Agilis vezetők a digitális korban

[A KÜRT Akadémia prioritása a hallgatóink, szakértőink és kollégáink egészségének megőrzése, ezért (a kormányrendelettel összhangban) mi is meghoztuk a szükséges döntést, és a meghirdetett képzésindulást előreláthatólag egy hónappal elhalasztjuk. Minden érdeklődőt a lehető legkorábban tájékoztatunk bármilyen változásról. Elnézést az okozott kényelmetlenségért, és köszönjük a megértést.]

 

A transzformatív technológiák használatával új szereplők pillanatok alatt tudnak átvenni piacokat. Teljesen felforgatják a jelenlegi vállalati értékláncokat, felrúgják a stabilnak hitt status quót, és kiélezik a versenyhelyzetet.

Minden vállalatvezető számára adott a lehetőség, hogy a javára fordítsa ezeket a változásokat. A KÜRT Akadémia Agilis vezetők a digitális korban képzése ehhez ad eszközöket, tudást és gyakorlati példákat.


Egy agilis gondolkodású vezető érti a felforgató innováció természetét, időben felismeri a jelenlegi értékláncát átíró új versenytársakat, és megragadja a technológiában rejlő lehetőségeket.

A KÜRT Akadémia képzésében sikeres üzletemberek és kiváló szakértők készítenek fel a digitális korra. Interaktív előadásaink, esettanulmányaink és gyakorlataink közös gondolkodásra, alkotásra késztetnek. Élményalapú programot kínálunk, ahol fejlődésedben a bevonódás és közösségi tanulás kap jelentős szerepet.

Szakértők

Küllői Péter
Elnök, Bátor Tábor Alapítvány, Igazgatósági tag, Tate Múzeum
https://hu.linkedin.com/in/p%C3%A9ter-k%C3%BCll%C5%91i-78822b30

Küllői Péter befektetési bankár volt 2000-ig, először Budapesten, aztán Londonban. 2000- ben, 40 évesen visszavonult az üzleti élettől és azóta a civil szférában és a kultúra területén aktív. Többek között a Bátor Tábor Alapítvány elnöke és Londonban a Tate kelet-európai igazgatóságának a tagja.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kulloi-peter.jpg

Küllői Péter

Elnök, Bátor Tábor Alapítvány, Igazgatósági tag, Tate Múzeum

Simó György
Ügyvezető partner, Day One Capital Fund Management
https://www.linkedin.com/in/gyorgysimo/

Szociológusként végez az ELTE-n, 1997-ben. Egyetemi tanulmányai alatt 1992 és 1996 között a Magyar Narancs című hetilap munkatársa, a Tilos Rádió alapítója, műsorvezetője, később a kuratórium elnöke volt. 1997-ben fél éven át a Filmvilág szerkesztőjeként dolgozott, majd a MATÁV Rt. tartalomszolgáltatási tevékenységét előkészítő csoport (a későbbi origoportál) üzleti és megvalósítási tervéért, később a portál megteremtésének és piaci bevezetésének projektmenedzsmentjéért felelt.

1999-től a MATÁVnet programigazgatójaként feladatai közé tartozott a vállalat tartalomszolgáltatási üzletágának vezetése, a termékfejlesztésirányítása, valamint a vállalati stratégia alapelveinek kidolgozása. 2000-ben a MATÁV-csoport internetstratégiájának kidolgozását végző projekt egyik vezetője, majd április 1-től a MATÁVnet Kft. vezérigazgató-helyettese, ügyvezetője, szeptember 1-től pedig az Axelero Internet (2001. május 2-tól ezen a néven) médiáért, stratégiáért és kommunikációért felelős általános vezérigazgató-helyettese volt. 2003. november 1-től az Axelero Internet, 2005. május 6-tól pedig a T-Online vezérigazgatója, a T-Com vezetőjének helyettese és az T-Com Internet Szolgáltatások Divíziójának vezetője.

2009 óta a magyar startup világban tevékenykedik. Nevéhez fűződik a Bazin Investments, a Day One Capital és a PortfoLion is.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/simo-gyorgy.jpg

Simó György

Ügyvezető partner, Day One Capital Fund Management

Tari Annamária
Klinikai pszichológus, pszichoterapeuta

Tari Annamária klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta és pszichoanalitikus, akinek egyik kedvenc szakterülete a fogyasztói társadalom és annak hatása az Y és Z generációra.

2011-ben jelent meg Z generáció című könyve, melyet azóta követett a Ki a fontos : Én vagy Én? (2013), a Generációk online (2015), és a Bátor generációk (2017) című kötet, amelyekben arról ír, hogy mint minden új generáció megjelenése, a Z és Alfa generáció is változásokat fog elindítani a különböző társadalmi és vállalati rendszerekben, így a munka világában is.

