Neti hetes: e-kereskedelmi szakértők a 2023-as trendekről Meetup

Időpont: 2023. március 7., 18:00 - 19:30 

Platform: Fonciére-palota, 1061 Budapest, Andrássy út 2., III. Emelet, 30-as kapucsengő. 

A belépő ára: 2000 Ft. 

 

Idén immár harmadszor kérdeztünk meg több mint 100 szakértőt a KÜRT Akadémia és a Reacty Digital közös kutatásában arról, hogy milyen kihívásokat, lehetőségeket, trendeket látnak a hazai és a nemzetközi e-kereskedelem piacon. 

Megkérdeztük tőlük, hogy: 

  • Mennyivel nőhet a hazai e-kereskedelem forgalma? 
  • Mi a 3 legfontosabb trend itthon? És nemzetközi szinten?
  • Az általános gazdasági folyamatok hogyan befolyásolják az e-kereskedelem alakulását? 

A meetupon 2023 eddig tapasztalt trendjeiről, aktuális híreiről és a jövő kihívásairól beszélgetünk. 

A beszélgetés résztvevői: 

  • Bognár Ákos ( Konferenciaszervező, ECommerce Hungary) 
  • Burka Szilvia (Head of Marketing HU, Shoptet)
  • Fábián Levente (ECommerce Projektmenedzser és Ügyvezető, Pharmazone WS Kft.)
  • Monostori Csaba (E-commerce Manager, Euronics Műszaki Áruházlánc)
  • Zabari István (Alelnök, Ecommerce Hungary, Alapító, tulajdonos, Lumenet Kft.)

A beszélgetés házigazdája: 

 


 

Szakértők

Pintér Róbert
Egyetemi adjunktus, Budapesti Corvinus Egyetem
https://www.linkedin.com/in/probesz/

Pintér Róbert az ezredforduló óta kutatja és oktatja az internet és az információs társadalom jelenségeit, érdeklődésének középpontjában az utóbbi években az e-kereskedelem és a mesterséges intelligencia állnak. Gyakori előadó hazai szakmai rendezvényeken. Grafomán, írásai a https://medium.com/@probesz címen olvashatók.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2019/08/pinter-robert.jpg

Pintér Róbert

Egyetemi adjunktus, Budapesti Corvinus Egyetem

Burka Szilvia
Head of Marketing HU, Shoptet

Head of Marketing HU a Shoptet-nél, ezt megelőzően 2022 novembere óta szakértőként segítette a kisebb e-kereskedelmi szereplőket brand és marketing stratégia, performancia marketing és e-business folyamataik fejlesztésében. Előtte 8 évig volt a Praktiker marketing- és online szolgáltatások igazgatója, ahol a marketing terület mellett teljes P&L felelőssége volt az e-kereskedelmi üzletágban. Feladatkörébe tartozott a vállalati márkaépítés, a teljes ATL-BTL terület, a PR, az ügyfélszolgálat, valamint a Praktiker webshophoz kapcsolódó teljeskörű online kommunikáció és a teljes e-kereskedelmi tevékenység koordinációja. Legfontosabb célja volt a bolti és online ügyfélélmény növelése. A KÜRT Akadémia e-kereskedelmi képzésének oktatója. 

 

 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2023/02/burka-szilvi-1.jpg

Burka Szilvia

Head of Marketing HU, Shoptet

Bognár Ákos
Konferenciaszervező, ECommerce Hungary

Ecommerce Hungary, Konferenciaszervező. Hyp-R.hu YouTube csatorna, JátékNet.hu webáruház alapító-társtulajdonos. Közel 20 éven át IT-újságíró az amerikai IDG magyarországi lapjainál, majd a PC World főszerkesztője volt egészen 2008-ig. Társaival 2006-ban megalapította a JátékNet.hu Webáruházat, amelyet 10 sikeres év után a legnagyobb forgalmú játék webáruházként értékesítettek. 2016 tavaszán indította egy társával a YouTube-on kísérleti adásukat Hyp-R néven. További sikeres projektek – SzoftverNet Webáruház, VideoSmart.hu – fűződnek a nevéhez alapító-társtulajdonosként. 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2023/02/BognarÁkos-1.jpg

Bognár Ákos

Konferenciaszervező, ECommerce Hungary

Fábián Levente
ECommerce Projektmenedzser és Ügyvezető, Pharmazone WS Kft.

Több mint 10 éves e-kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik, ügyfélélmény és marketing fókuszú vezető. Online kereskedelmi pályáját a saját, mászófelszerelésekkel foglalkozó webáruházával kezdte. Később olyan ismert webshopok menedzsmentjében dolgozott, mint az eOptika, az Auchan vagy a Kifli. A Kalmia.hu Online Patika vezetője, ami 1,5 év alatt az online patikai piac meghatározó szereplőjévé vált. Az online kereskedelemből kedvenc szakterülete a marketing és a konverzió optimalizálás.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2023/02/FabianLevente.png

Fábián Levente

ECommerce Projektmenedzser és Ügyvezető, Pharmazone WS Kft.

Monostori Csaba
E-commerce Manager, Euronics Műszaki Áruházlánc

E-Commerce Managerként az Euronics Műszaki Áruház online értékesítési csatornájának a vezetője. 10 éve foglalkozik online kereskedelemmel, először egy webáruház import tevékenységének a kidolgozása, illetve saját márkás termékek online értékesítési stratégiájának a megalkotása tartozott feladatai közé. Ezt követően ismerkedett meg az IT világ rejtelmeivel és az automatizációs folyamatokkal; bekerült Magyarország egyik piacvezető IT webáruházához (aqua.hu), ahol a későbbiekben a beszerzési osztály vezetője lett. Később a Webshippy-hez csatlakozott, ahol egy marketplace üzletág vezetőjeként támogatta a cég fejlődését. Karrierje során számos termékkörrel foglalkozott, online folyamatok újragondolásában és megalkotásában vett részt, fejlesztéseket kezdeményezett és új rendszereket tesztelt.

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2023/02/monostori_csaba.png

Monostori Csaba

E-commerce Manager, Euronics Műszaki Áruházlánc

Zabari István
Alelnök, Ecommerce Hungary, Alapító, tulajdonos, Lumenet Kft.

Az E-Commerce Hungary alelnöke, Középvállalati Tagozat Vezetője, számos rendezvény és szakmai konferencia előadója. A Lumenet Kft. alapító-tulajdonosa. Online pályafutása 2012 november végén indult a Vilagitas.eu oldal megnyitásával. Előtte világítástechnikai kivitelezéssel és korábban értékesítéssel foglalkozott, de volt szerencséje pár évig koordinálni egy akkoriban Magyarországra belépő élelmiszer-üzletlánc első száz üzletének villamos és világítástechnikai kivitelezését is. Az általa útnak indított Lumenet már több mint 500 000 rendelést teljesített, az elmúlt években számtalan díjat és elismerést nyert, mára vezető világítástechnikai webáruház lett nettó 1,5 MRD Forint feletti éves árbevétellel. 

https://kurtakademia.hu/wp-content/uploads/2023/02/ZabariIstvan-1.jpg

Zabari István

Alelnök, Ecommerce Hungary, Alapító, tulajdonos, Lumenet Kft.Ajánlott képzéseink