Vezetési kihívások

Jövőálló szervezeteket építünk. Ügyfeleknek, tulajdonosoknak, munkatársaknak egyaránt értéket teremtő, értékvezérelt, rugalmas és tanuló szervezeteket, amelyek felhatalmazásalapú, bevonó kultúrákat hoznak létre, mozgósítva a kreatív energiákat a szervezet minden szintjéről. Mindehhez elengedhetetlen a „nagybetűs” vezetés minősége, a vezetők felkészültsége, hiszen az általuk mutatott mindennapi példa alapjaiban határozza meg minden szervezet kultúráját – a kultúra által pedig a munkatársak elkötelezettségét és teljesítményét.

Dolgozunk vezetőkkel. Abban támogatjuk őket, hogy ki tudjanak teljesedni vezetői szerepükben, bátran, tudatosan, komfortosan és hatékonyan vezessék csapatukat, vállalatukat. Segítünk képességeik kibontakoztatásában, egyéni céljaik, motivációik megtalálásában, szereptudatosságuk fejlődésében.

Dolgozunk csapatokkal. Abban támogatjuk őket, hogy valóban közös célokat tudjanak megfogalmazni és hatékonyan tudjanak együttműködni az oda vezető úton. Segítünk a konfliktusok feloldásában, a tiszta kommunikáció megteremtésében, az egymás iránti bizalom építésében.

Dolgozunk teljes szervezetekkel. Abban támogatjuk őket, hogy változzanak, fejlődjenek, innovatívvá, agilissá váljanak egy gyorsan változó környezetben. Segítünk a változások megtervezésében, a változást támogató erők feltárásában, az átmenet nehézségeinek leküzdésében.

Dolgozunk HR csapatokkal. Szakértőként támogatjuk őket, hogy stratégiai partnerként tudjanak felelősséget vállalni a vállalat sikeréért. Segítünk az optimális működési modell megtalálásában, a HR márkaépítésében, konkrét HR eszközök, rendszerek fejlesztésében.

Szolgáltatásaink

Vezetői készségek felmérése

Elengedhetetlen, hogy pontosan tisztában legyünk a szervezet meghatározó embereinek vezetői készségeivel.

Szervezeti kultúra felmérése

A szervezet működő kultúrája mennyire van összhangban a stratégiai célokkal?

Vezetők fejlesztése

Egy vezetőnek tisztában kell lennie saját preferenciáival, motivációjával, hiedelmeivel ahhoz, hogy hitelesen tudjon másokat motiválni, irányítani, fejleszteni.

Innovatív működés – a módszer­tanokon túl

Milyen készségek és attitűd elengedhetetlenek a valóban innovatív működéshez?

Változás­menedzsment

A hatékony változásmenedzsment képességként is beépül a szervezet létébe, működésébe, identitásába.

Team coaching

Professzionális belső együttműködés megteremtésében és fenntartásában támogatunk vezetői- és projektcsapatokat.

Szakértők

Kürti Tamás
Intézményvezető partner
https://hu.linkedin.com/in/tamaskurti

Második generációs vállalkozó, a KÜRT Akadémia intézményvezetője, alapítója. Lean-agilis alapokon digitalizáció fókuszú felsővezetői és stratégiai szintű változás menedzsment programokat vezet. Érdeklődésének középpontjában az emberi természet és a technológiai hatékonyság együttműködése áll. Korábban a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. kutatás-fejlesztés üzletágát vezette, előtte az USAnotebook.com stratégiai vezetőjeként dolgozott. Egyetemi diplomáját műszaki menedzsment témában vállalkozás szakirányon, másoddiplomáját szervezetfejlesztés és coaching területen innovatív csapatok fejlesztése témában szerezte, harmad diplomáját a nemzetközi Gestalt szervezet és vezetés fejlesztés (iGold) képzésben szerezte. Társadalmi felelősségvállalásának része volt a KÜRT Alapítványi Gimnázium vezetésének megújítása, valamint a Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület megalapítása 2009-ben, amelynek azóta elnökségi tagja. Eredményei elismeréseképp beválasztottak a Family Business Network International Next Generation vezetésébe 2010-ben, valamint a European Family Businesses szövetség elnökségébe 2011-ben. Mindhárom szervezetben tulajdonos-vezetői tapasztalatcsere programokat vezet azóta is.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/kurti-tamas.jpg

