KÜRT Akadémia Live #3: A boardroomból jelentjük

Avagy vezetés és menedzsment a vírus alatt és után

Lemaradtál? Nézd meg itt a teljes Live-ot: 

Olvasd el a beszélgetésről szóló blogbejegyzést

Hogy néz ki a koronavírus a boardroomból? Arról kérdezzük vendégeinket, hogyan reagáltak ők személyesen vállalatvezetőként és vezetői csapataikkal együtt a hirtelen jött kihívásokra és üzleti lehetőségekre. Túlélésre játszanak és/vagy jövőálló megoldásokat építenek? Ifj. Chikán Attila, az ALTEO Nyrt. vezérigazgatója, Heiszler Gabriella, a SPAR Magyarország ügyvezető igazgatója és Küllői Péter, a Bátor Tábor Alapítvány elnöke, a Tate Modern múzeum közép-európai bizottságának társelnöke és több nemzetközi civil, illetve üzleti szervezet igazgatósági tagja hívnak be minket a boardroomba, hogy megmutassák, mit és miért csinálnak válság idején.

Erről lesz szó:

  • Hogyan változott meg a döntéshozás gyakorlata? Lehet gyors, és mégis átgondolt?
  • Mennyire radikálisan nyúlnak korábbi stratégiájukhoz, terveikhez, büdzséjükhöz, szolgáltatásaik értékajánlataihoz, üzleti folyamataikhoz, szervezeti felépítésükhöz?
  • Hogyan tudnak nemcsak reaktívak, de proaktívak lenni e helyzetben?

Csatlakozz hozzánk, és tedd fel kérdésedet te is! 

 

Mi az a KÜRT Akadémia Live?

Heti rendszerességű élő, online beszélgetéssorozat, ahol meghívott vendégekkel a vírushelyzet különböző aspektusait járjuk körül, hangosan morfondírozunk a fellelhető hard adatok és a kérdés soft vonatkozásai alapján.

 

Az online rendezvény ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött.

 

Szakértők

Ifj. Chikán Attila
Vezérigazgató, ALTEO Nyrt.
https://www.linkedin.com/in/chikán-attila-79237883/

Ifj. Chikán Attila az ALTEO Nyrt. 2008-as megalapítása óta a vállalat vezérigazgatója. Vezetése alatt az ALTEO Magyarország egyik vezető energetikai vállalatává nőtte ki magát. Ezt megelőzően különböző pénzügyi és befektetési pozíciókban dolgozott. Diplomáit a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen és a Külkereskedelmi Főiskolán szerezte. A fenntarthatósági kérdésekben aktív vezérigazgató elnöke a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) szervezetnek, illetve 2018 decemberétől az AutoWallis Nyrt. Felügyelő Bizottságának elnöki tisztét is betölti.

2019-től a világ egyik legnagyobb és legrégebb óta működő gyermekjóléti szervezet hazai képviselőjének, az UNICEF Magyarországnak a Felügyelőbizottsági tagja.

A szakember a fenntarthatóság aktív véleményvezéreként blogot vezet, Chikansplanet néven.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2020/04/KA_szakerto_Ifj_Chikan_Attila.png

Ifj. Chikán Attila

Vezérigazgató, ALTEO Nyrt.

Heiszler Gabirella
Ügyvezető igazgató, SPAR Magyarország
https://www.linkedin.com/in/gabriella-heiszler-150bb475/

Heiszler Gabriella 2015 óta a SPAR Magyarország ügyvezető igazgatója. Pályafutását a General Electricnél kezdte pénzügyi elemzőként, majd a Worldmark Hungarynél folytatta karrierjét pénzügyi kontrollerként, ahol a cég pénzügyi, gazdasági, HR és adminisztratív feladatainak irányítása tartozott hozzá.

 A SPAR-hoz 2006-ban csatlakozott belső ellenőrzési vezetőként, majd controlling vezetővé nevezték ki. 2010-2012 között számviteli és controlling vezetőként dolgozott, cégvezetői kinevezéséig. 2015 és 2016 között gazdasági területekért felelős ügyvezető igazgatóként folytatta munkáját.

2017 január elseje óta első számú ügyvezetőként irányítja  a vállalatot, az értékesítés kivételével az összes funkcionális terület közvetlenül hozzá tartozik.

Két gyermek édesanyja.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2020/04/KA_szakerto_Heiszler_Gabriella.png

Heiszler Gabirella

Ügyvezető igazgató, SPAR Magyarország

Küllői Péter
Elnök, Bátor Tábor Alapítvány, Igazgatósági tag, Tate Múzeum
https://hu.linkedin.com/in/p%C3%A9ter-k%C3%BCll%C5%91i-78822b30

Küllői Péter befektetési bankár volt 2000-ig, először Budapesten, aztán Londonban. 2000- ben, 40 évesen visszavonult az üzleti élettől és azóta a civil szférában és a kultúra területén aktív. Többek között a Bátor Tábor Alapítvány elnöke és Londonban a Tate kelet-európai igazgatóságának a tagja.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kulloi-peter.jpg

Küllői Péter

Elnök, Bátor Tábor Alapítvány, Igazgatósági tag, Tate MúzeumAjánlott képzéseink