Jelenleg egy új kötete van előkészületben, mely a társadalmi nárcizmus és a digitális generációk időkezelésével, érzelmi jellemzőivel foglalkozik.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/tari-annamaria.jpg

Tari Annamária

Klinikai pszichológus, pszichoterapeuta

Lénárt Ágota
Sportpszichológus, Magyar Olimpiai Csapat
https://hu.linkedin.com/in/%C3%A1gota-l%C3%A9n%C3%A1rt-3112b391

Lénárt Ágota pszichológus, pszichoterapeuta, tanár, sportlövő szakedző, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának tanszékvezető docense. 1987 óta dolgozik a mindenkori Magyar Olimpiai Csapattal, a sportolók lélektani felkészítésével foglalkozik. A 2012-es olimpia előtt mintegy harminc sportolót készített fel, többek között Berki Krisztiánt, Gyurta Dánielt, Risztov Évát, Kulifai Tamást, Karakas Hedviget, Csonka Zsófiát és Bognár Richárdot.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/lenart-agota.jpg

Lénárt Ágota

Sportpszichológus, Magyar Olimpiai Csapat

Kelemen Béla
Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
https://hu.linkedin.com/in/b%C3%A9la-kelemen-a6ab4481

Pályáját a BME-n kezdte, kutatónak készült, mígnem a rendszerváltás őt is elsodorta, és üzleti pályára kényszerítette. Közel 25 év alatt az olajipar szinte valamennyi területén dolgozott itthon és külföldön egyaránt, irányított kőolajfinomítókat, vezetett kereskedelmi szervezetet, de mindig visszatért az olajipar legnagyobb kihívásához, az értéklánc teljes optimalizáláshoz. Ma főállásban szeretné jobbá tenni a világot a Lean módszerek elterjesztésével mind a kőolaj finomításban, mind az élet más területein.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kelemen-bela.jpg

Kelemen Béla

Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.

Szvetelszky Zsuzsa
Szociálpszichológus, pletykakutató, MTA
https://www.linkedin.com/in/szvetelszky/

Szvetelszky Zsuzsanna kommunikációelméletet és tudásmenedzsmentet tanít az ELTE-n. Nagysikerű első könyve (A pletyka) által vált a tudományos körökön kívül a nagyobb nyilvánosság számára is ismertté. Szociálpszichológus, de elsődlegesen mint pletykakutató tartják számon. Úgy véli, a pletyka olyan szorosan hozzátartozik a mindennapi életünkhöz, hogy nem lehet és nem is szabad megkerülni a jelenséget. Érdemes inkább a benne rejlő lehetőségeket tudományosan is felhasználni és kiaknázni. Eddig négy könyve jelent meg, a legutóbbi Noé márkája – variációk a tudatos vásárlásra címmel.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/szvetelszky-zsuzsa.jpg

Szvetelszky Zsuzsa

Szociálpszichológus, pletykakutató, MTA

Vityi Péter
Alelnök, IVSZ, ügyvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/peter-vityi-25a5054/

Villamosmérnök, startup vállalkozó, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének alelnöke, 27 év informatikai tapasztalattal. Vezetőként dolgozott a Microsoft Corporation-nél, 7 évig a nagyvállalti üzletágat, majd 7 évig a helyi Microsoft leányvállalatot vezetette. Ezután 3 évig a Microsoft müncheni regionális központjában dolgozott a nagyvállalati területért felelős COO-ként. Két éve az IVSZ elnökségi tagja, az Informatikai tagozat vezetője, az IVSZ alelnöke. Fő területe a digitális gazdaság, exportképesség – ezen a területeken rendszeres konferencia előadó. Jelenleg a KÜRT Akadémia és egy startup vállalkozás vezetése mellett a Digitális Jólét Programhoz tartozó Digitális Export stratégia kialakításának szakmai vezetője.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Vityi-Péter.png

Vityi Péter

Alelnök, IVSZ, ügyvezető, KÜRT Akadémia

Szalay Csaba
Partner, lean coach, Lean Enterprise Institute
https://www.linkedin.com/in/csaba-szalay-7216142a/

2003 óta foglalkozik gyártó és szolgáltató vállalatok lean elvek mentén történő fejlesztésével. Pályafutása során nem csak külső tanácsadóként, hanem vállalati vezetőként is lehetősége nyílt a vállalatok lean transzformációját támogatni és irányítani. A Lean Enterprise Institute (LEI) magyarországi szervezetével az E.ON Hungária Zrt-nél dolgozott először együtt a vállalat lean szakértői csapatának vezetőjeként, 2014 óta a LEI szakmai partnere. A Pannon Egyetemen 2008, a Budapesti Corvinus Egyetemen 2010 óta tart lean témában rendszeresen előadásokat nappali tagozatos, illetve MBA hallgatók részére. A 2014-ben elindult Bosch Lean Akadémia pilot projekt oktatója.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/szalay-csaba.jpg

