Online részvétellel 

FOGADÓÓRA: Intelligent Marketing képzés

Időpont: 2021. március 3., 17:00-18:30

Helyszín: Zoom meeting, a fogadóóra linkjét a regisztráltaknak az esemény napján e-mailben küldjük el.

 

A március 31-én induló Intelligent Marketing képzésünkre jelentkezni elköteleződés. Időben, anyagilag is egy befektetés, amit csak annak érdemes vállalnia, aki valóban ezt keresi. Ezért szervezünk egy online fogadóórát a képzés vezetőjével, alumni hallgatókkal és a képzés projektmenedzserével, hogy kötetlen formában megismerhesd mit kínálunk, és feltehesd kérdéseidet.

 

Program:

17:00-17:30 - Képzésbemutató

Schlégl Tímea, a képzés vezetője elmeséli nektek, hogy miként épül fel a képzés, mi a célja, kiknek érdemes jelentkezni, kiknek nem érdemes, mit várunk leendő hallgatóinktól, és miben fogja megváltoztatni a munkádat, szemléletedet az, amit itt tanulsz.

17:30-18:30 - Q&A - Kérdezz, és válaszolunk!

A képzést elvégzett hallgatók, a képzésvezető és a képzés projektmenedzsere áll rendelkezésetekre. Válaszolnak a technikai és elméleti kérdésekre, mesélnek tapasztalataikról.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálok!

Szakértők

Schlégl Tímea
Ügynökségi Operatív Igazgató, Nitro Communications, képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/timea-schl%C3%A9gl-20539367/

Tímea két nagy multinacionális cégnél szerezte több évtizedes marketingmenedzsment tapasztalatát.

Öt évet dolgozott a Sun Microsystemsnél, ahonnan a Microsofthoz igazolt. A nagyvállalati szegmens marketingtől indulva, Szerver Üzletág vezetőként majd  Partner Stratégia és Program igazgatóként építette B2B marketing tapasztalatait.

A következő lépés a CMO pozíció volt, ahol a klasszikus és legmodernebb marketing eszközöket alkalmazva már nem csak a Microsoft üzleti, hanem fogyasztói piacán is tudott eredményeket elérni.

Az IT iparági marketingben vonzónak találja, és fontos feladatnak tartja a technológiai újdonságok és digitális eszközök alkalmazását, a trendek követését és alakítását. Az IVSZ-hez csatlakozva a szövetség sikeres és hatékony kommunikációjáért  felel. 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/schlegl-timea.jpg

Schlégl Tímea

Ügynökségi Operatív Igazgató, Nitro Communications, képzésvezető, KÜRT AkadémiaAjánlott képzéseink