Kürti Tamás

Intézményvezető partner

Császár Csaba
Szenior partner, szervezetfejlesztési szakértő
https://www.linkedin.com/in/csaba-csaszar/

Közgazdászként végzett a Corvinuson, majd néhány évnyi egyetemi oktatói tapasztalatszerzés után a rendszerváltás éveiben kollégáival megalapították az OD Partnert, aminek 23 évig meghatározó tagja és egyik vezetője is volt. A kezdetektől vállalati átalakulásokon és vezetőfejlesztő programokban dolgozik, munkája mellett folyamatosan képezve is magát. Szervezetfejlesztő-szupervizor másoddiplomát szerzett és számos módszer-specifikus nemzetközi program tapasztalataiból is építkezik, miközben hazai és nemzetközi képzési programok oktatójaként is segíti a szakma következő generációját.

Munkájához integratív megközelítéssel közelít: az üzleti stratégiák és modellek hatékonyság és siker fókusza és a szervezetek emberi dimenziója közötti termékeny összhangot keresi. Felhatalmazó, az önszerveződésre és tanulásra építő működés megteremtésében támogatja ügyfeleit, leginkább felsővezetői csapatokkal dolgozva. A konkrét helyzetekre való szabad figyelem és szakmai megalapozottság mellett fontos eszköze a humor, ami a minket körülvevő paradoxonok és saját magunk elfogadásának lehetőségét adja meg.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2021/02/cscs-2015-portré-kör-2.jpg

Császár Csaba

Szenior partner, szervezetfejlesztési szakértő

Jókay Gábor
Vállalati tanácsadás üzletágvezető, szervezetfejlesztési szakértő
https://hu.linkedin.com/in/gaborjokay

Jókay Gábor közgazdász, szervezetfejlesztő, diplomás coach, HR tanácsadó. Nagyvállalati HR szakértőként (AT&T, Ericsson), majd HR igazgatóként (Aventis Pharma) dolgozott, mielőtt a tanácsadás és a szervezetfejlesztés felé fordult. 2005-től 8 évig volt az Aon Hewitt magyarországi irodájának vezető tanácsadója, valamint a vezetésfejlesztési és teljesítménymenedzsment szakterületek szakmai irányítója, átfogó HR tanácsadási és szervezetfejlesztési projektek vezetője. 2015-től a KÜRT Akadémia szervezetfejlesztési projektjeiért felel, ezek szakmai fejlesztésében és implementálásában vesz részt. Legtöbbször vezetőkkel dolgozik, coachként, tanácsadóként, trénerként. Segíti őket abban, hogy tudatosabb, hatékonyabb, jobb vezetőkké váljanak és olyan szervezeteket építsenek, ahová szeretnek tartozni az emberek.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/jokay-gabor.jpg

Jókay Gábor

Vállalati tanácsadás üzletágvezető, szervezetfejlesztési szakértő

Monostori Brigitta
Szervezetfejlesztő, coaching pszichológus, team-coach
https://www.linkedin.com/in/monostori-brigitta-38025160/

Öt évig belső tréneri feladatokat látott el, szervezetfejlesztési gyakorlatát egy szolgáltatási szektorban működő multinacionális vállalatban alapozta meg. 2010 óta szervezet- és
üzletfejlesztési területen dolgozik. Tanácsadóként kis- és középvállalatok, startupok, multinacionális vállalatok és családi vállalkozások fejlesztésében is részt vesz. Ügyfeleit
elsősorban abban segíti, hogy erőforrásaikra építve a kívánt hatást érjék el környezetükben.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/monostori-brigitta.jpg

Monostori Brigitta

Szervezetfejlesztő, coaching pszichológus, team-coach

Szalay Nadja
Szervezetfejlesztő, munkáltatói márka szakértő
https://www.linkedin.com/in/nadja-szalay-22a60913/

Nadja 16 éve dolgozik szervezetfejlesztési és HR tanácsadóként, legfontosabb célja, hogy a szervezetek jobb munkahellyé váljanak. Szakterületei közé tartozik a munkavállalói élmény feltérképezése, a munkatársak és vezetők motivációjának és lojalitásának növelése, a hiteles és vonzó munkáltatói márkaépítés.

