Jelenleg online

Agilis transzformáció

Projektmódszertani képzés a vállalati agilis transzformáció előmozdítására

A vállalatok agilis transzformációja nem csak elhatározás kérdése. Egy jól megtervezhető, de rendkívül komplex folyamat. Kell, hogy legyen házon belül egy olyan kompetens, képzett agilis szakember, aki képes a megfelelő transzformációs irányító csapatot maga köre gyűjteni, és velük együtt gondolkozva végrehajtani a transzformációt.

Agilis Transzformációs Képzésünkre várjuk azokat a vezetőket, coachokat, Release Train Engenieereket (RTE), senior projekt szakembereket, akikre egy vállalat agilis transzformációjának levezénylése vár. Szakembereket, akik tudják a célt, de nehézségekbe ütköztek vagy bizonytalanok abban, hogy miként érdemes hozzáfogni egy (nagy)vállalati agilis átszervezéshez.

Képzésünk során amellett, hogy átfogó képet adunk az agilis transzformáció folyamatáról, lépésről lépésre, kihívásról kihívásra tanulmányozzuk az átállás gyakorlati kérdéseit.

Az Agilis Transzformációs Képzés végén a kezedben lesz egy olyan, vállalatra szabott roadmap, amely segít ezt a nagyívű folyamatot lemenedzselni. Heti 2x2 órás időablakokban adunk majd lehetőséget a személyes konzultációra, ahol speciális, saját vállalati transzformációdra vonatkozó dilemmáidat beszéljük át.

Ez a képzés nem vezetőképzés, hanem projektmódszertani, gyakorlati képzés, ami az átalakítás során felmerülő kihívásokon és azok kezelésén vezet végig. Egy olyan profi gárdával dolgozhatsz, akik végigvittek már néhány átállást különböző méretű és profilú vállalatnál, saját, élő tapasztalatukkal tudnak segíteni, megosztani azt, ami működött, és azt, ami nem.

A képzési alkalmak mellett heti 2-4 óra felkészülés és önálló munka elvégzése javasolt, korábbi tapasztalat függvényében.


Olvasd el Németh Valentin, a képzés vezetőjének blogbejegyzését az agilis transzformációról!

Elolvasom a bejegyzést


Jelenleg Live online formátumban zajlanak a képzéseink!

A vírushelyzetre való tekintettel és a jelenlegi hatósági szabályozásoknak megfelelően, csak Live online formátumban futnak képzéseink. A vírushelyzethez igazodva, az aktuális előírásokat és ajánlásokat folyamatosan figyelve reméljük, hogy tavasszal újra tantermi, és amennyiben szükséges, Live online formában is folytathatjuk és indíthatjuk el képzéseinket.

Szakértők

Németh György Valentin
alapító - PROgile.eu, stratégiai vezető és program menedzser - SAFeAgilist
https://www.linkedin.com/in/valentin-nemeth-pmp-s4a/

Működési hatékonyság fókuszú üzleti tanácsadásból indult vezető, aki számos nagyvállalat strukturális, működési és kulturális reformjában vett részt átfogó felelősséggel. Nyolc évig az E.ON németországi központjában, majd a magyar leányvállalatnál irányított reorganizációs programokat, illetve informatikai szervezeti egységeket. Alapvető szerepe volt a cégcsoport agilis transzformációjában. Ezen tudását nemzetközi szinten kamatoztatja számos ügyfél támogatásában, illetve széles közönség előtt nyitva álló meetupok során. Célorientált működésében az üzleti hatékonyság elérése és a vállalati kultúra színvonal emelkedése motiválja.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/09/Nemeth-Valentin-foto.jpg

Németh György Valentin

alapító - PROgile.eu, stratégiai vezető és program menedzser - SAFeAgilist

Kelemen Béla
Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
https://hu.linkedin.com/in/b%C3%A9la-kelemen-a6ab4481

Pályáját a BME-n kezdte, kutatónak készült, mígnem a rendszerváltás őt is elsodorta, és üzleti pályára kényszerítette. Közel 25 év alatt az olajipar szinte valamennyi területén dolgozott itthon és külföldön egyaránt, irányított kőolajfinomítókat, vezetett kereskedelmi szervezetet, de mindig visszatért az olajipar legnagyobb kihívásához, az értéklánc teljes optimalizáláshoz. Ma főállásban szeretné jobbá tenni a világot a Lean módszerek elterjesztésével mind a kőolaj finomításban, mind az élet más területein.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kelemen-bela.jpg

Kelemen Béla

Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.

