Online

Restart Business

Az elmúlt pár hónapban a legtöbb közép- és felsővezető válságmenedzsment üzemmódba kapcsolt: minden tudását és energiáját az üzlete és munkatársai megóvására fordította. Reagált a folyamatosan változó piaci- és ügyfélkörnyezetre, és irányban tartotta vállalatát. Először is: gratulálunk, hogy jól vettétek ezeket az előtte soha nem tapasztalt akadályokat!

Most arra hívunk, hogy a KÜRT Akadémia Restart Business képzésén készüljünk fel együtt a további kihívásokra! Sajátítsd el velünk az agilis változásmenedzsment eszközrendszerét!

Vizsgáljuk meg közösen, hogy mely stratégiák voltak a legkifizetődőbbek, hogy melyek azok az agilis vezetői eszközök, amelyekkel a bizonytalanságban is biztonságot nyújtva, transzparensen és strukturáltan tudtok irányítani. Keressük meg, hogy hogyan lehet a mostani gazdasági válságban is vállalkozásfejlesztésben gondolkodni: üzletet szerezni és új lehetőségekre lelni, miközben munkavállalóink biztonságérzetére és a szervezetfejlesztésre is tekintettel vagyunk.

Fontos: A képzés elsősorban kis- és középvállalkozások vezetőinek szól. Olyanoknak, akik új, stabil, idő- és válságálló vállalkozást szeretnének indítani és olyanoknak, akik szeretnék a már működő vállalkozásukat új (ismét csak idő és válságálló) alapokra építeni. A képzési alkalmak mellett további heti 2-3 óra felkészülés szükséges.

A képzés során:

 • segítünk beazonosítani az üzleti modelledben rejlő lehetőségeket, és megvizsgáljuk, hogy rejt-e bármilyen buktatót a terved,
 • megmutatjuk, hogy miként érdemes kitett helyzetben szcenáriókat tervezni, priorizálni,
 • végigrágjuk azokat a módszereket, melyeket a változásmenedzsment során alkalmazni érdemes,
 • éles példákon, friss és valós, hazai esettanulmányokon keresztül begyakoroljuk ezeket a módszereket,
 • egy külön konzultációs alkalmakon testreszabott segítséget nyújtunk saját üzleti kihívásaid kezelésében.

A vírusválság során vállalatvezetőként egyszerre szembesülhettetek a válság keresleti, kínálati, szervezeti és technológiai kihívásaival. A képzés célja, hogy az agilis kríziskezelés eddig használt elemeit (ismert és tudatos működés) kibővítve képesek legyetek magatok és a szervezet számára tartós változásmenedzselési gyakorlatokká és ezzel konkrét üzleti előnnyé alakítani, mindezt a vállalkozásfejlesztés és szervezetfejlesztés szem előtt tartásával.

Jelentkezés: minden jelentkezőtől előzetesen egy néhány mondatos státuszt fogunk kérni arról, hogy milyen aktuális üzleti környezetben keresi a további lehetőségeket, és a bővülés vagy a fennmaradás útjait. Így tudjuk garantálni, hogy minden résztvevő számára hasznos tartalmat tudunk adni.

 


Jelenleg Live online formátumban zajlanak a képzéseink!

A vírushelyzetre való tekintettel és a jelenlegi hatósági szabályozásoknak megfelelően, csak Live online formátumban futnak képzéseink. A vírushelyzethez igazodva, az aktuális előírásokat és ajánlásokat folyamatosan figyelve reméljük, hogy tavasszal újra tantermi, és amennyiben szükséges, Live online formában is folytathatjuk és indíthatjuk el képzéseinket.

Szakértők

Mizsei Szabolcs
Digitális transzformációs szakértő, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/szabolcsmizsei/

Közgazdász, a digitális transzformációs és szervezeti agilitás programok szakértője.

