KÜRT Akadémia Live #2: Vészhelyzet vagy észhelyzet?

Avagy hogyan tehetjük rezilienssé magunkat és csapatunkat a vírusválság idején

Lemaradtál? Olvasd el blogunkban az összefoglalót, vagy nézd meg itt a teljes Live-ot: 

 

A vírusválság miatt a vállalatvezetőknek most különösen nagy nyomás mellett kell megőrizniük a kontrollt és a hatékonyságot. Vajon kik lehetnek erre képesek? Vannak könnyen alkalmazható technikák? A KÜRT Akadémia Live 2. alkalmán Byssz Róbert, a Philips globális transzformációs igazgatója, Kürti Tamás, a KÜRT Akadémia tulajdonos-intézményvezetője és Márky Ádám orvos, rezilienciakutató beszélgetnek, vitáznak, osztják meg saját tapasztalataikat az elmúlt hetekből.

Erről lesz szó:

  • Mondhatjuk, hogy a válság a legjobb rezilienciateszt?
  • Vezetőként hogyan tudom a – jelenleg távolról, otthonról dolgozó – csapatom tagjait együtt és egyenként rezilienssé tenni?
  • Mi volt az 5 legjobb döntés, amit meghoztatok az elmúlt 2 hétben?

Ezek a kérdések pár hete folyamatosan foglalkoztatják a cégvezetőket, és biztos válaszai valószínűleg senkinek sincsenek. Szakértőinkkel igyekszünk a már fellelhető adatok alapján a nagyobb összefüggések mellett a mindennapi, emberi vonatkozásokról is beszélgetni – fókuszunk az egyén, a kkv szektor és a nagyvállalat tengelyén fog folyamatosan mozogni.

Te is feltennéd a kérdésedet? Regisztrálj, hogy a zárt videókonferencián te is bekapcsolódhass a beszélgetésbe!

 

Mi az a KÜRT Akadémia Live?

Heti rendszerességű élő, online beszélgetéssorozat, ahol meghívott vendégekkel a vírushelyzet különböző aspektusait járjuk körül, hangosan morfondírozunk a fellelhető hard adatok és a kérdés soft vonatkozásai alapján.

 

Az online rendezvény ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött.

 

Szakértők

Byssz Róbert
Globális Transzformációs igazgató, Philips
https://www.linkedin.com/in/robertbyssz

Róbert életét végigkísérte a transzformáció. Korábban a legnagyobb magyar távközlési vállalat több transzformációjában vett részt, később vezette őket. 2013 óta a Philipsnél dolgozik, ahol előbb a kelet-közép-európai piac sales transzformációját vezette sikerrel, később ezen sikernek köszönhetően megbízták 3 éven át a globális értékesítési transzformáció vezetésével. Az értékesítésen túlmenően sokat foglalkozik a jövő munkahelyével, a digitális, agilis cégkultúra mozgató tényezőivel és általában azzal, hogy az egyéni és céges reziliencia milyen hatással van a digitális vagy agilis transzformáció sikerességére.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2020/04/Byssz_Robert.png

Byssz Róbert

Globális Transzformációs igazgató, Philips

Dr. Márky Ádám
Orvosigazgató, Longevity Project
https://www.linkedin.com/in/adammarky/

Dr. Márky Ádám a Longevity Project orvosigazgatója, a hazai vállalati mindfulness oktatás egyik úttörője. Fő érdeklődési területe a pszichológiai rugalmasság fejlesztésének szerepe a fenntartható vezetői teljesítményben és jóllétben.
Rendszeresen oktat kontextuális viselkedéstudományokat orvosoknak, orvostanhallgatóknak és pszichológusoknak.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/dr-marky-adam.jpg

Dr. Márky Ádám

Orvosigazgató, Longevity Project

Kürti Tamás
Intézményvezető partner
https://hu.linkedin.com/in/tamaskurti

Második generációs vállalkozó, a KÜRT Akadémia intézményvezetője, résztulajdonosa. Agilitás és digitalizáció fókuszú felsővezetői és stratégiai programokat vezet. Érdeklődésének középpontjában az emberi természet és a technológiai hatékonyság együttműködése áll. Korábban a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. kutatás-fejlesztés üzletágát vezette, előtte az USAnotebook.com stratégiai vezetőjeként dolgozott. Egyetemi diplomáját műszaki menedzsment témában vállalkozás szakirányon, másoddiplomáját szervezetfejlesztés és coaching területen innovatív csapatok fejlesztése témában szerezte. Társadalmi felelősségvállalásának része volt a KÜRT Alapítványi Gimnázium vezetésének megújítása, valamint a Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület megalapítása 2009-ben, amelynek azóta elnökségi tagja. Eredményei elismeréseképp beválasztottak a Family Business Network International Next Generation vezetésébe 2010-ben, valamint a European Family Businesses szövetség elnökségébe 2011-ben. Mindhárom szervezetben tulajdonos-vezetői tapasztalatcsere programokat vezet azóta is.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kurti-tamas.jpg

Kürti Tamás

Intézményvezető partnerAjánlott képzéseink

Agilis vezetők a digitális korban

2 félév, 18 alkalom, 72 óra*
Képzés indulás: 2021. október 28.

Egy agilis gondolkodású vezető érti a felforgató innováció természetét, időben felismeri a jelenlegi értékláncát átíró új versenytársakat, és megragadja a technológiában rejlő lehetőségeket.

Scrum Master képzés

6 alkalom, 36 óra*
Képzés indulás: 2021. október 26.

A Scrum Master képzésünk során eljuttatunk az agilis alapoktól a sikeres nemzetközi vizsgáig. Általános képet kapsz a legfontosabb szerepekről, eseményekről, dokumentumokról, helyzetgyakorlatokban próbálhatod ki magad, és a vizsgafelkészítő alkalmak mellett terepre is viszünk, ahol élesben tanulhatsz gyakorlott Scrum Masterektől.

Scrum Master Haladó

3 alkalom, 16 óra* (két egymást követő napon+vizsga)
Képzés indulás: 2021. május 25.

A Scrum Master tréningre épülő haladó programunkon óriási figyelmet szentelünk a legjobb gyakorlatoknak és helyzeteknek (lásd hallgatókat a Scrum Masterek további kihívásaira. A tréning végén helyszínt és infrastruktúrát biztosítunk egy nemzetközi Scrum Master vizsgához, amely egyszeri díját a képzés ára tartalmazza.