Jurecska Andrea
Co-Founder, HRDesignLab
https://www.linkedin.com/in/andreajurecska/

Andrea a hazai munkáltatói márkaépítés mellett elkötelezett szakember, több szakmai szövetség aktív tagja. Küldetése, hogy minél több experience driven agilis szervezet legyen a hazai piacon. PR menedzserként szerezte első diplomáját, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen közgazdászként végzett, HR szakon. HR területen szerzett többéves tapasztalata mellett pályafutásából közel 15 évet marketing és értékesítés területen töltött nemzetközi cégeknél. Emellett agilis szervezeti transzformációban, vállalati kultúrafejlesztésben szerzett tapasztalatot, és ez a szakmai háttér nagyban meghatározza mai employer branding, employee experience szemléletét.
Ma már a klasszikus HR feladatokba és folyamatfejlesztésekbe is magas színvonalon, holisztikusan tudja alkalmazni a munkavállalóiélmény-alapú megközelítést. Megérzi és megérti a piaci kihívásokat, melyre folyamatosan választ kíván adni szakértői csapatával. Hisz benne, hogy az üzleti értéket teremteni és maximalizálni csakis úgy lehet, hogy a humán tőke szerepe valóban az első és legfontosabb helyen szerepel a cég stratégiájában.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2020/07/Jurecskaa_bio-2.jpeg

Jurecska Andrea

Co-Founder, HRDesignLab

Szmola Roland
Szmola Management Consulting alapítója
https://www.linkedin.com/in/roland-szmola-3227392/

Roland egy üzletiváltozás-menedzser, aki több cég felépülését, működéstranszformációját vezette multinacionális vállalatoknál, telekommunikációs és energia szektorokban. Üzleti Agilitás és Lean evangelista, aki az elmúlt években az E.ON hazai és nemzetközi New Way of Working transzformációs (Digitális transzformáció) programját vezette sikerre. Szakterülete a szervezeti működésfejlesztés, nagyvállalati lean portfóliómenedzsment, termékinnovációs területek építése és Startup inkubáció, vezető mentoring és coaching. Az ICO-N Nordics nemzetközi tudásközösség konferenciasorozat alapítótársa, és jelenleg is több nagyvállalati transzformáció formálója.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2020/07/szmola_roland_150x150.jpg

Szmola Roland

Szmola Management Consulting alapítója

Kinek ajánljuk?

 • Vezetőknek, coachoknak, RTE-knek, senior projekt szakembereknek, akik a vállalati agilis transzformáció levezényléséért lesznek felelősek, vagy szakmailag segítenék azt a munkatársukat, aki az agilis átállást menedzseli.
 • Azoknak, akikre rá van bízva az agilis átállás, de cégen belül nem tudnak kihez fordulni szakmai támogatásért. Képzésünk során egy szakmai, támogató közösség tagja lehetsz, és mindig lesz kihez fordulnod a gyakorlati és elméleti kérdéseiddel.
 • Azoknak, akik tudják, hogy a közeljövőben agilis transzformáción kell átjuttatniuk cégüket, de fogalmuk sincs, hogyan tervezzék meg ezt az összetett folyamatot.
 • Azoknak, akik a legjobb és legrosszabb hazai tapasztalatok, esettanulmányok alapján szeretnének felkészülni vállalatuk agilis átállására.

A képzés tematikája


 • Megismertetünk titeket az agilis módszertan alapfogalmaival, átvesszük, hogy mit jelent az ügyféligény, a Lean Startup, a Lean vagy a folyamatinnováció. Mesélünk arról, hogy ezek a módszertanok hogyan működnek a hétköznapokban: esettanulmányokat, hazai best és worst practiceket dolgozunk majd fel közösen.

  Bevezetés

  • Németh Valentin KépzésvezetőKÜRT Akadémia
   Alapító PROgile.eu
   Bevezetés és bemutatkozás 
  • Kelemen Béla Business Excellence VP
   MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
   Projektmódszertani bevezető (Lean és érték)

 • Részletesen kielemezzük a team/operatív szintű transzformációt: beszélünk a scrumról, a multidiszciplináris csapatokról és a backlogkezelésről – példákkal, gyakorlattal.

   

  • Németh Valentin KépzésvezetőKÜRT Akadémia
   Alapító PROgile.eu
   Az első lépés az agilitás felé
  • Tóth László

   Csapatszintű működés - Scrum (operatív, projekt módszertan)

 • Sok kihívással és stratégiai kérdéssel jár az agilis transzformáció, harmadik alkalmunkon ezeket vesszük végig az alábbi témák mentén: stratégia és prioritások, üzleti vállalások és KPI-ok, erőforrás-kezelés, tervezésharmonizáció, buktatók, kulturális nehézségek, QCA.

