Online részvétellel 

FOGADÓÓRA: Data Science képzés

Időpont: 2021. március 17., 17:00-18:30

Helyszín: Zoom meeting, a fogadóóra linkjét a regisztráltaknak az esemény napján e-mailben küldjük el.

 

A április 16-án induló Data Science képzésünkre jelentkezni elköteleződés. Időben, anyagilag is egy befektetés, amit csak annak érdemes vállalnia, aki valóban ezt keresi. Ezért szervezünk egy online fogadóórát a képzés vezetőjével, alumni hallgatókkal és a képzés projektmenedzserével, hogy kötetlen formában megismerhesd mit kínálunk, és feltehesd kérdéseidet.

 

Program:

17:00-17:30 - Képzésbemutató

Nagy-Rácz István, a képzés vezetője elmeséli nektek, hogy miként épül fel a képzés, mi a célja, kiknek érdemes jelentkezni, kiknek nem érdemes, mit várunk leendő hallgatóinktól, és miben fogja megváltoztatni a munkádat, szemléletedet az, amit itt tanulsz.

17:30-18:30 - Q&A - Kérdezz, és válaszolunk!

A képzést elvégzett hallgatók, a képzésvezető és a képzés projektmenedzsere áll rendelkezésetekre. Válaszolnak a technikai és elméleti kérdésekre, mesélnek tapasztalataikról.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálok!

Szakértők

Nagy-Rácz István
Alapító és senior partner, Dmlab, Képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/istvann/

Magyarország egyik vezető adatelemzéssel foglalkozó cége, a Dmlab alapító senior partnere. Több mint 10 éves data scientist tapasztalata ötvözi a számos üzleti projekt vezetőjeként szerzett üzleti gondolkodásmódot a Műszaki Egyetem adatbányászati kutatócsoportjában szerzett technikai és elméleti tudással. A Dmlab csapat operatív és stratégiai vezetése mellett az elmúlt években számos adatalapú start-upban dolgozott, valamint a Dmlabban felhalmozott tudást és tapasztalatot olyan technológiai megoldásokba transzferálja, amelyek segítségével különböző területen tevékenykedő vállalatokat segít az adatvezérelt működésben. Konferenciák, valamint egyetemi és vállalati oktatások rendszeres előadója.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/nagyracz-istvan.jpg

Nagy-Rácz István

Alapító és senior partner, Dmlab, Képzésvezető, KÜRT AkadémiaAjánlott képzéseink