Vállalatok & nemzedékek

időpont: 2023. szeptember 26., 18:00 - 19:30

helyszín: CEU Budapest - 1051 Budapest, Nádor utca 15.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött! 

 

Regisztrálok!

 

Vajon mitől lesz egy ötletből kirobbanóan sikeres, többgenerációs családi vállalat? Mindez hogyan lesz képes 200 éven keresztül tehetségnek, kitartásnak és talán kicsit a szerencsének köszönhetően is fennmaradni?

Hogyan tudja egy család egymással együttműködve (versengve?), apáról fiúra átadva a tudást, nemcsak a nulláról felépíteni, háborúkon át fenntartani, túlélni, hanem talán halhatatlanná is tenni a saját birodalmát? Hogyan tud tradíció és innováció egymással megküzdve és egymást támogatva egy különleges világot és vagyont teremteni?

A másik oldalon: érdemes-e megosztani a hatalmat a fenntarthatóság érdekében? Hogyan lehet tudatosan működtetni és összehangolni a gondoskodó családi rendszert a versengő vállalkozói-, valamint felhalmozott tulajdonosi rendszerrel? Mindez pedig hogyan hoz rendkívüli hasznokat minden családtag és üzlettárs számára évtizedeken, vagy akár évszázadokon keresztül?

És a kérdés, amit nemcsak többgenerációs családi vállalatok tagjai tesznek fel maguknak, hanem minden ember: mi van az én életemen túl?

Az izgalmas válaszokat az est házigazdája, Kürti Tom, második generációs vállalkozó, a KÜRT Akadémia intézményvezetője, alapítója, valamint Iglódi Csaba, az idén megjelent Dreher-szimfónia című könyv szerzője együtt keresik a nagysikerű regény mentén beszélgetve.

Szakértőinkről részletesebben:

  • Kürti Tom, KÜRT Akadémia alapító, intézményvezető partner. Második generációs vállalkozó, a KÜRT Akadémia intézményvezetője, alapítója. Lean-agilis alapokon digitalizáció fókuszú felsővezetői és stratégiai szintű változás menedzsment programokat vezet. Korábban a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. kutatás-fejlesztés üzletágát vezette, előtte az USAnotebook.com stratégiai vezetőjeként dolgozott. A Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület alapítója és elnökségi tagja. A European Family Businesses szövetség elnökségi tagja 2011 óta, 2010 óta részt vesz a Family Business Network International Next Generation vezetésében is. Mindhárom szervezetben tulajdonos-vezetői tapasztalatcsere programokat vezet azóta is.

  • Iglódi Csaba, az onlyCEO Klub társalapítója és vezetője, a Your Way Consulting senior leadership tanácsadója, a Dreher-szimfónia című könyv szerzője. Korábban újságíró, szerkesztő, lap- és könyvkiadó. Jelen volt a marketingkommunikációs iparág és az infokummunikáció fejlődésének mérföldköveinél. Később ügynökségi oldalon dolgozott tulajdonosként, ügyvezetőként, majd a Magyarországra érkező nemzetközi vállalatok megbízásából tanácsadással, reputáció-menedzsmenttel, válságkezeléssel, márkaépítés- és fejlesztéssel foglalkozott kommunikációs stratégaként. Társalapítója és vezetője az onlyCEO Klubnak, amely az egymásra és a világra is nyitott elsőszámú vezetők találkozóhelye. Az utóbbi egy évtizedben személyes vezetői tanácsadással foglalkozik. 2020-tól a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közösségének (MVÜK) tartalomért és a tartalomfejlesztésért felelős partnere. 2023-ban jelent meg első könyve, a Dreher-szimfónia.

 

Regisztrálok!

 

Szakértők

Kürti Tamás
Intézményvezető partner
https://hu.linkedin.com/in/tamaskurti

Második generációs vállalkozó, a KÜRT Akadémia intézményvezetője, alapítója. Lean-agilis alapokon digitalizáció fókuszú felsővezetői és stratégiai szintű változás menedzsment programokat vezet. Érdeklődésének középpontjában az emberi természet és a technológiai hatékonyság együttműködése áll. Korábban a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. kutatás-fejlesztés üzletágát vezette, előtte az USAnotebook.com stratégiai vezetőjeként dolgozott. Egyetemi diplomáját műszaki menedzsment témában vállalkozás szakirányon, másoddiplomáját szervezetfejlesztés és coaching területen innovatív csapatok fejlesztése témában szerezte, harmad diplomáját a nemzetközi Gestalt szervezet és vezetés fejlesztés (iGold) képzésben szerezte. Társadalmi felelősségvállalásának része volt a KÜRT Alapítványi Gimnázium vezetésének megújítása, valamint a Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület megalapítása 2009-ben, amelynek azóta elnökségi tagja. Eredményei elismeréseképp beválasztottak a Family Business Network International Next Generation vezetésébe 2010-ben, valamint a European Family Businesses szövetség elnökségébe 2011-ben. Mindhárom szervezetben tulajdonos-vezetői tapasztalatcsere programokat vezet azóta is.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kurti-tamas.jpg

Kürti Tamás

Intézményvezető partner

Iglódi Csaba
az onlyCEO Klub társalapítója és vezetője, a Your Way Consulting senior leadership tanácsadója, a Dreher-szimfónia című könyv szerzője

Korábban újságíró, szerkesztő, lap- és könyvkiadó. Jelen volt a marketingkommunikációs iparág és az infokummunikáció fejlődésének mérföldköveinél. Később ügynökségi oldalon dolgozott tulajdonosként, ügyvezetőként, majd a Magyarországra érkező nemzetközi vállalatok megbízásából tanácsadással, reputáció-menedzsmenttel, válságkezeléssel, márkaépítés- és fejlesztéssel foglalkozott kommunikációs stratégaként. Társalapítója és vezetője az onlyCEO Klubnak, amely az egymásra és a világra is nyitott elsőszámú vezetők találkozóhelye. Az utóbbi egy évtizedben személyes vezetői tanácsadással foglalkozik.

2020-tól a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közösségének (MVÜK) tartalomért és a tartalomfejlesztésért felelős partnere. 2023-ban jelent meg első könyve, a Dreher-szimfónia.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2023/08/Iglódi-Csaba-19-of-21_1.jpg

Iglódi Csaba

az onlyCEO Klub társalapítója és vezetője, a Your Way Consulting senior leadership tanácsadója, a Dreher-szimfónia című könyv szerzőjeAjánlott képzéseink