Online részvétellel 

FOGADÓÓRA: Agilis Transzformáció képzés

Időpont: 2021. március 31., 17:00-18:30

Helyszín: Zoom meeting, a fogadóóra linkjét a regisztráltaknak az esemény napján e-mailben küldjük el.

 

Azon gondolkozol, hogy jelentkezz az április 29-én induló Agilis Transzformáció képzésünkre, de még nem vagy biztos benne, hogy ezt keresed? Akkor ezt a fogadóórát neked találtuk ki! Ismerd meg a képzés vezetőjét, aki mesél a képzés felépítéséről és céljairól, és kérdezz az alumni hallgatóktól és a képzés projektmenedzserétől.  Az online fogadóórán kötetlenül beszélgethetsz a képzésről.

 

Program:

17:00-17:30 - Képzésbemutató

Németh Valentin, a képzés vezetője elmeséli nektek, hogy miként épül fel a képzés, mi a célja, kiknek érdemes jelentkezni, kiknek nem érdemes, mit várunk leendő hallgatóinktól, és miben fogja megváltoztatni a munkádat, szemléletedet az, amit itt tanulsz.

17:30-18:30 - Q&A - Kérdezz, és válaszolunk!

A képzést elvégzett hallgatók, a képzésvezető és a képzés projektmenedzsere áll rendelkezésetekre. Válaszolnak a technikai és elméleti kérdésekre, mesélnek tapasztalataikról.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Szakértők

Németh György Valentin
alapító - PROgile.eu, SAFe Program Consultant
https://www.linkedin.com/in/valentin-nemeth-pmp-s4a/

Működési hatékonyság fókuszú üzleti tanácsadásból indult vezető, aki számos nagyvállalat strukturális, működési és kulturális reformjában vett részt átfogó felelősséggel. Nyolc évig az E.ON németországi központjában, majd a magyar leányvállalatnál irányított reorganizációs programokat, illetve informatikai szervezeti egységeket. Alapvető szerepe volt a cégcsoport agilis transzformációjában. Ezen tudását nemzetközi szinten kamatoztatja számos ügyfél támogatásában, illetve széles közönség előtt nyitva álló meetupok során. Célorientált működésében az üzleti hatékonyság elérése és a vállalati kultúra színvonal emelkedése motiválja.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/09/Nemeth-Valentin-foto.jpg

Németh György Valentin

alapító - PROgile.eu, SAFe Program ConsultantAjánlott képzéseink