Tervezz Velünk! Online Meetup

Időpont: 2020. december 14. 17:30-18:30

Helyszín: Zoom meeting: A meetup linkjét a regisztráltaknak az esemény napján emailben küldjük el.

 

Hogyan tervezz stratégiát és 2021-re éves tervet, ha 2020-ban legalább háromszor újra kellett gondolnod a teljes cég működését? Bizonyára téged is arcon ütött, hogy a koronavírus miatt mind gazdaságilag, mind a termelés, szolgáltatás, értékesítés és marketing terén folyamatosan újra kellett tervezned.

Ízelítőt kaphattál abból, hogy milyen az, amikor rohamtempóban kell új technológiákat, módszereket bevezetned, hogy életben tartsd vállalatodat.

És úgy néz ki, 2021 sem lesz ennél sokkal kiszámíthatóbb.

Ezért szervezünk egy online meetupot december 14-én 17:30-tól, hogy a rövid ciklusú stratégiai tervezési szemlélet bemutatása mellett konkrét eszközöket is a kezedbe adjunk. A téli pihenés alatt lehetőséged lesz átgondolni az itt hallottakat, és január elején már ezeket az eszközöket bevetve indíthatod az évet.

Akik velünk lesznek:

  • Boross Dávid, ügyvezető, társtulajdonos, Oázis Kertészet
  • Kürti Tamás, alapító, intézményvezető, KÜRT Akadémia
  • Vityi Péter, alelnök, IVSZ, ügyvezető, KÜRT Akadémia

Amivel segítenek téged az éves stratégia tervezésében:

  • Szemléletmódot adnak át: rövidebb tervezési ciklusokban, hogyan érdemes gondolkodni, gyors és jól érthető rendszert alkalmazni.
  • Konkrét eszközöket, módszereket, tippeket, praktikákat osztanak meg: amelyekkel fókuszáltan támogathatod, hogy kialakuljon a menedzsment egységes álláspontja a szükséges változások priorizálásáról és kivitelezésének sarokpontjairól.
  • Így csináld: elmondják saját és ügyfeleik tapasztalatai alapján, hogy milyen konkrét lépésekkel érheted el, hogy rendszert vigyél a folyamatosan változó környezetbe.

Lemaradtál? Nézd meg itt a teljes meetupot:

A meetupot online, Zoom Meetingen szervezzük, ahol résztvevőként lehetőséged lesz kérdéseket feltenni szakértőinknek a stratégiatervezéssel kapcsolatban.

Szakértők

Boross Dávid
CEO, társtulajdonos, Oázis Kertészet
https://www.linkedin.com/in/david-boross-a7401184/

A gimnázium mellett már dolgozott a szülei alapította Oázis Kertészetnél, majd a közgazdasági tanulmányait felhasználva aktívan terjeszkedő franchise rendszerré szervezte a céget. Az időközben vállalkozásból vállalattá lett Oázisnak előbb a marketing és hálózatfejlesztési vezetője, majd édesapját követően ügyvezetője, testvéreivel tulajdonosa lett. Mivel saját bőrén tapasztalja családi vállalatok minden keservét-örömét, a hivatásként tekint a FBN-H-ban betöltött társelnöki pozíciójára.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/boross-david.jpg

Boross Dávid

CEO, társtulajdonos, Oázis Kertészet

Kürti Tamás
Intézményvezető partner
https://hu.linkedin.com/in/tamaskurti

Második generációs vállalkozó, a KÜRT Akadémia intézményvezetője, résztulajdonosa. Agilitás és digitalizáció fókuszú felsővezetői és stratégiai programokat vezet. Érdeklődésének középpontjában az emberi természet és a technológiai hatékonyság együttműködése áll. Korábban a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. kutatás-fejlesztés üzletágát vezette, előtte az USAnotebook.com stratégiai vezetőjeként dolgozott. Egyetemi diplomáját műszaki menedzsment témában vállalkozás szakirányon, másoddiplomáját szervezetfejlesztés és coaching területen innovatív csapatok fejlesztése témában szerezte. Társadalmi felelősségvállalásának része volt a KÜRT Alapítványi Gimnázium vezetésének megújítása, valamint a Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület megalapítása 2009-ben, amelynek azóta elnökségi tagja. Eredményei elismeréseképp beválasztottak a Family Business Network International Next Generation vezetésébe 2010-ben, valamint a European Family Businesses szövetség elnökségébe 2011-ben. Mindhárom szervezetben tulajdonos-vezetői tapasztalatcsere programokat vezet azóta is.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kurti-tamas.jpg

Kürti Tamás

Intézményvezető partner

Vityi Péter
Ügyvezető partner
https://www.linkedin.com/in/peter-vityi-25a5054/

Villamosmérnök, startup vállalkozó, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének alelnöke, 27 év informatikai tapasztalattal. Vezetőként dolgozott a Microsoft Corporation-nél, 7 évig a nagyvállalti üzletágat, majd 7 évig a helyi Microsoft leányvállalatot vezette. Ezután 3 évig a Microsoft müncheni regionális központjában dolgozott a nagyvállalati területért felelős COO-ként. Két éve az IVSZ elnökségi tagja, az Informatikai tagozat vezetője, az IVSZ alelnöke. Fő területe a digitális gazdaság, exportképesség – ezen a területeken rendszeres konferencia előadó. Jelenleg a KÜRT Akadémia és egy startup vállalkozás vezetése mellett a Digitális Jólét Programhoz tartozó Digitális Export stratégia kialakításának szakmai vezetője.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Vityi-Péter.jpg

Vityi Péter

Ügyvezető partnerAjánlott képzéseink

Agilis vezetők a digitális korban

2 félév, 18 alkalom, 72 óra*
Képzés indulás: 2021. október 28.

Egy agilis gondolkodású vezető érti a felforgató innováció természetét, időben felismeri a jelenlegi értékláncát átíró új versenytársakat, és megragadja a technológiában rejlő lehetőségeket.

Family Business

Legyen szó alapítók és utódok alternatíváiról, tulajdonosi vagy menedzsment irányokról, család- és menedzsmenttagok együttműködésről, vitákról vagy konfliktusokról, családi vállalkozások vezetési és utódlási kérdéseiről, családi fórumok, családi alkotmány vagy vagyonkezelési logikák kialakításáról, a legfelkészültebb szakemberekkel állunk a feladathoz.

Szervezetfejlesztés

A Magyarországon működő vállalatoknak több olyan jelenséggel is meg kell küzdeniük, amely a vezetőket és szakembereket egyaránt kihívások elé állítja: a kiszámíthatatlanul alakuló piacok, egyre erősödő globális verseny, a hazai munkaerőhiány, a tehetséges fiatal munkavállalók bevonzása, a magabiztos fogyasztók.