Digitális transzformáció

Agilis-digitális átállás: elbuksz vagy felemelkedsz?

Digitális transzformációs programunk szerteágazó és sokszínű tudásunk és gyakorlati tapasztalatokra épülő tudásunk legjavát egyesíti. A program sikerének alapja egyszerű: elfogadjuk, hogy minden vállalat transzformációja egyedi. Ez tesz minket alkalmassá a legnagyobb magyar nagyvállalatok, középvállalatok, befektetői csoportok és nemzetközi leányvállalatok átállásának sikeres támogatására.

Közös munkánk során nem szabványokra és merev eljárásokra építünk, hanem az adott üzlet adottságainak mélységi és közös megértésére.

Több szintű szervezeti intervencióink módszertani, stratégiai és szervezetfejlesztési alapjai bevált, élő tapasztalatokra épülnek.  A folyamatok és a termékek egyszerre és empirikusan fejleszthetők.  A sikeres digitális átállás szintézise a kísérletező tanulásnak, a stratégia közös áthangolásának, a szervezeti rugalmasság növelésének, de középpontjában mindig az ügyfeleknek adott érték áll. Mindez együttesen a digitális transzformáció. Ez a digitális átállás sikerreceptje, ami a változás kontrolljában tartja a menedzsmentet, míg a változás mélysége biztosítja a jövedelemtermelés folyamatosságát.

Szakértők

Vityi Péter
Alelnök, IVSZ, ügyvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/peter-vityi-25a5054/

Villamosmérnök, startup vállalkozó, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének alelnöke, 27 év informatikai tapasztalattal. Vezetőként dolgozott a Microsoft Corporation-nél, 7 évig a nagyvállalti üzletágat, majd 7 évig a helyi Microsoft leányvállalatot vezette. Ezután 3 évig a Microsoft müncheni regionális központjában dolgozott a nagyvállalati területért felelős COO-ként. Két éve az IVSZ elnökségi tagja, az Informatikai tagozat vezetője, az IVSZ alelnöke. Fő területe a digitális gazdaság, exportképesség – ezen a területeken rendszeres konferencia előadó. Jelenleg a KÜRT Akadémia és egy startup vállalkozás vezetése mellett a Digitális Jólét Programhoz tartozó Digitális Export stratégia kialakításának szakmai vezetője.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Vityi-Péter.jpg

Vityi Péter

Alelnök, IVSZ, ügyvezető, KÜRT Akadémia

Kürti Tamás
Intézményvezető, tulajdonos
https://hu.linkedin.com/in/tamaskurti

Második generációs vállalkozó, a KÜRT Akadémia intézményvezetője, tulajdonosa. Agilitás és digitalizáció fókuszú felsővezetői és stratégiai programokat vezet. Érdeklődésének középpontjában az emberi természet és a technológiai hatékonyság együttműködése áll. Korábban a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. kutatás-fejlesztés üzletágát vezette, előtte az USAnotebook.com stratégiai vezetőjeként dolgozott. Egyetemi diplomáját műszaki menedzsment témában vállalkozás szakirányon, másoddiplomáját szervezetfejlesztés és coaching területen innovatív csapatok fejlesztése témában szerezte. Társadalmi felelősségvállalásának része volt a KÜRT Alapítványi Gimnázium vezetésének megújítása, valamint a Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület megalapítása 2009-ben, amelynek azóta elnökségi tagja. Eredményei elismeréseképp beválasztottak a Family Business Network International Next Generation vezetésébe 2010-ben, valamint a European Family Businesses szövetség elnökségébe 2011-ben. Mindhárom szervezetben tulajdonos-vezetői tapasztalatcsere programokat vezet azóta is.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kurti-tamas.jpg

Kürti Tamás

Intézményvezető, tulajdonos

Jókay Gábor
Szervezetfejlesztő, coach, vezető HR tanácsadó
https://hu.linkedin.com/in/gaborjokay

Jókay Gábor közgazdász, szervezetfejlesztő, diplomás coach, HR tanácsadó. Nagyvállalati HR szakértőként (AT&T, Ericsson), majd HR igazgatóként (Aventis Pharma) dolgozott, mielőtt a tanácsadás és a szervezetfejlesztés felé fordult. 2005-től 8 évig volt az Aon Hewitt magyarországi irodájának vezető tanácsadója, valamint a vezetésfejlesztési és teljesítménymenedzsment szakterületek szakmai irányítója, átfogó HR tanácsadási és szervezetfejlesztési projektek vezetője. 2015-től a KÜRT Akadémia szervezetfejlesztési projektjeiért felel, ezek szakmai fejlesztésében és implementálásában vesz részt. Legtöbbször vezetőkkel dolgozik, coachként, tanácsadóként, trénerként. Segíti őket abban, hogy tudatosabb, hatékonyabb, jobb vezetőkké váljanak és olyan szervezeteket építsenek, ahová szeretnek tartozni az emberek.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/jokay-gabor.jpg

Jókay Gábor

Szervezetfejlesztő, coach, vezető HR tanácsadó

Kovach Anton
Alapító, CEO, ShiwaForce.com
https://hu.linkedin.com/in/anton-kovach

Kovach Anton több mint két évtizedes vezetői tapasztalattal rendelkezik az agilitás, a Lean és Lean Startup módszertanok gyakorlati alkalmazásában.