Szalay Csaba

Partner, lean coach, Lean Enterprise Institute

Erki Szabolcs
társalapító, vezető, Hard Code
https://www.linkedin.com/in/szabolcserki/

Villamosmérnök, sorozatvállalkozó, első hardver startup vállalkozását 2010-ben alapította. Ipari gépdiagnosztikai megoldásokat fejlesztettek és értékesítettek olyan cégeknek, mint a Velux, IKEA, vagy a Zoltek.

Ezt követően alapította az egyedi IoT megoldások fejlesztésére fókuszáló mérnökirodáját. Több, mint 10 éves termékfejlesztési és cégvezetési tapasztalatával segíti ügyfelei sikerét a termékbevezetésben is. Nemrégiben partnerével együttműködésben újra saját termék fejlesztésébe kezdett.

A Forbes 30/30 listájára 2016-ban került fel. Két kisgyermek édesapja.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/erki-szabolcs.jpg

Erki Szabolcs

társalapító, vezető, Hard Code

Gáspár-Hidasi Eszter
Képzésvezető, Business Modell Innovation szakértő
https://www.linkedin.com/in/eszter-g%C3%A1sp%C3%A1r-hidasi-37117725/

Eredeti szakmája informatikus, de gyorsan eltérült az üzlet felé, így mindig ezen két terület határán tevékenykedett. 10 évet dolgozott a Microsoft magyar leányvállalatánál, ahol az eleinte még nem is igen létező KKV üzletágban kezdett dolgozni. Az üzletág növekedésével itt 2-3 évente mindig akadt egy-egy olyan új terület, ahol fejlődhetett – az utolsó években a KKV telesales csapat szakmai irányítását végezte.

Majd egy nagy váltással a következő 10 évre multitól magyar KKV-hoz, KKV ügyfelekről nagyvállalati ügyfelekre váltott: az IPR-Insights szoftvereszköz-gazdákodással foglalkozó cég operatív vezetője majd üzletfejlesztési igazgatója lett.

Mindeközben vágott bele a CEU-n egy MBA diploma megszerzésébe, ahol lehetősége volt az üzleti modellek fejlesztésének módszereit egy Independent Study keretében feldolgozni. Ekkor találkozott először a Business Model Canvas-szal, amit azóta több üzleti terv elkészítésekor is sikerrel alkalmazott. Például amikor az IPR-Insights CEE régiós terjeszkedésének üzleti tervét készítette, mellyel a cég sikerrel vont be összesen 430 millió forint kockázati tőkét egy Jeremie alapból.

2016-tól oroszlánrészt vállalt az IVSZ tagkezelési folyamatainak megújításában és az azokat kiszolgáló IT infrastruktúra modernizációjában.

Jelenleg szabadúszó szakértőként hasonló, üzleti folyamatok kialakítását és azok digitalizációját érintő projektekben tevékenykedik.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Gáspár-Hidasi-Eszter.png

Gáspár-Hidasi Eszter

Képzésvezető, Business Modell Innovation szakértő

Nagy-Rácz István
Alapító és senior partner, Dmlab, Képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/istvann/

Magyarország egyik vezető adatelemzéssel foglalkozó cége, a Dmlab alapító senior partnere. Több mint 10 éves data scientist tapasztalata ötvözi a számos üzleti projekt vezetőjeként szerzett üzleti gondolkodásmódot a Műszaki Egyetem adatbányászati kutatócsoportjában szerzett technikai és elméleti tudással. A Dmlab csapat operatív és stratégiai vezetése mellett az elmúlt években számos adatalapú start-upban dolgozott, valamint a Dmlabban felhalmozott tudást és tapasztalatot olyan technológiai megoldásokba transzferálja, amelyek segítségével különböző területen tevékenykedő vállalatokat segít az adatvezérelt működésben. Konferenciák, valamint egyetemi és vállalati oktatások rendszeres előadója.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/nagyracz-istvan.jpg

Nagy-Rácz István

Alapító és senior partner, Dmlab, Képzésvezető, KÜRT Akadémia

Szertics Gergely
Ügyvezető, AI Partners, Képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/gergely-szertics-39334811/?ppe=1

Szertics Gergely jelenleg az AI Partners ügyvezetőjeként vállalatoknak segít megbirkózni a számtalan lehetőséggel, amit a digitális technológiák jelentenek. Tanácsadó pályája előtt egy NLP (Natural Language Processing) startup alapítójaként és vezetőjeként tevékenykedett tudásmenedzsment területen.