Hisz abban, hogy létezik egy optimális egyensúly a munkahelyek és az egyének kapcsolatában, amelyben mindkét fél nyertes. Bármilyen volatilis időket is élünk, szeretné hozzásegíteni a szervezeteket az egyensúlyi állapot megtalálásához: a vezetőket és a munkatársakat abban támogatva, hogy kölcsönösen megértsék egymás elvárásait, tiszteljék egymás igényeit, illetve elismerjék egymás erőfeszítéseit és eredményeit. 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/szalay-nadja.jpg

Szalay Nadja

Szervezetfejlesztő, munkáltatói márka szakértő

Menoni Tímea
coach, team coach, szervezetfejlesztő
https://www.linkedin.com/in/timea-menoni-a16b3725/

Vezetőket támogat abban, hogy kibontsák a bennük rejlő potenciált. Management csapatok együttműködését fejleszti, hogy megerősödött csapatként elérjék az üzleti céljaikat.

Agilis transzformációkat támogat szervezetfejlesztési oldalról. Abban segíti a vezetőket, hogy eredményesen kötelezzék el saját magukat és csapataikat az új irány mellett, illetve hatékonyan kezeljék a változással szembeni szervezeti ellenállást.

Közgazdász, 15 éve foglalkozik szervezetfejlesztéssel. Dolgozott tanácsadói és nagyvállalati oldalon vezetőként.

Kezdetben az IFUA tanácsadójaként vezetett stratégiai, folyamatfejlesztési és controlling projekteket változatos iparági környezetben. Majd az AXA csoport Lean transzformációs programjában vezette a hosszú távú eredmények eléréséért és a leadership fejlesztésért felelős csapatot. Megtapasztalta a transzformáció körüli belső erőviszonyokat, vezetői coachinggal és teamcoachinggal támogatta a vezetőket és csapataikat a változásban.
A program lezárultával az AXA Biztosító Képzésfejlesztési vezetőjeként a vezetőfejlesztésért, a tehetségprogramért és a teljesítménymenedzsmentért volt felelős. Megbízói oldalról ismerte meg a szervezetfejlesztői szakma standardjait, amit később szabadúszóként kamatoztatott. Az ASCON tanácsadójaként 5 éven át kísért vezetői csapatokat teamcoachingban, oktatott vezetőfejlesztési programokban és fejlesztett tehetségeket.

2022 elején csatlakozott a KÜRT Akadémia csapatához.

Interjú Tímeával >

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2022/05/menoni-timea-negyzetes.png

Menoni Tímea

coach, team coach, szervezetfejlesztőKeresd Szakértőnket

Jókay Gábor Vállalati tanácsadás üzletágvezető, szervezetfejlesztési szakértő
Írj nekünk!

Akik minket választottak

 • Denkstatt Magyarország

  Denkstatt Magyarország

  Vállalati stratégia és mutatószámrendszer kialakítása, teljesítményösztönzési rendszer kidolgozása és bevezetése

 • T-Systems

  T-Systems

  Vállalati stratégia és mutatószámrendszer kialakítása, szervezeti kultúra felmérése

 • Magyar Telekom

  Magyar Telekom

 • OTP Bank

  OTP Bank

 • Schiller Autó Család

  Schiller Autó Család

  Vállalati stratégia és mutatószámrendszer kialakítása, felsővezetői csapat együttműködésének támogatása, coaching folyamatok

 • EGIS

  EGIS

 • Rockwool

  Rockwool

  Vezetői együttműködés és készségfejlesztési programsorozat, team coaching folyamat

 • ALTEO

  ALTEO

  Vállalati stratégia és mutatószámrendszer kialakítása, felsővezetői csapat együttműködésének támogatása, vezetői szereptudatosság fejlesztése, coaching folyamatok

 • SPAR Magyarország

  SPAR Magyarország

  Vállalati stratégia és mutatószámrendszer kialakítása, átfogó szervezeti diagnosztikán alapuló vezetésfejlesztési programsorozat, kereskedelmi folyamatok Lean szemléletű újratervezése, agilis működés támogatása

 • Lidl

  Lidl

  Átfogó szervezeti diagnosztikán alapuló több éves széles körű vezetésfejlesztési programsorozat, vezetői csapatok együttműködésfejlesztése, HR csapat fejlesztése, egyéni és team coaching folyamatok

Kérdésed van? Írj nekünk!

Kérdezz, és tudj meg mindent Vállalati szolgáltatásainkról!