   

  • Németh Valentin KépzésvezetőKÜRT Akadémia
   Alapító PROgile.eu
   Prioritások és erőforrás
  • Németh Valentin KépzésvezetőKÜRT Akadémia
   Alapító PROgile.eu
   A transzformáció összvállalati és portfólió szintű kihívásai

 • Az agilis transzformáció emberi erőforrás vetületét fontos több oldalról megvizsgálni. Mi három témacsoporttal készülünk:  1. témacsoport: agilis munkavállalói élmény, employee journey a transzformációban, belső change menedzsment, kommunikációs modell, elkötelezettség növelése, leadership viselkedés, megváltozott vezetői szerepek, új kultúra.


  2. témacsoport: agilis szerepek és feladatok, profilalkotás.


  3. témacsoport: learning and development, talent és performance management egy agilis szervezetben.


  Majd közösen megbeszéljük tapasztalatainkat.

   

  • Jurecska Andrea Co-founderHRDesignLab
   People menedzsment a transzformáció során három témacsoportban

 • Holnaptól hogyan integráljam az eddig tanultakat? Agilis menedzsment eszközök és mindset a gyakorlatban, backlog és célkijelölés, bimodalitás, vagyis BAU és fejlesztés összehangolása a céges működésben.

   

  • Németh Valentin KépzésvezetőKÜRT Akadémia
   Alapító PROgile.eu
   Hogyan transzformáljunk vállalatot?
  • Szmola Roland AlapítóSzmola Management Consulting

   A transzformációs program - ki és hogyan hajtsa végre?

Miért minket válassz?

 • Módszertan és tudás mellett szemléletet és kontextust is adunk képzéseinken. Arra buzdítunk ezzel, hogy teszteld az eszköztárad határait, állj kritikusan az új ismeretekhez, és értsd meg, melyik módszer mikor alkalmazható.
 • A legjobb hazai szakemberekkel dolgozunk, akiknek komoly üzleti vagy világszínvonalú akadémiai múltja van azon a területen, amelyen oktat.
 • A nyílt képzések mellett évek óta vállalati tanácsadással, agilis és digitális transzformációval foglalkozunk a legkülönbözőbb szervezeteknél, ezért valós képünk van arról, milyen munkaerőpiaci igényeik vannak a vállalatoknak.
 • Szenvedélyünk az oktatás-fejlesztés, ezért tíz éve dolgozunk azon, hogy szakemberekből, érdeklődőkből, gondolkodókból álló kreatív, tenni akaró közösséget formáljunk, több mint ezer fős alumni és oktatói közösségünk is ezt bizonyítja.


A képzés részletei

5 alkalom, 20 óra

a képzés indulása:
Új időpont hamarosan
képzési alkalmak:
péntek

9-13 óra közt

helyszín:
Zoom Meeting
részvételi díj:
340.000 Ft + ÁFA

* a változtatás jogát
fenntartjuk

Tasnády Fanni Projektmenedzser
Érdeklődöm! Jelentkezem!

Kedvezmények

Kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból az alábbi esetekben:

 • Helyszíni jelentkezés esetén rendezvényeinken: 5% kedvezmény.
 • Csoportos jelentkezés (4 vagy több fő): 10% kedvezmény.
 • Alumni tagként: 15% kedvezmény.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Minimum létszám

A képzésünket csak megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk el. Az adott képzési formát (live online/tantermi) is abban az esetben indítjuk el, ha az adott képzési formára megfelelő számú érdeklődő jelentkezik.

Nyilvántartási szám

B/2020/001149Ajánlott képzéseink

Agilis vezetők a digitális korban

2 félév, 18 alkalom, 72 óra*
Képzés indulás: 2021. március 25.

Egy agilis gondolkodású vezető érti a felforgató innováció természetét, időben felismeri a jelenlegi értékláncát átíró új versenytársakat, és megragadja a technológiában rejlő lehetőségeket.

Scrum Master Alapok

2 nap, 16 óra*
Képzés indulás: 2021. február 16.

A Scrum Master tréningünk során eljuttatunk az agilis alapoktól a bevezetés gyakorlatáig. Általános képet kapsz a legfontosabb szerepekről, eseményekről, dokumentumokról, sőt áttekintést adunk az agilis működés skálázásáról. Ez utóbbi kifejezetten érdekes lehet nagyvállalati környezetben.

HR 4.0

5 alkalom, összesen 20 óra*
Képzés indulás: 2021. április 15.

A digitalizáció üzleti és szervezeti kihívásainak kezelése megkívánja a gyors HR-reakciót az átalakuló vállalatban megjelenő új igényekre, jelenségekre. A klasszikus HR ismeretek mellett ezért elengedhetetlen, hogy egy stratégiai HR partner naprakész tudással rendelkezzen a legújabb trendekről, eszközökről.
Akik minket választottak