Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

 

Milyen előképzettség szükséges?

Data Science és Agilis vezetők a digitális korban képzésünk bevezető, ezek nem igényelnek előképzettséget, de egy-egy speciális élethelyzetben ezek jelentik a legnagyobb fejlődési lehetőséget. AI Technológia és Intelligent Marketing képzéseink haladóknak szólnak, ezeken könnyebb dolgod lesz, ha már tisztában vagy a területek alapfogalmaival, van egy tudásod, amit bővíteni szeretnél. Akkor is sokat tanulhatsz persze, ha teljesen kezdőként vágsz bele, de az sokkal több otthoni készülést igényel.

 

Kell tudni programozni?

Data Science képzésünkhöz nem előfeltétel, de számíts rá, hogy bizony fogunk kódolni, főleg Pythonban. Az alapoknál kezdjük, és végigvesszük a legfontosabb elemzéshez szükséges lépéseket. AI Technológia képzésünkön viszont előnyös, ha van már némi tapasztalatod ezzel a nyelvvel. Ha nincs, a regisztrációd után a figyelmedbe ajánlunk néhány tutorialt, amikkel felkészülhetsz.

 

Akkreditáltak a képzések?

Nem. Ezen sokat gondolkodtunk, mert kétségkívül meglennének az akkreditáció előnyei, de végül a tananyag naprakészen tartása mellett döntöttünk.

 

Garantálnak a képzések munkaajánlatot?

Hallgatóink közt az a jellemző, hogy a saját szakterületükön szeretnének inspirációt vagy kiegészítő szaktudást kapni. Nem a pályaelhagyás a fő motiváció, esetleg annak az előkészítése, a képzéseink struktúráját is ennek megfelelően alakítottuk ki (heti egy nap, 4-5 óra showtime, és kb. ugyanennyi otthoni készülést igényelnek).

 

Miért és mennyire kell tudni angolul?

Data Science és AI Technológia képzéseinken a legtöbb cikk és előadás angolul érhető el. Ahhoz, hogy a résztvevőink otthon tanuljanak, önállóan utánanézzenek egyes területeknek, ez egy fontos kritérium. Viszont az összes képzést magyarul tartjuk, és ha a szakmai szövegekkel elboldogulsz (akár szótárazva), akkor magabiztosan vághatsz bele bármelyik képzésünkbe.

 

Milyen ütemezésben történik a fizetés?

Data Science és AI Technológia képzéseink esetén a képzési díjat három részletben szoktuk számlázni: 1. regisztráció után hallgatói szerződést készítünk, ami 100 000 Ft + Áfa díjbekérővel együtt küldünk el. 2. A képzés kezdetekor a fennmaradt összeg felét 3. a képzés felénél a maradék összeget számlázzuk. 

Az és Agilis vezetők a digitális korban, Intelligent Marketing, Ipar 4.0 és IOT képzéseinken két részletben számlázunk: 1. regisztráció után hallgatói szerződést készítünk, ami 50 000 Ft + Áfa díjbekérővel együtt küldünk el. 2. A képzés kezdetekor pedig számlázzuk a fennmaradt összeget. 

A Scrum Master, Scrum Master Haladó, Scrum Master képzési csomag, Product Owner és Design Thinking tréningek árát egy összegben számlázzuk. 

 

Van részletfizetésre lehetőség?

Van lehetőség a fentitől eltérő fizetési ütemezést igénybe venni, de kérünk, emailben jelezd, hogy mi lenne neked megfelelő. Sőt az is megoldható, ha szükséges, hogy valamilyen arányban megoszd a fizetést magánszemélyként történő ÉS vállalati finanszírozási forma közt.