Több mint két évtizedes tapasztalatot szerzett az információtechnológiai iparágban rendszerintegrátori, digitális termékfejlesztési és különböző menedzsment szerepkörökben. Szakterülete a technológiai alapú innováció és a lean/agilis módszertanok gyakorlati alkalmazása. 

A Széchenyi István Szakkollégium „digitális közgazdaságtan” kurzus oktatója.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/mizsei-szabolcs.jpg

Mizsei Szabolcs

Digitális transzformációs szakértő, KÜRT Akadémia

Vityi Péter
Alelnök, IVSZ, ügyvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/peter-vityi-25a5054/

Villamosmérnök, startup vállalkozó, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének alelnöke, 27 év informatikai tapasztalattal. Vezetőként dolgozott a Microsoft Corporation-nél, 7 évig a nagyvállalti üzletágat, majd 7 évig a helyi Microsoft leányvállalatot vezette. Ezután 3 évig a Microsoft müncheni regionális központjában dolgozott a nagyvállalati területért felelős COO-ként. Két éve az IVSZ elnökségi tagja, az Informatikai tagozat vezetője, az IVSZ alelnöke. Fő területe a digitális gazdaság, exportképesség – ezen a területeken rendszeres konferencia előadó. Jelenleg a KÜRT Akadémia és egy startup vállalkozás vezetése mellett a Digitális Jólét Programhoz tartozó Digitális Export stratégia kialakításának szakmai vezetője.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Vityi-Péter.jpg

Vityi Péter

Alelnök, IVSZ, ügyvezető, KÜRT Akadémia

Gáspár-Hidasi Eszter
Business Model Innovation szakértő
https://www.linkedin.com/in/eszter-g%C3%A1sp%C3%A1r-hidasi-37117725/

Eredeti szakmája informatikus, de gyorsan eltérült az üzlet felé, így mindig ezen két terület határán tevékenykedett. 10 évet dolgozott a Microsoft magyar leányvállalatánál, ahol az eleinte még nem is igen létező KKV üzletágban kezdett dolgozni. Az üzletág növekedésével itt 2-3 évente mindig akadt egy-egy olyan új terület, ahol fejlődhetett – az utolsó években a KKV telesales csapat szakmai irányítását végezte.

Majd egy nagy váltással a következő 10 évre multitól magyar KKV-hoz, KKV ügyfelekről nagyvállalati ügyfelekre váltott: az IPR-Insights szoftvereszköz-gazdákodással foglalkozó cég operatív vezetője majd üzletfejlesztési igazgatója lett.

Mindeközben vágott bele a CEU-n egy MBA diploma megszerzésébe, ahol lehetősége volt az üzleti modellek fejlesztésének módszereit egy Independent Study keretében feldolgozni. Ekkor találkozott először a Business Model Canvas-szal, amit azóta több üzleti terv elkészítésekor is sikerrel alkalmazott. Például amikor az IPR-Insights CEE régiós terjeszkedésének üzleti tervét készítette, mellyel a cég sikerrel vont be összesen 430 millió forint kockázati tőkét egy Jeremie alapból.

2016-tól oroszlánrészt vállalt az IVSZ tagkezelési folyamatainak megújításában és az azokat kiszolgáló IT infrastruktúra modernizációjában.

2019-20-ban a KÜRT Akadémia Agilis vezetők a digitális korban képzésének vezetője volt. Jelenleg szabadúszó szakértőként üzleti folyamatok kialakítását és azok digitalizációját érintő projektekben tevékenykedik.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Gáspár-Hidasi-Eszter.png

Gáspár-Hidasi Eszter

Business Model Innovation szakértő

Kelemen Béla
Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
https://hu.linkedin.com/in/b%C3%A9la-kelemen-a6ab4481

Pályáját a BME-n kezdte, kutatónak készült, mígnem a rendszerváltás őt is elsodorta, és üzleti pályára kényszerítette. Közel 25 év alatt az olajipar szinte valamennyi területén dolgozott itthon és külföldön egyaránt, irányított kőolajfinomítókat, vezetett kereskedelmi szervezetet, de mindig visszatért az olajipar legnagyobb kihívásához, az értéklánc teljes optimalizáláshoz. Ma főállásban szeretné jobbá tenni a világot a Lean módszerek elterjesztésével mind a kőolaj finomításban, mind az élet más területein.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kelemen-bela.jpg

Kelemen Béla

Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.

