Online részvétellel 

FOGADÓÓRA: Agilis vezetők a digitális korban

Időpont: 2021. március 2., 17:00-18:30

Helyszín: Zoom meeting, a fogadóóra linkjét a regisztráltaknak az esemény napján e-mailben küldjük el.

 

A március 25-én induló Agilis vezetők a digitális korban képzésünkre jelentkezni elköteleződés. Időben, anyagilag is egy befektetés, amit csak annak érdemes vállalnia, aki valóban ezt keresi. Ezért szervezünk egy online fogadóórát a képzés vezetőjével, alumni hallgatókkal és a képzés projektmenedzserével, hogy kötetlen formában megismerhesd mit kínálunk, és feltehesd kérdéseidet.

 

Program:

17:00-17:30 - Képzésbemutató

Bródi Gábor, a képzés vezetője elmeséli nektek, hogy miként épül fel a képzés, mi a célja, kiknek érdemes jelentkezni, kiknek nem érdemes, mit várunk leendő hallgatóinktól, és miben fogja megváltoztatni a munkádat, szemléletedet az, amit itt tanulsz.

17:30-18:30 - Q&A - Kérdezz, és válaszolunk!

A képzést elvégzett hallgatók, a képzésvezető és a képzés projektmenedzsere áll rendelkezésetekre. Válaszolnak a technikai és elméleti kérdésekre, mesélnek tapasztalataikról.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálok!

Szakértők

Bródi Gábor
Marketing és menedzsment szakértő és stratégiai tanácsadó
https://www.linkedin.com/in/gabor-brodi-8182113/

Gábor tanácsadóként és nagyvállalati vezetőként értékesítési és marketing területen rendelkezik sokéves nemzetközi üzleti tapasztalattal.

Igazgatóként vezetett régiós üzleti egységet a TEVA gyógyszeripari cégnél, több száz millió dolláros bevételért felelve.

Stratégiai tanácsadóként többek között olyan cégeknek dolgozott, mint a Pfizer, Sanofi-Aventis, Béres, Coca-Cola, Avon, Intersport és Telenor. 

Számtalan változási és üzletfejlesztési kereskedelmi projektet vezetett sikerre, nemzetközi környezetben, multi-funkcionális csapatok élén. Olyan kihívásokban érzi igazán elemében magát, ahol jelentős változtatást szükséges végrehajtani üzleti modellben, értékteremtésben, folyamatokban és szervezeti felépítésben. A változások emberi oldala legalább annyira foglalkoztatja, mint az üzleti lehetőségek maximalizálása. 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/brodi-gabor.jpg

Bródi Gábor

Marketing és menedzsment szakértő és stratégiai tanácsadóAjánlott képzéseink