Július 2-ig 15% Early Bird kedvezmény

2021 június 7.

A válság bebizonyította, hogy tudásunk és önmagunk fejlesztése a lehető legjobb befektetés, melynek segítségével jobban tudunk adaptálódni a kialakult helyzetekhez és az elénk gördülő akadályokat is könnyebben tudjuk venni. Most tudásod bővítésére az Intelligent Marketing, Data Science, Agilis Vezetők a Digitális Korban és AI Technológia képzésünk árából 15%-os Early Bird kedvezményt adunk. Te melyik területen képeznéd magad?

Átfogó szemléletű, T-tudás

Intelligent Marketing képzésünkkel még tapasztalt marketingszakemberként is meg tudod törni a mindennapi rutint és új eszközöket fedezhetsz fel. Képzésünkön széles körű tudáshoz juthatsz adat és elemzés, design és ügyfélélmény, vagy akár kommunikáció terén. A márkaépítésről, pozicionálásról, tartalom-előállításról is ismereteket szerezhetsz és bepillantást nyerhetsz a SEO és a PPC világába is.

Képzéseinkkel a válságban is meg tudod állni a helyedet!

"Folyamatosan figyelnünk kell a környezetünk és a piacunk változásait, készen kell állni arra, hogy egyik napról a másikra akár 180 fokos fordulatot tegyünk. A képzés végére pedig a koronavírus-járvány hatására pontosan ez történt velünk. A friss élmények hatására nem keseredtünk el, és tudtuk mit kell tennünk: félredobtunk mindent, és azonnal ötletelésbe kezdtünk, mindezt teljes energiabefektetéssel. Amit kedden kitaláltunk, azt péntekre véghez vittük."

Olvasd el Bakos Annamáriával, az Ilcsi marketing managerével készített teljes interjút!

"Az új tudásommal és megújult szemléletemmel felvértezve elkészítettem egy új online stratégiát, és a vállalati vezetés legfelsőbb szintjén kerültek napirendre az elképzeléseim. Teljes támogatást, szakmai mozgásteret és a tervek megvalósításához szükséges anyagi forrásokat is megkaptam, hetek alatt dimenziókat ugrottunk. Mondanom sem kell, hogy teljesen más így dolgozni."

Olvasd el Nagy Richárddal, a Masterplast marketingvezetőjével készített teljes interjút!

Intelligent Marketing képzés

Az adatokban rejlő potenciál

Data Science képzésünknek köszönhetően széles körű elméleti, és gyakorlatban egyaránt alkalmazható tudással gazdagodhatsz.
Olyan hídemberré válhatsz, aki érti a szakterületén lévő adatokat, ezáltal segít az üzleti döntés nyelvére lefordítani azt, ami az adatokból megérthető.
Megismerheted Python alapokon a data science technikákat, valós adathalmazokon dolgozhatsz, és elsajátíthatod az adatok kiaknázásának újszerű szemléletét.

Data Science képzés

Agilis válasz a felforgató folyamatokra

Agilis Vezetők a Digitális Korban képzésen megismerheted többek között a lean startup, a minimum viable product (MVP) és a Business Model Canvas (BMC) eszközrendszerét.
Áttekintjük, hogy az agilis működést hogyan lehet projekt- és vállalati szinten alkalmazni, miként leszel képes a vállalatotoknál mindig alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez, emellett a vezetői kompetenciáidat saját élményen keresztül is fejlesztjük. 

Agilis Vezetők a Digitális Korban képzés

A gépi tanulás és neurális modellek mestere

AI Technológia képzésünkkel te is képes leszel önállóan alkalmazni a gépi tanulási módszereket és a cégben hatékonyságot növelni, üzleti értéket teremteni AI eszközök segítségével, az ügyfélszolgálati chatbotok, gyártás automatizálás, gyógyszerkutatás vagy akár az orvosi diagnosztika területén.

AI Technológia képzés

Tanulj a legjobb szakemberektől, jelentkezz minél hamarabb ősszel induló képzéseinkre!

2021 június 7.

Hozzászólások