Online részvétellel

Agilis transzformáció – előtt, közben, után

Agilis transzformáció belülről

Az embernek az az érzése, hogy ma már csak három típusú cég van:

  • akik pont az agilis transzformáció előtt állnak, bizakodva néznek a jövő elé, gondosan terveznek, számolnak, tanulják az új kifejezéseket;
  • akik éppen benne vannak a közepében annak minden nehézségével - folyamatokat, terméket, céges kultúrát, együttműködést érintő nehézségekkel és persze a személyesekkel, saját magunk és a cégben betöltött szerepünk újraértelmezéséből adódóakkal
  • és vannak akik már túl is vannak az átálláson, és élik a boldog agilis hétköznapokat - vagy a boldogság mellett éppen az új működésből fakadó új kihívásokkal szembesülnek.

Meghívott vendégeinkkel, akik más-más fázisban levő és eltérő típusú cégekből érkeznek, arról beszélgetünk, hogy melyik fázisban mik is ezek a nehézségek, kihívások. Mikor mire kell odafigyelni, mik a céges és az egyéni szintű kérdések, amikkel szembe kell nézni? Hogyan lehet ezt jól csinálni? Van különbség KKV-k és nagyvállalatok között e tekintetben?

Előadóink:

  • Bánáti Béla és Hartvig Lajos (építészek, Bánáti + Hartvig Építész Iroda tulajdonosai): az agilis transzformáció elején állnak, de fontos tanulságokról tudnak beszámolni. És arról is mesélnek, hogy miben segítette őket az Agilis vezetők a digitális korban képzésünk, melynek hallgatói voltak.
  • Németh Valentin (a KÜRT Akadémia Agilis Transzformáció képzésének vezetője, és a meetup házigazdája), maga is sok-sok évig nagyvállalati környezetben saját bőrén tapasztalta meg a reorganizációs projekteket. Most arról fog mesélni, hogy milyen az agilis transzformáció kellős közepén lenni, milyen kihívásokat kell legyőzni, és mi segítheti a hatékony transzformációt.
  • Nagy László (Lean-Agilis Képességfejlesztés Osztályvezető, E.ON Hungária Zrt.) szerint egyre többen szembesülnek azzal a kihívással, hogy hogyan tartsák fenn az agilis transzformáció (rész)eredményeit, hogyan tartsák életben az agilis értékeket a mindennapokban, hogyan lépjenek a következő szintre. És ha mindezt egy szervezeti átalakulás is megspékeli, akkor a kihívás már-már lehetetlennek tűnik. Vagy mégsem? Erről osztja meg tapasztalatait.

Lemaradtál? Nézd meg itt a teljes meetupot:

Szakértők

Németh György Valentin
alapító - PROgile.eu, SAFe Program Consultant
https://www.linkedin.com/in/valentin-nemeth-pmp-s4a/

Működési hatékonyság fókuszú üzleti tanácsadásból indult vezető, aki számos nagyvállalat strukturális, működési és kulturális reformjában vett részt átfogó felelősséggel. Nyolc évig az E.ON németországi központjában, majd a magyar leányvállalatnál irányított reorganizációs programokat, illetve informatikai szervezeti egységeket. Alapvető szerepe volt a cégcsoport agilis transzformációjában. Ezen tudását nemzetközi szinten kamatoztatja számos ügyfél támogatásában, illetve széles közönség előtt nyitva álló meetupok során. Célorientált működésében az üzleti hatékonyság elérése és a vállalati kultúra színvonal emelkedése motiválja.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/09/Nemeth-Valentin-foto.jpg

Németh György Valentin

alapító - PROgile.eu, SAFe Program Consultant

Nagy László
Lean-Agilis Képességfejlesztés Osztályvezető, E.ON Hungária Zrt.

Üzletfejlesztés és innovációmenedzsment területen szerzett több mint 12 évnyi munkatapasztalat után merült el az agilitásban. Agilis trénerként és az agilis képességfejlesztési terület vezetőjeként kollégáival azon dolgozik, hogy az E.ON agilis transzformációját tovább vigyék és minél szélesebb körben segítsék a csapatokat, hogy a mindennapi munkájuk során a lean és agilis értékek mentén és a megfelelő eszközökkel végezhessék az értékteremtést.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2020/09/Nagy-László.jpg

Nagy László

Lean-Agilis Képességfejlesztés Osztályvezető, E.ON Hungária Zrt.

Bánáti Béla
Tulajdonos, építész, Bánáti + Hartvig építész iroda
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2020/09/banati-bela.jpg

Bánáti Béla

Tulajdonos, építész, Bánáti + Hartvig építész iroda

Hartvig Lajos DLA
Tulajdonos, építész, Bánáti + Hartvig Építész iroda
https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2020/09/hartvig-lajos-150.jpg

Hartvig Lajos DLA

Tulajdonos, építész, Bánáti + Hartvig Építész irodaAjánlott képzéseink

Intelligent Marketing

2 félév, 17 alkalom, 68 óra*
Képzés indulás: 2021. november 3.

Az újkori marketingszakemberek feladata komplex: egyszerre van szükségük az ügyfélközpontú marketingmegközelítés széles megértésére, folyamatosan változó marketing technology ismeretekre és mély tudásra egyes szakterületeken. Specialistából kell T-tudású szakemberré válniuk – ebben támogatja őket a mi képzésünk.

Agilis vezetők a digitális korban

2 félév, 18 alkalom, 72 óra*
Képzés indulás: 2021. október 28.

Egy agilis gondolkodású vezető érti a felforgató innováció természetét, időben felismeri a jelenlegi értékláncát átíró új versenytársakat, és megragadja a technológiában rejlő lehetőségeket.

HR 4.0

7 alkalom, összesen 28 óra*
Képzés indulás: 2021. november 5.

A digitalizáció üzleti és szervezeti kihívásainak kezelése megkívánja a gyors HR-reakciót az átalakuló vállalatban megjelenő új igényekre, jelenségekre. A klasszikus HR ismeretek mellett ezért elengedhetetlen, hogy egy stratégiai HR partner naprakész tudással rendelkezzen a legújabb trendekről, eszközökről.