Hat évnyi startup vezetés közben a céget több befektetési körön vezette keresztül és két magyar startup versenyt nyert meg. 

Szenvedélyes előadó és rendszeresen meghívott előadója számos egyetemnek szervezetfejlesztés és szervezet elmélet területén. AI Stratégia képzésünk vezetője.

 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/szertics-gergely.jpg

Szertics Gergely

Ügyvezető, AI Partners, Képzésvezető, KÜRT Akadémia

Dr. Márky Ádám
orvosigazgató, Longevity Project
https://www.linkedin.com/in/adammarky/

Ádám orvos, Amerikában szakvizsgázott életmódorvostanból, így a Nemzetközi Életmód Orvostani Társaság első magyar életmód szakorvosa, az Amerikai Életmód Orvostani Társaság tagja.

A Longevity Project egyik alapítójaként, a harvardi Culture of Health modell alapján vezet vállalti egészségprogramokat, oktat orvostanhallgatókat és szervezetpszichológusokat, kéthetente csütörtökönként pedig a Rétsági Mentőállomáson dolgozik mentőorvosként.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/dr-marky-adam.jpg

Dr. Márky Ádám

orvosigazgató, Longevity Project

Bogár Bence
Experience designer
https://hu.linkedin.com/in/bncbgr

Bence szabadúszó élménytervezőként innovatív csapatoknak segít hasznos, jól használható és szerethető szolgálatások tervezésében. Mindeközben pedig azt kutatja, hogy az embereket miként motiválja, illetve manipulálja a design ereje.

Korábban a Kitchen Budapest startup programjának vezetőjeként, a Mobil- és SocialPiknik társszervezőjeként, illetve a Colabs társalapítójaként kereste az ötlet, a csapat és a megvalósítás kapcsolatait, vagyis a sikeres startupok receptjét.

 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/bogar-bence.jpg

Bogár Bence

Experience designer

Tanács Lajos
Alapító, ügyvezető, Wunderplan Kft.
https://www.linkedin.com/in/lajos-tan%C3%A1cs-732439/

Tanács Lajos a Wunderplan szervezetfejlesztési és projektmenedzsment tanácsadási iroda alapító-ügyvezetője és a népszerű Derrick és Harry Projektmenedzsment Blog társalapítója és szerzője. Munkája során elhivatottan keresi, hogyan vihetünk sikerre szoftverfejlesztési projekteket a hagyományosan megszokottaktól hatékonyabb, örömtelibb módon, olyan XXI. századi vezetési elvek mentén, mint az agilis módszertanok, radikális menedzsment, őszinte, nyílt kommunikáció és fenntarthatóság.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/tanacs-lajos.jpg

Tanács Lajos

Alapító, ügyvezető, Wunderplan Kft.

Németh Péter
Harcművészet oktató, 11Mester

Hatéves kora óta foglalkozik harcművészettel. A Testnevelési Főiskola Kungfu Oktatói diplomájával rendelkezik. A kommunikációs szakmában tett kitérő után grafikai tervezéssel és online marketing tanácsadással eltöltött évek után (Odinnet, MediaMix, Alarmix, Euronet, EuroWeb, Sulinet, Internet Hungary, Irisz Internet, Carnation, NetProjekt), több mint egy évtizede szinte kizárólag harcművészettel foglalkozik. A kínai, japán, amerikai, thai harci rendszerek tanulmányozása után a fülöp-szigeteki, indonéz, maláj harcművészetek felé fordult, ezek több irányzatát is instruktorként oktatja. Több mint 1000 tanítvány és több mint 100 magántanítvány tanult már tőle.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/nemeth-peter.jpg

Németh Péter

Harcművészet oktató, 11Mester

Martin Hajdu György
Coach, tréner, szervezetfejlesztő
https://www.linkedin.com/in/gyorgy-martin-hajdu-0b45293/

Mindig is a kiteljesedett élet megvalósításának lehetőségét kerestem, amelyben öröm és elégedettség dominál.

