Agilitás a HR szemszögéből

A technológia diszrupciója elérte a HR szakmát is, hiszen részben a HR feladata átsegíteni a céget a szükséges kultúraváltáson. Egyre több piaci tapasztalat születik arról, hol vannak a buktatók, és mik a jó megoldások a recruitment, továbbképzés, vezetőfejlesztés és szervezeti kultúraváltás terén. 

PROGRAM 

Kelliár Zsolt (egyik CEO, alapító – Talentuno): Agile Recruitment

Az agilis munkafolyamatok egyre több vállalat tech csapatában hoztak sikereket, így nem csoda, hogy a munkaerő-felvétellel küzdő cégek a HR és toborzási folyamataikban is kacsingatnak a módszertan felé. Kelliár Zsolt, a közösségi toborzáson alapuló magyar startup alapítója és ügyvezetője a recruitment szakma kihívásaira keres megoldásokat, válaszokat az agilitásban. Előadásában összehasonlítja a jelenlegi, vállalatok által működtetett folyamatokat az agilis módszertannal, és rávilágít azokra a pontokra, ahol hatékony, rugalmas, technológiától vezérelt és skálázható lépéseket lehet kialakítani.

Magyar Miklós (HR szakértő és tanácsadó): Sikerre vivő vezetői kompetenciák és szemlélet

Az agilitás nem a ceremóniák üres ismételgetését jelenti. Ez egy szemléletmód, sőt értékrendszer, amit az ügyfelekkel és munkatársakkal együtt képviselnie, gyakorolnia, támogatnia kell a vezetőknek. A vezetők szerepe kiemelkedő, sikerre vihetik vagy földbe állíthatják az agilis átállást, agilis működést. Magyar Miklós az elmúlt 15 évben számos szervezetet és vezetőt támogatott HR oldalról magyarországi és nemzetközi szinten, többek között agilisan működő szoftverfejlesztői csapatokat is, ennek a tapasztalatát hozza el meetupunkra.

Vityi Péter (CEO – KÜRT Akadémia, alelnök - IVSZ): Fenntartható tehetségmenedzsment

A meglévő lojális és tehetséges munkatársak továbbképzése és megtartása legalább akkora feladat, mint a jó új jelöltek megszerzése. A változásokkal szembeni passzív vagy aktív ellenállás leépítése csak úgy lehetséges, ha a munkavállalókat is érdekeltté tesszük a végeredmény elérésében, és minden eszközzel támogatjuk szakmai felkészültségüket.

Beszélgetés és Q&A Monostori Brigitta (szervezetfejlesztő, coach, agilis transzformációs szakértő) facilitálásával

Hozzatok magatokkal minél több kérdést, mert végre olyanok fognak válaszolni rá, akik láttak már sikeres agilis átállást és javítottak ki elbaltázottat. 

Szakértők

Monostori Brigitta
Szervezetfejlesztő, coaching pszichológus, team-coach
https://www.linkedin.com/in/monostori-brigitta-38025160/

Öt évig belső tréneri feladatokat látott el, szervezetfejlesztési gyakorlatát egy szolgáltatási szektorban működő multinacionális vállalatban alapozta meg. 2010 óta szervezet- és
üzletfejlesztési területen dolgozik. Tanácsadóként kis- és középvállalatok, startupok, multinacionális vállalatok és családi vállalkozások fejlesztésében is részt vesz. Ügyfeleit
elsősorban abban segíti, hogy erőforrásaikra építve a kívánt hatást érjék el környezetükben.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/monostori-brigitta.jpg

Monostori Brigitta

Szervezetfejlesztő, coaching pszichológus, team-coach

Magyar Miklós
HR szakértő és tanácsadó
https://www.linkedin.com/in/magyarm/

Miklós 15 éves szakmai tapasztalatát olyan nemzetközi nagyvállalatoknál szerezte, mint a GE, Xerox, Wizz Air. A HR számos szakmai területén és több iparágban is dolgozott, az elmúlt 10 évben pedig regionális felelősségű vezetői munkakörökben támogatott szervezeteket, vezetőket, csapatokat.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/09/Magyar-Miklós.jpg

Magyar Miklós

HR szakértő és tanácsadó

Kelliár Zsolt
CEO & Co-Founder, Talentuno
Több mint tíz év tapasztalattal rendelkezik multinacionális vállalatok operációs és növekedési projektjeinek menedzselésében. A BT-nél első kézből tapasztalta meg a nagymértékű növekedéssel együtt járó toborzási kihívásokat. Zsolt igazi tech guru, saját szoftverfejlesztő cége mellett a Talentuno crowdsourcing recruitment platform egyik alapítója és ügyvezetője. Célja a toborzási iparág megreformálása, és a cégek számára egy, az állandóan változó toborzási igényekre agilisan reagáló folyamat létrehozásának elősegítése. 
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/09/Kelliár-Zsolt.jpg

Kelliár Zsolt

CEO & Co-Founder, Talentuno

Vityi Péter
Ügyvezető partner
https://www.linkedin.com/in/peter-vityi-25a5054/

Villamosmérnök, startup vállalkozó, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének alelnöke, 27 év informatikai tapasztalattal. Vezetőként dolgozott a Microsoft Corporation-nél, 7 évig a nagyvállalti üzletágat, majd 7 évig a helyi Microsoft leányvállalatot vezette. Ezután 3 évig a Microsoft müncheni regionális központjában dolgozott a nagyvállalati területért felelős COO-ként. Két éve az IVSZ elnökségi tagja, az Informatikai tagozat vezetője, az IVSZ alelnöke. Fő területe a digitális gazdaság, exportképesség – ezen a területeken rendszeres konferencia előadó. Jelenleg a KÜRT Akadémia és egy startup vállalkozás vezetése mellett a Digitális Jólét Programhoz tartozó Digitális Export stratégia kialakításának szakmai vezetője.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Vityi-Péter.jpg

Vityi Péter

Ügyvezető partner

Kinek ajánljuk?

  • HR szakértőknek
  • Vállalatvezetőknek, tulajdonosoknak
  • Az agilis transzformáció change agent-jeinek, bármi szerepeljen is a névjegyükön. 


Ajánlott képzéseink

Agilis vezetők a digitális korban

2 félév, 18 alkalom, 72 óra*
Képzés indulás: 2021. október 28.

Egy agilis gondolkodású vezető érti a felforgató innováció természetét, időben felismeri a jelenlegi értékláncát átíró új versenytársakat, és megragadja a technológiában rejlő lehetőségeket.

Intelligent Marketing

2 félév, 17 alkalom, 68 óra*
Képzés indulás: 2021. november 3.

Az újkori marketingszakemberek feladata komplex: egyszerre van szükségük az ügyfélközpontú marketingmegközelítés széles megértésére, folyamatosan változó marketing technology ismeretekre és mély tudásra egyes szakterületeken. Specialistából kell T-tudású szakemberré válniuk – ebben támogatja őket a mi képzésünk.