FAMILY BUSINESS


Generációváltás ajtócsapkodás nélkül

A magyar családi vállalatok különleges helyet foglalnak el a hazai és a globális gazdaságban is: a GDP kb. 70%-át, a munkahelyek kb. 50%-át adják, a gazdasági válság során is stabilan működtek, és türelmes befektetőnek számítanak, mivel vezetőik évtizedekre előre terveznek. Ugyanakkor a családi vállalatok értékeinek megőrzése törékeny egyensúlyt kíván: az utódlás során rengeteg vállalat megtorpanhat növekedésében vagy tönkremehet. Nekik szóló programjainkon speciális igényeikre szabott támogatást kapnak ebben a nehéz, de fontos folyamatban.

Szakértőink teremtették meg a hazai family business közösségeket, jól ismerik a hazai és külföldi utódlási történetek nagy részét, sőt ezek támogatásában is van tapasztalatuk. Legyen szó alapítók és utódok alternatíváiról, tulajdonosi vagy menedzsment irányokról, egy speciális szakterületen való tanácsadásról, a legfelkészültebb szakemberekkel állunk a feladathoz.

KIKNEK AJÁNLJUK?

  • Magyar családi vállalkozások alapítóinak és a vállalkozásban dolgozó családtagoknak
  • Vezetőknek, akik családi vállalkozásai épp családi vállalatokká válnak
  • Az utódlás közelében lévő vállalkozó családoknak.

Szakértőink

Részletes bemutató:

Töltsd le PDF áttekintőnket!

Family Business programunk testreszabott, az anyagban egy rövid áttekintést találsz

Letöltés

Emailben kérem!

Add meg az email címed, és mi elküldjük Neked

!
Az üzenet sikeresen elküldve!
×

Referenciáink:

„

Olyan csapatot kerestünk, akiket a család erősebb tagjai sem esznek meg reggelire. A folyamat során megismertük az egyéni felelősségvállalás fontosságát, és eszközöket kaptunk ahhoz, hogy kilépjünk a saját szabotázs szituációinkból. Végig biztonságban éreztem magam, akkor is, amikor nagyon személyes, családi helyzetekről beszéltünk.”

Szommerné Egyed Linda, ügyvezető igazgató
Fino-Food Kft
„

Tapasztalatom szerint a fenntartható Family Business tervezés és kivitelezés területén egyedül álló tudással bír a KÜRT Akadémia, ami sok hasonszőrű tulajdonos számára biztosít lehetőséget, hogy generációkon átívelő boldog, sikeres és felelős családi vállalatot építsenek.”

Egyed Barna, logisztikai igazgató
Fino-Food Kft
„

Már tudunk hátradőlve beszélgetni üzletről a családban. Nem várunk egymástól teljesíthetetlent, de az akadályokon áttaszigáljuk egymást.
A legnagyobb eredmény, hogy kimondjuk, amikor máshogy gondolkodunk, és ez elindítja bennem a szűk keresztmetszetek feloldását.”

Bodrogai Ferenc, ügyvezető, fő tulajdonos
Nord-Paper

KÉRDÉSED VAN?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

!
!
!
Kérjük töltsd ki helyesen a mezőket!