Hosszú és kacskaringós személyes utat tettem meg, mire elkezdtem megérteni és megtapasztalni, hogyan valósítható meg, és milyen ebben az állapotban létezni. Az ide vezető út legfontosabb eleme az volt, hogy másokat támogattam önmaguk erejének felfedezésében. A különbség annyi, hogy most már tudom is, mit és miért csinálok coachként, trénerként, szervezetfejlesztőként. Üzleti szervezeti háttérből jövök, így látom, hogy valódi teljesítmény és elégedettség csak akkor jön létre fenntartható módon, ha egyszerre sikerül önazonos módon kapcsolódni magunkhoz és a szervezethez is. E kettős kapcsolódás megteremtésének vagyok a specialistája. Hitvallásomról további részletek a www.OnazonosVezeto.hu honlapon olvashatók.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/martin-hajdu-gyorgy.jpg

Martin Hajdu György

Coach, tréner, szervezetfejlesztő

Bolya Imre
Inspirációs előadó, tréner
https://www.linkedin.com/in/imrebolya/

Közel 9 éves multinacionális hátterének (Ernst & Young, Cisco, Magyar Telekom) köszönhetően tapasztalatot szerzett tanácsadói, mérnöki, sales és projektvezetői területeken, kiválóan érti az üzlet és a technológia nyelvét. A Magyar Telekomnál 4 évig vezette a KKV- és nagyvállalati szolgáltatásfejlesztésért felelős projektvezetői csapatot.

8 éve kezdett el foglalkozni a nyilvános beszéd rejtelmeivel. Ma már karizmatikus előadástechnikát oktat csoportosan és egyénre szabva is. Emellett speech coachként fontos előadásokra, beszédekre készít fel embereket. Eszköztárában a világ karizmatikusabb előadóinak modelljei, és az NLP leghatékonyabb kommunikációs elemei szerepelnek.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/bolya-imre.jpg

Bolya Imre

Inspirációs előadó, tréner

Debreczeni Barnabás
CEO, Shinrai
https://www.linkedin.com/in/bdebreczeni/
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/debreczeni-barnabas.jpg

Debreczeni Barnabás

CEO, Shinrai

Földházi Csaba
Partnerkapcsolati igazgató, agilis tréner, ShiwaForce.com Zrt.
https://www.linkedin.com/in/foldhazi/

Csaba első jótanácsa, hogy mindig készen kell álljunk a változásra. A nyitottság és rugalmasság, a felhasználói és ügyféligényekhez alkalmazkodás ma már alapvető feltétele a jól végzett munkának .

A ShiwaForce.com igazgatójaként azon dolgozik, hogy gazdaságos és profitábilis online jelenlétet alkosson csapatával nagyvállalati partnerei számára. Csaba tapasztalatai szerint az ügyfélélmény megalkotása vezeti át a nagyvállalatokat digitális transzformáción. 

Több éve tart agilis tréningeket a legváltozatosabb összetételű csapatok számára. Néhány órás bevezetőktől a rendszeres tréningekig, néhány fős teamektől a nagyvállalati közép-és felsővezetőkön át a 30 fős külföldi egyetemista csoportokig sokféle összetételű és mélységű oktatást szervez és vezet agilis coachként.

Csaba hobbija az IoT: minden távolról vezérelhető eszköz, tárgy és lehetőség érdekli.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/foldhazi-csaba.jpg

Földházi Csaba

Partnerkapcsolati igazgató, agilis tréner, ShiwaForce.com Zrt.

Kalmár Elvira
Go Beyond Projekt, Alapító
https://www.linkedin.com/in/elvira-kalm%C3%A1r-5b74661a/

Szervezet filozófus és gyakorlati szervezetfejlesztő szakember, tapasztalatát külsős és belsős szervezetfejlesztőként, organisation design szakemberként szerezte. Az elmúlt 15 évben dolgozott hazai start-up-ok, KKV-k, családi vállalkozások fejlesztésében, nagyvállalatok szervezetfejlesztőjeként, hazai (SZMT) és nemzetközi szakmai szervezetek (EODF) vezetőjeként. Vezetői tapasztalattal is rendelkezik, indított saját vállalkozásokat is, ezek közül a KAPTÁR közösségi iroda alapítására a legbüszkébb. Nagyvállalati vezetőként Magyar Telekom munkatársainak és szervezetének fejlesztéséért felelt, beleértve a kultúra- és vezetőfejlesztést, az elismerés és a teljesítmény motivációs rendszerét, a tehetségek kiválasztásának és fejlesztésének eszközrendszerét, szervezeti egységek működés-fejlesztésének javítását, szervezet design-ját és ezeknek a változáskezelését. 35 fős csapatával a nagyvállalaton belüli önszerveződést is megvalósították. A Go Beyond Projekttel a szervezeti evolúcionistáknak hasznos gyakorlati eszközök átadására képzési programokat kínál: megközelítésében és munkájában a megoldásfókuszú, evolúciós-szemléletű szervezetfejlesztést és design-t oktatja. Mottója: “Minden változik, ami él.” – a változások, transzformációk támogatójaként (akár egyéni, akár szervezeti) értékvezérelt, bevonáson és az elismerésen alapuló, megoldás és erőforrás fókuszú munkával támogatja azokat, akikkel egy időre együtt utazik.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kalmar-elvira.jpg

Kalmár Elvira

Go Beyond Projekt, Alapító

Kovács Gergely
Üzletág-igazgató, tulajdonos, kommunikációs szakember, HPS Group
https://www.linkedin.com/in/gergely-kovacs-9b416912/

Gergely 16 éve dolgozik a kommunikációs szakmában, az utóbbi 10 évben jelentős szerepe volt a HPS Group új kommunikációs üzletágainak kialakításában. Az elmúlt 20 évben kipróbálta magát informatikusként, kereskedelmi pilótaként és környezetkutatóként is.

