Július 1-ig 15% kedvezmény Intelligent Marketing, AI Technológia és Data Science képzéseinkből

2022 május 3.

Lépj szintet a KÜRT Akadémiával! Három hosszú képzésünk, az Intelligent Marketing, a Data Science és az AI Technológia képzések abban segítenek, hogy átfogó és naprakész áttekintést kapj az adott szakterületről, és már aznap alkalmazható gyakorlati módszereket, eszközöket adjunk a kezedbe. Úgy érzed, itt az idő, hogy szintet lépj? Hogy szintetizálj és meglásd a szinergiákat? Akkor jelentkezz ősszel induló képzéseinkre! Ráadásul július 1-ig a három képzés árából 15%-os Early Bird kedvezményt adunk.

Legújabb technológiák és strukturáló stratégiatervezés marketingszakembereknek

Intelligent Marketing képzésünk átfogó rálátást ad a marketing területére, és azokra a legújabb marketingtechnológiákra, amelyek segítenek a marketing hatékonyabbá tételében. Képzésünk segít abban, hogy szakemberként szót érts a honlapfejlesztővel, a ppc szakemberrel, de a kreatív ügynökséggel is.

Piroska Éna pénzügyi területről érkezve, tapasztalt marketingvezetőként végezte el Intelligent Marketing képzésünket. Nagy hatással volt rá a Business Model Canvas, a Design Thinking, a márkastratégia vagy éppen a programmatic eszköztárát bemutató alkalom.

"A mi csoportunkban mindenki rengeteget profitált a képzésből. Pedig nagyon színes volt a társaság: tapasztalt marketingvezetőktől a marketing managereken át az értékesítés területéről érkező szakemberekig. Mindenki jól tudott teljesíteni, és mindenki ki tudta venni azt, amire szüksége volt. De annak is ajánlanám, aki éppen vállalkozást akar indítani, hiszen lényegében a marketing mindennek az alfája és omegája."

Olvasd el Piroska Énával készült interjúnkat!

Intelligent Marketing képzés

A hídembereken áll vagy bukik az adatos projektek sikere

Data Science képzésünkre sokan két elvárással érkeznek: széles körű látképet kapjanak a Data Science területéről, és otthonosan mozogjanak a Python programozási nyelvben. Hernádi Tamás is ezzel a két elvárással érkezett, és interjúnkban azt meséli, mindkettő maximálisan teljesült. Azt is elmondja, hogy miért olyan értékes munkaerő az, aki az adott cég domain tudásával és az adatos eszközökkel is rendelkezik:

"Szerintem nagyon hasznos ez a szakértelem. A Data Science projektek hatékony indítása, valamint a projektek eredményeinek hasznosítása mindenképp ezeknek – István szavajárásával – a hídembereknek nevezett kollégáknak a kezében van. Számunkra kiválóan bizonyította a projektfeladat is, hogy mennyire fontos olyan munkatárssal dolgozni, aki érti az adatokat és azt is, hogy melyik adatot mire szeretnénk használni egy elemzésnél."

Olvasd el Hernádi Tamással készült interjúnkat, aki a pénzügyi szektorból érkezve kamatoztatja az adatos tudását!

Data Science képzés

A gépi tanulás és neurális modellek mestere

AI Technológia képzésünkkel te is képes leszel önállóan alkalmazni a gépi tanulási módszereket és a cégben hatékonyságot növelni, üzleti értéket teremteni AI eszközök segítségével, az ügyfélszolgálati chatbotok, gyártás automatizálás, gyógyszerkutatás vagy akár az orvosi diagnosztika területén.

"A képzés nagy erényének tartom, hogy az alapoktól indulva halad az egyre bonyolultabb témák irányába. Éppen ezért számomra minden egyes alkalom izgalmas és pozitív kihívásokkal teli volt. Ehhez hozzátartozott az otthoni, önálló tanulással töltött idő is. A legnagyobb élményt talán az adta, amikor a bennem megfogalmazódó kérdéseket az előadások szünetében egy kávé mellett tudtam az előadókkal átbeszélni."

Olvasd el Szabó Dániellel készített interjúnkat, aki egy jazzimprovizáló robotot fejlesztett a képzés végére.

AI Technológia képzés

Lépj szintet képzéseinkkel, jelentkezz július 1-ig 15% kedvezménnyel ősszel induló Intelligent Marketing, Data Science vagy AI Technológia képzésünkre!

2022 május 3.

Hozzászólások