Argalász Attila
Vezető tréner, tanácsadó szakpszichológus, improvizációs színész – játékmester
https://www.linkedin.com/in/argal%C3%A1sz-attila-b2410a77/

Több mint 25 éve foglalkozik felnőttképzéssel. Hivatásos katonaként korábban a katonai felsőoktatásban is dolgozott, 2006 óta vállalati környezetben szervezetfejlesztési folyamatokat támogat vezető tréner, tanácsadó és coach szerepkörökben. A pandémiás időszakban egyéni segítő konzultációkat tart vezetőknek, online karitatív önsegítő csoportos műhelyt indított és a playback improvizációs színházi műfajt társaival modifikálva online előadásokat szervez.

Szakmai és személyes érdeklődésének központi területe a reziliencia és a hozzá kapcsolódó készségek, melyek a VUCA világ és a COVID hatások időszakában különös jelentőséggel bírnak.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2020/06/AA2019-2.jpg

Argalász Attila

Vezető tréner, tanácsadó szakpszichológus, improvizációs színész – játékmester

Kinek ajánljuk?

 • Vezetőknek, akik hatékonyak voltak a változásmenedzsmentben az elmúlt pár hónapban, de szeretnének felkészülni a következő időszak kihívásaira, és struktruáltan ránézni arra, hogy mit csináltak jól és mit lehetne javítani a stratégiájukon.
 • Felsővezetőknek, cégtulajdonosoknakvállalkozóknak, akiknek közvetlenül cégvezetési feszültséget okozott a válság.
 • Olyanoknak, akiknek nincs a kezükben a megfelelő eszköz arra, hogy felmérjék az aktuális üzleti potenciáljukat és hatékonyan ugorják meg a válság okozta  kihívásokat.
 • Azoknak, akik látják, hogy a klasszikus tervezési folyamatok most haszontalanok, mégis stabilitást szeretnének.
 • Mindazoknak, akiknek nincs idejük kísérletezgetni, azonnali megoldásokat keresnek.
 • A képzés nem iparágspecifikus. Várjuk gyártó, kereskedő, banki és államigazgatási vezetők jelentkezését is. A képzés cégvezetők vagy C-szintű vezetők számára nyitott.

A képzés tematikája


 • Milyen stabil struktúrákra támaszkodhatunk egy nehezen tervezhető közegben? Reális cégstátus-értékelés és az ehhez kapcsolódó eszközrendszer megismerése, begyakorlása.

   

  • Gáspár-Hidasi Eszter Business Excellence Director, ShiwaForce.com
   Hol vagyok most? Mik az erőforrásaim az újrainduláshoz? 
  • Mizsei Szabolcs Digitális transzformációs szakértő KÜRT Akadémia
   Bevezetés és bemutatkozás

 • A kínálati vészhelyzet kezelése – Hol szakadt/hol szakadhat el a beszállítói láncom és hogy érdemes újraépíteni, hogy az kevésbé legyen kitett? Értéklánc reziliencia és analízis.

   

  • Kelemen Béla Business Excellence VP
   MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
   Ha bajban a BAU

 • Megváltozott-e a piacom, és ha igen, ez tartós-e? Értékajánlat, validáció, fogyasztói szokásváltozás, fogyasztó-központú (pull) termékfejlesztés a push helyett, lean start-up és design thinking eszközök alkalmazási lehetőségei a saját cégvezetési gyakorlatodban.

   

  • Vityi Péter Alelnök, IVSZ Ügyvezető, KÜRT Akadémia
   Megváltozott-e a piacom?