Munkája mellett főiskolákon tart előadásokat vizuális kommunikációról és nagyvállalatok vezetőit készíti fel a legújabb prezentációs trendekből.

A folyamatos tanulás és új területek megértése, megismerése inspirálja. Legújabb kutatási területe az Augmented Reality és Virtual Reality, számtalan megvalósult projekttel a háta mögött kezdett PHD-zni ebben a témában.

 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kovacs-gergely.jpg

Kovács Gergely

Üzletág-igazgató, tulajdonos, kommunikációs szakember, HPS Group

Németh György Valentin
alapító - PROgile.eu, stratégiai vezető és program menedzser - SAFeAgilist
https://www.linkedin.com/in/valentin-nemeth-pmp-s4a/

Működési hatékonyság fókuszú üzleti tanácsadásból indult vezető, aki számos nagyvállalat strukturális, működési és kulturális reformjában vett részt átfogó felelősséggel. Nyolc évig az E.ON németországi központjában, majd a magyar leányvállalatnál irányított reorganizációs programokat, illetve informatikai szervezeti egységeket. Alapvető szerepe volt a cégcsoport agilis transzformációjában. Ezen tudását nemzetközi szinten kamatoztatja számos ügyfél támogatásában, illetve széles közönség előtt nyitva álló meetupok során. Célorientált működésében az üzleti hatékonyság elérése és a vállalati kultúra színvonal emelkedése motiválja.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/09/Nemeth-Valentin-foto.jpg

Németh György Valentin

alapító - PROgile.eu, stratégiai vezető és program menedzser - SAFeAgilist

Kinek ajánljuk?

 • Gyakorlott és újonnan kinevezett vezetőknek, vezetési tanácsadóknak, akik meg akarnak felelni a digitális világ kihívásainak.
 • Cégtulajdonosoknak és vállalkozóknak, akiket aggaszt az üzlet felgyorsult ritmusából fakadó bizonytalanság.
 • Olyanoknak, akik inspirációt és alkotó közeget keresnek ahhoz, hogy a napi dilemmáikra megoldást találjanak, és szeretnének egy izgalmas szakmai közösségbe tartozni.
 • Akik keresik a lehetőséget, hogy első kézből ismerjék meg élvonalbeli vezetők tapasztalatait, és a téma legjobb hazai szakembereivel vitathassanak meg üzleti és vezetői kérdéseket.

A képzés tematikája


 • A képzés első moduljában megismerkedsz a tanulótársaiddal, a képzésvezetővel és a KÜRT Akadémia képzési logikájával. Megtudod, hogyan tanulhatsz a legtöbbet szakértőinktől és társaidtól, segítünk kiaknázni a peer learningben rejlő lehetőségeket.

  Az első négy szakértő megismertet a legfontosabb globális és lokális üzleti trendekkel, bemutatja a technológiai innováció felforgató természetét. Együtt körüljárjuk, hogy lehet felkészülni az exponencialitásra. Érteni fogod, hogy a digitális technológia által felpörgetett változási hullámokat vagy meglovagolod vagy el fognak sodorni. A modul végére nem lesz már számodra kérdés, hogy melyik opciót válaszd.

  INTRO ÉS CSAPATÉLMÉNY

  • Gáspár-Hidasi Eszter Képzésvezető
   Business Modell Innovation szakértő
   Honnan jössz, hova tartasz?
   Ismerkedés a képzéssel és egymással
  • Küllői Péter Elnök, Igazgatósági tag
   Bátor Tábor Alapítvány, Tate Múzeum
   Keynote
   Körkép - Vitruvius

  Technológia és kultúra. Üzlet és befektetés

  • Simó György Ügyvezető partner 
   Day One Capital Fund Management
   HOL A GYÉMÁNT KELET-EURÓPÁBAN?
   TECHNOLÓGIAI BEFEKTETÉSEK MAGYARORSZÁGON ÉS A RÉGIÓBAN
  • Csanda Gergely Marketing vezető, Talentuno
   AGILITÁS - AHOGY A START-UPOK LÁTJÁK

 • Ebben a modulban bemutatjuk, hogy mi az a vállalati működési modell, amiben megfér egymás mellett a lineáris növekedést mutató folyamatos fejlesztés és az exponencialitás lehetőségét hordozó felforgató innováció. A modellt bimodális működésnek neveztük el.

