KÜRT Akadémia Live #2: Vészhelyzet vagy észhelyzet?

Avagy hogyan tehetjük rezilienssé magunkat és csapatunkat a vírusválság idején

Lemaradtál? Olvasd el blogunkban az összefoglalót, vagy nézd meg itt a teljes Live-ot: 

 

A vírusválság miatt a vállalatvezetőknek most különösen nagy nyomás mellett kell megőrizniük a kontrollt és a hatékonyságot. Vajon kik lehetnek erre képesek? Vannak könnyen alkalmazható technikák? A KÜRT Akadémia Live 2. alkalmán Byssz Róbert, a Philips globális transzformációs igazgatója, Kürti Tamás, a KÜRT Akadémia tulajdonos-intézményvezetője és Márky Ádám orvos, rezilienciakutató beszélgetnek, vitáznak, osztják meg saját tapasztalataikat az elmúlt hetekből.

Erről lesz szó:

  • Mondhatjuk, hogy a válság a legjobb rezilienciateszt?
  • Vezetőként hogyan tudom a – jelenleg távolról, otthonról dolgozó – csapatom tagjait együtt és egyenként rezilienssé tenni?
  • Mi volt az 5 legjobb döntés, amit meghoztatok az elmúlt 2 hétben?

Ezek a kérdések pár hete folyamatosan foglalkoztatják a cégvezetőket, és biztos válaszai valószínűleg senkinek sincsenek. Szakértőinkkel igyekszünk a már fellelhető adatok alapján a nagyobb összefüggések mellett a mindennapi, emberi vonatkozásokról is beszélgetni – fókuszunk az egyén, a kkv szektor és a nagyvállalat tengelyén fog folyamatosan mozogni.

Te is feltennéd a kérdésedet? Regisztrálj, hogy a zárt videókonferencián te is bekapcsolódhass a beszélgetésbe!

 

Mi az a KÜRT Akadémia Live?

Heti rendszerességű élő, online beszélgetéssorozat, ahol meghívott vendégekkel a vírushelyzet különböző aspektusait járjuk körül, hangosan morfondírozunk a fellelhető hard adatok és a kérdés soft vonatkozásai alapján.

 

Az online rendezvény ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött.

 

Szakértők

Byssz Róbert
Transzformációs szakértő
https://www.linkedin.com/in/robertbyssz

Byssz Róbert több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik globális nagyvállalatok transzformációja kapcsán. Róbert a Philips globális transzformációjáért felelt, több, mint 100 országban. Ezen transzformáció fő célja a Philips business és működési modelljének teljes lecserélése volt. A vállalat több, mint 70 ezer dolgozóját képezték agilis és lean módszerekre és érték el a csapattal közösen, hogy a Philips az 1970-es években kialakult gyártó holdingól a világ első, tőzsdén jegyzett HealthTech cégévé alakult.

A Philips transzformációját több szakmai díj mellett a Harvard Buisness review a világ 20 legsikeresebb digitális transzformációja között említette a témában írt cikkében 2019-ben.

Később Róbert a startup és scale-up világban tette próbára a nagyvállalati szektorban megszerzett tudását, ahol gyorsan növekvő, dinamikus vállalatok sikeresebbé tételén dolgozott globális és európai szinten.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2022/11/Byssz-Robi.jpg

Byssz Róbert

Transzformációs szakértő

Dr. Márky Ádám
Orvosigazgató, Longevity Project
https://www.linkedin.com/in/adammarky/

Dr. Márky Ádám a Longevity Project orvosigazgatója, a hazai vállalati mindfulness oktatás egyik úttörője. Fő érdeklődési területe a pszichológiai rugalmasság fejlesztésének szerepe a fenntartható vezetői teljesítményben és jóllétben.
Rendszeresen oktat kontextuális viselkedéstudományokat orvosoknak, orvostanhallgatóknak és pszichológusoknak.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/dr-marky-adam.jpg

Dr. Márky Ádám

Orvosigazgató, Longevity Project

Kürti Tamás
Intézményvezető partner
https://hu.linkedin.com/in/tamaskurti

Második generációs vállalkozó, a KÜRT Akadémia intézményvezetője, alapítója. Lean-agilis alapokon digitalizáció fókuszú felsővezetői és stratégiai szintű változás menedzsment programokat vezet. Érdeklődésének középpontjában az emberi természet és a technológiai hatékonyság együttműködése áll. Korábban a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. kutatás-fejlesztés üzletágát vezette, előtte az USAnotebook.com stratégiai vezetőjeként dolgozott. Egyetemi diplomáját műszaki menedzsment témában vállalkozás szakirányon, másoddiplomáját szervezetfejlesztés és coaching területen innovatív csapatok fejlesztése témában szerezte, harmad diplomáját a nemzetközi Gestalt szervezet és vezetés fejlesztés (iGold) képzésben szerezte. Társadalmi felelősségvállalásának része volt a KÜRT Alapítványi Gimnázium vezetésének megújítása, valamint a Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület megalapítása 2009-ben, amelynek azóta elnökségi tagja. Eredményei elismeréseképp beválasztottak a Family Business Network International Next Generation vezetésébe 2010-ben, valamint a European Family Businesses szövetség elnökségébe 2011-ben. Mindhárom szervezetben tulajdonos-vezetői tapasztalatcsere programokat vezet azóta is.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kurti-tamas.jpg

Kürti Tamás

Intézményvezető partnerAjánlott képzéseink