, mi a célja, kiknek érdemes jelentkezni, kiknek nem érdemes, mit várunk leendő hallgatóinktól, és miben fogja megváltoztatni a munkádat, szemléletedet az, amit itt tanulsz.

17:30-18:30 - Q&A - Kérdezz, és válaszolunk!

A képzést elvégzett hallgatók, a képzésvezető és a képzés projektmenedzsere áll rendelkezésetekre. Válaszolnak a technikai és elméleti kérdésekre, mesélnek tapasztalataikról.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Szakértők

Szabados Levente
Vezető AI szakértő, Képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/levente-szabados-76334728/

“A tudat a hivatásom.” – Levente eredeti háttere a kognitív tudomány és buddhizmus, de az utóbbi évtizedben mesterséges intelligencia területen dolgozik, tanácsadóként, egyetemi tanárként, kutatásvezetőként és technológiai igazgatóként. Bár fő fókusza a természetes nyelvfeldolgozás területére esik, vezetőként a technológia üzleti alkalmazása is figyelme homlokterében van, egyaránt részt vesz az elméleti kutatásban és gyakorlati megvalósításban is, tanácsadóként pedig segít az ügyfeleknek az AI által teremtett lehetőségek realizálásában.

 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/szabados-levente.jpg

Szabados Levente

Vezető AI szakértő, Képzésvezető, KÜRT AkadémiaAjánlott képzéseink