 • Mi zajlik valójában a cégnél, a menedzsmentemben? Agilis vezetési és szervezetfejlesztési technikák a gyakorlatban.

   

  • Argalász Attila Vezető tréner, tanácsadó szakpszichológus, improvizációs színész – játékmester
   Egyéni és szervezeti változásaink

 • Holnaptól hogyan integráljam az eddig tanultakat? Agilis menedzsment eszközök és mindset a gyakorlatban, backlog és célkijelölés, bimodalitás, vagyis BAU és fejlesztés összehangolása a céges működésben.

   

  • Mizsei Szabolcs Digitális transzformációs szakértő KÜRT Akadémia
   „Practice what you preach”

Miért minket válassz?

 • Módszertan és tudás mellett szemléletet és kontextust is adunk képzéseinken. Arra buzdítunk ezzel, hogy teszteld az eszköztárad határait, állj kritikusan az új ismeretekhez, és értsd meg, melyik módszer mikor alkalmazható.
 • A legjobb hazai szakemberekkel dolgozunk, akiknek komoly üzleti vagy világszínvonalú akadémiai múltja van azon a területen, amelyen oktat.
 • A nyílt képzések mellett évek óta vállalati tanácsadással, agilis és digitális transzformációval foglalkozunk a legkülönbözőbb szervezeteknél, ezért valós képünk van arról, milyen munkaerőpiaci igényeik vannak a vállalatoknak.
 • Szenvedélyünk az oktatás-fejlesztés, ezért tíz éve dolgozunk azon, hogy szakemberekből, érdeklődőkből, gondolkodókból álló kreatív, tenni akaró közösséget formáljunk, több mint ezer fős alumni és oktatói közösségünk is ezt bizonyítja.


A képzés részletei

3 hét, 5 alkalom, 15 óra, + egyéni konzultáció*

a képzés indulása:
A képzés megfelelő létszámú jelentkezés beérkezése után indul el, várhatóan április elején
részvételi díj:
168.000 Ft + ÁFA (50%-os bevezető ár)

* a változtatás jogát
fenntartjuk

Tasnády Fanni Projektmenedzser
Érdeklődöm! Jelentkezem!

Kedvezmények

Kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból az alábbi esetekben:

 • Helyszíni jelentkezés esetén rendezvényeinken: 5% kedvezmény.
 • Csoportos jelentkezés (4 vagy több fő): 10% kedvezmény.
 • Alumni tagként: 15% kedvezmény.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Minimum létszám

A képzésünket csak megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk el. Az adott képzési formát (live online/tantermi) is abban az esetben indítjuk el, ha az adott képzési formára megfelelő számú érdeklődő jelentkezik.

Nyilvántartási szám

B/2020/001149Ajánlott képzéseink

Agilis vezetők a digitális korban

2 félév, 18 alkalom, 72 óra*
Képzés indulás: 2021. március 25.

Egy agilis gondolkodású vezető érti a felforgató innováció természetét, időben felismeri a jelenlegi értékláncát átíró új versenytársakat, és megragadja a technológiában rejlő lehetőségeket.

Scrum Master Alapok

2 nap, 16 óra*
Képzés indulás: 2021. február 16.

A Scrum Master tréningünk során eljuttatunk az agilis alapoktól a bevezetés gyakorlatáig. Általános képet kapsz a legfontosabb szerepekről, eseményekről, dokumentumokról, sőt áttekintést adunk az agilis működés skálázásáról. Ez utóbbi kifejezetten érdekes lehet nagyvállalati környezetben.

HR 4.0

5 alkalom, összesen 20 óra*
Képzés indulás: 2021. április 15.

A digitalizáció üzleti és szervezeti kihívásainak kezelése megkívánja a gyors HR-reakciót az átalakuló vállalatban megjelenő új igényekre, jelenségekre. A klasszikus HR ismeretek mellett ezért elengedhetetlen, hogy egy stratégiai HR partner naprakész tudással rendelkezzen a legújabb trendekről, eszközökről.
Akik minket választottak