Üzleti stratégiatervezés

A képzés részletei

a képzés indulása:
Zártkörű céges képzés formájában, megbeszélés alapján
részvételi díj:
295.000 Ft + Áfa
Juhász Dániel Ügyfélkapcsolati munkatárs
Érdeklődöm! Jelentkezem!

* a változtatás jogát fenntartjuk

Vállalkozásod már legalább két éve folyamatosan mozgó célpontra lő?

A makrokörnyezeti bizonytalanságok (járványhelyzet, háború, hirtelen jogszabályváltozások, adórendszer-átalakítások, inflációs nyomás stb.) következtében számos nehézséggel kell szembenéznünk. Állandó problémát jelent a munkaerőhiány, a csapatok megtartása, a közös célok hiánya, az újratervezett beszállítói láncok és munkakörnyezetek kezelése.

Sokszor fordultok hozzánk azzal a kéréssel, hogy szedjünk csokorba és adjunk a kezetekbe egy olyan működő keretrendszert, ami − akár negyedévente − képes visszaadni az alkalmazkodás és a támogató vezetői kontroll lehetőségét. 

Ezt a képzést éppen ezért hoztuk létre.

Nincs más dolgod, csak behozni azt az igazi, vezetői dilemmát, elakadást, kihívást, amit szeretnél azonnal megoldani. Célunk az, hogy a képzés végére mindenki egy kész megoldási tervvel távozzon. Ezt a célt hetente dedikált konzultációs lehetőségekkel támogatjuk.

 

A képzést a saját üzleti modelled (Business Model Canvas) és értékláncod elemzésével (Lean) indítjuk, majd szakértői konzultációkkal megtámogatva végigkísérünk az új lépések kidolgozásának folyamatán. A kidolgozott stratégia megvalósítására megtanuljuk gyakorlatban alkalmazni az OKR rendszerét (Objectives and key results célkitűzési rendszer).

Fontos: a képzés akkor hozhat igazi változást számodra, ha a képzési alkalmakon kívül heti 2-3 órát a feladatokra tudsz fordítani.

A képzés kiscsoportos, maximum létszám: 12 fő.

A képzés során:

 • segítünk beazonosítani az üzleti modelledben rejlő lehetőségeket, és megvizsgáljuk, hogy rejt-e bármilyen buktatót a terved;
 • megmutatjuk, hogy miként érdemes kitett helyzetben szcenáriókat tervezni, priorizálni;
 • végigrágjuk azokat a módszereket, melyeket a változásmenedzsment során alkalmazni érdemes;
 • éles példákon, friss és valós, hazai esettanulmányokon keresztül begyakoroljuk ezeket a módszereket;
 • egy külön konzultációs alkalmakon testreszabott segítséget nyújtunk saját üzleti kihívásaid kezelésében.

Jelentkezés: minden jelentkezőtől előzetesen egy néhány mondatos státuszt fogunk kérni arról, hogy milyen aktuális üzleti környezetben keresi a további lehetőségeket, és a bővülés vagy a fennmaradás útjait. Így tudjuk garantálni, hogy minden résztvevő számára hasznos tartalmat tudjunk adni.

Milyen üzleti kihívásokkal érkeztek hozzánk eddigi hallgatóink?

 • Portfólióbővítés: szolgáltatásfejlesztés, termékfejlesztés, termékbevezetés.
 • Munkafolyamatok optimalizálása: hatékonyságnövelés.
 • Működésbeli kihívások: személyügyi és üzleti rizikók feltárása.
 • Üzletfejlesztési lehetőségek feltárása.

Szakértők

Mizsei Szabolcs
Ügyvezető igazgató, MEHI; Digitális transzformációs szakértő és képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/szabolcsmizsei/

Közgazdász, a digitális transzformáció és szervezeti agilitás szakértője. Jelenleg a Magyar Energiahatékonysági Intézet ügyvezető igazgatója. 

Több mint két évtizedes tapasztalatot szerzett az információtechnológiai iparágban rendszerintegrátori, digitális termékfejlesztési és különböző menedzsment szerepkörökben. Szakterülete a technológiai alapú innováció és a lean/agilis módszertanok gyakorlati alkalmazása. 