  Tanulunk agilitásról, és megmutatjuk, hogy léphetsz a folytonos kísérletezés, alkalmazkodás, tanulás útjára, ami a siker kulcsa a digitális korban. Megtapasztalhatod a Scrum, a Lean és a Lean startup alapelveit elméletben és gyakorlatban. A modul végére biztosan fogsz mozogni ezen irányítási módszerek kereteiben, és el tudod dönteni, hogy vállalatodnál milyen típusú feladatra milyen eszközrendszert érdemes alkalmazni és miért.

  Design Thinking

  • Bogár Bence Experience designer
   Az ötlettől a megvalósításig
   tervezői szemléletű gondolkodással

  Agilitás és Scrum

  • Kovach Anton Alapító, CEO, ShiwaForce.com 
   Bimodális alapok
   Agilitás és SCRUM

  Lean startup

  • Vityi Péter Alelnök, IVSZ, ügyvezető, KÜRT Akadémia 
   Lean startup módszertan az innovációban

  Lean

  • Kelemen Béla Business Excellence VP
   MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
   Döntsük le a mítoszokat.
   Lean módszerek finomítása az olajiparban

  BMC

  • Gáspár-Hidasi Eszter Képzésvezető
   Business Modell Innovation szakértő
   BUSINESS MODEL CANVAS ÉS
   LEAN STARTUP CANVAS A GYAKORLATBAN

 • Az Exponenciális technológiák modulban mélyebben megérted a digitalizáció hajtóerejét, megtudod, hogy az utóbbi évtizedekben milyen tényezők együtt állása hozta el a negyedik ipari forradalmat. Bemutatjuk, hogy mi a jelentősége az analóg folyamatok digitalizálásának, hogy hol keletkezik a digitális adat, és mit tudunk vele kezdeni. Feloldjuk az "adat az új olaj" mítosz körüli félreértéseket.

  Szakértőink bemutatják a legfontosabb exponenciális technológiákat, koncentrálva az üzleti relevanciájukra. A modul végére könnyedén el fogsz igazodni a divatos technológiai buzzwordök között és érteni fogod, hogy melyik technológia milyen helyzetben lehet segítségedre vállalati kihívásaidban.

  Digitalizáció és Big Data

  • Vityi Péter Alelnök, IVSZ, ügyvezető, KÜRT Akadémia 
   Digitalizáció
  • Nagy-Rácz István Alapító és senior partner,
   Dmlab, Képzésvezető, KÜRT Akadémia
    
   Data for Business

  Internet of Things és AR/VR

  • Erki Szabolcs Társalapító, vezető, Hard Code
   IoT és Ipar4.0
  • Kovács Gergely Üzletág-igazgató, tulajdonos, kommunikációs szakember
   HPS Group
   Kiterjesztett és Virtuális Valóság

  Blockchain és Mesterséges Intelligencia

  • Raskó László Stratégiai vezető, Shinrai
   Blockchain üzleti lehetőségei.
   Kriptovaluták és blokklánc alapú üzleti modellek
  • Szirtes Gábor Kutatás fejlesztési igazgató Ott-ONE  
   Az AI elveszi a munkánkat? -
   Mesterséges intelligencia az üzlet szolgálatában

 • Lean a gyakorlatban

  • Szalay Csaba Partner, lean coach
   Lean Enterprise Institute
   Sikáljuk el ezt is, vagy inkább megoldjuk végleg?
   A lean szemlélet és szisztematikus problémamegoldás
   ereje a mindennapi vezetői gyakorlatban

  Agilis csapat, agilis vezető

   • Tanács Lajos Alapító, ügyvezető
    Wunderplan Kft.
    Agilitás a gyakorlatban: harctéri
    tapasztalatok az agilis menedzsmentről

  A vezető testtudata - terepgyakorlat

   • Németh Péter Harcművészet oktató, 11Mester
    A harcos ébredése

 • Az utolsó modulban a saját vezetői fejlődésedre koncentrálunk. Megnézzük, hogyan lehetsz jó vezető a digitális korban, különböző generációkból, különböző tribe-ok tagjaiból álló csapatok élén. Foglalkozunk önismerettel, tudatos és tudatalatti viselkedési mintákkal, vezetői jelenléttel, karizmával és vezetői csúcsteljesítménnyel, formaidőzítéssel. 

  Saját élményekkel, terepgyakorlatokkal, prezentációs helyzetekkel adunk lehetőséget arra, hogy az egyéni változási utadon elindulj. 

