Online részvétellel 

Okosraktár meetup

Kacérkodsz a logisztikai rendszered megújításával, felmerült az IOT mint egy lehetséges eszköz, de nem tudod, hogy neked megérné-e? Vagy már túl vagy a bevezetésen, de szeretnél hallani a legújabb fejlesztési trendekről? IOT meetupunkon a logisztika területén kalandozunk, és előadóink arról mesélnek neked, hogy milyen módszerrel, milyen ráfordításokkal lehet egy ilyen rendszert kiépíteni, a hard technológia helyett üzleti és stratégiai dilemmákra fókuszálva.

 

Program:

  • Szoboszlay András (Sales Manager, L-mobile Hungary Kft.) és Vörös Áron (Logistics Manager, Vodafone Magyarország Zrt.): Hogyan támogatja a raktári és logisztikai folyamatokat a digitalizáció? Bemutatjuk a Vodafone okosraktárát
    A Vodafone saját példáján keresztül mutatják be, hogyan üzemeltethetünk megbízhatóan egy vonalkódos raktári rendszert (WMS), ha a helyi igényeink és működésünk eltér a multinacionális környezetből adódó, meglévő vállalatirányítási rendszer adottságaitól. Bemutatjuk a jövőbeli fejlesztési elképzelésinket (pick by light, e-papír, beltéri helymeghatározás stb.) A megoldás éppúgy érdekes mindazok számára, akik hasonló kihívásokkal találkoznak, de azoknak is, akik újonnan létesítendő rendszerben gondolkodnak.
  • Sendula Tibor (automatizálási divízió vezető, SR-LOGISTIC): Automata raktárok esettanulmányok + a COVID hatása az automatizálásra
    Az SR-LOGISTIC automata raktárakkal foglalkozik, jövőre 120 000 doboznyi tárolókapacitásuk lesz az országban. Sendula Tibor arról fog mesélni, hogy milyen automatizálási megoldásaik vannak, mikor melyiket éri meg használni, és esettanulmányokon mutatja be, milyen eredményeket érdemes várni. A COVID kapcsán pedig kitér arra, hogy milyen hatása volt a járványhelyzetnek a munkaerőmozgásra, a piaci helyzetre és az automatizációra.

 

A meetup házigazdája: Erki Szabolcs, a KÜRT Akadémia IOT for Business képzésének vezetője, aki IoT megoldások fejlesztésére fókuszáló mérnökirodát alapított, és több mint 10 éves termékfejlesztési és cégvezetési tapasztalatával segíti ügyfelei sikerét a termékbevezetésben is.

Lemaradtál? Nézd meg itt a teljes meetupot:

Szakértők

Erki Szabolcs
társalapító, vezető, Hard Code
https://www.linkedin.com/in/szabolcserki/

Villamosmérnök, sorozatvállalkozó, első hardver startup vállalkozását 2010-ben alapította. Ipari gépdiagnosztikai megoldásokat fejlesztettek és értékesítettek olyan cégeknek, mint a Velux, IKEA, vagy a Zoltek.

Ezt követően alapította az egyedi IoT megoldások fejlesztésére fókuszáló mérnökirodáját. Több, mint 10 éves termékfejlesztési és cégvezetési tapasztalatával segíti ügyfelei sikerét a termékbevezetésben is. Nemrégiben partnerével együttműködésben újra saját termék fejlesztésébe kezdett.

A Forbes 30/30 listájára 2016-ban került fel. Két kisgyermek édesapja.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/erki-szabolcs.jpg

Erki Szabolcs

társalapító, vezető, Hard Code

Szoboszlay András
Sales Manager, L-mobile Hungary Kft.
https://www.linkedin.com/in/andr%C3%A1s-szoboszlay-5278035/

A raktári és logisztikai folyamatok digitalizációjának témájával foglalkozik, középpontban a szoftveres és hardveres megoldásokkal (WMS, Pick-by-light, Yard Management); az L-mobile Hungary Kft. képviseletében a Vodafone raktárának digitalizációs transzformációját támogatta beszállítóként és partnerként.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2020/09/szoboszlay-andras.jpg

Szoboszlay András

Sales Manager, L-mobile Hungary Kft.

Vörös Áron
Logistics Manager, Vodafone Magyarország Zrt.
https://www.linkedin.com/in/aron-voros-20982364/
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2020/09/voros-aron.jpg

Vörös Áron

Logistics Manager, Vodafone Magyarország Zrt.

Sendula Tibor
automatizálási divízió vezető, SR-LOGISTIC Raktártechnika
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2020/09/sendula_tibor_150.jpg

Sendula Tibor

automatizálási divízió vezető, SR-LOGISTIC RaktártechnikaAjánlott képzéseink