Csúcsteljesítmény Gyorstalpaló Meetup

időpont: 2022. szeptember 22., 19:00 - 20:30

helyszín: CEU Budapest - 1051 Budapest, Nádor utca 15.

A meetup ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Regisztrálok!

 

Másfél óra alatt belekóstolhatsz azokba a sportpszichológiai eszközökbe, amelyek mentálisan támogatják az olimpikonokat a csúcsteljesítmény elérésében, téged pedig abban, hogy az üzleti életben nagy nyomás alatt is a legtöbbet hozd ki magadból.  

Lénárt Ágota, az Olimpiai Eszköztár Topvezetőknek képzésünk vezetője, olimpiai bajnokok sportpszichológusa vezet végig téged a gyakorlatorientált meetupon azokon az eszközökön, amelyeket a képzésen részletesen is megismerhetsz. A példákat a nyári világversenyekről hozza – aktuális és izgalmas eseteken keresztül leshetsz be a kulisszák mögé. 

Milyen sportpszichológiai eszközöket mutatunk be neked? 

  • relaxáció 
  • autogén tréning 
  • mentáltréning 
  • figyelemfókusz 
  • stratégia és taktika 
  • csapatmunka és vezetői önismeret  

Ha a meetupon megismert módszerekben szeretnél elmélyedni, akkor jelentkezz a szeptember 30-án induló, Olimpiai Eszköztár Topvezetőknek képzésünkre! Ha a meetupon jelentkezel be, akkor 15% kedvezményt biztosítunk a képzés díjából. 

Szakértők

Lénárt Ágota
Sportpszichológus, Magyar Olimpiai Csapat
https://hu.linkedin.com/in/%C3%A1gota-l%C3%A9n%C3%A1rt-3112b391

Lénárt Ágota pszichológus, pszichoterapeuta, tanár, sportlövő szakedző, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának tanszékvezető docense. 1987 óta dolgozik a mindenkori Magyar Olimpiai Csapattal, a sportolók lélektani felkészítésével foglalkozik. A 2012-es olimpia előtt mintegy harminc sportolót készített fel, többek között Berki Krisztiánt, Gyurta Dánielt, Risztov Évát, Kulifai Tamást, Karakas Hedviget, Csonka Zsófiát és Bognár Richárdot.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/lenart-agota.jpg

Lénárt Ágota

Sportpszichológus, Magyar Olimpiai CsapatAjánlott képzéseink