  Generációk a munkahelyen

  • Tari Annamária Klinikai pszichológus, pszichoterapeuta 
   XYZ: A millenálisok működése, generációk kölcsönhatása a szervezetben

  Vezetői csúcsteljesítmény

  • Lénárt Ágota Sportpszichológus, Magyar Olimpiai Csapat 
   Téthelyzetben csúcsformában: Sportpszichológia a gyakorlatban

  Vezetői hatás a vállalati kultúrára

  • Szvetelszky Zsuzsa Szociálpszichológus, pletykakutató, MTA 
   A pletyka szerepe szervezetek agilizálásában

  Vezetői önismeret

  • Martin Hajdu György Coach, tréner, szervezetfejlesztő 
   Önismeret és önazonosság – a kiemelkedő teljesítmény X-faktora
  • Dr. Márky Ádám Életmódorvostan szakorvos, Longevity Project co-founder 
   Érzelmi agilitás: a megengedés, elfogadás, elengedés útja

  Hatásgyakorlás színpadon

  • Bolya Imre Inspirációs előadó, tréner 
   Vezető szerepben közönség előtt: a karizmatikus előadó titkai

Hallgatóink mondtákGódor Sándor

ÜgyvezetőEzerszín KFT

A KKV-k nem tudják, hogy mit nem tudnak. A KÜRT Akadémia Agilis vezető képzése pont ebben segített. Képet kaptunk arról, hogy milyen lehetőségeink vannak, milyen módszerek, technológiák érhetők el, és ezek mire jók.

Miért minket válassz?

 • Módszertan és tudás mellett szemléletet és kontextust is adunk képzéseinken. Arra buzdítunk ezzel, hogy teszteld az eszköztárad határait, állj kritikusan az új ismeretekhez, és értsd meg, melyik módszer mikor alkalmazható.
 • A legjobb hazai szakemberekkel dolgozunk, akiknek komoly üzleti vagy világszínvonalú akadémiai múltja van azon a területen, amelyen oktat.
 • A nyílt képzések mellett évek óta vállalati tanácsadással, agilis és digitális transzformációval foglalkozunk a legkülönbözőbb szervezeteknél, ezért valós képünk van arról, milyen munkaerőpiaci igényeik vannak a vállalatoknak.
 • Szenvedélyünk az oktatás-fejlesztés, ezért tíz éve dolgozunk azon, hogy szakemberekből, érdeklődőkből, gondolkodókból álló kreatív, tenni akaró közösséget formáljunk, több mint ezer fős alumni és oktatói közösségünk is ezt bizonyítja.


A képzés részletei

2 félév, 18 alkalom, 72 óra*

a képzés indulása:
2020. április 23.
jelentkezési határidő:
2020. április 22.
képzési alkalmak:
csütörtökönként

14-18 óra közt

szükséges képzettség:
érettségi
helyszín:
CEU

1051 Budapest, Nádor utca 9.

részvételi díj:
750.000 Ft + ÁFA

* a változtatás jogát
fenntartjuk

Tóth Kata Termékfejlesztési vezető
Érdeklődöm! Jelentkezem!

Kedvezmények

Kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból az alábbi esetekben:

 • Early bird: 15% kedvezmény január 26-ig
 • Helyszíni jelentkezés esetén rendezvényeinken: 5% kedvezmény
 • Csoportos jelentkezés (4 vagy több fő): 10% kedvezmény.
 • Alumni tagként: 15% kedvezmény

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!Ajánlott képzéseink

Intelligent Marketing

2 félév, 17 alkalom, 68 óra*
Képzés indulás: 2020. április 22.

Az újkori marketingszakemberek feladata komplex, egyszerre van szükségük az ügyfélközpontú marketing megközelítés széles megértésére és mély tudásra egyes szakterületeken. A jelen legjobb és a jövő legkeresettebb marketingesei azok, akik specialistából T-tudású szakemberré tudnak válni.

Scrum Master Alapok

2 nap, 16 óra*
Képzés indulás: 2020. április 7. (online)

A Scrum Master tréningünk során eljuttatunk az agilis alapoktól a bevezetés gyakorlatáig. Általános képet kapsz a legfontosabb szerepekről, eseményekről, dokumentumokról, sőt áttekintést adunk az agilis működés skálázásáról. Ez utóbbi kifejezetten érdekes lehet nagyvállalati környezetben.

HR 4.0

5 alkalom, összesen 20 óra*
Képzés indulás: 2020. ősz

A digitalizáció üzleti és szervezeti kihívásainak kezelése megkívánja a gyors HR-reakciót az átalakuló vállalatban megjelenő új igényekre, jelenségekre. A klasszikus HR ismeretek mellett ezért elengedhetetlen, hogy egy stratégiai HR partner naprakész tudással rendelkezzen a legújabb trendekről, eszközökről.
Akik minket választottak