Filozófiánk

Olyan sebességgel változik a világ velünk, hogy egyetlen értelmes célt látunk magunk előtt: önmagunk és mások fejlesztését. A tanulás és a tanítás képes arra, amire kevés cél, hogy minden körülmények között érvényes maradjon.

Képzőink és résztvevőink partnerségére alapozó szakmai közösségeinkben keressük a válaszokat a digitális kor üzleti, szakmai és emberi kihívásaira. Képzéseinket evolúciós szemléletben fejlesztjük, iterálunk és változtatunk úgy, ahogy a környezetünk és az igények változnak. Dialógusban dolgozunk, a tanításból tanulunk mi magunk is. Kézműves igényességgel, tradíciók és újítások ötvözésével a legmodernebb egyéni és szervezeti elvárásokra szabott képzési portfóliót fejlesztünk, ezzel is kiterjesztve a klasszikus oktatási és szervezetfejlesztő intézmények, valamint a vállalati képzési modellek határait.

A jövő szakmáit tanítjuk, jövőálló szervezeteket építünk. Programjaink egyszerre adnak tárgyi tudást, és olyan szemléletet, aminek segítségével akkor is boldogulunk majd, amikor a tudás már elavult.

Alakítani szoktad és nem elszenvedni a változást? Figyeled, ahogy a semmiből tűnnek fel fiatal startupok és képesek egy egyszerű ötletből akkora gazdasági és társadalmi profitot kihozni, amilyet szakképzett csapatok hosszú évek munkájával nem tudnak? Érezted már, hogy nem érted a fiatalokat, a munkatársaidat, a vevőidet, a tulajdonosaidat, netán önmagad? Iratkozz fel hírlevelünkre, gyere el nyílt eseményeinkre, ismerkedj meg velünk, hogy kiderüljön, teremthetünk-e jelentős szakmai hasznot, élményt egymás számára.

Vegyük fel a kapcsolatot, hogy megtudjuk, adhatunk-e iránytűt neked a XXI. században, ahol a változás már nem csak állandó, de tempója könnyen elsodor.

Kürti Tamás

tulajdonos, intézményvezető