2020 – te hol csatlakozol be?

2020 február 4.

Képzéseinkkel igyekszünk lefedni azokat az IT és business területeket, ahol a munkaerőpiaci igények lehagyták a kínálatot. Arra törekszünk, hogy nálunk mindenki elsajátíthassa a jövő szakmáit és készségeit. A nagyobb képzéseket tavasszal és ősszel is elindítjuk, a kétnapos programokat az érdeklődés alapján akár többször is.

Idén ezekből a programokból szemezgethetsz:

Agilis vezetők a digitális korban

A vállalati digitalizációt egészében értő vezetőket, vezető jelölteket, HR szakembereket képzünk - az átalakuló szervezetek belső innovátorait. Globális trendektől, szervezeti és menedzsment iskolákon át egészen az egyéni lehetőségekig végigvesszük a legfontosabb témákat.

HR 4.0

HR vezetőket és HR Business Partnereket készítünk fel specifikusan azokra a kihívásokra, amiket megváltozott szakmájuk és velük szembeni elvárások okoznak. Ízekre szedjük azokat a tévhiteket, amik a HR szakma és az alkalmazott technológia ütközéséről szólnak.

Intelligent Marketing

Valódi T-tudású marketing szakembereket képzünk, akik stratégiában gondolkoznak, adat alapú döntéseket hoznak, ismerik a digitális és közösségi marketing eszközöket és szerepüket, adatok alapján értik meg az ügyfeleket és fejlesztik a kommunikációt és szolgáltatásokat.

IOT for Business

A fenti példák nemcsak külföldön elérhetőek, hanem már Magyarországon is létezik gyakorlat. Sok cég még nem áll készen arra, hogy AI eszközökkel is biztosítsa piaci helyzetét, hiszen az új technológiák beemelése a mindennapokba nem triviális és egyszerű. A tavaly elkészített felmérésünk szerint a vállalatok fejlődésének két legfontosabb akadálya: a szakemberek és általában a technológiai ismeretek hiánya: 

Data Science

Ha egy szervezetben hiányoznak az üzlet és technológia nyelvét egyaránt beszélő hídemberek, nem fog megvalósulni az adat alapú működés. Az egyetlen olyan képzést kínáljuk Magyarországon, ami kezdők számára ad stabil technológiai alapokat az adatprojektek minden területén: tervezés, adatgyűjtés, tárolás, elemzés, vizualizáció.

AI Technológia

Abban a cégben, ahol a termék/szolgáltatás már digitális, és rengeteg a rendelkezésre álló adat, ott már most érdemes gépi tanulás megoldásokkal kísérletezni. Képzésünk az elemzésben stabil IT alapokkal rendelkező digitális tehetségek számára kiváló továbbtanulási lehetőség.

Scrum Master alapok, Scrum Master haladó, Product Owner

Három intenzív tréning azoknak, akik az agilis működés főszereplői akarnak lenni. Hallgatóink az elméleti alapozás mellett rengeteg esettanulmányt és best practice-t kapnak, szerepükre specifikusan felkészítő gyakorlatokkal.

Design Thinking tréning

Ezen a tréningen azt tanulhatod meg, hogyan fejleszthetsz a nulláról valamit, ráadásul a lehető legkisebb ráfordítással. A kreativitás, ügyfélközpontú problémamegoldás és empátia módszertana két napban, egyik legnépszerűbb szakértőnkkel.

2020 február 4.

Hozzászólások

Comments are closed.