Early Bird június 30-ig

2024 május 28.

Maradj az élvonalban - jelentkezz őszi képzéseinkre 10-15% Early Bird kedvezménnyel!

Maradj formában, szerezz új ismereteket, tartsd tudásod up-to-date, továbbra is biztosítsd helyed az élvonalban. Vakációs ajánlatok helyett/mellett érdemes őszi képzéseinkre is vetned egy pillantást.

Nemcsak azért, mert naprakész, friss tudást - sőt, új szakmát - szerezhetsz különböző területeken top szakértőktől, hanem azért is, mert június 1-30. között Early Bird kedvezményt adunk következő képzéseinkre:

  • AI for Business
  • Product Owner Masterclass 
  • Scrum Master Online 
  • Data Science.

Mesterséges Intelligencia, adatok és agilis szerepkörök

A mesterséges intelligencia, az adatok és az agilitás jelentőségét nem kell hangsúlyozni: mind megkerülhetetlen tényezővé vált az elmúlt években. Képzéseinken gyakorlati, azonnal használható tudást kapsz területükön elismert szakértőktől. Maradj az élvonalban, fejleszd magad képzéseinkkel, élj Early Bird kedvezményeddel!

Végezd el AI for Business képzésünket 10% kedvezménnyel, hogy megtudd, hogyan illeszd a mesterséges intelligenciát vállalati folyamataidba, hogy hatékonyabb, költségkímélőbb, sikeres üzleti modellt érj el. Kezdés: 2024. szeptember 4. 

AI for Business képzés


Szerezz menő szakmát az agilis vállalati működés szerepkörei közül! Válj Product Owner-ré vagy Scrum Master-ré, most 15% kedvezménnyel élő, tantermi, vagy online képzéseinken. Képzésindulások: 2024. október 1., és 7.

Product Owner Masterclass képzés

Scrum Master Online képzés


Válj adattudóssá 15% kedvezménnyel prémium Data Science képzésünkön, kerülj a legkeresettebb szakemberek közé. Kezdés: 2024. november 22.

Data Science képzés


Early Bird kampányunk időtartama: 2024. június 1-30. 

Ne maradj le - válaszd ki a számodra leghasznosabb képzést, és jelentkezz minél hamarabb! A részletekről érdeklődj Juhász Dánielnél a daniel.juhasz@kurtakademia.hu e-mail-címen, vagy a +36 70 978 0063-as telefonszámon.

2024 május 28.

Hozzászólások