A ShiwaForce.com digitális termékeket és megoldásokat szállító, két évtizedes nagyvállalati ügyféltapasztalattal rendelkező, közel 100 fős, startup szellemiségű vállalat. A ShiwaForce.com saját fejlesztésű vállalati működési modellje menedzsment módszertani innováció, egyben a vállalat fenntartható piaci versenyelőnyének garanciája is. Digitális termékeikkel és szolgáltatásaikkal a hazai bank- és biztosítási szektor nagyvállalatai, többek között az OTP Csoport, a Magyar Telekom, az MKB, Magyar Posta és az Erste Bank üzleti igényeit szolgálják ki nap mint nap.

Anton meggyőződése, hogy a gyors és sikeres alkalmazkodás, a nyitott, emberközpontú vállalatvezetés, a folyamatos tanulásra és változásra való nyitottság megtanulható és átadható, ezért évek óta menedzsment tréningeken osztja meg az agilitásról és a Lean módszertan alkalmazásáról szerzett tapasztalatait.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/kovach_anton.jpg

Kovach Anton

Alapító, CEO, ShiwaForce.com

Kelemen Béla
Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
https://hu.linkedin.com/in/b%C3%A9la-kelemen-a6ab4481

Pályáját a BME-n kezdte, kutatónak készült, mígnem a rendszerváltás őt is elsodorta, és üzleti pályára kényszerítette. Közel 25 év alatt az olajipar szinte valamennyi területén dolgozott itthon és külföldön egyaránt, irányított kőolajfinomítókat, vezetett kereskedelmi szervezetet, de mindig visszatért az olajipar legnagyobb kihívásához, az értéklánc teljes optimalizáláshoz. Ma főállásban szeretné jobbá tenni a világot a Lean módszerek elterjesztésével mind a kőolaj finomításban, mind az élet más területein.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kelemen-bela.jpg

Kelemen Béla

Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.

Monostori Brigitta
Szervezetfejlesztő, coaching pszichológus, team-coach
https://www.linkedin.com/in/monostori-brigitta-38025160/

Öt évig belső tréneri feladatokat látott el, szervezetfejlesztési gyakorlatát egy szolgáltatási szektorban működő multinacionális vállalatban alapozta meg. 2010 óta szervezet- és
üzletfejlesztési területen dolgozik. Tanácsadóként kis- és középvállalatok, startupok, multinacionális vállalatok és családi vállalkozások fejlesztésében is részt vesz. Ügyfeleit
elsősorban abban segíti, hogy erőforrásaikra építve a kívánt hatást érjék el környezetükben.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/monostori-brigitta.jpg

Monostori Brigitta

Szervezetfejlesztő, coaching pszichológus, team-coach

Orbán Gergely
Szervezetfejlesztő, coach, team-coach
https://www.linkedin.com/in/ogergo/

Vezető, coach, szervezeti coach szerepekben dolgozik. KKV szervezetekben, komplex hazai és nemzetközi projektekben 15 év vezetői tapasztalata van, 5 év szervezet- és kultúrafejlesztési projektekben, és 3 év egyéni coaching folyamatokban.

Személyesen az lelkesíti, amikor az egyéni magabiztosság, a kölcsönös bizalom és a sikerélmény új minőségei fokozatosan beépülnek a szervezet mindennapi életébe és új, tudatosabb, fenntarthatóbb működés jön létre. Amikor teheti, párhuzamosan dolgozik vezetőkkel és a csapataikkal. A vezetői coaching folyamatban a vezető sikerére és gyakorlatias szemléletére, a team coaching folyamatban a csoport tanulására helyezi a hangsúlyt. Ez a párhuzamosság katalizálja a kultúra érését, valamint a szervezet fejlődését.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/orban-gergely.jpg

Orbán Gergely

Szervezetfejlesztő, coach, team-coach

Bíró Tamás
Business Architect & Agilis Transzformációs szakértő - KÜRT Akadémia, Társalapító - Barion
https://hu.linkedin.com/in/birotom

