Online részvétellel 

Hibridagilitás Meetup

https://youtu.be/PYiMK_UXx7k

 

Időpont: 2021. február 18., csütörtök, 17:00-18:30

Platform: Zoom Meeting (a linket a regisztrált résztvevőknek küldjük az esemény előtt)

 

Hogyan (nem) működik az online és a hibrid munka világában a csapatra és a személyes jelenlétre építő agilis módszertan?

Az online meetupon arra keressük a választ, hogy az agilis módszertant hogyan lehet sikeresen átültetni az online és a hibrid munkakörnyezetbe. Elsőre azt gondolhatnánk: lehetetlen. Hiszen az agilitás éppen a személyes jelenlétre, a csapatkohézióra épül, a face-to-face beszélgetést preferálja az e-mailezés helyett. És még sorolhatnánk. Meghívott előadóink megmutatják, hogy egy kkv-nál és egy nagyvállalatnál hogyan vették az akadályokat, mi az, ami nem működött, és milyen best practice-okat tudtak kialakítani.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Előadóink:

 • Földházi Csaba – Partnerkapcsolati igazgató, agilis tréner, ShiwaForce.com Zrt.
  Agilisan és online? Kkv-s tapasztalatok egy agilis szakértő szemével

  Sokan tapasztalhatták azt, hogy az egyéni teljesítmény nőtt, míg a csapatkohézió csökkent az online és a hibrid munkavégzés során. Így felmerül a kérdés: működhet az agilitás a nélkül, hogy egy térben dolgoznánk? A csapat szoros együtt lélegzésére épülő módszertan hogyan alkalmazható a home office-ban egymástól elválasztott munkatársak esetén? Földházi Csaba a KÜRT Akadémia Scrum Master és Product Owner képzéseinek vezetője, mellette a ShiwaForce partnerkapcsolati igazgatója, így a mindennapi kkv-s tapasztalatokat szakmai keretbe foglalja előadásában. 

 • Somos Gábor – Transzformációs és Agilis Coach Hub Vezető, Magyar Telekom Nyrt.
  Madaras Barna – Agilis Coach, Magyar Telekom Nyrt.
  Hogyan jelent versenyelőnyt a "Being Agile"?

  Míg tavaly márciusig tanultuk azt, hogy mit jelent agilisan működni, azóta meg is tapasztaltuk, hogy mit jelent, ha egy vállalatot az agilis szemléletmód formál. A célunk a transzformációval az volt, hogy versenyképesebbek és rugalmasabbak legyünk, valamint hatékonyabb kollaborációval működjünk. A járvány által kialakult speciális helyzet pedig jól felszínre hozta, hogy az alapok sikeres lerakása után, milyen finomhangolásokra volt szükség. Somos Gábor és Madaras Barna a Magyar Telekom életéből olyan példákat hoz, amelyek nem az agilis működés klasszikus alkalmazási területéről, a szoftverfejlesztésből származnak, hanem a MT-nál agilisan működő egyéb területekről, igazolva azt, hogy bármilyen cég versenyképessebbé tud válni, ha Agilis alapelvek szerint „él”, hiszen gyorsabban tud reagálni a változó igényekre. 

A meetup házigazdája: Földházi Csaba

Készülj már most konkrét kérdésekkel, dilemmákkal és megoldandó helyzetekkel, mert a két 15-20 perces előadást követően, a meetup második felében a kérdéseitek kerülnek középpontba! Agilis szakértőink pedig készséggel válaszolnak.

A meetupot online, Zoom Meetingen szervezzük, ahol résztvevőként lehetőséged lesz kérdéseket feltenni az előadóknak. A 20-20 perces prezentációkat közös beszélgetés követi.

Szakértők

Földházi Csaba
Partnerkapcsolati igazgató, agilis tréner, ShiwaForce.com Zrt.
https://www.linkedin.com/in/foldhazi/

Csaba első jótanácsa, hogy mindig készen kell álljunk a változásra. A nyitottság és rugalmasság, a felhasználói és ügyféligényekhez alkalmazkodás ma már alapvető feltétele a jól végzett munkának .

A ShiwaForce.com igazgatójaként azon dolgozik, hogy gazdaságos és profitábilis online jelenlétet alkosson csapatával nagyvállalati partnerei számára. Csaba tapasztalatai szerint az ügyfélélmény megalkotása vezeti át a nagyvállalatokat digitális transzformáción. 

Több éve tart agilis tréningeket a legváltozatosabb összetételű csapatok számára. Néhány órás bevezetőktől a rendszeres tréningekig, néhány fős teamektől a nagyvállalati közép-és felsővezetőkön át a 30 fős külföldi egyetemista csoportokig sokféle összetételű és mélységű oktatást szervez és vezet agilis coachként.

Csaba hobbija az IoT: minden távolról vezérelhető eszköz, tárgy és lehetőség érdekli.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/foldhazi-csaba.jpg

Földházi Csaba

Partnerkapcsolati igazgató, agilis tréner, ShiwaForce.com Zrt.

Somos Gábor
Transzformációs és Agilis Coach Hub Vezető, Magyar Telekom Nyrt.
https://www.linkedin.com/in/gabor-somos-5728877

Az izgalmas és gyorsan változó távközlési iparágban tanácsadóként és szolgáltatói oldalon eltöltött több mint 20 éves tapasztalattal jelenleg egy intelligens, motivált és magasan képzett csapatot vezet, amely a Magyar Telekomot navigálja az agilis átalakulás során. Sosem hitt a távmunkában, de kb. egy éve ez gyökeresen megváltozott és azóta „Home Office”-ból keresi az utakat, hogy a vállalat sikeresebb legyen.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2021/02/somos-gabor.png

Somos Gábor

Transzformációs és Agilis Coach Hub Vezető, Magyar Telekom Nyrt.

Madaras Barna
Agilis Coach, Magyar Telekom Nyrt.
https://www.linkedin.com/in/barnamadaras/

Közel 5 éve dolgozik a Telekomnál, jelenleg agilis coachként.

IT és gazdasági végzettsége mellett a kreatív szakterületek is az érdeklődési körébe tartoznak, ezért támogatja jelenleg a márka- és marketingkommunikációs területet az agilis transzformáció során.

Célja, hogy az agilis módszertanok elsajátítása mellett a csapatok mentálisan egészségesek és hosszú távon sikeresek tudjanak maradni.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2021/02/madaras-barna.png

Madaras Barna

Agilis Coach, Magyar Telekom Nyrt.Ajánlott képzéseink