A Széchenyi István Szakkollégium „digitális közgazdaságtan” kurzus oktatója.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/mizsei-szabolcs.jpg

Mizsei Szabolcs

Ügyvezető igazgató, MEHI; Digitális transzformációs szakértő és képzésvezető, KÜRT Akadémia

Vityi Péter
Partner, szenior stratégia és digitalizációs szakértő
https://www.linkedin.com/in/peter-vityi-25a5054/

Villamosmérnök, a KÜRT Akadémia szenior tanácsadó partnere, 33 év informatikai tapasztalattal. Vezetőként dolgozott a Microsoft Corporation-nél, 7 évig a nagyvállalti üzletágat, majd 7 évig a helyi Microsoft leányvállalatot vezette. Ezután 3 évig a Microsoft müncheni regionális központjában dolgozott a nagyvállalati területért felelős COO-ként. Dolgozott startup vállalkozóként, 7 évig volt az Informatikai Vállalkozásük szövetségének alelnöke, az Informatikai tagozat vezetőjeként. A Digitális Jólét Program Export stratégia kidolgozásában szakmai vezetőként vett részt. 2016-ban csatlakozott a KÜRT Akadémiához, melyet 2018 és 2023 között vezetett. Jelenleg a KÜRT Akadémia szenior partnere, vezetési, stratégiai és digitális transzformációs területek szakértője.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2023/04/Vityi_peter.jpg

Vityi Péter

Partner, szenior stratégia és digitalizációs szakértő

Kelemen Béla
Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
https://hu.linkedin.com/in/b%C3%A9la-kelemen-a6ab4481

Pályáját a BME-n kezdte, kutatónak készült, mígnem a rendszerváltás őt is elsodorta, és üzleti pályára kényszerítette. Közel 25 év alatt az olajipar szinte valamennyi területén dolgozott itthon és külföldön egyaránt, irányított kőolajfinomítókat, vezetett kereskedelmi szervezetet, de mindig visszatért az olajipar legnagyobb kihívásához, az értéklánc teljes optimalizáláshoz. Ma főállásban szeretné jobbá tenni a világot a Lean módszerek elterjesztésével mind a kőolaj finomításban, mind az élet más területein.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kelemen-bela.jpg

Kelemen Béla

Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.

Kürti Tamás
Intézményvezető partner
https://hu.linkedin.com/in/tamaskurti

Második generációs vállalkozó, a KÜRT Akadémia intézményvezetője, tulajdonosa. Vállalatok első és felsővezetőivel, tulajdonosaival dolgozik stratégiai és irányítási hatékonyságuk, együttműködésük, értékteremtésük jelentős fejlesztésén. Érdeklődésének középpontjában az emberi természet és a technológiai hatékonyság együttműködése áll. 

Korábban a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. kutatás-fejlesztés üzletágát vezette, előtte az USAnotebook.com stratégiai vezetőjeként dolgozott. Egyetemi diplomáját műszaki menedzsment témában vállalkozás szakirányon, másoddiplomáját szervezetfejlesztés és coaching területen innovatív csapatok fejlesztése témában szerezte. 

Társadalmi felelősségvállalásának része volt a KÜRT Alapítványi Gimnázium vezetésének megújítása valamint a Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület megalapítása 2009-ben, amelynek azóta elnökségi tagja. Eredményei elismeréseképp beválasztottak a Family Business Network International Next Generation vezetésébe 2010-ben, valamint a European Family Businesses szövetség elnökségébe 2011-ben. Mindhárom szervezetben tulajdonos-vezetői tapasztalatcsere programokat vezet azóta is.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kurti-tamas.jpg

Kürti Tamás

Intézményvezető partner

Csanda Gergely
Retention Marketing vezető, Shapr3D; Marketingtanácsadó, Talentuno
https://www.linkedin.com/in/gergely-csanda/

Gergely karrierjét a The Nielsen Companynál és a Research Internationalnél (most a Kantar csoport része) kezdte, ahol sokéves tapasztalatot szerzett adatelemzésben és piackutatásban. Később részt vett a Sony Mobile és az NN Insurance újramárkázásában. Erősen hisz az adatvezérelt marketing szemléletben és évek óta agilis módszer szerint vezeti csapatait. 2019 óta Growth Marketinggel foglalkozik magyar alapítású, budapesti elit tech startupoknál.

