Mindent, amit a Data Science-ről tudni kell – Élő Podcast

Visszanéznéd az eseményt? Itt a videó:

 

 

Időpont: 2022. október 27., 18.00 - 19.30

Helyszín: CEU Budapest – 1051 Budapest, Nádor utca 15.

Az adatok nyelvét beszélik, az adatalapú gondolkodásmód hazai feketeöves képviselői. Mesterfokon kezelik és értelmezik az adatokba zárt intelligencia minden lehetőségét; pontosan tudják, hogy egy sikeres vállalkozásnál ez a jövő záloga. Data podcasterek. Őket faggatjuk a legfrissebb technológiákról, piacról, trendekről, karrierutakról és más aktualitásokról.

Élő podcast eseményünk házigazdája Nagy-Rácz István, Data Science képzésünk vezetője, meghívott vendégei pedig:

  • Mester Tomi, 2012 óta adatos szakember. A Prezi, az Adatlabor, majd a svéd iZettle nevű startup-oknál végzett projektjei után kezdett el a data science és adatelemzési módszerek/technológiák oktatásával foglalkozni a Data36 projekt keretein belül.
  • Kovács Gyula, független adatkommunikációs szakértő, a 90-es évek óta data science-szel foglalkozik. A TÁRKI-val közös adatelemző cég, számos K+F fejlesztés, egy biztosítási csalásokat detektáló rendszer, majd a pénzügyi szektor után jelenleg független adatkommunikációs tanácsadóként tart tréningeket vállalatok számára.
  • Biczó Zoltán, senior data scientist, szakmai berkekben “Adatépítész” néven ismert.Az Infinidea Consulting Bt. Alapítója. Civilben is rajong mindenért, ami adat, adatbányászat, gépi tanulás, adatvizualizáció.
  • Körmendi György, fizikus, adattudós, vállalkozó. Húsz év alatt több tucatnyi cégnél, intézménynél segítette az adatokra, adatelemzésre épülő működés kialakítását. A Clementine csapatával a gépi tanulást használó egyre összetettebb rendszereket szállít.

 

Szakértők

Nagy-Rácz István
Alapító és senior partner, Dmlab, Képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/istvann/

Magyarország egyik vezető adatelemzéssel foglalkozó cége, a Dmlab alapító senior partnere. Több mint 10 éves data scientist tapasztalata ötvözi a számos üzleti projekt vezetőjeként szerzett üzleti gondolkodásmódot a Műszaki Egyetem adatbányászati kutatócsoportjában szerzett technikai és elméleti tudással. A Dmlab csapat operatív és stratégiai vezetése mellett az elmúlt években számos adatalapú start-upban dolgozott, valamint a Dmlabban felhalmozott tudást és tapasztalatot olyan technológiai megoldásokba transzferálja, amelyek segítségével különböző területen tevékenykedő vállalatokat segít az adatvezérelt működésben. Konferenciák, valamint egyetemi és vállalati oktatások rendszeres előadója.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/nagyracz-istvan.jpg

Nagy-Rácz István

Alapító és senior partner, Dmlab, Képzésvezető, KÜRT Akadémia

Mester Tomi
Adatelemző, Data36

2012 óta adatos szakember. A Prezi, az Adatlabor, majd a svéd iZettle nevű startup-oknál végzett projektjei után kezdett el a data science és adatelemzési módszerek/technológiák oktatásával foglalkozni a Data36 projekt keretein belül.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2022/10/DS_Meetup_MesterTomi-1.jpg

Mester Tomi

Adatelemző, Data36

Kovács Gyula
Független adatkommunikációs szakértő

Független adatkommunikációs szakértő, a 90-es évek óta data science-szel foglalkozik. A TÁRKI-val közös adatelemző cég, számos K+F fejlesztés, egy biztosítási csalásokat detektáló rendszer, majd a pénzügyi szektor után jelenleg független adatkommunikációs tanácsadóként tart tréningeket vállalatok számára.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2022/10/DS_Meetup_KovacsGyula_v1.jpg

Kovács Gyula

Független adatkommunikációs szakértő

Biczó Zoltán
Adatépítész, Infinidea Consulting Bt. Senior data scientist

Senior data scientist, szakmai berkekben “Adatépítész” néven ismert. Az Infinidea Consulting Bt. Alapítója. Civilben is rajong mindenért, ami adat, adatbányászat, gépi tanulás, adatvizualizáció.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2022/10/DS_Meetup_BiczoZoltan.png

Biczó Zoltán

Adatépítész, Infinidea Consulting Bt. Senior data scientist

Körmendi György
Managing director, Clementine

Fizikus, adattudós, vállalkozó. Húsz év alatt több tucatnyi cégnél, intézménynél segítette az adatokra, adatelemzésre épülő működés kialakítását. A Clementine csapatával a gépi tanulást használó egyre összetettebb rendszereket szállít.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2022/10/DS_Meetup_KörmendiGyörgy.jpg

Körmendi György

Managing director, ClementineAjánlott képzéseink