Az elektronikus fizetési piac felforgatására készülő Barion alapítója és marketingigazgatója. Mérnökként végzett a Nottingham Trent University-n, a főiskola alatt barátaival megalapította a webfejlesztéssel foglalkozó Sense/Net-et, amelyből a Barion kivált. Az internet megjelenésétől kezdve foglalkozik webfejlesztéssel és elektronikus kereskedelemmel, eleinte annak műszaki, később üzleti, elsősorban marketing aspektusaira koncentrált. A Barion mellett hobbiként a Lean és Agile szemléletek, valamint a SCRUM evangelizációjával foglalkozik, és szüntelenül meg akarja változtatni az emberek gondolkodását. Nézetei szerint csak a szabad, kritikus és tudományos gondolkodás viszi előre az emberiséget. Szereti provokálni az embereket. Szerinte a SCRUM lényege az agilis filozófia, a gondolkodásmód, amelynek átadására az oktatás során nagy hangsúlyt fektet. Mesterei között megtalálható maga Ken Schwaber, a SCRUM egyik kitalálója. Szabadidejében egzotikus ételeket főz és latin táncokat tanul.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/biro-tamas.jpg

Bíró Tamás

Business Architect & Agilis Transzformációs szakértő - KÜRT Akadémia, Társalapító - Barion

Mizsei Szabolcs
Digitális transzformációs szakértő, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/szabolcsmizsei/

Közgazdász, a digitális transzformációs és szervezeti agilitás programok szakértője.

Több mint két évtizedes tapasztalatot szerzett az információtechnológiai iparágban rendszerintegrátori, digitális termékfejlesztési és különböző menedzsment szerepkörökben. Szakterülete a technológiai alapú innováció és a lean/agilis módszertanok gyakorlati alkalmazása. 

A Széchenyi István Szakkollégium „digitális közgazdaságtan” kurzus oktatója.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/mizsei-szabolcs.jpg

Mizsei Szabolcs

Digitális transzformációs szakértő, KÜRT Akadémia

Program elemei


  • Itt a közös üzleti-szervezeti diagnózis után megteremtjük a digitális-agilis átalakulás módszertani és humán alapjait. A munka megvalósulhat általános alapozó, vagy módszertanok és szerepkörökre specializált képzések formájában. Ennek a fázisnak az a célja, hogy megteremtse a szélesebb, üzleti-szervezeti beavatkozások alapjait.


  • Itt alkalmazott eszköz a folyamatoptimalizálás és a digitális termékfejlesztés üzleti tanácsadói és agilis coaching támogatása, illetve az országban egyelőre egyedülálló az un. enterprise agilis coaching szolgáltatásunk.


  • A digitális transzformáció jelentős szervezet-fejlesztési kihívás, melynek során a beavatkozások egyéni, csoportos és szervezeti szintjei közötti egyensúlyt is biztosítani. Ennek megfelelően egymásra épülő diagnosztikai, képzési, intervenciós és agilis szervezetfejlesztési támogatást biztosítunk. A fejlesztés elsődleges célja a sikeres agilis szervezeti transzformáció fázisolt, egymásra épülő támogatása. Minden szolgáltatásunk ciklusos, egymásra épülő és adaptív, akár már megindított belső vagy külső fejlesztési impulzusokra épülhet.

?>

Miért minket válassz?

Transzformációs megközelítésünket azért választják ügyfeleink, mert a sikeres átálláshoz szükséges négy komponens egységében dolgozunk velük. Tartós partnerkapcsolataink alapja, hogy az adott iparágra, saját üzleti modellre és stratégiára hangolva, a kiválasztott üzleti igényekre végzünk együttes beavatkozásokat.  Igazi előnyünk az, hogy a digitalizáció eredményei az első fázistól kézzelfoghatóak, hasznosíthatóak vevőink számára.  Kiemelt hangsúlyt fektetünk az üzletmenet folyamatosságára. Nem tervezünk éven túlmutató felkészülési fázisokkal, ehelyett a konkrét üzleti-technológiai kihívásokra építve támogatjuk a szervezet változását, hozzuk ki a csapatokból a bennük lévő eredményeket a digitálisban, alapozva és fejlesztve a meglévő képességeiket, ahogy azok itt és most velük vannak.Kérj díjmentes konzultációtAjánlott képzéseink

Product Owner

2 nap, 16 óra*
Képzés indulás: 2021. január 26.

A Product Owner tréning célja az agilis és Scrum keretrendszer bemutatása, ezen belül a PO szerephez szükséges elmélet és gyakorlat átadása.

Scrum Master Alapok

2 nap, 16 óra*
Képzés indulás: 2021. február 16.

A Scrum Master tréningünk során eljuttatunk az agilis alapoktól a bevezetés gyakorlatáig. Általános képet kapsz a legfontosabb szerepekről, eseményekről, dokumentumokról, sőt áttekintést adunk az agilis működés skálázásáról. Ez utóbbi kifejezetten érdekes lehet nagyvállalati környezetben.

Agilis vezetők a digitális korban

2 félév, 18 alkalom, 72 óra*
Képzés indulás: 2021. március 25.

Egy agilis gondolkodású vezető érti a felforgató innováció természetét, időben felismeri a jelenlegi értékláncát átíró új versenytársakat, és megragadja a technológiában rejlő lehetőségeket.
Akik minket választottak