Gergely rendszeresen előad a Budapesti Corvinus Egyetemen és a KÜRT Akadémián is, ahol a Digitális Innováció képzés vezetője.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/csanda-gergely.jpg

Csanda Gergely

Retention Marketing vezető, Shapr3D; Marketingtanácsadó, Talentuno

Kinek ajánljuk?

 • Vezetőknek, akik hatékonyak voltak a változásmenedzsmentben az elmúlt pár hónapban, de szeretnének felkészülni a következő időszak kihívásaira, és strukturáltan ránézni arra, hogy mit csináltak jól, és mit lehetne javítani a stratégiájukon.
 • Felsővezetőknek, cégtulajdonosoknakvállalkozóknak, akiknek közvetlenül cégvezetési feszültséget okozott a válság.
 • Olyanoknak, akiknek nincs a kezükben a megfelelő eszköz arra, hogy felmérjék az aktuális üzleti potenciáljukat, és hatékonyan ugorják meg a válság okozta  kihívásokat.
 • Azoknak, akik látják, hogy a klasszikus tervezési folyamatok most haszontalanok, mégis stabilitást szeretnének.
 • Mindazoknak, akiknek nincs idejük kísérletezgetni, azonnali megoldásokat keresnek.
 • A képzés nem iparágspecifikus. Várjuk gyártó, kereskedő, banki és államigazgatási vezetők jelentkezését is. A képzés cégvezetők vagy C-szintű vezetők számára nyitott.

A képzés tematikája


 • Milyen stabil struktúrákra támaszkodhatunk egy nehezen tervezhető közegben? Milyen eszközrendszer alkalmas arra, hogy a cégstátuszt reálisan mérjük fel? Hogyan tudom könnyen és transzparensen beazonosítani a cégem kitettségeit? Egy gyors bemutatkozást és képzésismertetést követően az első alkalommal mindenki nekifog saját vállalati BMC-je (Business Model Canvas) összeállításának, melyet a következő alkalomig kell véglegesíteni. Ehhez – csakúgy, mint a többi alkalom feladataihoz – igénybe lehet venni egyéni konzultációt.

   

  • Mizsei Szabolcs Digitális transzformációs szakértő és képzésvezető
   Bevezetés és bemutatkozás
  • Vityi Péter Alelnök IVSZ Ügyvezető és képzésvezetőKÜRT Akadémia
   Hol vagyok most? Mik az erőforrásaim az újrainduláshoz? 

 • Hol vannak az értékláncom rejtett kockázatai? Értéklánc-reziliencia és -analízis – valós esettanulmányokon keresztül, illetve a saját céges értéklánc felvázolásának segítségével tárjuk fel a rejtett kockázatokat.

   

  • Mizsei Szabolcs Digitális transzformációs szakértő és képzésvezető KÜRT Akadémia
   Értékáram elemzés

 • A képzési alkalmon a résztvevők által hozott saját stratégiai/üzleti problémákat azonosítjuk, elemezzük és alkalmazzuk a fejlesztési hipotéziseket, majd az adott fejlesztési célnak megfelelően validációs ciklusokat tervezünk. A képzési alkalmon továbbá a gyorsan változó piaci környezetben a Lean Startup eszközrendszer alkalmazásával ismerkednek meg.

   

  • Mizsei Szabolcs Digitális transzformációs szakértő és képzésvezető KÜRT Akadémia
   Lean módszertan és Business Model Canvas alkalmazások
  • Vityi Péter Alelnök, IVSZ Ügyvezető, KÜRT Akadémia
   Lean startup üzletfejlesztés

 • Mit takar az iteratív üzletfejlesztés? Értékajánlat, validáció, fogyasztói szokásváltozás, perszóna, fogyasztóközpontú (pull) termékfejlesztés a push helyett, lean startup és design thinking eszközök alkalmazási lehetőségei a saját cégvezetési gyakorlatodban.

