Január 21-ig 15% Early Bird kedvezmény

2021 november 15.

A válság bebizonyította, hogy tudásunk és önmagunk fejlesztése a lehető legjobb befektetés, melynek segítségével jobban tudunk adaptálódni a kialakult helyzetekhez és az elénk gördülő akadályokat is könnyebben tudjuk venni. Most tudásod bővítésére az Intelligent Marketing, Data Science, Agilis Vezetők a Digitális Korban és AI Technológia képzésünk árából 15%-os Early Bird kedvezményt adunk. Te melyik területen képeznéd magad?

Átfogó és korszerű marketingtudás

Intelligent Marketing képzésünkkel még tapasztalt marketingszakemberként is meg tudod törni a mindennapi rutint, és új eszközöket fedezhetsz fel. Képzésünkön széles körű tudáshoz juthatsz adat és elemzés, design és ügyfélélmény, vagy akár kommunikáció terén. A márkaépítésről, pozicionálásról, tartalom-előállításról is ismereteket szerezhetsz és bepillantást nyerhetsz a SEO és a PPC világába is.

"Folyamatosan figyelnünk kell a környezetünk és a piacunk változásait, készen kell állni arra, hogy egyik napról a másikra akár 180 fokos fordulatot tegyünk. A képzés végére pedig a koronavírus-járvány hatására pontosan ez történt velünk. A friss élmények hatására nem keseredtünk el, és tudtuk mit kell tennünk: félredobtunk mindent, és azonnal ötletelésbe kezdtünk, mindezt teljes energiabefektetéssel. Amit kedden kitaláltunk, azt péntekre véghez vittük."

Olvasd el Bakos Annamáriával, az Ilcsi marketing managerével készített teljes interjút!

Intelligent Marketing képzés

Az adatokban rejlő potenciál

Data Science képzésünknek köszönhetően széles körű elméleti, és gyakorlatban egyaránt alkalmazható tudással gazdagodhatsz.
Olyan hídemberré válhatsz, aki érti a szakterületén lévő adatokat, ezáltal segít az üzleti döntés nyelvére lefordítani azt, ami az adatokból megérthető.
Megismerheted Python alapokon a data science technikákat, valós adathalmazokon dolgozhatsz, és elsajátíthatod az adatok kiaknázásának újszerű szemléletét.

"Hittem benne, hogy nem csak matematikusok számára érthető módon lesz megközelítve az adatelemzés és a modellezés, és igazam lett. Pontosan arra kaptunk választ ezen a képzésen, hogy hogyan működnek a modellek, milyen előnyöket élvezhetünk használatuk során, a felmerülő kérdéseink mentén melyik modellt, módszert alkalmazzuk."

Olvasd el Antal Violettával készült interjúnkat, aki a pénzügyi szektorból érkezve kamatoztatja az adatos tudását!

Data Science képzés

Agilis válasz a felforgató folyamatokra

Agilis vezetők a digitális korban képzésen megismerheted többek között a lean startup, a minimum viable product (MVP) és a Business Model Canvas (BMC) eszközrendszerét.
Áttekintjük, hogy az agilis működést hogyan lehet projekt- és vállalati szinten alkalmazni, miként leszel képes a vállalatotoknál mindig alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez, emellett a vezetői kompetenciáidat saját élményen keresztül is fejlesztjük. 

"A képzésen tanultakat felhasználva olyan piaci lehetőségekre derült fény, amelyekre egyesével BMC-ket gyártottunk és önálló Lean startup-ként kezelünk. Az első ezek közül egy saját fejlesztésű lepárló berendezés megalkotása, amely felforgatja az eddig ismert technológiát, és új platformra helyezi az illóolaj-előállítást. Cégcsoport szinten állítottunk fel stratégiát, közös célokért dolgoznak a vállalkozásaink."

Olvasd el Nagy Norberttel készült interjúnkat, aki egy levendulás gazdaság vezetőjeként egy új innovációt is köszönhet a képzésnek!

Agilis Vezetők a Digitális Korban képzés

A gépi tanulás és neurális modellek mestere

AI Technológia képzésünkkel te is képes leszel önállóan alkalmazni a gépi tanulási módszereket és a cégben hatékonyságot növelni, üzleti értéket teremteni AI eszközök segítségével, az ügyfélszolgálati chatbotok, gyártás automatizálás, gyógyszerkutatás vagy akár az orvosi diagnosztika területén.

"A képzés nagy erényének tartom, hogy az alapoktól indulva halad az egyre bonyolultabb témák irányába. Éppen ezért számomra minden egyes alkalom izgalmas és pozitív kihívásokkal teli volt. Ehhez hozzátartozott az otthoni, önálló tanulással töltött idő is. A legnagyobb élményt talán az adta, amikor a bennem megfogalmazódó kérdéseket az előadások szünetében egy kávé mellett tudtam az előadókkal átbeszélni."

Olvasd el Szabó Dániellel készített interjúnkat, aki egy jazzimprovizáló robotot fejlesztett a képzés végére.

AI Technológia képzés

Tanulj a legjobb szakemberektől, jelentkezz minél hamarabb tavasszal induló képzéseinkre!

2021 november 15.

Hozzászólások