KÜRT Akadémia Live #8: Vállalati restart

Így építsd újra üzletedet agilisan!

Lemaradtál? Nézd meg itt a teljes Live-ot: 

 

Amikor beütött a krízis, szinte minden vállalatnak újra kellett terveznie a működését. Nincs ez másképp most, az újrainduláskor sem, hiszen egy az egyben nem tudunk visszatérni a COVID előtti stratégiáinkhoz. Hogyan lehet strukturáltan építkezni ebben a bizonytalan időszakban? Hogyan mérhetjük fel üzletünk reális helyzetét az újranyitáskor?

Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary Kft. ügyvezető igazgatója kkv vezetőként a szolgáltatás és gyártás területén restartol, Mizsei Szabolcs, a KÜRT Akadémia június végén induló Restart Business Képzésének vezetője, az elmúlt időszakban a nagyvállalatoknak segített az újratervezésben, Vityi Péter, a KÜRT Akadémia ügyvezetője pedig a vállalati partnereink mellett saját szolgáltatásaink folyamatos áthangolását is menedzselte. A KÜRT Akadémia Live #8-on három vendégünk az agilis módszertani tudásukat a jelenlegi helyzet tapasztalataival megtámogatva fognak beszélgetni az agilis újratervezésről.

Amiről beszélgetnek:

  • Hogy értsem meg vevőim változó igényeit pontosan?
  • Hogyan gondoljam újra strukturáltan a termékeim, szolgáltatásaim?
  • Miként kezeljem az üzleti bizonytalanságot?
  • Milyen módon kezeljem a beszállítói- vagy ügyfélproblémáimat, miképp elemezzem az értékláncom?

Csatlakozz hozzánk, és tedd fel kérdésedet te is! Regisztrálj, hogy a zárt videókonferencián te is bekapcsolódhass a beszélgetésbe!

Mi az a KÜRT Akadémia Live?

Heti rendszerességű élő, online beszélgetéssorozat, ahol meghívott vendégekkel a vírushelyzet különböző aspektusait járjuk körül, hangosan morfondírozunk a fellelhető hard adatok és a kérdés soft vonatkozásai alapján.

 

Az online rendezvény ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött.

 

Szakértők

Gazsi Zoltán
Ügyvezető igazgató, Eisberg Hungary Kft.
https://www.linkedin.com/in/zoltan-gazsi/

1989-ben végzett a gödöllői Agrártudományi Egyetemen. Először a Mezőgazdasági Minősítő Intézetben, majd 14 éven keresztül multinacionális környezetben dolgozott, a Syngenta vállalatnál: az ócsai Kisérleti Állomás vezetése után különböző marketing- és projekt-koordinációs munkákat végzett egyre nagyobb területen, szinte minden földrészt érintve. 2007 óta az Eisberg ügyvezető igazgatója.
A legtöbbet utazásai során tanult, az eltérő kultúrákban való eligazodáshoz nagyfokú nyitottságra volt szükség. Hiszi, hogy a fejlődés kulcsa abban rejlik, hogy képesek legyünk lényegre vonatkozó kérdések feltevésére, aktuális élethelyzetünkre, munkánkra, környezetünkre vonatkozóan. Vezetői munkája során igyekszik másokat is az önismeret mélyítésére, a kitaposott ösvény elhagyására inspirálni. Fontos feladatának tartja, hogy mindennap inspirációt adjon kollégáinak, folyamatos fejlesztésük által a cég állandó megújulását biztosítva. Ehhez neki is inspirációra van szüksége, mely konferenciákból, könyvekből, kollégáival és sok más értékes emberrel történő beszélgetésekből táplálkozik.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2020/05/gazsi-zoltan2.png

Gazsi Zoltán

Ügyvezető igazgató, Eisberg Hungary Kft.

Mizsei Szabolcs
Digitális transzformációs szakértő és képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/szabolcsmizsei/

Közgazdász, a digitális transzformációs és szervezeti agilitás programok szakértője.

Több mint két évtizedes tapasztalatot szerzett az információtechnológiai iparágban rendszerintegrátori, digitális termékfejlesztési és különböző menedzsment szerepkörökben. Szakterülete a technológiai alapú innováció és a lean/agilis módszertanok gyakorlati alkalmazása. 

A Széchenyi István Szakkollégium „digitális közgazdaságtan” kurzus oktatója.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/mizsei-szabolcs.jpg

Mizsei Szabolcs

Digitális transzformációs szakértő és képzésvezető, KÜRT Akadémia

Vityi Péter
Ügyvezető partner
https://www.linkedin.com/in/peter-vityi-25a5054/

Villamosmérnök, startup vállalkozó, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének alelnöke, 27 év informatikai tapasztalattal. Vezetőként dolgozott a Microsoft Corporation-nél, 7 évig a nagyvállalti üzletágat, majd 7 évig a helyi Microsoft leányvállalatot vezette. Ezután 3 évig a Microsoft müncheni regionális központjában dolgozott a nagyvállalati területért felelős COO-ként. Két éve az IVSZ elnökségi tagja, az Informatikai tagozat vezetője, az IVSZ alelnöke. Fő területe a digitális gazdaság, exportképesség – ezen a területeken rendszeres konferencia előadó. Jelenleg a KÜRT Akadémia és egy startup vállalkozás vezetése mellett a Digitális Jólét Programhoz tartozó Digitális Export stratégia kialakításának szakmai vezetője.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/12/Vityi-Péter.jpg

Vityi Péter

Ügyvezető partnerAjánlott képzéseink