   

  • Csanda Gergely MarketingvezetőTalentuno KépzésvezetőKÜRT Akadémia
   Agilis termékfejlesztési stratégia

 • Mi zajlik valójában a cégnél, a menedzsmentemben? Milyen lehetőségeket és kihívásokat rejt a szolgáló vezetés és a stratégiai vezetés? Hogyan azonosíthatom be és háríthatom el a hagyományos vezetésből nem ismert függőségeket és a blokkoló tényezőket? Agilis vezetési és szervezetfejlesztési technikák a gyakorlatban.

   

  • Kürti Tamás Intézményvezető, tulajdonos KÜRT Akadémia
   Egyéni és szervezeti változásaink

 • A hagyományos üzleti és szervezeti stratégiák legtöbbször a vezetői fiókok mélyén maradnak. Képzési alkalmunk célja, hogy a stratégia konkrét fejlesztési célokkal illeszthető, mérhető, lebontható célokká változzon, ami közben növeli az érintett munkatársak elköteleződését. Kitérünk a teljesítményértékelés és az OKR-ek kapcsolatára is.

   

  • Mizsei Szabolcs Digitális transzformációs szakértő és képzésvezető KÜRT Akadémia
   OKR rendszere - I. 
  • Vityi Péter Alelnök, IVSZ Ügyvezető, KÜRT Akadémia
   OKR rendszere - II. 

 • A záró esemény célja, hogy a fejlesztési terv kivitelezését és további fejlesztését a résztvevő vezetők önállóan végezhessék. A résztvevők a teljes képzés során a „chatham house” szabályai szerint végzik elemzői és visszajelzői tevékenységüket, azaz a képzés során elhangzó, a résztvevők munkahelyi dilemmáira vonatkozó információkat mindenki diszkréten kezeli majd – a képzésen kívül megoszthatnak információkat az ott elhangzottakról, de csupán úgy, hogy a forrás ne legyen beazonosítható.

   

  • Vityi Péter Alelnök, IVSZ Ügyvezető, KÜRT Akadémia
    „Practice what you preach” - I.
  • Mizsei Szabolcs Digitális transzformációs szakértő és képzésvezető KÜRT Akadémia
   „Practice what you preach” - II.

Miért minket válassz?

 • Módszertan és tudás mellett szemléletet és kontextust is adunk képzéseinken. Arra buzdítunk ezzel, hogy teszteld az eszköztárad határait, állj kritikusan az új ismeretekhez, és értsd meg, melyik módszer mikor alkalmazható.
 • A legjobb hazai szakemberekkel dolgozunk, akiknek komoly üzleti vagy világszínvonalú akadémiai múltja van azon a területen, amelyen oktat.
 • A nyílt képzések mellett évek óta vállalati tanácsadással, agilis és digitális transzformációval foglalkozunk a legkülönbözőbb szervezeteknél, ezért valós képünk van arról, milyen munkaerőpiaci igényeik vannak a vállalatoknak.
 • Szenvedélyünk az oktatás-fejlesztés, ezért tíz éve dolgozunk azon, hogy szakemberekből, érdeklődőkből, gondolkodókból álló kreatív, tenni akaró közösséget formáljunk, több mint ezer fős alumni és oktatói közösségünk is ezt bizonyítja.


A képzés részletei

a képzés indulása:
Zártkörű céges képzés formájában, megbeszélés alapján
részvételi díj:
295.000 Ft + Áfa
Juhász Dániel Ügyfélkapcsolati munkatárs
Érdeklődöm! Jelentkezem!

* a változtatás jogát fenntartjuk

Kedvezmények

Kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból az alábbi esetekben:

 • Helyszíni jelentkezés esetén rendezvényeinken: 5% kedvezmény.
 • Csoportos jelentkezés (4 vagy több fő): 10% kedvezmény.
 • Alumni tagként: 15% kedvezmény.

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Minimum létszám

A képzésünket csak megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk el. 

A képzés tantermi formában zajlik, oktatóink figyelme a helyszíni résztvevőkre korlátozódik. Csak abban az esetben fogadjuk el az online részvételt, ha a hallgató Budapesten kívüli helyszínen lakik és semmiképpen sem tudja megoldani a bejárást. Online becsatlakozás során a hallgató megfigyelőként, Zoomon keresztül követheti az eseményeket, vagyis a tantermi alkalmak valós idejű közvetítését.

Nyilvántartási szám

B/2020/001149Akik minket választottak